Merhaba kızlar,
dün gördüm grubunuzu. Çok güzel paylaşımlarınız var.
Bende 11+1deyim.
evet canım elvankentteyim sen ne tarafındasın
Atakent Mah. de sen bide oskar beye gittim demiştin nasıl ilgi alakası .:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebisler nasilsiniz
Hic bni ozleyen yokmu
Bugin doktoragittim.orucu sordum tutabilirmiyim diye.onay alamadim.zaten sik sik acikiyorum.
Hic icmesem 3 lt su içiyorum
Ccok susuyorun
Bide kizlar ya bnm bdt degisti..25 aralik dedi drum.14+4 ciktim.
Bebisim arafaki boslugu kapatmis.
Simdi napim ben siz soleyin.gideyimmi kalayim mi
hahayy du bakalim oda biseymi hele bi dogsunlar o zaman tam maymuna donucez
ilk gittiğimiz için mi bilmiyorum ama süperdi önce sohbet etti sonra muayeneye aldı usgye girdik hem 3 boyutlu hem 2 boyutlu baktık sonra tekrar sohbet ettik şunu yeme bunu yeme konusuna da sağolsun açıklıklık getirdi ben memnun kaldım bakalım 10 temmuzda tekrar gideceğim
bu arada 2li test yaptırmadıysan 25 tl imiş
Slm kızlar esim çocukları götürdü ben yatak sefası yapıyorum size bi bakip geri uykuya dalicam sabahtan bulantilarla baslamaktansa ogleye kadar kafayı vurup yatmak en güzeli :))
Yarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...
Gunaydinnnn guzel anneler...
Sacma sapan ruyalar gordum bu gece. Kocis beni aldatiyordu. Hic de tinlamiyodum uyaninca kafa goz dalasim geldi de tuttum kendimi :)
arkadaslar slm
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
kızlar gercekten zor durumdayım kronik migren hastasıyım suan sadece minoset parol kullanabılıyorum ama malasef gecmıyor
2,5 gündür yenı gectı atagım ıkı gun işe gidemedim acıle gıtsemde sadece parol takıyolar
agrıdan duramıyorum benım gıbı olanlar var mı ve napıyosunuz kızlar lutfen yardım edın bebegımede zarar verıyorum die uzuluyorum
agrıdan hayattan kopuyorum dualarınızı da beklıyorum(((
Sağol canım bilgi içinay 3 boyutlu da mi gösterdi :)ikiliyi yaptirmadim suan kv yanindayim haftaya Ankara da olacagim insallah orda yaptiricam: )
Bi de su bannerdaki dondurmali tursulu reklami kim koyduysa Allah bildigi gibi yapsin onu:) her seferinde canim mi cekiyo icim mi bulaniyo karar veremiyorum.
Hoşgeldşn aramıza senle satlarımız aynı :))
Hoşbulduk:)) Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin, hepimize sağlık bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
selam kızlar oğluşum hasta giremedimkustu iki kere çok üzgünüm salgın var umarım ondan değildir çok dikkat etmiştim tekrarlarsa doktora götürücez aile hekimi bir şey vermedi, üzüntüden de olabilir kaç gündür ilgilenemedim düzeni değişti dua edin olur mu teyzeleri kuzuma
Geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin kuzucuk...
ben 11+4 de gideceğim acaba erken mi oluyor
gerçi yuvarlak şeyle hesapladılar
selam kızlar oğluşum hasta giremedimkustu iki kere çok üzgünüm salgın var umarım ondan değildir çok dikkat etmiştim tekrarlarsa doktora götürücez aile hekimi bir şey vermedi, üzüntüden de olabilir kaç gündür ilgilenemedim düzeni değişti dua edin olur mu teyzeleri kuzuma
Canlar merhabaa. Dr dan geldim size de bilgileri yazayim. Tehlikem vardi igne kullaniyordum. Sorular ve cevaplardan bahsedeyim. Yolculuk yavas ve dinlenerek neden olmasin dedi. Deniz ve havuzu temizken tavsiye etti. Gunes kremi ve catlama kremi sebamed verdi. Dr uma cok guvendigim icin aldim. Fotoyu da ekleyecegim. Linea nigra gecer onemli degil dedi. Gecmeyen batmam vardi. Kanama leke yok kalbi normal suyun normal endise etmiyoruz dedi. 2 hafta sonra ikili testim var. Folik asiti ve igneyi o gun birakiyorum. Vitamin ve demir hapina basliyorum. Bebgim 10+1 ken 10+5 cikti. Bunu da parmagini acip bukerek acikladi. Bazen kendini toplar bazen geriniz ve o an olculen uzunluklar da bazen oldugundan fazla gorunebilir dedi. Onemli olan ideal olcu araliginda olusu ve basi govdesi dengeli mi Diye acikladi. Ense kalinligi icin erken taramada gorecegiz ama simdiden sinyalleri verdi normal olacak insallah dedi. 4 boyutlu baktik henuz net degil dedi normalden fotomuzu aldk. Gonderiyorum. Benden bu kadar kizlar. Korkarak gittim harika hissederek dondum.kipir kipir durmayan bir bebisti. Eeen cok bu kez heyecanlandim. Eller kollar fikir fikirdi. Rabbime binlerce kez sukur ve hamd olsun... :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
o gün arkadaşım kızıyla geldi evime. kızı holihop getirmiş hemen içine girdim belimde çevirecektim.
arkadaşım napıyosun hamilesin dedi. ayyy unuttum dedim aklımdan çıkmış . merdivenlerden de atlaya atlaya iniyorum unutuyorum eşim kızıyor . arada dalıyoruz unutabiliyoruz . karnımız çıkınca anlayacaz sanırım. gerçi bende halsizlik var pek unutturmuyor ama
CAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1170344 kızlar göbişime bakınn😊 yatarken bile böyle bi de ayaktayken düşünün😄 ben erkenden hamile göbişime kavuştum galiba benim karnım çok minikmiş hemen dışa çıktı😊
Amin cnm inşallahHoşgeldşn aramıza senle satlarımız aynı :))
Hoşbulduk:)) Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin, hepimize sağlık bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Allah şifa versin cnm iyileşsin bi an önce inşallah
Canlar merhabaa. Dr dan geldim size de bilgileri yazayim. Tehlikem vardi igne kullaniyordum. Sorular ve cevaplardan bahsedeyim. Yolculuk yavas ve dinlenerek neden olmasin dedi. Deniz ve havuzu temizken tavsiye etti. Gunes kremi ve catlama kremi sebamed verdi. Dr uma cok guvendigim icin aldim. Fotoyu da ekleyecegim. Linea nigra gecer onemli degil dedi. Gecmeyen batmam vardi. Kanama leke yok kalbi normal suyun normal endise etmiyoruz dedi. 2 hafta sonra ikili testim var. Folik asiti ve igneyi o gun birakiyorum. Vitamin ve demir hapina basliyorum. Bebgim 10+1 ken 10+5 cikti. Bunu da parmagini acip bukerek acikladi. Bazen kendini toplar bazen geriniz ve o an olculen uzunluklar da bazen oldugundan fazla gorunebilir dedi. Onemli olan ideal olcu araliginda olusu ve basi govdesi dengeli mi Diye acikladi. Ense kalinligi icin erken taramada gorecegiz ama simdiden sinyalleri verdi normal olacak insallah dedi. 4 boyutlu baktik henuz net degil dedi normalden fotomuzu aldk. Gonderiyorum. Benden bu kadar kizlar. Korkarak gittim harika hissederek dondum.kipir kipir durmayan bir bebisti. Eeen cok bu kez heyecanlandim. Eller kollar fikir fikirdi. Rabbime binlerce kez sukur ve hamd olsun... :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Eki Görüntüle 1169880
Kızlar bebeğime maşallah diyin5,5 cm olmuş.. Ense kalınlığı 0,70 dedi doktor gayet iyi,burun kemiğide iyi dedi..2 li tarama için kanda verdim.. 12+0 çıktık ve tam emin olmadım ama kız dedi :))
o gün arkadaşım kızıyla geldi evime. kızı holihop getirmiş hemen içine girdim belimde çevirecektim.
arkadaşım napıyosun hamilesin dedi. ayyy unuttum dedim aklımdan çıkmış . merdivenlerden de atlaya atlaya iniyorum unutuyorum eşim kızıyor . arada dalıyoruz unutabiliyoruz . karnımız çıkınca anlayacaz sanırım. gerçi bende halsizlik var pek unutturmuyor ama
CAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.
Eki Görüntüle 1170344 kızlar göbişime bakınn😊 yatarken bile böyle bi de ayaktayken düşünün😄 ben erkenden hamile göbişime kavuştum galiba benim karnım çok minikmiş hemen dışa çıktı😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?