2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

tütütütütüü 41 kere maşallah Rabbim başa kadar çıkartsın bebişlerimizi. ele kola bak ne tatlı ya yirim yirim .
ben de yarın gidecem çok heyecanlıyım ya inşallah bi sorun çıkmaz

o gün arkadaşım kızıyla geldi evime. kızı holihop getirmiş hemen içine girdim belimde çevirecektim.
arkadaşım napıyosun hamilesin dedi. ayyy unuttum dedim aklımdan çıkmış . merdivenlerden de atlaya atlaya iniyorum unutuyorum eşim kızıyor . arada dalıyoruz unutabiliyoruz . karnımız çıkınca anlayacaz sanırım. gerçi bende halsizlik var pek unutturmuyor ama

maşaallah bebişlere...şaka maka büyüdü yavrularımız

Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?

benm de öyle canım..kan basıncı değiştiği için oluyor...

maşaallah bebişlere...şaka maka büyüdü yavrularımız

benm de öyle canım..kan basıncı değiştiği için oluyor...

Tşk ederim canım cvp için. 😉
Bu arada progestan folik asit e devam ediyormsn?doktorm net bişey söylemedi bana henüz bende devam ediyorum 11.haftam

Tşk ederim canım cvp için. 😉
Bu arada progestan folik asit e devam ediyormsn?doktorm net bişey söylemedi bana henüz bende devam ediyorum 11.haftam

ediyorum canm..hatta progestan 36. haftaya kadar devam dedi...nasip olur inşaallah..

bu arada il dışı atama bekleyenler atanabildiniz mi??? ben atanamadım.hayırlısı olsun

Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?

Benimde ayni cnm merrdiven falan cikarken özellikle daha çok hissediyorum. Folik asit ve progestana da 12.haftaya kadar devam edicekmisim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ediyorum canm..hatta progestan 36. haftaya kadar devam dedi...nasip olur inşaallah..

bu arada il dışı atama bekleyenler atanabildiniz mi??? ben atanamadım.hayırlısı olsun

Canım neden 36.haftaya kadar?genelde 12.de bıraktırıyorlar ya merak ettim.
Atama içinde hayırlısı olsun inşallah birdaha ki sefere diyelim..

Benimde ayni cnm merrdiven falan cikarken özellikle daha çok hissediyorum. Folik asit ve progestana da 12.haftaya kadar devam edicekmisim ben

Aynen bende öyle,merdiven çıkarken bir iş yaparken daha çok hissediyorum demekki normalmiş sevindim.banada duruma bakarız lekelenme olmazsa bırakırsın dedi

benim ikiz gebelik olduğu ve erken doğum geçmişim olduğu için canım...
teşekkür ederimm

Son düzenleme:
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Sol kasigimda bicak giriyor gibi ağri var eşim korkuyor diye ona söylemiyorum size sorayim dedim sizce neden

Maşallah diyelim canım. Bende de başka hiç sıkıntı yok
Allah sabır versin kusan arkadaşlara

Aynen kusmak zor allah kusan arkadaşların yardımcısı olsun ama bende kendimi kusarım diye adapte etmiştim hiç tık yok :) çünkü annem bütün hamileliklerinde 9ay kusmuş ablamda 3 hamileliğinde 9 ay kustu bi ben böle çıktım :) nese çok şükür halimize :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de 3 senelik evliyiz ama geçen sene Mayıs'tan beri bebek istiyoruz aşılama falan denedik olmadı bizimde ilk denememiz sayılır tuttu şükür. Bende pco var maalesef.

Biz de 3 senelik evliyiz ama geçen sene Mayıs'tan beri bebek istiyoruz aşılama falan denedik olmadı bizimde ilk denememiz sayılır tuttu şükür. Bende pco var maalesef.

seninkide çok fazla bekletmemiş,şükür:)
sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

seninkide çok fazla bekletmemiş,şükür:)
sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

Şükürler olsun inş bu kadar beklediğimize şükür ediyoruz tabi. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş..

Masaallah tebareke Allah canim. Cok guzel gorunuyor. Allah kucagina almayi nasip etsin saglicakla.

Mükemmel bi duygu demi canım insan anne olduğunu hissediyo maşallah size ❤️

Kesinlikle canimm.. daha yeni anlayabildim inan ki :)

Bana ank hic acilmadigi icin ben isteyemedim. Ama esim istedi ve ank mamak cikti cok sukur :) ben de es durumu isteyecegim Allah'in izniyle..

Hamisler bugun cok guzel bir gun oldu. Once bebisimi gordum kipir kipir. Anneligimin farkina vardim resmen. Simdi de tayin sonucumuz belli oldu. Sonunda gurbetten kurtulup ailemizin yanina gidicez insaallah. Ankara/Mamak cikti esime. Ben de agustosta es ozrunden tayin isteyecegim insaallah. Bebisimiz bize sans getirdi guzel anneler :)

sulemm hayırlı olsun sen de eş durumundan gelirsin işte annenler ne tarafta mamağa yakın mı

cnm benim de kanama veya herhangi bir sorun yok ama kilolu olduğum için tekrar progestana başladık 3 ay dolana kadar günde 1 defa 100mg alıcam
daha iyi tutunur filan dedi

Gözün aydın cnm. Darısı da benim başıma inşallah. Su masum bebegin yüzü suyu hurmetine gelsin kocam artik yanima😢

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…