- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
ben de ilk yaptığımı saklayacaktım bizimki merakından içini açmış deşmiş tırnağıyla ikinci çizginin orayı soymuş :)
biraz silik çıkmıştı ona emin olmak istemiş sanırım. meraklı tospağam
öbür gün git bana test al bidaha yapıp saklayacam dedim :)
tavuk pilav, tarhana çorbası , yanına da çoban salatası ooooffff ağzım sulandı
Hadi bakalım hanımlar dualarımızı edelim. Sonra sohbete kaldığımız yerden devam... Günaydın herkese
kuzularrr selam bende katıldım aranızaaa. nasılsınızz bakalım
ne duası kızlar..
Bende
Rabbi Hebli Minessalihin diyorum devamlı (ALLAHım bana iyilerden bir evlat bağışla)
hosgeldin canim aramiza yasin kac kacinci hamileligin bahset biraz kendinden
canım bizde tefriciye okuyoruz az cok herkez katkıda bulunuyor topluyoruz
mantı yap canım bende ki mantı tutkusu kimsede yok heralde
tavuk pilav, tarhana çorbası , yanına da çoban salatası ooooffff ağzım sulandı
kuzum bende katılmak ısterım okuyuup
Amiinn canımHepinize günaydın kızlar. Cumaniz mübarek olsun. Bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Amin.
canım benım 29 yaşındayım ilk denememizde doğal yollarla Rabbim bana mücizemi bahşetti.Binlerce şükür. Satım 28 Mart. Ama doktora göre bebek 5 haftalık daha.. Normalde 6 olması gerekiyor ama bende birde pco var..Doktor beni karşısında görünce şasırdı.(Normalde 1 yıl deneyin demişti)O yüzden kalp atışını duyduktan sonra tam zamanı belirleriz dedi.
Progestan verdi gene de kullan dedi doktor en azından 10 gun sonraki muayeneye kadar. Birde istek üzerine ben toksoplazma testi yaptırdım. Evimde kedim var. Gayet iyi bakımlı sorun olacagını sanmıyorum ama aklımdan çıksın dedim. Şimdilik bu kadar canım..
kuzum bende katılmak ısterım okuyuup
Mantıı:)))))
Allahım bn nerelere gidem
Napaaammmm
tabiki canım 100 tane okuyunca dusjeli diye bi arkadaşımız var ona özelden yazıyoruz o topluyor sayıyı
evet canım . havada yağmurlu kapalı bugün
canım benım 29 yaşındayım ilk denememizde doğal yollarla Rabbim bana mücizemi bahşetti.Binlerce şükür. Satım 28 Mart. Ama doktora göre bebek 5 haftalık daha.. Normalde 6 olması gerekiyor ama bende birde pco var..Doktor beni karşısında görünce şasırdı.(Normalde 1 yıl deneyin demişti)O yüzden kalp atışını duyduktan sonra tam zamanı belirleriz dedi.
Progestan verdi gene de kullan dedi doktor en azından 10 gun sonraki muayeneye kadar. Birde istek üzerine ben toksoplazma testi yaptırdım. Evimde kedim var. Gayet iyi bakımlı sorun olacagını sanmıyorum ama aklımdan çıksın dedim. Şimdilik bu kadar canım..
tamam canim listeye normal haftani girdim doktorun dogum tarihini soyleyince yazarsin duzeltiriz listeden masallah demekki doktoru bile sasirtacak kadar saglikliymissin
Kızlar kimseye anlatamadım nasıl ogrendıgımı sıze anlatım 4 gun once kahverengı bır kanamam vardı ama adet degıldı anlasılıyordu neyse doktordan hemen randevu aldım korktum kotu bırsey mı var acaba dıe kocam da benımle geldı ben aglıom o sakınlestırıyo fln ısmımı soyledıler gırdım ultrasonda baktı ıste hersey normal ama dedı bende korktum rahımınde kucuk bır kese gıbı bsey var dedm sen yakında ovulasyon olmussun dedı 10 gun once fln eeee dedım bende heycanlı kadın o yuzden hamıle kalmıs olabılırsın yanı yuzde 95 fln dedı sımdı hafta sonu test yaptır ve yanıma gel dedı ya test negatıv cıkara dıe korkuyorum ya bır sorun olursa ben naparım tam alıstım bebıs fıkrıne
valla canım Rabbim mücizesi. Tek yumurtalıgımda pco var bariz teki sağlıklı. Eger olgunlaşırsa o döllenir demişti olmazsa klomen baslarız dedi. Kızlarr ocak ayı gelecek ve bizler hayırlı haberleri tek tek paylaşacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?