- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
kızlar selam ne zamandır takip edemiyordum sizi bugün doktordan geldik bebeğimizi gördük ikili testi yapmadı 11+1 bugün 13 de yapacakmış o zaman cinsiyetini de söyleyeceğim size dedi sadece resimlerini aldık takla atıyordu çok güzel bir duygu kalbim yerinden çıkacaktı içimde muzur bir bebek varrrr doktor bile öyle dedi resim için pozu zor yakaladı sürekli takla attı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini cuma bugün dualarınızı eksik etmeyin
İştahım hiç yok su bile içemiyorum ağır hamilelik geçiriyorum iki günde bir serum alıyorum ona rağmen 4!!!!! Kg almışım... Doktor serumlardan ve hareketsizlikten dedi.. Umarım çok kg almam...
Selam kızlar birkac gündür giremedim.. İçim içimi yedi 2 gündür içimdeki kurt kemiriyor beni. 2-3 güne kadar migde bulantım agız tadımın bozuklugu istahsızlık falan vardı.. Ama 2 gündür kalmadı birden varsada cok hafif bide sanki hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum kendimi.. Daha hiç kalp atısını duymadık pazartesı duyacagız inşallah ama sanki bişey oldu gibi bebeğime bilmiyorum ya(
kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?
Kızlar merhaba ...
nasılsınızzz?
Canim ne gelirse Allah'tan. O yuzden kendini uzup strese sokma. Herseyin basi stres. Cok takiyorsan kafana erken git doktora. Icin rahat etsin.
Bende istah yok hic. Bulantilarim var. 5.haftada ogrendim gebeligi 54.5 kiloydum. Simdi 50.5 kiloyum. Bi dort kilo kaybettim 5 haftada. Su an 10+1 im.
Cok sukur ben iyiyim canim. Evi toparlama telasim var sadece :/ umarim sen de iyisindir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ne gelirse Allah'tan. O yuzden kendini uzup strese sokma. Herseyin basi stres. Cok takiyorsan kafana erken git doktora. Icin rahat etsin.
Bende istah yok hic. Bulantilarim var. 5.haftada ogrendim gebeligi 54.5 kiloydum. Simdi 50.5 kiloyum. Bi dort kilo kaybettim 5 haftada. Su an 10+1 im.
Cok sukur ben iyiyim canim. Evi toparlama telasim var sadece :/ umarim sen de iyisindir..
kızlar bugün kontrole gittim. 8 gün sonra bebişim insan yavrusuna benzemişgeçen gittiğimde tam anlayamamıştım ama bu sefer kafası poposu bacakları belliydi boyumuz da 1 cm daha uzamış. doktor ilk bakınca sustu ekrana baktı konuşmadı ömrümden ömür gitti yüzüne baktım kaldım:18: ama çok şükür iyi dedi. hareket eder mi dedim. eder normalde biraz bekleyelim dedi bekledik ama hareket etmedi kuzucum şu anda etmiyor dedi. uyuyordu galliba ama kızlar bu annelik çok zor şimdi de kafayı taktım. orada kolları görünmüyo dedim doktor bişi demedi. duymadı mı bilmiyorum. ultrason resminde de görünmüyor:18: ama çok sağlıklı her şey yolunda dedi. hatta 1 gün önden gidiyormuş gelişimi bir şey yoktur dimi. keşke tekrardan sorsaydım kolları neden görünmüyor diye. ooff ne pimpirikliyim. kafaya takıcak bir şey buluyorum. telefonla aramayı bile düşünüyorum:26: resim eklemeyi bilsem koycam buraya siz de bakın diyee
kızlar bir şey sorcam hamilelikte namaz kılmak sıkıntı oluşturur mu? nasıl kılsak daha iyi acaba oturarak ya da ayakta kılmak mı daha iyi olur dinen doğru olur mu? ilerleyen aylarda namaz konusunda ne yapıcaz bilgisi olan var mı? kafam karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen
mutlaka bebişin de namaz esnasında o güzel duyguları hissetmesini çok istiyorum o da tatmalı tabi sakıncası yoksa yada en doğru şekli hangisi ise yardım edin kızlar
Merak etme beniimki 11 haftalukken bile kipirdamadi 12 haftaya girerken oynadi ayaklari ve kollari daha cok ince annesi cok belli olmuyor zagten sukur bebisin iyimis cok sevindim
Cnm benim 14+4 te ve hiç kilo almadım daha sadece genişledim. Pantolonlarimdan anliyorum onu da
Biz geldikkkk herşey yolunda dedi doktorben son adet tarihimi söylemeden
10+6 heftalık dedi yani tam gününde gidiyomuşuz yalnız bu sefer başka
bir doktora gittim önceki hiç ilaç vermemişti bu seferki hem vitamin hemde
daha önce düşük yaptığım için peretamol mü dedi ne anlamadım ondan verdi
bu ilaç nedir dedim vitamin ve düşük olmuş koruma amaçlı dedi bunun için biraz geç değilmi? :44: :44:
bebişimide gördüm kalp atışınıda duydum çok mutluyumm
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Kızlar sanırım olumsuz durumumu yazmam bir çok kişiyi rahatsız edip endişelendirmiş kusura bakmayın amacım endişelendirmek değildi sadece burda herkes hamile ve hamilenin duası kabul olur diye dua edilmesini istedim, olumsuz durumlar etkiliyor diyenler olmuş, bugüne kadar düşük riski olan çok oldu çoğu kişide bunu yazdı hiç birinden etkilenmedim tam tersi Rabbim şifa versin diye hep dua ettim, şu an ki psikolojimle suçlu gibi hissettim kendimi
Hamdolsun bugünüme yatıyorum Rabbime sığındım hayırlıysa sağlıklıysa zaten bebeğim doğacak değilse en iyisini Rabbim bilir boynum kıldan ince veren o alan da o ama ben inanıyorum bu kadar duayla bebeğim Allah'ın izniyle tutunacak bana sıkı sıkı, imanım inancım tam buna, tabi ki korkum var çünkü anneyim annelik endişe korku demek
Kırdığım varsa kusura bakmasın, olumsuz bir durum yazmıycam daha etkilenen olmasın
Bende 9. Haftadayım hiç kilo almadın. Fazla bulantım kusmam yok. Çok şükür allahıma
Kılabildiğin gibi kıl canım. Dayanamayacak gibi olursan oturarak kılarsın. Ben de diyorum herakşam sesli sesli Yasin okusam ona :) aşina olsa şimdiden...
kızlar bugün kontrole gittim. 8 gün sonra bebişim insan yavrusuna benzemişgeçen gittiğimde tam anlayamamıştım ama bu sefer kafası poposu bacakları belliydi boyumuz da 1 cm daha uzamış. doktor ilk bakınca sustu ekrana baktı konuşmadı ömrümden ömür gitti yüzüne baktım kaldım:18: ama çok şükür iyi dedi. hareket eder mi dedim. eder normalde biraz bekleyelim dedi bekledik ama hareket etmedi kuzucum şu anda etmiyor dedi. uyuyordu galliba ama kızlar bu annelik çok zor şimdi de kafayı taktım. orada kolları görünmüyo dedim doktor bişi demedi. duymadı mı bilmiyorum. ultrason resminde de görünmüyor:18: ama çok sağlıklı her şey yolunda dedi. hatta 1 gün önden gidiyormuş gelişimi bir şey yoktur dimi. keşke tekrardan sorsaydım kolları neden görünmüyor diye. ooff ne pimpirikliyim. kafaya takıcak bir şey buluyorum. telefonla aramayı bile düşünüyorum:26: resim eklemeyi bilsem koycam buraya siz de bakın diyee
Canım senle konuşmuştuk. İdrar kültüründe üreme yok çıktı ve doktor ilaç vermedi. Tek yapıcağım bol su içmek herhalde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler yasini sesli okumak iyi fikir bende yapıcam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?