2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sulemm hayırlı olsun sen de eş durumundan gelirsin işte annenler ne tarafta mamağa yakın mı

Degil canim malesef. Ailem Batikent'te. Ben de es durumunda o tarafa giderim insaallah :))

Gözün aydın cnm. Darısı da benim başıma inşallah. Su masum bebegin yüzü suyu hurmetine gelsin kocam artik yanima😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canimmm. Insaallah tez zamanda siz de kavusursunuz birbirinize. Rabbim ayri birakmasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yüz binkere maşallah rabbim bağışlasın annesi sanki erkek gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Canim herkes ayni seyi soyluyor. Bilmiyorum gonlumden kiz geciyor ama kiz hissedeb sadece 2 kisi oldu bugune kadar. Saglikla gelsinler de hic onemi yok :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

CAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm benim de kanama veya herhangi bir sorun yok ama kilolu olduğum için tekrar progestana başladık 3 ay dolana kadar günde 1 defa 100mg alıcam
daha iyi tutunur filan dedi

Canım sorması ayıp olmazsa kaç kilosun da progestana ihtiyaç duydu doktor? Ben de 74 kilo ile hamile kaldım da...

Kızlar hamile kalmadan önce sanki daha yavaştı nefes alışverişim.şimdi daha sık aralıklarla nefes alma ihtiyacı duyuyor gibiyim bu normalmi acaba sizde de oluyormu?

Canım kalbimiz %50 daha fazla kan pompalıyor ve daha fazla oksijene ihtiyacımız var bebişlerimizi beslemek için😄😄 çok normal bu durum endişe etme.

Maşallah maşallah. Bence kesin erkek bu baksana yan gelmiş yatıyo annesi😊😊

Kizlar bugun tum gun defalarca cikardiktan sonra bu saatte normalde kokusuna bile tahammul edemedigim biseye aserdim. Kocam aldi goturdu saolsun oyle bi istahla yedim ki anlatamam. Benim bebe firlama olacak, anneannesiyle dedesinin ocunu aldi yumurcak, yillarca yalvardiklari halde agzima almadigim seye aserttirdi. Hah yavrum dedim simdiden maymunun oldum oynat anneyi parmaginda 😁😁😁

Bebisler nasilsiniz
Hic bni ozleyen yokmu
Bugin doktoragittim.orucu sordum tutabilirmiyim diye.onay alamadim.zaten sik sik acikiyorum.
Hic icmesem 3 lt su içiyorum
Ccok susuyorun
Bide kizlar ya bnm bdt degisti..25 aralik dedi drum.14+4 ciktim.
Bebisim arafaki boslugu kapatmis.
Simdi napim ben siz soleyin.gideyimmi kalayim mi

Sağol tatlım cvp için .havadan nem kapıyorum işte hep panik hali 😊 ilk kez yaşayınca tek miyim acaba diye meraklanıyorum 😊

Esracim tool masallah bebislere
Baska bebegini goren arkadaslarinozda varsa gozleri aydin.

Arkadaşlar ben hala ikili testi yaptırmadım, p.tesi yaptırıcam kısmetse geç kalmış olurmuyum ?

arkadaslar slm
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
kızlar gercekten zor durumdayım kronik migren hastasıyım suan sadece minoset parol kullanabılıyorum ama malasef gecmıyor
2,5 gündür yenı gectı atagım ıkı gun işe gidemedim acıle gıtsemde sadece parol takıyolar
agrıdan duramıyorum benım gıbı olanlar var mı ve napıyosunuz kızlar lutfen yardım edın bebegımede zarar verıyorum die uzuluyorum
agrıdan hayattan kopuyorum dualarınızı da beklıyorum (((

hahayy du bakalim oda biseymi hele bi dogsunlar o zaman tam maymuna donucez
CAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.
ye eksiyi cikar ayseyi dicem ama tutmuyor sanirim simdide eksi yiyenin oglu tatli yiyenin kizi olur diyorlar gorucez bakalim sana hangisi uyacak
gozun aydin canim cok sevindim hem bebisin icin hemde tayin isiniz icin insallah bundan sonrada hep ugurlu gelir bebis
senin ismin niye listede yok yollamismiydin bana bilgilerini istersen tekrar yolla canim ekleyelim gozden kacti demekki yolladiysanda:26:
oyy masallah yaa bu neguzel bi resim boyle biri yazmisya hakkaten tam cercevelik masallah

canim evet sizler cinsiyetleri ogrendikce beni heycan basiyor burda bi ogrenseydim kiz yada erkek hangisi hayirliysa artik maksat merakim gitsin iste
nerede bu liste, bende ismimi yazdırmadım,hamileliklerimiz beraber ilerliyor gerçi ama benimkiler üçüz olduğu için ocak ayından önce doğacaklar 34 haftayı görürsek öpüp başımıza koycaz yani
canim konunun ilk sayfasinda listemiz lutfen bilgilerini ozelden yazip bana gonder ekleyelim ucuzlerimizide listemize
gozun aydin canim masallah hersey yolundaymis bebiste kocaman gozukuyor
Kızlar sabahları çoook kasık ağrılarım oluyor. Sizde böyle misiniz?
canim herkesin bunyesi farkli farkli ama bu tur agrilar arada normal cok fazla olursa doktoruna danis mutlaka.
ayrica senin ismin de yok listede bilgilerini ozelden yolla lutfen
Merhaba ben de yeni sayılırım özel mesaj atamıyorum, beni de ekler misin listeye? yaş:32, sat: 23.05, bebeğin tahmini doğum tarihi; 27 ocak 2015
tamam canim hayirli olsun bebesin hosgeldin aramiza
canim sagolasin evet isim isi en zoru aslnda sonucta senin kararinla bebegin omur boyu o ismi tasiyacak iyi dusunmek gerek
bi cinsiyeti belli olsunda ondan sonra 6 ay isim arariz artik
masallah kuzuna canim

canim nereye gidiyon olsun ne farkeder biz sana alistik birakmayiz bi yere simdi oralarda yabancilik cekersin hem.seni ilk basa aliriz listenin olur biter sorun degill
bebis nasilmis yokmu cinsiyet takvimi foto falan ???
Arkadaşlar ben hala ikili testi yaptırmadım, p.tesi yaptırıcam kısmetse geç kalmış olurmuyum ?
canim 14 haftaya kadar zamanin var gec kalmis degilsin merak etme

canim inan bu konuda bi bilgim yok sadece duacin olabilirim rabbim yardimcin olsun insallah biran once gecer agrilarin :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…