sulemm hayırlı olsun sen de eş durumundan gelirsin işte annenler ne tarafta mamağa yakın mı
Gözün aydın cnm. Darısı da benim başıma inşallah. Su masum bebegin yüzü suyu hurmetine gelsin kocam artik yanima😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmmmmmmmm koca bebiş ya buuuuu Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok şirin
yüz binkere maşallah rabbim bağışlasın annesi sanki erkek gibi[QUO TE=tool;35891517]Canlar merhabaa. Dr dan geldim size de bilgileri yazayim. Tehlikem vardi igne kullaniyordum. Sorular ve cevaplardan bahsedeyim. Yolculuk yavas ve dinlenerek neden olmasin dedi. Deniz ve havuzu temizken tavsiye etti. Gunes kremi ve catlama kremi sebamed verdi. Dr uma cok guvendigim icin aldim. Fotoyu da ekleyecegim. Linea nigra gecer onemli degil dedi. Gecmeyen batmam vardi. Kanama leke yok kalbi normal suyun normal endise etmiyoruz dedi. 2 hafta sonra ikili testim var. Folik asiti ve igneyi o gun birakiyorum. Vitamin ve demir hapina basliyorum. Bebgim 10+1 ken 10+5 cikti. Bunu da parmagini acip bukerek acikladi. Bazen kendini toplar bazen geriniz ve o an olculen uzunluklar da bazen oldugundan fazla gorunebilir dedi. Onemli olan ideal olcu araliginda olusu ve basi govdesi dengeli mi Diye acikladi. Ense kalinligi icin erken taramada gorecegiz ama simdiden sinyalleri verdi normal olacak insallah dedi. 4 boyutlu baktik henuz net degil dedi normalden fotomuzu aldk. Gonderiyorum. Benden bu kadar kizlar. Korkarak gittim harika hissederek dondum.kipir kipir durmayan bir bebisti. Eeen cok bu kez heyecanlandim. Eller kollar fikir fikirdi. Rabbime binlerce kez sukur ve hamd olsun... :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
Evet canim buyumus kuzum. Darisi kucaklarimiza almamiza ins :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Degil canim malesef. Ailem Batikent'te. Ben de es durumunda o tarafa giderim insaallah :))
cnm benim de kanama veya herhangi bir sorun yok ama kilolu olduğum için tekrar progestana başladık 3 ay dolana kadar günde 1 defa 100mg alıcam
daha iyi tutunur filan dedi
Hamisler bugun cok guzel bir gun oldu. Once bebisimi gordum kipir kipir. Anneligimin farkina vardim resmen. Simdi de tayin sonucumuz belli oldu. Sonunda gurbetten kurtulup ailemizin yanina gidicez insaallah. Ankara/Mamak cikti esime. Ben de agustosta es ozrunden tayin isteyecegim insaallah. Bebisimiz bize sans getirdi guzel anneler :)
süper canım bebek şansı ile geliyor
Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
Canım kalbimiz %50 daha fazla kan pompalıyor ve daha fazla oksijene ihtiyacımız var bebişlerimizi beslemek için😄😄 çok normal bu durum endişe etme.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1169880
hahayy du bakalim oda biseymi hele bi dogsunlar o zaman tam maymuna donucezKizlar bugun tum gun defalarca cikardiktan sonra bu saatte normalde kokusuna bile tahammul edemedigim biseye aserdim. Kocam aldi goturdu saolsun oyle bi istahla yedim ki anlatamam. Benim bebe firlama olacak, anneannesiyle dedesinin ocunu aldi yumurcak, yillarca yalvardiklari halde agzima almadigim seye aserttirdi. Hah yavrum dedim simdiden maymunun oldum oynat anneyi parmaginda 😁😁😁
ye eksiyi cikar ayseyi dicem ama tutmuyor sanirim simdide eksi yiyenin oglu tatli yiyenin kizi olur diyorlar gorucez bakalim sana hangisi uyacakCAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.
gozun aydin canim cok sevindim hem bebisin icin hemde tayin isiniz icin insallah bundan sonrada hep ugurlu gelir bebisHamisler bugun cok guzel bir gun oldu. Once bebisimi gordum kipir kipir. Anneligimin farkina vardim resmen. Simdi de tayin sonucumuz belli oldu. Sonunda gurbetten kurtulup ailemizin yanina gidicez insaallah. Ankara/Mamak cikti esime. Ben de agustosta es ozrunden tayin isteyecegim insaallah. Bebisimiz bize sans getirdi guzel anneler :)
.
oyy masallah yaa bu neguzel bi resim boyle biri yazmisya hakkaten tam cercevelik masallahEki Görüntüle 1169880
canim evet sizler cinsiyetleri ogrendikce beni heycan basiyor burda bi ogrenseydim kiz yada erkek hangisi hayirliysa artik maksat merakim gitsin isteselam hayatımmm,baktım kız çıkmıştı onda da.
nette araştırdığım kadarıyla 3. ayda yapılan cinsiyet tahminleri bazen yanıltıcı olabiliyormuş.bence kesin sonucu 15-16. haftada alırız.kendimi kız bebeğe odaklamak fazla istemiyorum:)
sende sabırsızlanmaya başladın değil mi cinsiyet için:)))
canim konunun ilk sayfasinda listemiz lutfen bilgilerini ozelden yazip bana gonder ekleyelim ucuzlerimizide listemizenerede bu liste, bende ismimi yazdırmadım,hamileliklerimiz beraber ilerliyor gerçi ama benimkiler üçüz olduğu için ocak ayından önce doğacaklar 34 haftayı görürsek öpüp başımıza koycaz yani
gozun aydin canim masallah hersey yolundaymis bebiste kocaman gozukuyorCanlar merhabaa. Dr dan geldim size de bilgileri yazayim. Tehlikem vardi igne kullaniyordum. Sorular ve cevaplardan bahsedeyim. Yolculuk yavas ve dinlenerek neden olmasin dedi. Deniz ve havuzu temizken tavsiye etti. Gunes kremi ve catlama kremi sebamed verdi. Dr uma cok guvendigim icin aldim. Fotoyu da ekleyecegim. Linea nigra gecer onemli degil dedi. Gecmeyen batmam vardi. Kanama leke yok kalbi normal suyun normal endise etmiyoruz dedi. 2 hafta sonra ikili testim var. Folik asiti ve igneyi o gun birakiyorum. Vitamin ve demir hapina basliyorum. Bebgim 10+1 ken 10+5 cikti. Bunu da parmagini acip bukerek acikladi. Bazen kendini toplar bazen geriniz ve o an olculen uzunluklar da bazen oldugundan fazla gorunebilir dedi. Onemli olan ideal olcu araliginda olusu ve basi govdesi dengeli mi Diye acikladi. Ense kalinligi icin erken taramada gorecegiz ama simdiden sinyalleri verdi normal olacak insallah dedi. 4 boyutlu baktik henuz net degil dedi normalden fotomuzu aldk. Gonderiyorum. Benden bu kadar kizlar. Korkarak gittim harika hissederek dondum.kipir kipir durmayan bir bebisti. Eeen cok bu kez heyecanlandim. Eller kollar fikir fikirdi. Rabbime binlerce kez sukur ve hamd olsun... :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canim herkesin bunyesi farkli farkli ama bu tur agrilar arada normal cok fazla olursa doktoruna danis mutlaka.Kızlar sabahları çoook kasık ağrılarım oluyor. Sizde böyle misiniz?
tamam canim hayirli olsun bebesin hosgeldin aramizaMerhaba ben de yeni sayılırım özel mesaj atamıyorum, beni de ekler misin listeye? yaş:32, sat: 23.05, bebeğin tahmini doğum tarihi; 27 ocak 2015
canim sagolasin evet isim isi en zoru aslnda sonucta senin kararinla bebegin omur boyu o ismi tasiyacak iyi dusunmek gerekayyyy adıyla uzun uzun sağlıklı umutlu yaşasın eren yavru.
hamilelikten önce yani yamile kalmaya çalışırken günlerce isim aradığım olurdu. şimdi hiç bakmadık daha aklıma düşürdün bak şimdi.
bazen eşime duyduğum isimleri diyorum ama bi kulp buluyor ucuna
benim adımı 25 gün koyamamışlar. babam hergün şunu koyalım bunu koyalım derken annem Hilal olsun demiş öyle kalmış . öncesinde deniz demişler güliz demişler ama içlerine sinmemiş sanırım
masallah kuzuna canimSevgili hamisler ben de simdi kontrolden geldim. O kadar heyecanli ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Anne olacagimin farkina yeni vardim diyebilirim. Kipir kipirdi kuzum. Hic durmuyodu resmen. Cikolata vs gibi sekerli seyler de yemedim halbuki :) sata gore bi hafta gerideydi bebisim son kontrolde. Simdi yakalamis kuzum benim :))) Rabbim hepimizin bebislerine saglik sihhat versin. Hayirlisiyla saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bu arada guzel hamisler bugun il disi tayin sonucumuz aciklanacak dualarinizi bekliyorum sizden:)
canim nereye gidiyon olsun ne farkeder biz sana alistik birakmayiz bi yere simdi oralarda yabancilik cekersin hem.seni ilk basa aliriz listenin olur biter sorun degillBebisler nasilsiniz
Hic bni ozleyen yokmu
Bugin doktoragittim.orucu sordum tutabilirmiyim diye.onay alamadim.zaten sik sik acikiyorum.
Hic icmesem 3 lt su içiyorum
Ccok susuyorun
Bide kizlar ya bnm bdt degisti..25 aralik dedi drum.14+4 ciktim.
Bebisim arafaki boslugu kapatmis.
Simdi napim ben siz soleyin.gideyimmi kalayim mi
canim 14 haftaya kadar zamanin var gec kalmis degilsin merak etmeArkadaşlar ben hala ikili testi yaptırmadım, p.tesi yaptırıcam kısmetse geç kalmış olurmuyum ?
arkadaslar slm
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
kızlar gercekten zor durumdayım kronik migren hastasıyım suan sadece minoset parol kullanabılıyorum ama malasef gecmıyor
2,5 gündür yenı gectı atagım ıkı gun işe gidemedim acıle gıtsemde sadece parol takıyolar
agrıdan duramıyorum benım gıbı olanlar var mı ve napıyosunuz kızlar lutfen yardım edın bebegımede zarar verıyorum die uzuluyorum
agrıdan hayattan kopuyorum dualarınızı da beklıyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?