2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şuan nette araştırıyorum heryerden gaz diyo doktoruna sorunca cevabını beklıyorum canım

slm canım.. doktoruma şişkinliği sordum ,çok normal çünkü bu dönem bağırsaklar ve mide çok yavaş calışır sindirim yavaşlar dedi buda şişkinlik yapar dedi bu yüzden az ve sık ye dedi.. için rahat olsun normalmiş yani

valla yıllardır yaparım hiç başıma bişe gelmedi Allah korusun .

Senin belirtilerin aynisi bende. Ay erkek mi olucak acaba baya heycanli😘

Allah yardim eder canim hele o zaman bi gelsin simdilik tadini cikar esinle yikarsiniz artik.

Su siralar benim de en favori mekanim tuvalet😂 ya istifraya ya cise 😂

Canim nerdesin bilmiyorum ama istanbulda salmonella salgini varmis bu ara ki o hastalik ates kusma halsizlik yapar kan tahlili yaptirdiniz mi hic?

Günaydın kızlar,hayırlı sabah lar...Bu sabah bir kaç gündür olmayan mide bulantılarım geri geldi

Benimki hic gitmiyo saolsun 7. Haftada bi basladi tam gaz devam 3 haftadir. Sabredicez canim.

Eki Görüntüle 1175000

Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:

Ay masallah sen baya hamilesin canim:)

Ahha ne guzel olurduuu :))

Keske ayni sehirlerde olsaydik bulusurduk en azindan 😥

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben de oyleyim Allahim bize guc kuvvet versin bu evlerin hali ne olacak boyle...

ay hayır bide zaten 38-40 beden arasıyım yani. öyle obezde deilim. gıccıkklar

ben 1,5 kilo aldm cnm 11. haftamdayım. ama iştah son hız devam

Hamileyim tabi alicam diye koysaydin lafini. Millet de hamile kadinla ugrasmaya bayiliyor. Kimine ay hic karnin cikmamis yok kilo almamissin yok yuzun sismis yok kicin sismis ay sizene be 😭 hamileyken bile muhtesem olmk zorundayim sanki.

Eki Görüntüle 1175441 mHerkese merhabalar,vakit ayırırsanız ben de nub a göre tahminlerinizi bekliyorum...bu arada 11-5' im...herkese şimdiden hayırlı hamilelik ve doğumlar diliyorum...

Valla nub a gore o gordugum sey genital cikintiysa bu baya bildigin çüklü😁

Kızlar benim çok saçlarım dökülüyor sizdede aynı sorun varmı.... Normalde hamileyken saç dökülmez hatta çokk beslenir ...

Canim ilk zamanlarda cok dokulurmus. Sonra hem cilt hem sac guzellesir derler.

Kizlar ben cok ice tea iciyorum acaba sakincasi varmidir

Mutlaka vardir sonucta hazir icecek ama icimiz yaniyo ya su da yetmiyor. Gazli icecekten iyidir.

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum,İzmir'den 11 haftalık hamişim bende
Hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Canim hosgeldin aramiza.

Eki Görüntüle 1175441 mHerkese merhabalar,vakit ayırırsanız ben de nub a göre tahminlerinizi bekliyorum...bu arada 11-5' im...herkese şimdiden hayırlı hamilelik ve doğumlar diliyorum...

Allahım nasılda net maşşallah Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize 11 haftalıkken bukadar net mi oluyor görüntüsü ben en son 7+5 te gördüm 3 hafta sonra gel dedi merak bekliyorum

Kızlar benim çok saçlarım dökülüyor sizdede aynı sorun varmı.... Normalde hamileyken saç dökülmez hatta çokk beslenir ...

benimdeeee bazı dönemlerde saçım dökülür belki o yüzdendir diye düşünüyorum. evin her köşesinde saç topluyorum . dün gece yıkadıktan sonra ördüm daha da açmadım yere dökülmesin . zaten iki tel saçım var o da dökülüyor içim gidiyor

Canlar geldim ense kalınlıgı falan sukur normal cıktı kan verdim işte 6gun sonra alacakmısım sonucu. Cinsiyeti söylemedi uyuz kadın. Benim görevim değil dedi manyak kadın uyuz oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalış,hazır içeceklerde katkı çok fazla.ben evde ayran veya limonata yapıyorum tavsiye ederim.veya meyvelerden komposto yapabilirsin bağırsaklarada iyi

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum,İzmir'den 11 haftalık hamişim bende
Hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Hoşgeldin!
İzmir yanıyordur şimdi.

Buda bebişin resmi 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendi doktorun bakmadı mı?nasıl görevi değil ya öyle şey mi olur?görmediyse ayrı da görüp söylememek tam uyuzluk hakikaten

canım katkılı olduğundan benim doktorum hazır içecekleri önermedi kendin sık meyve suyunu dedi evde limonata falan yap çok içmemeye çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…