2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..

süpermiş valla :) ben de bugün alacam kuruyemiş .arkadaşlarım kabuklu al dediler cevizi fındığı bademi falan. depoya başlayacam
tahin pekmez falan :)

Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..

hadi gözün aydın bir de ben alsam sonucumu rahatlıyacam.

bak canım gördün mü korktuğun gibi olmadı hayırlı olsun inş.

oyy canim cok sevindim hadi hayirli olsun rahatla artık stres yok :)

Nevin canim minicik bi kese ben burdayım diyor :)

gözün aydın canım hadi hayırlısı sırada kese ve kalp atışları duyma var hep beraber inş.

ayy masallah canım sanada.. Ne güzel o zaman bu pco cokta kötü birsey degıl ya.

hatta iyi bir şey galiba...baksana bizimki tahminimizden erken geldi...
ama forumları okudukça da hep korktum..olmayan da oluyormuş sanırım..
bi de benim de yaşım 27..yap gitsin dedim yaptık oldu

bende çalışıyorum canım..aynen enin gibi sincap oldum..
acıktıkça ceviz yiyiorum aralarda..kuru kayısı incir pek sevmiyorum ama faydalıysa şifa niyetine yerim kii..

faydalıymış canım sen de ye ben çok yemiyorum fazlası da gereksiz kaloriymiş. iki veya üç tane yiyorum her birinden günlük. bebeğin beyin gelişimi özellikle ceviz çok önemliymiş

Bu arada öğretmen olana varmı aranızda.. Ben müzik öğretmeniyim,ama ücretsiz izin aldım 5 ay,eşimin yanına geldim baküye.. Eylüle kadar burdayım.. Sonra inş bebiş olunca 2 yıl daha ücretsiz alıp burda kalıcaz.. Bakalım hayırlısı

sagol canım bende hergün birtane çeyim zaten mide yanması başladı bile..
aynen benim gibisin bende adetime 3 gun kala esime dedim test alalim yapicam durmadan dusunceme kafam rahatlasin diye oda tamam dedi iyikide almisim erkenden ogrendim bebisimi

sılam sen kaçıncı haftandasın bu kaçıncı bebiş..eşinde istiyormuydu senin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…