2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm selam. Stres yapıp bebeğini üzme. İçini ferah tut aklına kötü bişey getirme. Herşeyin güzel olacağına inan. Dua et sadece. Güzel haberlerle geliceksin inş. Bu arada kaç haftalik sın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deniyorum ama elimde değil canım 9+ 3

Hoşbuldum canım B'nde 12+1 deyim bugün, galba herkesin bebişi kıpır kıpır 11. haftada takla atmayı öğreniolarmış bebişler öle okumuştum bnmkide yerinde durmuo maşaallah 😃

Canım bildiğim kadarıyla rahat oldugun kadar normal olarak kılabilirisin namazı. Son aylarda eyilip kalkmakta zorlanırsan sandalyede oturarak kılarsın. Bi sakıncası yoktur neden olsun ki

Cnm benim 14+4 te ve hiç kilo almadım daha sadece genişledim. Pantolonlarimdan anliyorum onu da

benimde bel ve karnım dışında bir değişiklik yok.. bende 54 ile hamile kalmıştım 53 kiloyum ..

kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?

hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrenmiştim öğrenmeden 1-1,5 ay önce 60.5 kiloydum 5.haftada 58 şimdi 9+4 haftada 55.5 hamileliği öğrenmeden önceki kilo kaybımı da sayarsak çok vermişim ya inşallah bebişimi etkilememiştir

10 kilo verip bebeği sağlıklı doğanı duydum ...

kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?

Cnm benim 14+4 te ve hiç kilo almadım daha sadece genişledim. Pantolonlarimdan anliyorum onu da.
İştah problemimde yok şükür. Yani yok derken normalde ne yiyorsam ayni beslenmeye devam ediyorum. Hamileyim diye yaptigim tek ekstralar meyve ve yumurta yemek. Süte de baslamaliyim ama sevmiyorum diye şimdilik askıda ....

Deniyorum ama elimde değil canım 9+ 3

Peki en son ne zaman gittin doktora. Birde beta hcg kac cikiyor.
Kuzenim beta hcg 8000 gecince kalp atışları duyulur. Gec döllenme olduysa hafta hesabı insanı strese sokar demişti. Bu arada kuzenim ultrasyonda calisiyor.

yoğurt yada ayran iç yerine ...

cnm ben zaten kilolu başladım ve bi adam yiyebilecek kadar iştahım var malesef. yarın 10. haftam bitiyor ve şimdiden 2 kg aldım:18:

canım ben düşük tehlikemin hayli yoğun olduğu günlerde ayakta kalmamam gerekiyodu ve ayakta ilk başlayıp oturarak devam ediyodum şimdilerde çok şükür bi sıkıntı olmadığı için normal ayakta kılmaya çalışıyorum. Allah kabul eder inş. ilerleyen zamanda da bakarız halimize göre Rabbimiz kendimizi zora koşmadan ibadet etmemizi ister :)

İştahım hiç yok su bile içemiyorum ağır hamilelik geçiriyorum iki günde bir serum alıyorum ona rağmen 4!!!!! Kg almışım... Doktor serumlardan ve hareketsizlikten dedi.. Umarım çok kg almam...

Aynen canım ben de tatlıcıydım ama ekşici oldum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…