2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tatli hamisler su an itibariyle ankletimiz oylamaya acilmistir hayirli olsun
Lutfen bebislerin cinsiyetleri kesinlesmeden oylama yapmayalim ki gercek sonuclar olsun

Bakalım canım hayırlısı artık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydiiin... ilk sayfaya bakayim dedim de ne goreyim. Erkenden kiz oldugunu ogrenenler basta sonda ortada cinsiyetler... Masallah buyuyorlar artik resmen :) kiz ayi mi olacak ne? Suan kiz acik ara onde duruyor. Hadi gunce buyuk annisler dr a sorun cinsiyetlerii. Zira ben cok meraktayim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gunaydinnnn guzel anneler...
Sacma sapan ruyalar gordum bu gece. Kocis beni aldatiyordu. Hic de tinlamiyodum uyaninca kafa goz dalasim geldi de tuttum kendimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bel oyuntusu olmaz artık normal kalınlaşması, kuyruk sokumu bel ağrısıda çok normal

çok sağol cnm dün elektrikler gittiği için bakamadım sabahın bu saatinde yazıyorum:)) içim rahatladı çok şükür

kızlar ben sütyen sevmiyorum sıkıyor ama takılmasa sarkıyormuş doğru mu....
tamamen yer çekimi direnci ile alakalı canım. ha şimdi ha sonra emzirirken zaten sarkacak
Günaydıııın Rüyamda ilk kez bebek gördüm ve erkekti, çoook merak ediyorum
bende kömür gibi sacları olan ama beyaz tenlı bir cocuk gordum kız mı erkek mı bılemedım
yarın insallah örenebiliriz canım
Sacma sapan ruyalar gordum bu gece. Kocis beni aldatiyordu. Hic de tinlamiyodum uyaninca kafa goz dalasim geldi de tuttum kendimi :)

ahaaaa kıyamam kzı bosverrrr

Tabisiii diitmeee. Ne işin var başka topiclerdee aa
Kız ayı olsunn brnimde prensesimm olsunnn
B3nde geçen kız gördüm emziriyodum ağız dolusu bembeyaz süttü ♡

Cnm tak mutlaka. Bedeni büyüt sıkıyosa..

benimki de beni aldatıyordu uyanınca sinirden uyuyamadım

yok canım nereye gıdıyorsun onlar seni istemez zaten.
Sen onden onden gıt bıze yol göster

İnş 11 haftalık etrafımdaki anneler en son 18 yıl önce anne olmuş biz hatırlamıyoruz bizde hiç böyle bişey yoktu dedikçe merakım arttı hayırlısı normal belirtiler olduğunu söylediler diğer arkadaşlarda çok sağolun içime su serptiniz:)))

Ewet cnm kesinlikle ıyıkı sormusumm rafa degil çöpe atıldı😃😃

Slm kızlar esim çocukları götürdü ben yatak sefası yapıyorum size bi bakip geri uykuya dalicam sabahtan bulantilarla baslamaktansa ogleye kadar kafayı vurup yatmak en güzeli :))

Yarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...

benim ilk kızımda sarktı malesef taş gibi gögüslerim hiç südyen takmadım.

hayırlısı olsun bende hep erkek gördüm ilkinde kızım oldu.içinden ne geçiyorsa o olsun inşallah

Yarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...
banada folbiol yapıyor gibi geliyor çok bulantı oluyor

sağol canım içimi rahatlattın ... İnsan vicdan azabı çekiyor.. İnşallah benim yavrum da sağlıklı sapasağlam olur.. Hepimizin evladı sağlıklı olur inşallah..

Hayırlıyorumda özellikle 9-11 hafta arası ağrım daha şiddetliydi... Sorular oldukça nacizane yardımcı olabiliriz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sorması ayıp olmazsa kaç kilosun da progestana ihtiyaç duydu doktor? Ben de 74 kilo ile hamile kaldım da...

keşke 74 olsam 100+yım canım bizim bebek sürpriz yapıp geldi yani şöyle dedi doktorum ihtiyaç yok ama östojen birikimi olabililr iyice tutunana kadar sen al günde 1tane dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…