canim bendede var kan uyusmazligi biliyorsun korkulacak bisey yok 26 inci haftada igneni vurulursun tamam.dogumdan sonra hastane zaten yapiyor hemen igneyi onlar senin dosyandan gorurler kan uyusmazligin oldugunu o ignenide oldunmu hepsi bu kadar
kan uyusmazligindan kanama oldugunu ilk duyuyorum benim ucuncu sukur hic oyle birsey basima gelmedi.sende atlatmissin sukur canim cok gecmis olsun sen yinede dikkat et kendine.evet genelde ikili testte belli oldu cinsiyetler insallah seninde en kisa zamanda belli olur
canim aslinda sabredip doktorun soylemesini beklemek en guzeli ben dayanamadim sordum benziyor ama kesin degil degisebilir dedi inan pisman oldum sorduguma keske sormasaydimda bidahakine kesin sonucu bekleseydim simdi ayin 29 unda kontrolum var bidaha o zamana kadar beklemem gerek acabami diye kocaman bi soru isaretiyle
ahh kuzum oylemi diyosun ya kendimi kaptirmak istemiyorum bi yandan da herkese kizim olcak diye haykirmak istiyorumKuzum kız gelecek rahat ol ... Atkadaşım
insallah canim rabbim hepimizin gonlune gore versinnBende kızımız olcak diye işaretlemek isterim ama bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah
yaw sende iyice yeteneksiz ilan ettin kendini canim seninde sicacik kocaman bi kalbin var bence en buyuk yetenegin bu sevecenligin ve icten olusunazim işte helal olsun. Benım peder bey 4 dil biliyor ama kızı öz dilini zor konusuyor.Ne yapsın adam cok uğrastı ama sadece ingilizce öğrendim. Sanırım ona da yetenek yok bende
bende lönk diye erkeği işaretledim. Yanıltmasın beni şapşik oğluşum
nasi yani yuzde yetmis gecen sefer yuzde kactikiArkadaslar haftaya heralde %70 belli olur inşallahda bnde bi raatlarım
Ben biraz erken dawrandım galibakısmet anamın kızıyım
topikte aralik sonunda dogum yapicakta var ocak sonundada oyle olunca kimisi onden kimisi geriden geliyor isteOff ya kızlar valla kıskandım bak sizi herkes önden önden gidiyo cinsiyetler belli oluyo ben daha 2li taramayı bile yaptırmadım. Cumartesi kontrolüm var iple çekiyoruuuuum:)
biliyorum canim benim ayni riskler bendede var suan ve oyle bi durum olursa allah korusun direkt doktoruma gidip igne yaptirmam gerek benimde.Sılacım şimdi söyle bir durum var. ALLAH kımsenın basına vermesin. Bizde kan uyuşmazlgı var malum. Olası kanama durumunda benım kan grubumla bebeğin kan gurubu(eger babanın kan grubunu aldıysa) karışıyor ve benım kanımı yabancı gören bebeğın kan grubu benım kan grubuma karşı antikor üretiyor.Antikoru da malum dalak-ilik ve karaciğer üretir.Bunların devamlı antikor üretmesi ile bebek kansız kalmaya dolayısıyla gelişememeye başlıyor.Kanama olması durumunda hemen(72 saat)içinde acıl iğnenin olması gerekiyor.Yoksa ciddi riskler oluyor.Kanama yoksa senın ki gibi 26. haftada iğne vuruluyoruz o kadar...
Bu arada senın oğluşlar kimin kan grubundan??
Banada acelecimi erkencimi dersiniz 27 de 3.
kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
o moruk bana hiç bir konuda doğru gelmiyor.Bende gıdacıyım ve resmen cogu konuda saçmalıyor. Hee benım doktor da şeker yüklemesi yapmıyor o ayrı.Şeker geçmişim yok çünkü.
nuba göre sanki kız gıbı
yapma ya daha cok erken offf. dur aksam gıdınce didik didik edeyım gobişimi
kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
normal dediler hep tansiyonum ama acı tecrübelerim var dört bebeğim karnimda öldü erken haftalarda. tedirgin olmam o yüzdenNiye tedirgin oluyosun canım içini ferah tut allaha sığın inş normal çıkar. Zaten o ölçümle tansiyonun falan hiç bir ilgisi yok. Normalde ölçtüklerinde kaç çıkıyo onu demek istedim ben.
Sakın kötü düşünme :)
I love Bonus
Banada acelecimi erkencimi dersiniz 27 de 3.
topikte aralik sonunda dogum yapicakta var ocak sonundada oyle olunca kimisi onden kimisi geriden geliyor iste
benim 11 ocak gozukuyor ama sezeryan olucagi icin ocak 1-2-3 o aralarda olacak sanirim belkide aralik sonu olur benimde bebegin durumuna gore artik ama ocak olsun istiyorum araliktan 1-2 gun icin 2014 yazilmasin yavrum :26:
biliyorum canim benim ayni riskler bendede var suan ve oyle bi durum olursa allah korusun direkt doktoruma gidip igne yaptirmam gerek benimde.
benim ogluslar ikiside pozitif ki genelde babanin kanini aliyor bu durumda cocuklar ama biz gibi olup ugrasmasinlar boyle islerle pozitif olsunlar dirkt
vay masallah ben kendime diyordum ama benden genc olup 3 olanda varmis ben gec bile kalmisim 31 de ucuncu benimde
Maşallah hemşom:))) ayy darısı başıma:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hemşo mu??Sendemı afyonlusun yoğğğsammmm
Hemşo mu??Sendemı afyonlusun yoğğğsammmm
sakin bana ben afyonluyum deme
benim esim afyon sandiklidan
Kız allah seni napmasın ne çabuk unuttunafyonluyum tabisiiiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
missdely gelin adayini golun tanistirinca ilk kan grubun ne kizim diye sorarsin artikyada ogluna tembih et bak yavrum kiz arkadas secerken once kan grubunu arastir diye
yaw listeye bi goz attimda 100 kisiden fazlayiz surda duzenli paylasim yapan 20 hadi bilemedin 30 kisi ancayiz nerde bu hamisler acaba
kizlar uzaktan takip etmeyin katilin aramiza yoksa gecmez bi 9 ay 10 gun
missdely gelin adayini golun tanistirinca ilk kan grubun ne kizim diye sorarsin artikyada ogluna tembih et bak yavrum kiz arkadas secerken once kan grubunu arastir diye
yaw listeye bi goz attimda 100 kisiden fazlayiz surda duzenli paylasim yapan 20 hadi bilemedin 30 kisi ancayiz nerde bu hamisler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?