2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sağol canım,Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla.
ahh canım olmaz mı daha yeni yeni atlatıyorum,bastırıyorum o duyguyu.hemen hemen her hamilede özellile ilk haftalar bu tür tedirginlikler oluyor.ama hiiç korkup bebeğinide strese sokmana gerek yk tatlım.Allah korusun bişey olsa ağrın,kanaman olurdu.
ara uzun değil,bende 15-20 günde bir gidiyodum artık aylık kontrollere çıkarttık.
gittiğinde bebeğin kocaman olmuş olacak annesi,kalp atışlarınıda gümbür gümbür duyacaksın bu defa:)

Senin de gozun aydin canim. Benimsemekten korkuyordum 3 ay gecmeden. Riskim oldugu icin. Ama artik dayanamiyorum. Simdiden sabirsizlaniyorum. ^-^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Allah bebislerimizi bize bagislasin canim. Ben de anne olucam falan diye heyecanlanamiyordum hic nedense. Saka gibi geliyordu. Bugun icim kipir kipir oldu ama..

salı günü inşALLAH bende hayırlı haberlerle dönebilirim sizlere imreniyorum bugün rahme yakın bir yer 5 saniye filan acıdı...

Insaallah sen de guzel haberlerle geliceksin canim. Kotu dusunme hic :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm zeynebim ya sana ne sorcam senin cin takvimi vs gibi testlerde ne cikiyordu bebegin cinsiyeti hic baktinmi tuttumu ???

selam hayatımmm,baktım kız çıkmıştı onda da.
nette araştırdığım kadarıyla 3. ayda yapılan cinsiyet tahminleri bazen yanıltıcı olabiliyormuş.bence kesin sonucu 15-16. haftada alırız.kendimi kız bebeğe odaklamak fazla istemiyorum:)
sende sabırsızlanmaya başladın değil mi cinsiyet için:)))

Silaaaammm benim bilgilerim yok hala ilk sayfada

tşk ederim canım bende öyle düşünüyorum ama arada bu düşünceler geldi mi atana kadar stres oluyorum. evet 6+5 deyken sesini duymamıştık kalbinin herhalde zararlı diye duyurmadı. inş bu sefer duyarız hayırlısı ile sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum.

Kızlar bebeğime maşallah diyin 5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))

sağlıklıdır annesi,sessiz sedasız büyüyor içerde.bizde 6+6 da görebilmiştik sadece duyamamıştık.bi dahaki gidişte gümbür gümbür duyduk inanamamıştım,sende inanamazsın:))
ne kadar beklemiştiniz siz?biz 2,5 yıl bekledik eşimde sperm değeri çok düşüktü en sonunda tüp denedik o da ilk denemede oldu çok şükür:)

şu kadarcık seyin burnunu nasıl ölçüyorlar helal valla :) masallah minigime

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Maaşallah Sübhanallah Bende verdim kan sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla..ultrason sonuçları da iyi çok şükür

şu kadarcık seyin burnunu nasıl ölçüyorlar helal valla :) masallah minigime

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederiz teyzesi :) Ölçmüyorlar heralde canım,varmı yokmu ona bakıyo.. Çünkü doktor burun kemiği yerinde,bi sıkıntı yok diye dedi ..

oyyhhh maşallahhh bebişineesınır 2,5 demişti doktorum benimde 1,3 çıktı gayet iyi dedi.p.tesi kan sonucumu alacağım.inşallah hepimizhayırlı haberler getiririz buraya

Bisürü guzel bebiş resimleri gelmiş,maşallah hepsine. Sanırım cogumuzda kipirdamalarini görünce daha bi annelik hissi olucak. Benimkide suanda sadece koruma isteği böyle hatta bazen bende sıkıntı mi var diyorum duygusuzmuyum diye ama kimil kimil görürsem bende de daha yogunlasicak sanirm. Zaten cevremdekilerde saolsun hepsi sen hamile olduğuna eminmisin modunda takildiklari için bende unutuyorum hamis olduğumu,bu kadar belirtisiz gecebilir zira..

Mükemmel bi duygu demi canım insan anne olduğunu hissediyo maşallah size ❤️

kızlar 2lı tarama ıcın 13+1 de gıtmıs olacagım cok gec degıl mı??? normal mı yoksa 11-14 hafta arası normal denıyor ama

Canım geç değil ama en doğru sonuç 12.haftada dedi benim doktorum

ben 11+4 de gideceğim acaba erken mi oluyor
gerçi yuvarlak şeyle hesapladılar

12.hafta idealiymiş canım 11.haftadan sonra bakılabiliniyor

Maşallah büyümüş annesi 😊

walla ben senin yerinde olsam, böyle biraz renklendiririm çerçeveye koyarım bunu,,,,,
maşallah,,,,,
çirkin şey (öyle diyeyim de nazar değmesin), bende benimkini öyle seviyorum,,,:))))

olmamıştır canım içini ferah tut. rahat mutlu anne rahat mutlu bebek yorgunluktan ağrımıştır malum ev taşımak çok zor

İnşallah canım ya eşim de söylenip duruyo yorma kendini diye halbuki o biraz kendini yorsa ben zaten yorulmıcam ) iki hafta var daha kontrole çok merak ediyorum yavrumu

Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…