2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Çok sağol canım,valla iyi ter döktüm.. Allah hepinize bebişlerimiZi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh )

aynen canım.hafif hafif adet sancılarınız oluyor mu sizin de.. Doktor normal dedi ama yetmıyor normal demesı her yere soruyorum merakımdan.İlk olunca insan heyecan yapıyor.

Sorma canım ilk çocuk olunca görmemişin çocuğu olmuş moduna girdik eşimle
bende de hem adet sancısı hem de sırt ağrısı oluyor..
bi de akıntım da var sarı gibi :26:
yarın doktora sorucam hepsini..

sılam sen kaçıncı haftandasın bu kaçıncı bebiş..eşinde istiyormuydu senin gibi..

Slm canim ben 5 haftalik hamileyim bu üçüncü olucak nasip olursa :)
Tabiki esimde istiyordu canım ama ilk teklif benden geldi ya erkekler niye istemesin onlar icin sorun yokki herseyi yaşayan biziz ..

Slm canim ben 5 haftalik hamileyim bu üçüncü olucak nasip olursa :)
Tabiki esimde istiyordu canım ama ilk teklif benden geldi ya erkekler niye istemesin onlar icin sorun yokki herseyi yaşayan biziz ..

seninle aynı haftamız demek 3.olucak maşallah ne cesaret..benim eşim 2. bile istemiyor neyseki kaza eseri oldu ama hala söyleyemedim acaba mutlu olurmu cok merak ediyorum..eşininde istemesi çok güzel Allah kolaylık verdin canım sana sen nezaman gideceksin doktora kalp atışı için.

ben sordum doktorum arkadaş gibi. Yiterr diye bir bağırdı.
Progestan 200mg verdi. alttan kullanıyrum. 15 gun kullan senın dırdırından kurtulayım dedi..

Progestan 200mg verdi. Alttan kullanıyrum. 15 gun kullan senın dırdırından kurtulayım dedi..

progestan bende kullanıyorum ama ağızdan alıyorum benim doktorum da değerin çok düşük değil ama önlem olsun dedi

Migren çok kötü bişi inşallahhh birdaha başın ağrımaz cnm benimde iki kere şidettli başım ağrıdı ama direndim hap içmedim kendiliğinden çok şükür geçti

progestan bende kullanıyorum ama ağızdan alıyorum benim doktorum da değerin çok düşük değil ama önlem olsun dedi

benım bakmadı canım degerime sımdılık gerek yok kalp atısını alamazsak allah korusun o zaman baktırırız dedi. iyi dedim bende. her doktorun yaklaşım tarzı farklı

Migren çok kötü bişi inşallahhh birdaha başın ağrımaz cnm benimde iki kere şidettli başım ağrıdı ama direndim hap içmedim kendiliğinden çok şükür geçti

benimki malesef hissettiğin anda içmek lazım mümkün değil geçmiyo daha önce denemiştim. bunda da direndim belki geçer diye ama ölüyom sandım ağrıdan mecbur içtim. doktoruma danışcam hangi ilacı önerirse onu kullancam ağrırsa

Kızlarr çok şükür keseyi bugün gördüm
Doktor kese için iyi dedi artık normal hayatına döne bilirsin istediğini yiyip içe bilirsin bunların içinde asitli içecekte varmış tabi ben içmem
Ekstradan bişi demedi

Selam arkadaşlar ne çok muhabbet etmişsiniz maşallah :))
Ben bgün 200 tane salavat-ı tefriciye okudum birine mesaj atmam gerekiyor mu?
Allah kabul etsin dualarımızı inşallah..

Gözün aydın canım :) inşallah güzel bir hamilelik geçirir,hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına..

Oyyy kuzum zor bilirim annem çok çekti halada çekiyor birde sen hamile olunca dahada zordur allah yardımcın olsun cnm inşallahhh hiç ağrımaz başın:26:

Oyyy kuzum zor bilirim annem çok çekti halada çekiyor birde sen hamile olunca dahada zordur allah yardımcın olsun cnm inşallahhh hiç ağrımaz başın:26:

amin inşallah bebeğimin kimyasal almasını hiç istemiyorum bakalım artık nasip. bu arada hayırlı olsun gözün aydın :) nasıl bi duygu darısı başımıza

Canım çok şanslısın hemen bebişin olmuş ben çok mücadele ettim çok yıprandım hiç sorunumuz olmadığı halde
çok şükür bebişim bu sefer bana sıkı sıkı tutundu allahıma ne kadar şükretsem adır

Selam arkadaşlar ne çok muhabbet etmişsiniz maşallah :))
Ben bgün 200 tane salavat-ı tefriciye okudum birine mesaj atmam gerekiyor mu?
Allah kabul etsin dualarımızı inşallah..

canım dusjeline özelden mesaj atabilirsin yoksa gözden kaçıyor

Progestan 200mg verdi. alttan kullanıyrum. 15 gun kullan senın dırdırından kurtulayım dedi..

ben de yarın doktorumu bıktırıcam galiba
gidince unuturum diye liste yapıcam soruları
Progestanı biçok gebe kullanıyor sanırım...bakalım yarın bana vericek mi..

oleyyy kese görünmüş
gözün aydın canım çok sevindimm
darısı başımıza...

amin inşallah bebeğimin kimyasal almasını hiç istemiyorum bakalım artık nasip. bu arada hayırlı olsun gözün aydın :) nasıl bi duygu darısı başımıza

Çok değişik bi duygu cnm fotoğrafına bakıp bakıp duruyorum
2 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicem allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…