2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
nevin icini ferah tut canim insallah hamilesindir daha 4 gun var regline o zaman seb baya baya erken ogrenmissin hamileligi o yuzden de stres yapiyosun haliyle insallah teste cift cizgiyi gorursun canim

benım 26 gun geldıgı ıcın bu gun gelmesı gerekıyordu ama sımdılık hıc bırsey yok gelcek dıe de korkuyorum acıkcası

bide istersen idrar testi yap ben kanda baktırmıştım biliyodum ama hatıra kalsın diye dün sabah yaptım. benimde adetime 4 gün vardı silik de olsa çıktı ikinci çizgi :)

Aynen oyle oldu bende de canım ılk once bır damla geldı sabah sonra dıger gune kadar sadece cok hafıf kahverengıydı

benım 26 gun geldıgı ıcın bu gun gelmesı gerekıyordu ama sımdılık hıc bırsey yok gelcek dıe de korkuyorum acıkcası
canim madem sat bugun niye bekliyorsun hemen bi test yap hamileysen kesin cikar zaten teste hadi bekleme bizede haber ver :)

bide istersen idrar testi yap ben kanda baktırmıştım biliyodum ama hatıra kalsın diye dün sabah yaptım. benimde adetime 4 gün vardı silik de olsa çıktı ikinci çizgi :)

ıste doktor cumartesı yap dedı kocama dıorum kı bu gun alım hayır dıyo bır kerede doktoru dıne yarın alcam dıo
dayanamıorum sabırsızlanıorum ama korkuyorum da ya tek cızgı cıkarsa

ıste doktor cumartesı yap dedı kocama dıorum kı bu gun alım hayır dıyo bır kerede doktoru dıne yarın alcam dıo

yaw sen yap kocana soylemeden bak iyiki beklememisim yapmisim diceksin :)

hayırlısıyla çıkmaz inşallah :) ben kimseyi dinlemedim kendimi bile adet tarihime 10 gün varken gittim kan verdim kesin olsun diye. aklımda durcana midemde dursun mantığı :)

hayırlısıyla çıkmaz inşallah :) ben kimseyi dinlemedim kendimi bile adet tarihime 10 gün varken gittim kan verdim kesin olsun diye. aklımda durcana midemde dursun mantığı :)

aynen benim gibisin bende adetime 3 gun kala esime dedim test alalim yapicam durmadan dusunceme kafam rahatlasin diye oda tamam dedi iyikide almisim erkenden ogrendim bebisimi

Nevincim keske bugun savah ilk idrarinla yapsaydım canım
Eger eczane yakınsa al söle ama adetinin geçmedigini ona göre test versinler bidenem hadi kız bizede söle

evet nevin testi alirken adet gununun bugun oldugunu belirt ona gore test versinler canim benim testim adetten 4 gun oncesine ladar sonuc cikaranlardandi :)

aynen benim gibisin bende adetime 3 gun kala esime dedim test alalim yapicam durmadan dusunceme kafam rahatlasin diye oda tamam dedi iyikide almisim erkenden ogrendim bebisimi

bende 3 haftalıkken öğrendim :) tutunur tutunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…