canim senin isminde yok listede lutfen yasini ve sat tarihini yaz ekleyelim lsiteye sizide kizinla[/QUO
nerede bu liste, bende ismimi yazdırmadım,hamileliklerimiz beraber ilerliyor gerçi ama benimkiler üçüz olduğu için ocak ayından önce doğacaklar 34 haftayı görürsek öpüp başımıza koycaz yani
Canım hayırla kucağına almayı nasip etsin inş Allah. Ben de tüp bebekler hamile kaldım en son 6+5 de gitmiştim kalp atışlarını görmüştük. Bugün 9+5 olduk Cumartesi gideceğim kontrole. Ara uzun mu? Bebeğimi de çok merak ediyorum. Bir şey olmuş mudur? Iti midir? Vs bir düştü soru var aklımda. Sen de de olmuş muydu bunlar? Benim ilk hamileliğim de..
Senin de gozun aydin canim. Benimsemekten korkuyordum 3 ay gecmeden. Riskim oldugu icin. Ama artik dayanamiyorum. Simdiden sabirsizlaniyorum. ^-^
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
salı günü inşALLAH bende hayırlı haberlerle dönebilirim sizlere imreniyorum bugün rahme yakın bir yer 5 saniye filan acıdı...
slm zeynebim ya sana ne sorcam senin cin takvimi vs gibi testlerde ne cikiyordu bebegin cinsiyeti hic baktinmi tuttumu ???
sağol canım,Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla.
ahh canım olmaz mı daha yeni yeni atlatıyorum,bastırıyorum o duyguyu.hemen hemen her hamilede özellile ilk haftalar bu tür tedirginlikler oluyor.ama hiiç korkup bebeğinide strese sokmana gerek yk tatlım.Allah korusun bişey olsa ağrın,kanaman olurdu.
ara uzun değil,bende 15-20 günde bir gidiyodum artık aylık kontrollere çıkarttık.
gittiğinde bebeğin kocaman olmuş olacak annesi,kalp atışlarınıda gümbür gümbür duyacaksın bu defa:)
tşk ederim canım bende öyle düşünüyorum ama arada bu düşünceler geldi mi atana kadar stres oluyorum. evet 6+5 deyken sesini duymamıştık kalbinin herhalde zararlı diye duyurmadı. inş bu sefer duyarız hayırlısı ile sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum.
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
şu kadarcık seyin burnunu nasıl ölçüyorlar helal valla :) masallah minigime
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maaşallah SübhanallahBende verdim kan sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla..ultrason sonuçları da iyi çok şükür
Eki Görüntüle 1169880
Amin amin canim.. simdiye kadar hic anne olacakmisim gibi heyecanlanmamistim. Kipir kipir gorunce cok degisik oldum :) ayyy heyecanimi atamiyorum resmen. Sevincten havalara ucuyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar 2lı tarama ıcın 13+1 de gıtmıs olacagım cok gec degıl mı??? normal mı yoksa 11-14 hafta arası normal denıyor ama
ben 11+4 de gideceğim acaba erken mi oluyor
gerçi yuvarlak şeyle hesapladılar
Eki Görüntüle 1169880
Eki Görüntüle 1169880
olmamıştır canım içini ferah tut. rahat mutlu anne rahat mutlu bebekyorgunluktan ağrımıştır malum ev taşımak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?