Eki Görüntüle 1175496
Buda bebişin resmi 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalış,hazır içeceklerde katkı çok fazla.ben evde ayran veya limonata yapıyorum tavsiye ederim.veya meyvelerden komposto yapabilirsin bağırsaklarada iyi
Hoşgeldin!
İzmir yanıyordur şimdi.
evet canım aynı sorun bendede var. iyice inceldi saçlarım
Canım bebişin erkek gibi nub teorisine göre😉😉😉
Benimde çok fena dökülüyordu gittim kısacık kestirdim :44: Fakat hala çok dökülüyor hormonlarla ilgili Allah'tan saçım çok gürde etkilemiyor :18:
kızlar şimdi doktordan geldim..her şey çok güzel gidiyormuş..ense kalınlığına bakıldı güzel dedi bebişin boyu 5,77cm olmuş kan verdim ikili test için haftaya sonuçlanacak..elevit ve ferrosanol yazdı, elevitte domuz jelatini varmış dedim öyle bişey olsa bu hükümet anında yasaklar dedi hatta domuz yagından yapılan bir kalp kapakçığı var çokta etkili ama türkiyede kullanımı yasak dedi için rahat olsun en iyisi bu dedi, lazeri ve saç boyasını sordum lazerin tespit edilmiş bi zararı yok, saçınıda bitkisel boyalarla boyayabilirsin artık 3 ayı doldurdun dedi. ve kızlar bu doktor yılların tecrübeli ve çok fazla tercih edilen bi doktor güvenilir yani. şişkinliği sordum onun içinde çok normal çünkü bu dönem bağırsaklar ve mide çok yavaş calışır sindirim yavaşlar dedi bu yüzden az ve sık ye dedi.. benden haberler böyle inşallah heepimiz güzel şeyler yazarız buraya :))
selam kızlarrrr bugün ankara yanıyor inanılmaz sıcakk
slm canım.. doktoruma şişkinliği sordum ,çok normal çünkü bu dönem bağırsaklar ve mide çok yavaş calışır sindirim yavaşlar dedi buda şişkinlik yapar dedi bu yüzden az ve sık ye dedi.. için rahat olsun normalmiş yani
Hemde nasıl kavruldukksen nereden cnm
canım sade tahin helvasıda olur sabah aç karnına ilk iş ondan yecanım tahini mutlaka deniyeceğim ama pekmezle karıştırsak olur mu ki ben düz tahin yiyemem de
canım çok sağol oyun hamuru oynadık bugün çok daha iyi şimdiEflalim yattığın yerden hamurlara şekil ver üslubuyla ile boya ama çocuğunu çağırma. O görüp gelsin anne me yapıyorsun desin öyle katılsın, yatarak iki ilahi şarkı dinleyin hangisi senin hangisi benim diye seçin.. Ona ona hamileliğini anlat.. Sonra kardeşin Doğunca abi olacaksın gibi hikayeler anlat. Bir de oh bugün hava çok güzel ben de iyi ki dinleniyorum Ramazan olduğu için de.. Tatile güçlü başlayacağım vs. De artık hastayım deme ve yattığın yerde eğlence bul.. İnşallah geçecek o da düzelir..
canım geçmiş olsunMerhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
canım sen zaten kilo verdin neren genişlesin:)) gerçi bende almadım ama yayıldımCanım bende öyle biliyorum poposu genisleyenin kizi olurmus gerci bende ne popo genisledi nede göbek sivreldi :)
İnşallah rabbim sanada bi kız evladı nasip eder canım olmasada üzülme benim gibi üçüncüde denersin kızı bulana kadar devam :)
Ben hala inanamıyorum kız olduguna bidakine inşallah kesinlesir :)
Cok gecmis olsun canım oda anne cocugu bu şekilde dikkat çekmek istiyor olabilir üzme kendini bu günleri telafi edersin inşallah canım yeterki su riskli dönem geçsin...
hissettiğim rüyamda gördüğüm canım nasip bakalım, amin sağlıklı olsunlar da"Eflalim" senin cinsiyet belli oldumu canim yoksa hissettiğin mi kızay seninde oğluş var benimde oğluşş allah bize sağlıklısından kız evlat nasip eder inşallah😃🙏
canım benimkine zor yorum çünkü vücudu bize dönük:)kızlar nub teorisi diye birşey varmış çıkıntıya göre anlaşılıyormuş cinsiyetleri hadi herkes ultrason görüntüsünü koysun yorum yapalım cinsiyetleri hakkında :) Eki Görüntüle 1174996
sağol canım den dua edersin bana:) oğlum için sağol yok canım atlattık iki yaşı 1,5 yaşındaykengeçmiş olsun canım oğlusuna.Valla tahini denicem.Zaten membaasında yaşıyorum sağolsun.
benım her yerim genişledi. Yakında uzun ve geniş araç yazıcam diyor eşim önüne ve arkana
huyu degısıyor canım cocukların bırde 2 yaş sendromu geç ortaya çıkmış olabilir
ben olmadım canım sanırım 18. hafta gibi tetanoz olacagız 2 doz
buyuk gecmis olsun canım ya.Dinlenmene bak yorma kendimi
maşallah o zaman kızınaslm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
:))) ya seviyorum seni ağzım kulaklarımda okuyorum yazılarınıkuzum sorma ya benim oğlanın meslek şimdiden belli müteahhit olacak şapşik.Nasıl bir temel atıyorsa,nasıl kazı çalışmaları yapıyorsa aksam yatağımdan hoplatıyor..Birde karnım ağrıyor diye veryansın ediyordum ya o mideymiş .Bilemedim her zaman ki gibi
Allah dağına göre kar veriyor valla.Şu yaşıma kadar ameliyat olmadım, yoksa benım acı tarifimle dalak yerine böbrek, kol yerine gözüm giderdi
Tabii annesi kupa kızı,Aşk kızı o.
Gerçi yavrum 2 abisiyle nasıl başedecek bilemiyorum
güzel taktikhayırlı olsun :) inşallah yarın bana da bi tahminde bulunur doktor amcası yoksa odasından çıkmam. eşime diyorum zaten orda mazlumu oyna doktor bey neler çekiyorum nolur söyleyin evde bana rahat vermiyo falan de
oyyy maşallah canım sen beş aylık olmuşsun:)Eki Görüntüle 1175000
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
canım öğürmektendir korkmabuğun farklı sanki sbaah kalktığımda öğürmekten bi hal oldum ondann sonra kasıklarımda hafif bi ağrımı kıpırtımı anlmaıyorum alt tarafım çıkcak gibi korkuyorum
kzılar hadi benim kuzumun cinsiyetine yorum yapın nub teorisine göre
Buda bebişin resmi 😊
Eki Görüntüle 1175496
Buda bebişin resmi 😊
bende doktorumu arayayım demiştim bugün aramıyayım ozaman sen 10 haftalıkmıydın cnm
ben cinsiyeti bekliyorum belli olsun alacamilk ultrason yeri var hangi gün öğrendin falan hepsi
kızlar şimdi doktordan geldim..her şey çok güzel gidiyormuş..ense kalınlığına bakıldı güzel dedi bebişin boyu 5,77cm olmuş kan verdim ikili test için haftaya sonuçlanacak..elevit ve ferrosanol yazdı, elevitte domuz jelatini varmış dedim öyle bişey olsa bu hükümet anında yasaklar dedi hatta domuz yagından yapılan bir kalp kapakçığı var çokta etkili ama türkiyede kullanımı yasak dedi için rahat olsun en iyisi bu dedi, lazeri ve saç boyasını sordum lazerin tespit edilmiş bi zararı yok, saçınıda bitkisel boyalarla boyayabilirsin artık 3 ayı doldurdun dedi. ve kızlar bu doktor yılların tecrübeli ve çok fazla tercih edilen bi doktor güvenilir yani. şişkinliği sordum onun içinde çok normal çünkü bu dönem bağırsaklar ve mide çok yavaş calışır sindirim yavaşlar dedi bu yüzden az ve sık ye dedi.. benden haberler böyle inşallah heepimiz güzel şeyler yazarız buraya :))
Eki Görüntüle 1175496
Buda bebişin resmi 😊
ilerisi içn çok güzel bir yatırım canım nasıl sevinir büyüyünce böyle bir haatıra yaptığımız için
maşşallah canım
maşşallah sizede
ben kestirmeyede boyatmayada korkuyorum..kimi saç kestirisen bebeğin ömrü kısalır diyor kimi batıl inanc diyor. Bende batıl inanc olduguna inanıyorum ama yinede korktum tabi. Bi tanıdıgım hamileyken saçını kestirmiş ertesi gün düşük yapmıs öyle dedı banaboyanı kokusuda zararlı olabilir diye korktum
kızlar ben bir şey sorcam sizlere benim göğüslerim ve sık idrara çıkmam dışında bir beilirtim yok.tiksinmem aşırı mide bulantısı fln hiç olmuyor.
bazen hamile olduğumu unutuyorum göğüslerim olmasa tabi hava yastığı gibi oldular maşallah :) kontrolümde 12 temmuzda merak ediyorum bebişim iyimidir diye,aranız da benim gibi olanlar varmıdır normalmidir bu durumlar.
gözün aydın canım :) darısı başımıza inşallah
oyy maşallahhh kuzuya bak ya
saç kestirmek kesinlikle batıl inanç canım bi kaç tane hocadan dinledim bebeğin ömrünü yalnız allah belirler. o denk gelmiş bi örnek olmuş benimde hamile olan tüm arkadaşlarım kestirdi maşallah nurtopu gibi çocukları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?