2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sağol canım. Allah razı olsun. ben yapı olarak da çok panik bir insanım zaten. ama içimi rahatlattınız çok sağolun. Anne yüreği işte tedirgin oluyor hehehe

Arkadaşlar sizde de akıntı oluyor mu ? Su gibi rengi yok, koku yok. Birden ıslanıyorum. Nedeni ni bilne var mı ?

Kızlar bugün halsizligim tavan yaptı yine cok halsizim elim ayagim tutmuyor
2 gün iyi oldum azda olsa ayaga kalkmayi basarmistim bugün yine basa döndüm ağlamak istiyorum ((

Canım sen kaç haftalıksım??
Ca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kiliyorum canin ama ayakta kiliyorum. Belin falan agriyorsa hic kilamayacak durumun yojsa oturarak kil. Korkma hicbisey olmaz :) allah kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende denemek istiyordum ilk gün hem hafta sonu evdeyim diye düşündüm
sonra eşim iyide sen sabah kalkar kalkmaz kusuyorsun dedi haklısın dedim mecburen konu kapandı

kusarsan tabi olmaz benim kusmam yok şükür o yüzden deneyecam yarın Allah ın izniyle

Kızlar bugün halsizligim tavan yaptı yine cok halsizim elim ayagim tutmuyor
2 gün iyi oldum azda olsa ayaga kalkmayi basarmistim bugün yine basa döndüm ağlamak istiyorum ((

yeterki karnımızdakiler sağlıklı olsun canım ya Allah bize dayanma sabrı versin.
efulim vardı bu sitede 18 haftalık hamileydi bebeği ölmüş. çok üzüldüm. babası defnedecekmiş.
biz ayılsakta bayılsakta katlanıyoruz Allah katlanılmayacak acılar vermesin. emekler hayaller boşa çıkmasın

evet hemde nasıl 10+3 çıktım geç döllenme olduğu için daha yeni kesinleşti zamanı 2 hafta sonra 2li taramam var bi de bebeğimin boyu 3 cm

tabiki de sakıncası yok ben şu an normal kılıyorum eğer başın falan dönerse otur... son zamanlar da da sandalye de kılarız göbeğimiz büyük olur eğilemezsek

Tabiki canım ya sağlıkla dogsunlar kucaklarimiza alalim sag saglim cekicez artık...

ben eklenmemişiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…