zere kan çekiyor kansakin bana ben afyonluyum deme
benim esim afyon sandiklidan
Evet tatlım afyon çay'lıyım ben de:) iyi olur afyonlular candır can
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh kuzum oylemi diyosun ya kendimi kaptirmak istemiyorum bi yandan da herkese kizim olcak diye haykirmak istiyorum
rabbim biliyor icimi ucuncu cocugu kiz olur belki umuduyla yaptim yoksa gurbet ellerde yanliz basina cocuk buyutmek gercekten zor
yinede oglum olursada hic uzulmem nasipte neyse o olur hayirli evlat olsun yeterki
insallah canim rabbim hepimizin gonlune gore versinn
yaw sende iyice yeteneksiz ilan ettin kendini canim seninde sicacik kocaman bi kalbin var bence en buyuk yetenegin bu sevecenligin ve icten olusun
nasi yani yuzde yetmis gecen sefer yuzde kactiki
bende doktora diyorum yuzde kac kiz ihtimali yuzde 50 dedi guldu eee dedim en basindan beri yuzde 50 iydi zaten
yuzde 70 olabilirmi dedim gene guldu az daha sabret bidahakine buyuk ultrason yapicam soylicem dedi tamam dedim
utandımmm..Sendemı Afyonda gidiyorsun doktora.:26:
Canim icini ferah tut doktorun tabiki ara anlatayim dicek telefonda sen anlamican icin sonuclardan.insasllah sonuclari iyidir bebeginin bizede yaz doktorunla konusunca hayirli haberlerini bekliyorum
canim bendede var kan uyusmazligi biliyorsun korkulacak bisey yok 26 inci haftada igneni vurulursun tamam.dogumdan sonra hastane zaten yapiyor hemen igneyi onlar senin dosyandan gorurler kan uyusmazligin oldugunu o ignenide oldunmu hepsi bu kadar
kan uyusmazligindan kanama oldugunu ilk duyuyorum benim ucuncu sukur hic oyle birsey basima gelmedi.sende atlatmissin sukur canim cok gecmis olsun sen yinede dikkat et kendine.evet genelde ikili testte belli oldu cinsiyetler insallah seninde en kisa zamanda belli olur
canim aslinda sabredip doktorun soylemesini beklemek en guzeli ben dayanamadim sordum benziyor ama kesin degil degisebilir dedi inan pisman oldum sorduguma keske sormasaydimda bidahakine kesin sonucu bekleseydim simdi ayin 29 unda kontrolum var bidaha o zamana kadar beklemem gerek acabami diye kocaman bi soru isaretiyle
yaaaaaa kızlar 2li testlerde serbest betahcg değeri 50nin üstünde çıkanların kızı oluyormuş doğrumuuuuu ??? sizlerinki kaç çıktı
Off ya kızlar valla kıskandım bak sizi herkes önden önden gidiyo cinsiyetler belli oluyo ben daha 2li taramayı bile yaptırmadım. Cumartesi kontrolüm var iple çekiyoruuuuum:)
kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
missdely gelin adayini golun tanistirinca ilk kan grubun ne kizim diye sorarsin artikyada ogluna tembih et bak yavrum kiz arkadas secerken once kan grubunu arastir diye
yaw listeye bi goz attimda 100 kisiden fazlayiz surda duzenli paylasim yapan 20 hadi bilemedin 30 kisi ancayiz nerde bu hamisler acaba
kizlar uzaktan takip etmeyin katilin aramiza yoksa gecmez bi 9 ay 10 gun
zere kan çekiyor kan
Şu 'zere' kelimesine bayılıyorum ya afyon dışında pek kullanılmıyo sanırsam:)
Neyse hamişliğine veriyom bu durumueşimin görevinden dolayı antalyadayız, özledim memleketimi amaa
Kızlar saka maka bu cocuklara hırka yelek sapka cetik örmek lazım.. Kızlar akıllı ipler varya şişle düz örüyosun modeli kendi cıkıyo onlardan alıcam ben hem yelek hem hırka yaparım diyorum.. Sapkayla patigide birine yaptırırım ...kıs cocugu sarıp sarmala ohh.. Bide bu akıllı ipten şişle battaniye yapıcam sizlere atarım foto.. Bi terrrrrss bi düüüüzzz
Gittikce heycan basıyo beni
Hele eşim diyo ki mervişim sil bastan yapıcaz hazırmısın maratona dedim hele dur adam daha kac ay var .. Öle deme bi bakmıssın dogurmussun diyo
Eşimi görseniz varya ona kalsa gerhafta dr a gidip cocugu görsek ne güsel olurmus.. Aslında senhastasın diyo haftada bi gitmen lazım.. Dedim cok usg ısını zararlıymıs diye birraz sustu bu aralar...
Gitmiş araba koltugu almıs dedim cok hızlı dawranıyosun
Dayanamadım mervişim diyo..
Hergün arayıp hareket ettımı diyo... Adam dün markette sanki ne kadar cıkolata varsa almıs neymiş internette cikolata yersen cocuk hareketlenir yazıyomus bide espri yapıyo en iyilerini aldım maratona koscak bizim ki diye.. Hayatta yemem dedim.. Tiskiniyom
Dun kızıma karnımı sevdiriyo kızm baak bebe cici cici diye.. Warya bunaldım he...
Ne cinsi bişi ya.. İki günde bi ne zaöan dogcak bu yaa diye sorulur mu...
Bnm kızızm 1 hafta gec dogmustu eşim sinirden aglamıstı niye dogmuyo bu cocuk diye...
Ama kızını şimdi bi seviyo Allahım görmeniz lazım... Allah arttırsın ...
Bende kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergün göbekten clexane 0,4 lük birde coraspirin doğuma kadar heralde bişey demedi doktor sorarım artık. senin iğne adı ne acaba?
benimki 28 çıktı o zaman erkek zaten nub testimizdede çoğunluk erkek demişti. ama bunu ilk defa duyuyorum seninki kaç çıktı
zere,gıyneş,böle(yigen)afyonluca..Öğrenmem benımde zamanımı baya aldızere kan çekiyor kan
Şu 'zere' kelimesine bayılıyorum ya afyon dışında pek kullanılmıyo sanırsam:)
sagol canım benım darısı basınaAynen arkadaşım yaa bende c.tesi yaptırıcam testimi bizde daha cinsiyet falan hak getire :)
gözün aydın canım çok sevindim valla :))
ben burdayım da çok giremiyorum işler yoğun arada bakıp kaqatıyorum öyle
kusura bakmayın
o moruk bana hiç bir konuda doğru gelmiyor.Bende gıdacıyım ve resmen cogu konuda saçmalıyor. Hee benım doktor da şeker yüklemesi yapmıyor o ayrı.Şeker geçmişim yok çünkü
yapma ya daha cok erken offf. dur aksam gıdınce didik didik edeyım gobişimi
zere,gıyneş,böle(yigen)afyonluca..Öğrenmem benımde zamanımı baya aldı
sagol canım benım darısı basına
Amin canımcım inşallah ne zaman çıkıyor sonuçları
kız sende antalyada afyon mu özlenir
Deniz var denizzzzz
Bana da hiç inandırıcı gelmiyor o kadın. Dişlerini yaptırıp saçını boyayalım geliyor bir de :))) şeker geçmişi şekere düşkünlüğü olan yaptırmalı bence. Yüksek tansiyon ve şekerin şakası olmuyormuş hamilelikte..
canım cumartesi verdim bugun cıktı.Allahım uçuyorumaynen bende zaten düşük tansıyon var.şeker hiç yok olmadı da. tokluk şekerim bile 100u geçemiyor.
Amin canımcım inşallah ne zaman çıkıyor sonuçları.Yaaa oğluşum kelimesi nasıl güzel geliyor anlatamam.
aman be canim ha simdi catlamis ha sonra demekki gobegin catlamaya musayit simdi olmasaydi kilo alip karnin ciktikca illaki olucakti varsin catlasin yavrundan hatira onlar
canim kuru fasulyedede ette olan vitamin var ondanda tuketebilirsin hic et yiyemiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?