Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
Bisürü guzel bebiş resimleri gelmiş,maşallah hepsine. Sanırım cogumuzda kipirdamalarini görünce daha bi annelik hissi olucak. Benimkide suanda sadece koruma isteği böyle hatta bazen bende sıkıntı mi var diyorum duygusuzmuyum diye ama kimil kimil görürsem bende de daha yogunlasicak sanirm. Zaten cevremdekilerde saolsun hepsi sen hamile olduğuna eminmisin modunda takildiklari için bende unutuyorum hamis olduğumu,bu kadar belirtisiz gecebilir zira..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?
maşaallah bebişlere...şaka maka büyüdü yavrularımız
benm de öyle canım..kan basıncı değiştiği için oluyor...
Tşk ederim canım cvp için. 😉
Bu arada progestan folik asit e devam ediyormsn?doktorm net bişey söylemedi bana henüz bende devam ediyorum 11.haftam
Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?
ediyorum canm..hatta progestan 36. haftaya kadar devam dedi...nasip olur inşaallah..
bu arada il dışı atama bekleyenler atanabildiniz mi??? ben atanamadım.hayırlısı olsun
Benimde ayni cnm merrdiven falan cikarken özellikle daha çok hissediyorum. Folik asit ve progestana da 12.haftaya kadar devam edicekmisim ben
benim ikiz gebelik olduğu ve erken doğum geçmişim olduğu için canım...Canım neden 36.haftaya kadar?genelde 12.de bıraktırıyorlar ya merak ettim.
Atama içinde hayırlısı olsun inşallah birdaha ki sefere diyelim..
Aynen bende öyle,merdiven çıkarken bir iş yaparken daha çok hissediyorum demekki normalmiş sevindim.banada duruma bakarız lekelenme olmazsa bırakırsın dedi
benim ikiz gebelik olduğu ve erken doğum geçmişim olduğu için canım...
teşekkür ederimm
Maşallah diyelim canım. Bende de başka hiç sıkıntı yok
Allah sabır versin kusan arkadaşlara
sağlıklıdır annesi,sessiz sedasız büyüyor içerde.bizde 6+6 da görebilmiştik sadece duyamamıştık.bi dahaki gidişte gümbür gümbür duyduk inanamamıştım,sende inanamazsın:))
ne kadar beklemiştiniz siz?biz 2,5 yıl bekledik eşimde sperm değeri çok düşüktü en sonunda tüp denedik o da ilk denemede oldu çok şükür:)
Biz de 3 senelik evliyiz ama geçen sene Mayıs'tan beri bebek istiyoruz aşılama falan denedik olmadı bizimde ilk denememiz sayılır tuttu şükür. Bende pco var maalesef.
seninkide çok fazla bekletmemiş,şükür:)
sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
Mükemmel bi duygu demi canım insan anne olduğunu hissediyo maşallah size ❤️
ediyorum canm..hatta progestan 36. haftaya kadar devam dedi...nasip olur inşaallah..
bu arada il dışı atama bekleyenler atanabildiniz mi??? ben atanamadım.hayırlısı olsun
Masaallah tebareke Allah canim. Cok guzel gorunuyor. Allah kucagina almayi nasip etsin saglicakla.
Kesinlikle canimm.. daha yeni anlayabildim inan ki :)
Bana ank hic acilmadigi icin ben isteyemedim. Ama esim istedi ve ank mamak cikti cok sukur :) ben de es durumu isteyecegim Allah'in izniyle..
Benimde ayni cnm merrdiven falan cikarken özellikle daha çok hissediyorum. Folik asit ve progestana da 12.haftaya kadar devam edicekmisim ben
Hamisler bugun cok guzel bir gun oldu. Once bebisimi gordum kipir kipir. Anneligimin farkina vardim resmen. Simdi de tayin sonucumuz belli oldu. Sonunda gurbetten kurtulup ailemizin yanina gidicez insaallah. Ankara/Mamak cikti esime. Ben de agustosta es ozrunden tayin isteyecegim insaallah. Bebisimiz bize sans getirdi guzel anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?