Âmin,hepimizinkine inşallah..çok Tsk ederim,başka arkadaslardan da yorum gelirse çok sevinirim....
Kizlar ben cok ice tea iciyorum acaba sakincasi varmidir
Şuan nette araştırıyorum heryerden gaz diyo doktoruna sorunca cevabını beklıyorum canım
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum,İzmir'den 11 haftalık hamişim bende
Hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşuruz inşallah
jiletle dikkat et tatlım, bir tane doğum hikayesinde bayanın biri enfeksiyon kapmış bacakları şişmiş neden olduğunu bulamamışlar,,, gerçi sonra hemen tedavi edilmiş basit bir şey ama,,,,, aklında olsun tatlım,,,,
Cin takvimi erkek diyordu, Rus takvimi kız.su makas - bıçak testi yapıldı onda da erkek çıktı. Rüyalarımda hep kız bebek gördüm. Yüzümde sırtım da hep sivilceler çıktı, ve şu Linea ligraa çizgisi baya erken belirdi. Göğüs uçlarında koyuluk ta oyle, baya koyulaşırsa erkenden.
oğlum olacakmış bu verilerle kıyaslama yapmak isteyen arkadaşlar olabilir.gerci herkesin belirtisi de farklı olabilir ben bi toparlayip yazayım dedim
Günaydın herkese 6 dan beri ayaktayım küçük çocuk olunca Zor oluyo.
Biraz rahatsız gibiydi zaten kakası üstüne geçmiş yıkadım uyumadı daha hep düşünüyorum karnım büyüdümü nasıl yıkıycam ben bu çocuğu
I love Bonus
Sabahın köründe uyandım ve bugun cok midem bulanıyor. Sabahları bişi yiyemiyorum yersem öglen dahada bişi yiyemiyorum bol su içip wcden cıkamıyorum 😃 içtiğim su'hemen wc gidiyo 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
Günaydın kızlar,hayırlı sabah lar...Bu sabah bir kaç gündür olmayan mide bulantılarım geri geldi
Eki Görüntüle 1175000
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
Ahha ne guzel olurduuu :))
Keske ayni sehirlerde olsaydik bulusurduk en azindan 😥
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Slm hamisler 3 gundur bi uyku hali basladinordan kalkip oraya yatiyorum evim o kadar kotunki kalkip bi ucundan baslayamiyorum kronik yorgun oldum bi de hafta sonu iftara misafir alcam yanmisim ben bide oglum var 15 aylik hic yerinde durmayan oda kucagimdan inmez oldu geliyo sarilip yatiho kucagima diyorun bir dakika durmazdi dunden beride atesleniyo sanirim ondan
ay hayır bide zaten 38-40 beden arasıyım yani. öyle obezde deilim. gıccıkklar
ben 1,5 kilo aldm cnm 11. haftamdayım. ama iştah son hız devam
Eki Görüntüle 1175441 mHerkese merhabalar,vakit ayırırsanız ben de nub a göre tahminlerinizi bekliyorum...bu arada 11-5' im...herkese şimdiden hayırlı hamilelik ve doğumlar diliyorum...
Kızlar benim çok saçlarım dökülüyor sizdede aynı sorun varmı.... Normalde hamileyken saç dökülmez hatta çokk beslenir ...
Eki Görüntüle 1175441 mHerkese merhabalar,vakit ayırırsanız ben de nub a göre tahminlerinizi bekliyorum...bu arada 11-5' im...herkese şimdiden hayırlı hamilelik ve doğumlar diliyorum...
Kızlar benim çok saçlarım dökülüyor sizdede aynı sorun varmı.... Normalde hamileyken saç dökülmez hatta çokk beslenir ...
Hg cnm izmirin neresi
selam kızlarrrr bugün ankara yanıyor inanılmaz sıcakk
hoşgeldinizpeşpeşeyiz :13::13::13::13:
Canlar geldim ense kalınlıgı falan sukur normal cıktı kan verdim işte 6gun sonra alacakmısım sonucu. Cinsiyeti söylemedi uyuz kadın. Benim görevim değil dedi manyak kadın uyuz oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?