hahayy du bakalim oda biseymi hele bi dogsunlar o zaman tam maymuna donucez
ye eksiyi cikar ayseyi dicem ama tutmuyor sanirim simdide eksi yiyenin oglu tatli yiyenin kizi olur diyorlar gorucez bakalim sana hangisi uyacak
gozun aydin canim cok sevindim hem bebisin icin hemde tayin isiniz icin insallah bundan sonrada hep ugurlu gelir bebis
senin ismin niye listede yok yollamismiydin bana bilgilerini istersen tekrar yolla canim ekleyelim gozden kacti demekki yolladiysanda:26:
oyy masallah yaa bu neguzel bi resim boyle biri yazmisya hakkaten tam cercevelik masallah
canim evet sizler cinsiyetleri ogrendikce beni heycan basiyor burda bi ogrenseydim kiz yada erkek hangisi hayirliysa artik maksat merakim gitsin iste
canim konunun ilk sayfasinda listemiz lutfen bilgilerini ozelden yazip bana gonder ekleyelim ucuzlerimizide listemize
gozun aydin canim masallah hersey yolundaymis bebiste kocaman gozukuyor
canim herkesin bunyesi farkli farkli ama bu tur agrilar arada normal cok fazla olursa doktoruna danis mutlaka.
ayrica senin ismin de yok listede bilgilerini ozelden yolla lutfen
tamam canim hayirli olsun bebesin hosgeldin aramiza
canim sagolasin evet isim isi en zoru aslnda sonucta senin kararinla bebegin omur boyu o ismi tasiyacak iyi dusunmek gerek
bi cinsiyeti belli olsunda ondan sonra 6 ay isim arariz artik
masallah kuzuna canim
tamamen yer çekimi direnci ile alakalı canımkızlar ben sütyen sevmiyorum sıkıyor ama takılmasa sarkıyormuş doğru mu....
bende kömür gibi sacları olan ama beyaz tenlı bir cocuk gordum kız mı erkek mı bılemedımGünaydıııınRüyamda ilk kez bebek gördüm ve erkekti, çoook merak ediyorum
yarın insallah örenebiliriz canımGunaydiiin... ilk sayfaya bakayim dedim de ne goreyim. Erkenden kiz oldugunu ogrenenler basta sonda ortada cinsiyetler... Masallah buyuyorlar artik resmen :) kiz ayi mi olacak ne? Suan kiz acik ara onde duruyor. Hadi gunce buyuk annisler dr a sorun cinsiyetlerii. Zira ben cok meraktayim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ahaaaa kıyamam kzı bosverrrrGunaydinnnn guzel anneler...
Sacma sapan ruyalar gordum bu gece. Kocis beni aldatiyordu. Hic de tinlamiyodum uyaninca kafa goz dalasim geldi de tuttum kendimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabisiii diitmeee. Ne işin var başka topiclerdee aaBebisler nasilsiniz
Hic bni ozleyen yokmu
Bugin doktoragittim.orucu sordum tutabilirmiyim diye.onay alamadim.zaten sik sik acikiyorum.
Hic icmesem 3 lt su içiyorum
Ccok susuyorun
Bide kizlar ya bnm bdt degisti..25 aralik dedi drum.14+4 ciktim.
Bebisim arafaki boslugu kapatmis.
Simdi napim ben siz soleyin.gideyimmi kalayim mi
Kız ayı olsunn brnimde prensesimm olsunnnGunaydiiin... ilk sayfaya bakayim dedim de ne goreyim. Erkenden kiz oldugunu ogrenenler basta sonda ortada cinsiyetler... Masallah buyuyorlar artik resmen :) kiz ayi mi olacak ne? Suan kiz acik ara onde duruyor. Hadi gunce buyuk annisler dr a sorun cinsiyetlerii. Zira ben cok meraktayim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
B3nde geçen kız gördüm emziriyodum ağız dolusu bembeyaz süttü ♡GünaydıııınRüyamda ilk kez bebek gördüm ve erkekti, çoook merak ediyorum
kızlar ben sütyen sevmiyorum sıkıyor ama takılmasa sarkıyormuş doğru mu....
Gunaydinnnn guzel anneler...
Sacma sapan ruyalar gordum bu gece. Kocis beni aldatiyordu. Hic de tinlamiyodum uyaninca kafa goz dalasim geldi de tuttum kendimi :)
Bebisler nasilsiniz
Hic bni ozleyen yokmu
Bugin doktoragittim.orucu sordum tutabilirmiyim diye.onay alamadim.zaten sik sik acikiyorum.
Hic icmesem 3 lt su içiyorum
Ccok susuyorun
Bide kizlar ya bnm bdt degisti..25 aralik dedi drum.14+4 ciktim.
Bebisim arafaki boslugu kapatmis.
Simdi napim ben siz soleyin.gideyimmi kalayim mi
Kaç hAftalıksım.. Benimde 8. Haftadan sonra devamlı kuyruk sokumu ağrım oldu .. Ayakta olunca uzun sure arttı.. Su an 14 haftalığım ve azaldı.. Doktor bana gayet normal olduğunu söyledi cok şükür başka sıkıntım yoktu çünkü kontrollerde.. Ben biraz araştırdım genel belirtilerdenmiş sırt ağrısı kuyruk sokum ağrısı .. Umarım rutin bi durumdur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ankara'yi istedik canim :))) Aciklanir aciklanmaz yazarim burdan insaallah. Ailelerimiz de Ankara'da. Bebisim olunca da bakarlar insaallah.
Iyi ki sormussun canim. Ben unutmusum sormayi. O zaman rafa kalkti bu cihaz
benim ilk kızımda sarktı malesef taş gibi gögüslerim hiç südyen takmadım.kızlar ben sütyen sevmiyorum sıkıyor ama takılmasa sarkıyormuş doğru mu....
GünaydıııınRüyamda ilk kez bebek gördüm ve erkekti, çoook merak ediyorum
Gunaydinnnn guzel anneler...
bende ilk hamileliğimde 9 aya doğru iyice saçmalaşan çok rüya görüyordum bundada BAŞLADIM YAVAŞ YAVAŞ
banada folbiol yapıyor gibi geliyor çok bulantı oluyorYarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...
sağol canım içimi rahatlattın ... İnsan vicdan azabı çekiyor.. İnşallah benim yavrum da sağlıklı sapasağlam olur.. Hepimizin evladı sağlıklı olur inşallah..12. haftadan sonra, canım ben oğlumda dokuz ay yemedim o dediklerini yiyemedim tiksindim sapasağlam oğlum maşallah korkma
canım ense kalınlığını o teşhis içinde kullanıldığını bilmiyorum hemen araştırayım sağol
:)) yok erkek tıraşı olmazdı benimki genelde mantar Amerikan tıraşı derlerdi o zaman:) onlardı favorim:)
maşallah suphanallah canım
canım bel oyuntusu olmaz artık normal kalınlaşması, kuyruk sokumu bel ağrısıda çok normal
iyi tatiller canım sağlıkla gidin eğlenin inşaallah
İnş 11 haftalık etrafımdaki anneler en son 18 yıl önce anne olmuş biz hatırlamıyoruz bizde hiç böyle bişey yoktu dedikçe merakım arttı hayırlısı normal belirtiler olduğunu söylediler diğer arkadaşlarda çok sağolun içime su serptiniz:)))
Canım sorması ayıp olmazsa kaç kilosun da progestana ihtiyaç duydu doktor? Ben de 74 kilo ile hamile kaldım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?