2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
faydalıymış canım sen de ye ben çok yemiyorum fazlası da gereksiz kaloriymiş. iki veya üç tane yiyorum her birinden günlük. bebeğin beyin gelişimi özellikle ceviz çok önemliymiş

yaşasıınn çünkü bi tek cevizi severek yiyorum

benim eşim de edebiyat öğretmeni..keşke ben de öğretmen olsaydım..
yarım gün çalışır evime dönerdim...
eşinin Türkiyeye gelem şansı var mı?

ah canım ıste bende bılmıyorum yarın anlar hemen soylerım ama

onu hissediyosan %95 hamilesindir. ben belirtilerimin yanında hissetmiştim sadece emin olmak istemiştim. belirtilerin de var belirti+his=bebek

kızlar ben birşey soracagım. Kimselere dediniz mi?Ben demek istiyorum ama nazar deger diye korkuyorum bol bol okuyorum ama yine de korkuyorum

2 gun once yanı 4 hafta ama kadın kesın hamılesın demedı ve bu benı endıselendırıyo

bende 5 haftalıkmışım ama kese ve kalp atışı için mayıs 21 randevu aldım ozamna kadar anca belliolur..sen cok erken gitmişssin canım bende ilk gebeliğimde gitttigimde doktor kese henüz oluşmamış hemen bebek var diye heycanlanma demişti iki hafta sonra tekrar gittim hem keseyi hem kalp atısını duydum endişelenme bebişin yerleşiyo tutunuyor az kaldı göstercek kendini

kızlar ben birşey soracagım. Kimselere dediniz mi?Ben demek istiyorum ama nazar deger diye korkuyorum bol bol okuyorum ama yine de korkuyorum

benim nerdeyse bütün arkadaşlarım biliyo bu kadar güzel bi şeyi içimde tutamadım. ama ailelere daha söylemedik kalbini duyduktan sonra söleyelim diyoruz dayanabilirsek tabi :)

benim nerdeyse bütün arkadaşlarım biliyo bu kadar güzel bi şeyi içimde tutamadım. ama ailelere daha söylemedik kalbini duyduktan sonra söleyelim diyoruz dayanabilirsek tabi :)

ya canım anneler gününde dicem ben anneme.. Çok merak ediyorum tepkisini...
Zaten büyükler duyduktan sonra cümle alem duyuyor kii

ben sadece anneme söyledim eşimin bile haberi yok kalp atışını bir duyayım önce eşime söylücem zaten sonra duyan duyar..sevinçleri paylaşmak mutluluğu arttırır canım sevmediklerin duyarsa Allah korur inş.

Inşallah canım ya kendımı farklı hıssedıyorum bakalım bulantılarım da artıyo ınsallah hamısımdır

Öğretmenlik gerçekten güZel bir meslek,severek yapıyorum,ama istiyorsan geç değil bence :) Eşimin gelme şansı var ama burada güZel para kazanıyor,benim maaşa bile ihtiyaç yok,o yüzden benide göndermiyo.. Biraz daha kalıp birikim yapma planımız var 2-3 sene kadar.. Bakalım hayırlısı

onu hissediyosan %95 hamilesindir. ben belirtilerimin yanında hissetmiştim sadece emin olmak istemiştim. belirtilerin de var belirti+his=bebek

hıssedıyorum ve belırtım var ıkı de bır bulantılarım var hep sankı yorgunum cok ıs yapmıs gıbıyım ama aslında 10 dakıka bısey yapıorum bılmıyorum kı

ben bir tek anneme dedim, birde eşime ilk üç ay başka kimseye de demeyeceğim,,,
12 haftayı tamamlayınca, halamlara, teyzemlere kuzenlerime söyleyeceğim,,,
eşimin tarafına söylemeyeceğim, eşim istiyorsa kendisi söylesin,,,

ahh diyorum ama anneme söylersem belediyeye anons verir.. ..
İlla dicem en azından kalp atısını duyayım melegimin sonra derim tutsun çenesini

iyi fikirmiş ben de anneler gününde söyleyebilirim aslında :)

evet canım. Anneme allahın izni ile en güzel hediyeyi verecegım. Ben tek cocugum. Annemin tüm arzuları istekleri bende..Beklentileri var kadının sonuç olarak

Yanlış anlamazsanız tefriciye hakkında bir şeyler diyeceğim Ocak anneleri.

Tefriciye dinimizde olmayan sonra dan çıkan bid'at. "Ne peygamberimizin ne sahabelerin yapmadığı bir şeyi biz niçin yapıyoruz? Haşa biz onlardan daha mı iyi biliyoruz ki, ya da Rasulullah’la beraber tamamlanmış olan bu dinde eksik mi görüyoruz ki, yeni yeni şeyler icad ediyoruz?"Sonradan ihdas edilen her şey bid’attir” ( Nesâi, Îdeyn, 22; İbn Mâce, Mukaddime, 7) “Her bidat dalalettir, her dalalet de ateştedir.”( Muslim, Cuma, 43; Ebu Davud, Sünnet, 6) .
İyice araştırın lütfen.

Eki Görüntüle 1107523 kizlar iste bu ultrasondaki kese

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yerim ben o minik keseyiii
Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..

canım ben yeni gördüm bunu ççooook sevindimmm ama emindim zaten ben yaşasın

ben de korkuyorum ama eşim duramadı sadece ailelerimze söyledik..

ahh diyorum ama anneme söylersem belediyeye anons verir.. ..
İlla dicem en azından kalp atısını duyayım melegimin sonra derim tutsun çenesini

sorma missdely anneme bin tembih ettim kimseye söyleme diye çatladı valla
hattaşimdi diyoki söyle desen de söylemicem işte
anneler böyle tez canlı..ama süper anneler günü hediyesii

aynen canım.hafif hafif adet sancılarınız oluyor mu sizin de.. Doktor normal dedi ama yetmıyor normal demesı her yere soruyorum merakımdan.İlk olunca insan heyecan yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…