ohhh birde nazire yapıyor işteyimmm ve acayip sınırlıyım evıme gitmek istiyorumSlm kızlar esim çocukları götürdü ben yatak sefası yapıyorum size bi bakip geri uykuya dalicam sabahtan bulantilarla baslamaktansa ogleye kadar kafayı vurup yatmak en güzeli :))
bana da birsey bulantı yapıyor ama bulamadım:26:Yarin tam üç aylık olacağız ama bulantılar tam gaz devam folbiol yapıyor galiba dr. Keser inşaallah hayırlısı ile...hiç birşey yapmak gelmiyor içimden bulantıdan...
bende anadolujet var değişelimBi de su bannerdaki dondurmali tursulu reklami kim koyduysa Allah bildigi gibi yapsin onu:) her seferinde canim mi cekiyo icim mi bulaniyo karar veremiyorum.
oyy maşallahhhh.. Yanındaki teyzenınde senden aşagı kalır yanı yok yani maşallahEki Görüntüle 1170344 kızlar göbişime bakınn😊 yatarken bile böyle bi de ayaktayken düşünün😄 ben erkenden hamile göbişime kavuştum galiba benim karnım çok minikmiş hemen dışa çıktı😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok geçmiş olsun canım salgın var evet.Erkek adama birşeycık olmazselam kızlar oğluşum hasta giremedimkustu iki kere çok üzgünüm salgın var umarım ondan değildir çok dikkat etmiştim tekrarlarsa doktora götürücez aile hekimi bir şey vermedi, üzüntüden de olabilir kaç gündür ilgilenemedim düzeni değişti dua edin olur mu teyzeleri kuzuma
Kizlar malum bugun seminer bitti. Tayinimiz de cikti cok sukur. Ilisik kesme islemleri pazartesi baslayacak. Dolayisiyla birkac gun daha burdayiz. Benim tayinim de insaallah agustosta es durumundan olucak. O zamana kadar ev tasiyamicaz malesef. Cunku benim tayinimin cikacagi yerden ev tutucaz. Simdi ben pztesiyr kadar yavas yavas mutfak esyasi ve ivir zivirlari kolileyim. Kiyafetleri hurclara doldurayim diyorum. Halilari supurup rulo yapayim. Evi de supurur cikarim tasinmaya hazir bi sekilde insaallah. Tabi bunlari yavas yavas ve esimle birlikte yapicam ins. Sizin bir fikriniz var mi peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de 11+5 te gideceğim. Tarihi doktorum verdi.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana doktorum dün tam iki hafta sonra gel dedi iki hafta sonrası da 11+4e tekabül ediyor acaba randevuyu değiştirip 12+1e filan mı ertelesem
halıları falan eşin rulo yapsın sen ufak tefek kolileme işlerime bak canım
Öffff midem şükür çok iyi ama turşu dendiğinde bile tiksiniyorum. Yapma etmeeee :)
selam kızlar oğluşum hasta giremedimkustu iki kere çok üzgünüm salgın var umarım ondan değildir çok dikkat etmiştim tekrarlarsa doktora götürücez aile hekimi bir şey vermedi, üzüntüden de olabilir kaç gündür ilgilenemedim düzeni değişti dua edin olur mu teyzeleri kuzuma
Kizlar malum bugun seminer bitti. Tayinimiz de cikti cok sukur. Ilisik kesme islemleri pazartesi baslayacak. Dolayisiyla birkac gun daha burdayiz. Benim tayinim de insaallah agustosta es durumundan olucak. O zamana kadar ev tasiyamicaz malesef. Cunku benim tayinimin cikacagi yerden ev tutucaz. Simdi ben pztesiyr kadar yavas yavas mutfak esyasi ve ivir zivirlari kolileyim. Kiyafetleri hurclara doldurayim diyorum. Halilari supurup rulo yapayim. Evi de supurur cikarim tasinmaya hazir bi sekilde insaallah. Tabi bunlari yavas yavas ve esimle birlikte yapicam ins. Sizin bir fikriniz var mi peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bana uyar sinir oluyorum gordukce:)
Canim kolilerin uzerine icinde ne oldugunu yazmayi unutma. Kendinize bi bavul hazirla icinde havlu camasir dis fircasi macun filan gibi sizi bi kac gun idare edecek seyler olsun. Halilarin temizmi bilmiyorum ama ben yikamaya gonderdim yeni evde temiz temiz serdim
Eki Görüntüle 1170344 kızlar göbişime bakınn😊 yatarken bile böyle bi de ayaktayken düşünün😄 ben erkenden hamile göbişime kavuştum galiba benim karnım çok minikmiş hemen dışa çıktı😊
selam kızlar oğluşum hasta giremedimkustu iki kere çok üzgünüm salgın var umarım ondan değildir çok dikkat etmiştim tekrarlarsa doktora götürücez aile hekimi bir şey vermedi, üzüntüden de olabilir kaç gündür ilgilenemedim düzeni değişti dua edin olur mu teyzeleri kuzuma
Ikisi de olur. Olmazsa git 11+4te. Derlerse ki erken tekrar gel tekrar gidersin.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar hepinize hayırlı olsun diyorum 😊 Bnde takip ediodum zaman buldukça ama bi türlü kayıt yapamamıştım 👼
kızlar selam ne zamandır takip edemiyordum sizi bugün doktordan geldik bebeğimizi gördük ikili testi yapmadı 11+1 bugün 13 de yapacakmış o zaman cinsiyetini de söyleyeceğim size dedi sadece resimlerini aldık takla atıyordu çok güzel bir duygu kalbim yerinden çıkacaktı içimde muzur bir bebek varrrr doktor bile öyle dedi resim için pozu zor yakaladı sürekli takla attı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini cuma bugün dualarınızı eksik etmeyin
Eki Görüntüle 1170344 kızlar göbişime bakınn😊 yatarken bile böyle bi de ayaktayken düşünün😄 ben erkenden hamile göbişime kavuştum galiba benim karnım çok minikmiş hemen dışa çıktı😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?