Selam kızlar birkac gündür giremedim.. İçim içimi yedi 2 gündür içimdeki kurt kemiriyor beni. 2-3 güne kadar migde bulantım agız tadımın bozuklugu istahsızlık falan vardı.. Ama 2 gündür kalmadı birden varsada cok hafif bide sanki hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum kendimi.. Daha hiç kalp atısını duymadık pazartesı duyacagız inşallah ama sanki bişey oldu gibi bebeğime bilmiyorum ya(
kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?
Cnm selam. Stres yapıp bebeğini üzme. İçini ferah tut aklına kötü bişey getirme. Herşeyin güzel olacağına inan. Dua et sadece. Güzel haberlerle geliceksin inş. Bu arada kaç haftalik sın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bir şey sorcam hamilelikte namaz kılmak sıkıntı oluşturur mu? nasıl kılsak daha iyi acaba oturarak ya da ayakta kılmak mı daha iyi olur dinen doğru olur mu? ilerleyen aylarda namaz konusunda ne yapıcaz bilgisi olan var mı? kafam karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen
mutlaka bebişin de namaz esnasında o güzel duyguları hissetmesini çok istiyorum o da tatmalı tabi sakıncası yoksa yada en doğru şekli hangisi ise yardım edin kızlar
kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?
Cnm benim 14+4 te ve hiç kilo almadım daha sadece genişledim. Pantolonlarimdan anliyorum onu da
Benim iştahda pek bi değişiklik yok hala açık yani1-1,5 arası kilo aldım sanki
hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrenmiştim öğrenmeden 1-1,5 ay önce 60.5 kiloydum 5.haftada 58 şimdi 9+4 haftada 55.5 hamileliği öğrenmeden önceki kilo kaybımı da sayarsak çok vermişim ya inşallah bebişimi etkilememiştir
Deniyorum ama elimde değil canım9+ 3
Cnm benim 14+4 te ve hiç kilo almadım daha sadece genişledim. Pantolonlarimdan anliyorum onu da.
İştah problemimde yok şükür. Yani yok derken normalde ne yiyorsam ayni beslenmeye devam ediyorum. Hamileyim diye yaptigim tek ekstralar meyve ve yumurta yemek. Süte de baslamaliyim ama sevmiyorum diye şimdilik askıda ....
yoğurt yada ayran iç yerine ...
cnm ben zaten kilolu başladım ve bi adam yiyebilecek kadar iştahım var malesef. yarın 10. haftam bitiyor ve şimdiden 2 kg aldımkızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?
canım ben düşük tehlikemin hayli yoğun olduğu günlerde ayakta kalmamam gerekiyodu ve ayakta ilk başlayıp oturarak devam ediyodum şimdilerde çok şükür bi sıkıntı olmadığı için normal ayakta kılmaya çalışıyorum. Allah kabul eder inş. ilerleyen zamanda da bakarız halimize göre Rabbimiz kendimizi zora koşmadan ibadet etmemizi ister :)kızlar bir şey sorcam hamilelikte namaz kılmak sıkıntı oluşturur mu? nasıl kılsak daha iyi acaba oturarak ya da ayakta kılmak mı daha iyi olur dinen doğru olur mu? ilerleyen aylarda namaz konusunda ne yapıcaz bilgisi olan var mı? kafam karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen
mutlaka bebişin de namaz esnasında o güzel duyguları hissetmesini çok istiyorum o da tatmalı tabi sakıncası yoksa yada en doğru şekli hangisi ise yardım edin kızlar
selam kızlarrr
biz de yarın ense kalınlığı ve ikili test için gidicez doktor teyzemize..
inşalah sonuçları çok güzel çıkar..
ister istemez tedirginlik oluyor:18:
maaşalah canımm
Allah nazarlardan saklasın..
maaşalh canım senin bebişe de
ne güzel sonuçlar da iyi çıkmış
ben de untuup zıplayıp koşuyorum evde
eşim hemen kızıyor ama napıyım ben de unutuyorum
artık doğunca onlarla oynarız
ben de çok tatlı severdim ama hiç tatlı yemiyorum ekşiciyim ben de bi de tuzlu
ayşeler geliyor galiba
göbeğin ve deniz süpersiniz
geçmiş olsun canım oğluna..
iş yerinden arkadaşın oğlu da 14 aylık dün gece ateşlemiş sabaha kadar uyumamışlar..
o yüzden kendinde suç bulma bebişler hata oluyor işte...
dualarımız oğluşunla iyileşsin biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?