teşekkurler canım darısı tüm anne adaylarına olsuncanım sade tahin helvasıda olur sabah aç karnına ilk iş ondan ye
canım çok sağol oyun hamuru oynadık bugün çok daha iyi şimdi
canım geçmiş olsun
canım sen zaten kilo verdin neren genişlesin:)) gerçi bende almadım ama yayıldımoğlum için sağol canım, birde erkekde olsa olur sağlıklı olsun benim paşam erkek istiyor zaten kız sevmiyor oğluş
hissettiğim rüyamda gördüğüm canım nasip bakalım, amin sağlıklı olsunlar da
canım benimkine zor yorum çünkü vücudu bize dönük:)
sağol canım den dua edersin bana:) oğlum için sağol yok canım atlattık iki yaşı 1,5 yaşındaykenbizimki önden gidiyor daha bunun dördü beşi var
maşallah o zaman kızına
:))) ya seviyorum seni ağzım kulaklarımda okuyorum yazılarını
güzel taktik
oyyy maşallah canım sen beş aylık olmuşsun:)
canım öğürmektendir korkma
canım anlayamadım:)
siz yanılmışsınız çünkü ekşi yiyince erkek oluyor:) ben de öyle olmuştu bunda tatlı ekşi karışık:)
canım olur o yorgunluk ama geçici, hissediyor bizim kuzular kardeşigeçmiş olsun
kuzum sende tahin dene
canım dr a sor bunu bence
ben bayılıyorum bu yazıya oğlumda okumuştum
sevindim canım şifa olsun
hoş geldin amin
maşallah bebişine canım
canım istanbulda değilim ama burda da salgın var tahlil yapılmıştı
maşallah canım radyolog söylemez canım cinsiyet, bence kız
çok normal canım merak etme turp gibidir bebeğin :)
kızlar ben bir şey sorcam sizlere benim göğüslerim ve sık idrara çıkmam dışında bir beilirtim yok.tiksinmem aşırı mide bulantısı fln hiç olmuyor.
bazen hamile olduğumu unutuyorum göğüslerim olmasa tabi hava yastığı gibi oldular maşallah :) kontrolümde 12 temmuzda merak ediyorum bebişim iyimidir diye,aranız da benim gibi olanlar varmıdır normalmidir bu durumlar.
canım sade tahin helvasıda olur sabah aç karnına ilk iş ondan ye
canım çok sağol oyun hamuru oynadık bugün çok daha iyi şimdi
canım geçmiş olsun
canım sen zaten kilo verdin neren genişlesin:)) gerçi bende almadım ama yayıldımoğlum için sağol canım, birde erkekde olsa olur sağlıklı olsun benim paşam erkek istiyor zaten kız sevmiyor oğluş
hissettiğim rüyamda gördüğüm canım nasip bakalım, amin sağlıklı olsunlar da
canım benimkine zor yorum çünkü vücudu bize dönük:)
sağol canım den dua edersin bana:) oğlum için sağol yok canım atlattık iki yaşı 1,5 yaşındaykenbizimki önden gidiyor daha bunun dördü beşi var
maşallah o zaman kızına
:))) ya seviyorum seni ağzım kulaklarımda okuyorum yazılarını
güzel taktik
oyyy maşallah canım sen beş aylık olmuşsun:)
canım öğürmektendir korkma
canım anlayamadım:)
siz yanılmışsınız çünkü ekşi yiyince erkek oluyor:) ben de öyle olmuştu bunda tatlı ekşi karışık:)
canım olur o yorgunluk ama geçici, hissediyor bizim kuzular kardeşigeçmiş olsun
kuzum sende tahin dene
canım dr a sor bunu bence
ben bayılıyorum bu yazıya oğlumda okumuştum
sevindim canım şifa olsun
hoş geldin amin
maşallah bebişine canım
canım istanbulda değilim ama burda da salgın var tahlil yapılmıştı
maşallah canım radyolog söylemez canım cinsiyet, bence kız
Şanslı hamilelerdensin canım maşaallahbebeğin gayet iyidir
kızlar ben bir şey sorcam sizlere benim göğüslerim ve sık idrara çıkmam dışında bir beilirtim yok.tiksinmem aşırı mide bulantısı fln hiç olmuyor.
bazen hamile olduğumu unutuyorum göğüslerim olmasa tabi hava yastığı gibi oldular maşallah :) kontrolümde 12 temmuzda merak ediyorum bebişim iyimidir diye,aranız da benim gibi olanlar varmıdır normalmidir bu durumlar.
11+4 tüm orda 12 hafta gösterdi
Eki Görüntüle 1175496
Buda bebişin resmi 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
9. hafta gaz haftası galiba :) benim de kilom aynı ama eşimde sen bi fena oldun diyo diyorum kilo almadım ama karnım filan acaip şiş :)ben daha 9 haftalığım ama davul gibiyim maşallah
canım sürekli şerbetli tatlı çekmeye başladı hayr olsun :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı olacaz sanırım
Bende bebek günlüğü var taaa oğlumdan kalma:) onu da dr un muayene hanesinden almıştım bir ilaç firması yapmıştı pembe renk:) oğlumda geç alınca yazmadım bir şey zaten ben kendim not tutuyordum oğlumla ilgili, hamilelikten doğum sonrasına kadar ilk banyosu ilk tırnak kesmesine varana kadar tarihi yazıyor:) nu sefer belki kullanırım onu, sizlerde mutlaka ilk dişinin çıktığı tarihi, ilk adımı, söylediği kelimeleri tarihine ayına göre yazın çok güzel oluyor sonradan bakmak, ilk saçı ilk tırnağı bile duruyor, hastane bilekliğiilk kullandığı bezden bir numune bile var:)
ben de öyleyim canım arada bir kasık ağrısı oluyor bir de bu hafta çok hafif bir bulantı başladı ben de bazen ters giden birşeyler mi var diye düşünüyorum.. ama sonra diyorum ters giden birşey olsa mutlaka bir belirtisi olur .. Allaha emanetler kuzular ... gönlünü ferah tut sen
4 kilo canim. 56.7 yle basladim 60.7 oldum. Ekmek hamur bende
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
insan merak etmeden duramıyor işte,Allah korusun hepimizin bebişini
maşşallahh :) kime gidiyorsun afiyet hastanesinde ben de ilk gebeliğimde oraya gitmiştim ama düşük yaptım telefon ile doktora ulaşmayınca bıraktım orayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?