2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ay maşallah ne güzel. Amin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Rabbim yüzlerimizi güldürsün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İştahım hiç yok su bile içemiyorum ağır hamilelik geçiriyorum iki günde bir serum alıyorum ona rağmen 4!!!!! Kg almışım... Doktor serumlardan ve hareketsizlikten dedi.. Umarım çok kg almam...

boş ver kiloyu.. sen ve bebeğin sağlıklı olsun kilo verilir .. dert etme ..

Canim ne gelirse Allah'tan. O yuzden kendini uzup strese sokma. Herseyin basi stres. Cok takiyorsan kafana erken git doktora. Icin rahat etsin.

kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?

Bende istah yok hic. Bulantilarim var. 5.haftada ogrendim gebeligi 54.5 kiloydum. Simdi 50.5 kiloyum. Bi dort kilo kaybettim 5 haftada. Su an 10+1 im.

Kızlar merhaba ...
nasılsınızzz?

Cok sukur ben iyiyim canim. Evi toparlama telasim var sadece :/ umarim sen de iyisindir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde birden kusmalarim kesildi bende doktora gittim hemen ertesi gun kalp atışı var dedi doktor hiç takma demek bi anda kesilebiliyo seni çok iyi anlıyorum bende çok pinpirigim malesef

Kolay geldin canım...dikkat et yorma kendini.. İyiyim canım

Ya bizim bulantıların sebebi reflu galiba...reflu hastası yemek yiyince yatmaz bana uyku çöküyor yemek sonrası ...

Kizlar ayvalik sarimsakli ya giden var mi aranizda? Bayram sonrasinda esimin ailesiyle tatile gitmeyi dusunuyoruz da. Ev tutacagiz bir haftaligina. Plaji kum ve denizi sig olsun istiyoruz. Bir de plaji cok mu kalabalik olur acaba? Bilen varsa aydinlatabilir mi bizi :)

kızlar bugün kontrole gittim. 8 gün sonra bebişim insan yavrusuna benzemiş geçen gittiğimde tam anlayamamıştım ama bu sefer kafası poposu bacakları belliydi boyumuz da 1 cm daha uzamış. doktor ilk bakınca sustu ekrana baktı konuşmadı ömrümden ömür gitti yüzüne baktım kaldım:18: ama çok şükür iyi dedi. hareket eder mi dedim. eder normalde biraz bekleyelim dedi bekledik ama hareket etmedi kuzucum şu anda etmiyor dedi. uyuyordu galliba ama kızlar bu annelik çok zor şimdi de kafayı taktım. orada kolları görünmüyo dedim doktor bişi demedi. duymadı mı bilmiyorum. ultrason resminde de görünmüyor:18: ama çok sağlıklı her şey yolunda dedi. hatta 1 gün önden gidiyormuş gelişimi bir şey yoktur dimi. keşke tekrardan sorsaydım kolları neden görünmüyor diye. ooff ne pimpirikliyim. kafaya takıcak bir şey buluyorum. telefonla aramayı bile düşünüyorum:26: resim eklemeyi bilsem koycam buraya siz de bakın diyee

Merak etme beniimki 11 haftalukken bile kipirdamadi 12 haftaya girerken oynadi ayaklari ve kollari daha cok ince annesi cok belli olmuyor zagten sukur bebisin iyimis cok sevindim

Kılabildiğin gibi kıl canım. Dayanamayacak gibi olursan oturarak kılarsın. Ben de diyorum herakşam sesli sesli Yasin okusam ona :) aşina olsa şimdiden...

Merak etme beniimki 11 haftalukken bile kipirdamadi 12 haftaya girerken oynadi ayaklari ve kollari daha cok ince annesi cok belli olmuyor zagten sukur bebisin iyimis cok sevindim

sağol canım Allah razı olsun.. bacakları azcık görünüyordu ama kolları görünmüyordu. karnının üstünde tutuyordu sanırım o yüzden ayrı görünmüyordu. ay illa kafaya takcak bişi biliyorum. elhamdülillah çok iyi dedi doktorumuz

Biz geldikkkk herşey yolunda dedi doktor ben son adet tarihimi söylemeden
10+6 heftalık dedi yani tam gününde gidiyomuşuz yalnız bu sefer başka
bir doktora gittim önceki hiç ilaç vermemişti bu seferki hem vitamin hemde
daha önce düşük yaptığım için peretamol mü dedi ne anlamadım ondan verdi
bu ilaç nedir dedim vitamin ve düşük olmuş koruma amaçlı dedi bunun için biraz geç değilmi? :44: :44:
bebişimide gördüm kalp atışınıda duydum çok mutluyumm

maaşallah kuzuyaa Allah nazarlardan korusun

eflalim böyle düşünme canım sıkıntılarımızı da üzüntülerimizi de korkularımızı da mutluluklarımızı da burada paylaşmak için varız. birbirimize destek olup bu sıkıntılı zamanlarımızı beraber atlatıp sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız Allah'ın izniyle hepimiz. Paylaşmaya devam canım.

Bende 9. Haftadayım hiç kilo almadın. Fazla bulantım kusmam yok. Çok şükür allahıma

Canım senle konuşmuştuk. İdrar kültüründe üreme yok çıktı ve doktor ilaç vermedi. Tek yapıcağım bol su içmek herhalde.

bebeğin gayet sağlıklıymış doktor demiş zaten hatta gelişimi bir gün önde demiş bu gelişimin içinde kolların gelişimi de var yani doktor dediklerini iyice düşünüp tartarsan sorun olmadığını anlarsın kendini üzüp boşuna dert etme sakın bebeğine bu şekilde zarar verirsin bence içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…