2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hiii hiiii
Gecen sefee yüsde vermedi ki ...
Benim bıcırık göbek kordonunu bacaklarının arasına almıstı bişi görünmedi bakmaya calıstı kıza benziyo demişti ....
Haftaya inş ögrenirim.. Bide geçen agrılı sancılı gittim kanamam oldugu zaman bebek tostop olmustu zor actı bebegi kasıklarım mafolduydu...

Evet kesinlikle insan yanılma olursa bi acayıo olur hanı tabı önemli Olan saglık ama yınede kalbımizde bir cinsiyet yatıyo hayırlı olanı versın Rabbim 1 ay sonra söylemesede sorarım 16 hafta olur çünkü :)) seninkine neye benzıyo dedi

yaaaaaa kızlar 2li testlerde serbest betahcg değeri 50nin üstünde çıkanların kızı oluyormuş doğrumuuuuu ??? sizlerinki kaç çıktı

benimki 28 çıktı o zaman erkek zaten nub testimizdede çoğunluk erkek demişti. ama bunu ilk defa duyuyorum seninki kaç çıktı

Aynen arkadaşım yaa bende c.tesi yaptırıcam testimi bizde daha cinsiyet falan hak getire :)

kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydın canım çok sevindim valla :))

ben burdayım da çok giremiyorum işler yoğun arada bakıp kaqatıyorum öyle
kusura bakmayın

Neyse hamişliğine veriyom bu durumu eşimin görevinden dolayı antalyadayız, özledim memleketimi amaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız sende antalyada afyon mu özlenir
Deniz var denizzzzz

Canim cok kolay örümü olan patik biliyorum. Onu gosteriyim ister bot gibi ister patik gibi kullan. Modeli atarim bi ara. Annem ustadir bizde magaza urunlerini bile orgu versiyonlarini yapiyor. Ben de ondan kaptigimca yapmaya calisoyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Demek ki neymis icinde bir can degil 5 can tasisan bile erkek yeri geldiginde okuzlugunu yaparmis 😂 ay sinirim bozuldu ya gidip gebertesim geliyo...

Maşallah canım ne şanslısın:) Allah daim etsin bağlılığınızı...

Bende kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergün göbekten clexane 0,4 lük birde coraspirin doğuma kadar heralde bişey demedi doktor sorarım artık. senin iğne adı ne acaba?

bende oksapar +coraspin kullanıyorum canım.oksapar 0,4 benimde.

benimki 28 çıktı o zaman erkek zaten nub testimizdede çoğunluk erkek demişti. ama bunu ilk defa duyuyorum seninki kaç çıktı

64 çıkmış canım ya. diğer sonuçlar henüz çıkmamış . internette sonuçları araştırırken buldum böyle yazılar. istisnalar var tabi ama genelde 50nin üstünde olanların kız çıkmış. düşük olanlarınki erkek

Bana da hiç inandırıcı gelmiyor o kadın. Dişlerini yaptırıp saçını boyayalım geliyor bir de :))) şeker geçmişi şekere düşkünlüğü olan yaptırmalı bence. Yüksek tansiyon ve şekerin şakası olmuyormuş hamilelikte..

Valla canım hiç çatlamasa daha iyi şimdiden başladı de azıcık da bekarım günlerimden hatıra kalsın olma mı:)) of of.. Az çatlaklar kurtarırız inş..

arkadaşlar kan ilacı midemi bozdu sanırım söylemesi ayıptır çok koyu renk oldu şeyim yumuşak birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…