2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hemde nasıl kavruldukk sen nereden cnm

Canım bebişin erkek gibi nub teorisine göre😉😉😉

Desene bana bi oğluş daha geliyo banada erkek gibi geldi sıpaa 😃 hayırlısı allah'tan sağlıklı olsunda 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde çok fena dökülüyordu gittim kısacık kestirdim :44: Fakat hala çok dökülüyor hormonlarla ilgili Allah'tan saçım çok gürde etkilemiyor :18:

ben kestirmeyede boyatmayada korkuyorum..kimi saç kestirisen bebeğin ömrü kısalır diyor kimi batıl inanc diyor. Bende batıl inanc olduguna inanıyorum ama yinede korktum tabi. Bi tanıdıgım hamileyken saçını kestirmiş ertesi gün düşük yapmıs öyle dedı bana boyanı kokusuda zararlı olabilir diye korktum

kızlar ben bir şey sorcam sizlere benim göğüslerim ve sık idrara çıkmam dışında bir beilirtim yok.tiksinmem aşırı mide bulantısı fln hiç olmuyor.
bazen hamile olduğumu unutuyorum göğüslerim olmasa tabi hava yastığı gibi oldular maşallah :) kontrolümde 12 temmuzda merak ediyorum bebişim iyimidir diye,aranız da benim gibi olanlar varmıdır normalmidir bu durumlar.

gözün aydın canım :) darısı başımıza inşallah

bende doktorumu arayayım demiştim bugün aramıyayım ozaman sen 10 haftalıkmıydın cnm

canım tahini mutlaka deniyeceğim ama pekmezle karıştırsak olur mu ki ben düz tahin yiyemem de
canım sade tahin helvasıda olur sabah aç karnına ilk iş ondan ye
canım çok sağol oyun hamuru oynadık bugün çok daha iyi şimdi
canım geçmiş olsun
canım sen zaten kilo verdin neren genişlesin:)) gerçi bende almadım ama yayıldım oğlum için sağol canım, birde erkekde olsa olur sağlıklı olsun benim paşam erkek istiyor zaten kız sevmiyor oğluş
hissettiğim rüyamda gördüğüm canım nasip bakalım, amin sağlıklı olsunlar da
canım benimkine zor yorum çünkü vücudu bize dönük:)
sağol canım den dua edersin bana:) oğlum için sağol yok canım atlattık iki yaşı 1,5 yaşındayken bizimki önden gidiyor daha bunun dördü beşi var
maşallah o zaman kızına
:))) ya seviyorum seni ağzım kulaklarımda okuyorum yazılarını
hayırlı olsun :) inşallah yarın bana da bi tahminde bulunur doktor amcası yoksa odasından çıkmam. eşime diyorum zaten orda mazlumu oyna doktor bey neler çekiyorum nolur söyleyin evde bana rahat vermiyo falan de
güzel taktik
Eki Görüntüle 1175000

Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
oyyy maşallah canım sen beş aylık olmuşsun:)
buğun farklı sanki sbaah kalktığımda öğürmekten bi hal oldum ondann sonra kasıklarımda hafif bi ağrımı kıpırtımı anlmaıyorum alt tarafım çıkcak gibi korkuyorum
canım öğürmektendir korkma
kzılar hadi benim kuzumun cinsiyetine yorum yapın nub teorisine göre

Buda bebişin resmi 😊

maşallah canım radyolog söylemez canım cinsiyet, bence kız

ben cinsiyeti bekliyorum belli olsun alacam ilk ultrason yeri var hangi gün öğrendin falan hepsi

ilerisi içn çok güzel bir yatırım canım nasıl sevinir büyüyünce böyle bir haatıra yaptığımız için

maşşallah canım
Eki Görüntüle 1175496

Buda bebişin resmi 😊

maşşallah sizede

saç kestirmek kesinlikle batıl inanç canım bi kaç tane hocadan dinledim bebeğin ömrünü yalnız allah belirler. o denk gelmiş bi örnek olmuş benimde hamile olan tüm arkadaşlarım kestirdi maşallah nurtopu gibi çocukları var

çok normal canım merak etme turp gibidir bebeğin :)

oyy maşallahhh kuzuya bak ya

Ay sağol kuzum 😊
"Eflalim"radyologdu evet uyuz oldum yaa. Gördüğü halde sölemedi 😡 kıza mı benzettin sen hadi bakalkm tutacakmj merak ettim 😊

Son düzenleme:

Teşekkürler canım aydınlattığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…