2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Atakent Mah. de sen bide oskar beye gittim demiştin nasıl ilgi alakası .:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk gittiğimiz için mi bilmiyorum ama süperdi önce sohbet etti sonra muayeneye aldı usgye girdik hem 3 boyutlu hem 2 boyutlu baktık sonra tekrar sohbet ettik şunu yeme bunu yeme konusuna da sağolsun açıklıklık getirdi ben memnun kaldım bakalım 10 temmuzda tekrar gideceğim
bu arada 2li test yaptırmadıysan 25 tl imiş

Beeeen:) nerelerdesin? Nereye gidiyosun canim?

hahayy du bakalim oda biseymi hele bi dogsunlar o zaman tam maymuna donucez

Sen biliyosun tabi tecrube konusuyor:) kiz valla simdiden maymunu oldum haber izleyemiyorum agliyorum bazen haddinden fazla gulup krize giriyorum:)

Sağol canım bilgi için ay 3 boyutlu da mi gösterdi :)ikiliyi yaptirmadim suan kv yanindayim haftaya Ankara da olacagim insallah orda yaptiricam: )

Slm kızlar esim çocukları götürdü ben yatak sefası yapıyorum size bi bakip geri uykuya dalicam sabahtan bulantilarla baslamaktansa ogleye kadar kafayı vurup yatmak en güzeli :))

Ohh sefan olsun yat hakediyosun sen:) Arada kalk biseyler atistir gene yat.

Yarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...

Zaten anemi yuzunden hep halsiz bi tipim iyice tembel oldum 1.5 aydir. Mutfak kokuyor silme supurme desen enerjim yok. Yedigim de cikiyor. 9 ay boyle yatmaya devam edersem normal dogumu ruyamda gorurum😭

Gunaydinnnn guzel anneler...
Sacma sapan ruyalar gordum bu gece. Kocis beni aldatiyordu. Hic de tinlamiyodum uyaninca kafa goz dalasim geldi de tuttum kendimi :)

Hepimiz iyice siyirdik valla su ilk 3 ay gecsede normale donsek:) kocam ne soylese batiyo bana da hemen uhuhu aglamaya basliyorum. Hunim nerde benim lililili😂😂😂

Canim sen de etkili olur mu bilmiyorum ama bi akrabam nane yagi kullaniyodu. Sakaklarina nane yagiyla masaj yapinca rahatliyomus bi dene istersen.

Bi de su bannerdaki dondurmali tursulu reklami kim koyduysa Allah bildigi gibi yapsin onu:) her seferinde canim mi cekiyo icim mi bulaniyo karar veremiyorum.

Sağol canım bilgi için ay 3 boyutlu da mi gösterdi :)ikiliyi yaptirmadim suan kv yanindayim haftaya Ankara da olacagim insallah orda yaptiricam: )

evet 3d gösteriyor ben memnun kaldım hastane de temiz ama tabii doğum ücretleri ne kadar onu bilemiyorum

kızlar göbişime bakınn😊 yatarken bile böyle bi de ayaktayken düşünün😄 ben erkenden hamile göbişime kavuştum galiba benim karnım çok minikmiş hemen dışa çıktı😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi de su bannerdaki dondurmali tursulu reklami kim koyduysa Allah bildigi gibi yapsin onu:) her seferinde canim mi cekiyo icim mi bulaniyo karar veremiyorum.

Öffff midem şükür çok iyi ama turşu dendiğinde bile tiksiniyorum. Yapma etmeeee :)

selam kızlar oğluşum hasta giremedim kustu iki kere çok üzgünüm salgın var umarım ondan değildir çok dikkat etmiştim tekrarlarsa doktora götürücez aile hekimi bir şey vermedi, üzüntüden de olabilir kaç gündür ilgilenemedim düzeni değişti dua edin olur mu teyzeleri kuzuma

Geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin kuzucuk...

Canim Allah acil sifalar versin kuzucuga. Cabucak iyilessin insaallah :/

Kizlar malum bugun seminer bitti. Tayinimiz de cikti cok sukur. Ilisik kesme islemleri pazartesi baslayacak. Dolayisiyla birkac gun daha burdayiz. Benim tayinim de insaallah agustosta es durumundan olucak. O zamana kadar ev tasiyamicaz malesef. Cunku benim tayinimin cikacagi yerden ev tutucaz. Simdi ben pztesiyr kadar yavas yavas mutfak esyasi ve ivir zivirlari kolileyim. Kiyafetleri hurclara doldurayim diyorum. Halilari supurup rulo yapayim. Evi de supurur cikarim tasinmaya hazir bi sekilde insaallah. Tabi bunlari yavas yavas ve esimle birlikte yapicam ins. Sizin bir fikriniz var mi peki?

selam kızlarrr
biz de yarın ense kalınlığı ve ikili test için gidicez doktor teyzemize..
inşalah sonuçları çok güzel çıkar..
ister istemez tedirginlik oluyor:18:

maaşalah canımm
Allah nazarlardan saklasın..

maaşalh canım senin bebişe de
ne güzel sonuçlar da iyi çıkmış

ben de untuup zıplayıp koşuyorum evde
eşim hemen kızıyor ama napıyım ben de unutuyorum
artık doğunca onlarla oynarız
CAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.

ben de çok tatlı severdim ama hiç tatlı yemiyorum ekşiciyim ben de bi de tuzlu
ayşeler geliyor galiba

göbeğin ve deniz süpersiniz

geçmiş olsun canım oğluna..
iş yerinden arkadaşın oğlu da 14 aylık dün gece ateşlemiş sabaha kadar uyumamışlar..
o yüzden kendinde suç bulma bebişler hata oluyor işte...
dualarımız oğluşunla iyileşsin biran önce..

selam kızlarrr
biz de yarın ense kalınlığı ve ikili test için gidicez doktor teyzemize..
inşalah sonuçları çok güzel çıkar..
ister istemez tedirginlik oluyor:18:

maaşalah canımm
Allah nazarlardan saklasın..

maaşalh canım senin bebişe de
ne güzel sonuçlar da iyi çıkmış

ben de untuup zıplayıp koşuyorum evde
eşim hemen kızıyor ama napıyım ben de unutuyorum
artık doğunca onlarla oynarız
CAnım sürekli ekşi istiyor. :) ve yiyorum tabi.

ben de çok tatlı severdim ama hiç tatlı yemiyorum ekşiciyim ben de bi de tuzlu
ayşeler geliyor galiba

göbeğin ve deniz süpersiniz

geçmiş olsun canım oğluna..
iş yerinden arkadaşın oğlu da 14 aylık dün gece ateşlemiş sabaha kadar uyumamışlar..
o yüzden kendinde suç bulma bebişler hata oluyor işte...
dualarımız oğluşunla iyileşsin biran önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…