2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
teşekkurler canım darısı tüm anne adaylarına olsun

Bende bebek günlüğü var taaa oğlumdan kalma:) onu da dr un muayene hanesinden almıştım bir ilaç firması yapmıştı pembe renk:) oğlumda geç alınca yazmadım bir şey zaten ben kendim not tutuyordum oğlumla ilgili, hamilelikten doğum sonrasına kadar ilk banyosu ilk tırnak kesmesine varana kadar tarihi yazıyor:) nu sefer belki kullanırım onu, sizlerde mutlaka ilk dişinin çıktığı tarihi, ilk adımı, söylediği kelimeleri tarihine ayına göre yazın çok güzel oluyor sonradan bakmak, ilk saçı ilk tırnağı bile duruyor, hastane bilekliği ilk kullandığı bezden bir numune bile var:)

Şanslı hamilelerdensin canım maşaallah bebeğin gayet iyidir

canım sürekli şerbetli tatlı çekmeye başladı hayr olsun :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı olacaz sanırım

sagol canım. Hep böyleyim ben. Diyorum ya cocugum çok sanslı olacak. Hala deli gibi reklam izleyen,çizgi film manyagı olan,Sinemaya yeni bir animasyon gelince kocasınıda ağlayarak yada yalvararak sinemaya giden kaç 30 yaşında kadın vardır. Eşim hep der 'sen bebek daha, nasıl yapıcam ben 2 bebekle bilmiyorum' diye.Çok pozitifim ALLAH bozmasın canım.Huy sanırım. Hayatımda elbet çok kötü giden şeyler vardır ama ben ya görmüyorum yada önemsemiyorum. Öyle olunca da hep mutluyum çevremi de mutlu etmek istiyorum.

ben de öyleyim canım arada bir kasık ağrısı oluyor bir de bu hafta çok hafif bir bulantı başladı ben de bazen ters giden birşeyler mi var diye düşünüyorum.. ama sonra diyorum ters giden birşey olsa mutlaka bir belirtisi olur .. Allaha emanetler kuzular ... gönlünü ferah tut sen

iyi bir manyak annem değilmiş.. Hamile oldugumu öğrendiğimde bi sandıkla geldi. Kundağım,patiğim ilk saçım. ilk tırnağım.. Ve ilk bezim.Hayret kokmasın diye birde gulsuyu ve Kafur yapmış..Hey ALLAHIM ya
İyi akşam anneme derim senin modelin daha bitmemiş diye

insan merak etmeden duramıyor işte,Allah korusun hepimizin bebişini

canım sürekli şerbetli tatlı çekmeye başladı hayr olsun :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı olacaz sanırım

Bende aynı durumdayim iftar programlarini izleyemiyorum mübarek her kanalda bir tatlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 kilo canim. 56.7 yle basladim 60.7 oldum. Ekmek hamur bende

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ben hiç almadım :) 54,5 ile kaldım hala aynıyım doktorum sen gittikçe eriyorsun dedi :) yemem iyi aslında bulantımda yok sayılır ama yediğimi yakıyorum sanırım :)

Sonunda pazartesi ikili için randevu alabildim çabuk geçsin günler...bu arada cumartesi kpss ye girecek var mi benim gibi çalışmadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşşallahh :) kime gidiyorsun afiyet hastanesinde ben de ilk gebeliğimde oraya gitmiştim ama düşük yaptım telefon ile doktora ulaşmayınca bıraktım orayı..

Sağol canım afiyete gitmiyorum ikili test için gittim ondada bin pişman oldum kaç saat bekledim bide kadın sinir etti beni. Erdem hast gidiyrum funda hanıma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…