2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar esim çocukları götürdü ben yatak sefası yapıyorum size bi bakip geri uykuya dalicam sabahtan bulantilarla baslamaktansa ogleye kadar kafayı vurup yatmak en güzeli :))
ohhh birde nazire yapıyor işteyimmm ve acayip sınırlıyım evıme gitmek istiyorum
Yarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...
bana da birsey bulantı yapıyor ama bulamadım:26:
Bi de su bannerdaki dondurmali tursulu reklami kim koyduysa Allah bildigi gibi yapsin onu:) her seferinde canim mi cekiyo icim mi bulaniyo karar veremiyorum.
bende anadolujet var değişelim
oyy maşallahhhh.. Yanındaki teyzenınde senden aşagı kalır yanı yok yani maşallah

cok geçmiş olsun canım salgın var evet.Erkek adama birşeycık olmaz

halıları falan eşin rulo yapsın sen ufak tefek kolileme işlerime bak canım

bana doktorum dün tam iki hafta sonra gel dedi iki hafta sonrası da 11+4e tekabül ediyor acaba randevuyu değiştirip 12+1e filan mı ertelesem

Ikisi de olur. Olmazsa git 11+4te. Derlerse ki erken tekrar gel tekrar gidersin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

halıları falan eşin rulo yapsın sen ufak tefek kolileme işlerime bak canım

Oyle yapicam canim insaallah. Cok sukur oyle fazla bi esyam yok :) insaallah zor olmaz. Iste bulanti ve halsizlik olmazsa tek basima bile aksama kadar hallederdim ben herseyi :/ simdi gozumde buyuyo :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öffff midem şükür çok iyi ama turşu dendiğinde bile tiksiniyorum. Yapma etmeeee :)

Iste ben de bi karar verebilsem bi de dondurmayla tursuyu yanyana koyan kafayi cok merak ediyorum tamam hamileyiz de o kadar da degil:)

Canim gecmis olsun bu kusma cidden ilgi isteme belirtisi olabilir insallah bi an once ayaklan da ilgilenirsin bol bol.

Canim kolilerin uzerine icinde ne oldugunu yazmayi unutma. Kendinize bi bavul hazirla icinde havlu camasir dis fircasi macun filan gibi sizi bi kac gun idare edecek seyler olsun. Halilarin temizmi bilmiyorum ama ben yikamaya gonderdim yeni evde temiz temiz serdim ugrasmadim boylece.

Valla bana uyar sinir oluyorum gordukce:)

Merhaba kızlar hepinize hayırlı olsun diyorum 😊 Bnde takip ediodum zaman buldukça ama bi türlü kayıt yapamamıştım 👼

Evet canim yazicam uzerine kolilerin. Ama ayri bi bavul hazirlamayi iyi soyledin canim. Geldigimizde ihtiyacimiz olacak seyler bi yerde olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahhh ay sonunda ben de koyacagim insallaaah :)) sefan olsun oh oh. Bikini rahatsiz ediyor mu canim ben de takini mi baksam elbise mayo mu dedim. Eger rahatsa bikinilerimle devam ederim. Benim Gobek de boyle artik. :) sistik epey hihihi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gecmis olsun canim acil sifalar insallah.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

cam açık yattım her tarafım tutulmuş bel boyun baş hepsi pert:S göğüs acısı mide ağrısı da cabası :S:S:S

Selam kızlar bakamadim size umarım herkescikler iyidir. Oğluşum hastalandı dünden beri ateşleniyo kuzum 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam ne zamandır takip edemiyordum sizi bugün doktordan geldik bebeğimizi gördük ikili testi yapmadı 11+1 bugün 13 de yapacakmış o zaman cinsiyetini de söyleyeceğim size dedi sadece resimlerini aldık takla atıyordu çok güzel bir duygu kalbim yerinden çıkacaktı içimde muzur bir bebek varrrr doktor bile öyle dedi resim için pozu zor yakaladı sürekli takla attı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini cuma bugün dualarınızı eksik etmeyin

Ben de 11+5te gitmeyi düşünüyordum, erken mi acaba ikili test için? 11-14 arası diyorlar normalde.

Maşallah canım çok güzel görünüyor göbişin 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar birkac gündür giremedim.. İçim içimi yedi 2 gündür içimdeki kurt kemiriyor beni. 2-3 güne kadar migde bulantım agız tadımın bozuklugu istahsızlık falan vardı.. Ama 2 gündür kalmadı birden varsada cok hafif bide sanki hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum kendimi.. Daha hiç kalp atısını duymadık pazartesı duyacagız inşallah ama sanki bişey oldu gibi bebeğime bilmiyorum ya (

kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?

kızlar bir şey sorcam hamilelikte namaz kılmak sıkıntı oluşturur mu? nasıl kılsak daha iyi acaba oturarak ya da ayakta kılmak mı daha iyi olur dinen doğru olur mu? ilerleyen aylarda namaz konusunda ne yapıcaz bilgisi olan var mı? kafam karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen
mutlaka bebişin de namaz esnasında o güzel duyguları hissetmesini çok istiyorum o da tatmalı tabi sakıncası yoksa yada en doğru şekli hangisi ise yardım edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…