2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sılacım şimdi söyle bir durum var. ALLAH kımsenın basına vermesin. Bizde kan uyuşmazlgı var malum. Olası kanama durumunda benım kan grubumla bebeğin kan gurubu(eger babanın kan grubunu aldıysa) karışıyor ve benım kanımı yabancı gören bebeğın kan grubu benım kan grubuma karşı antikor üretiyor.Antikoru da malum dalak-ilik ve karaciğer üretir.Bunların devamlı antikor üretmesi ile bebek kansız kalmaya dolayısıyla gelişememeye başlıyor.Kanama olması durumunda hemen(72 saat)içinde acıl iğnenin olması gerekiyor.Yoksa ciddi riskler oluyor.Kanama yoksa senın ki gibi 26. haftada iğne vuruluyoruz o kadar...
Bu arada senın oğluşlar kimin kan grubundan??

Off ya kızlar valla kıskandım bak sizi herkes önden önden gidiyo cinsiyetler belli oluyo ben daha 2li taramayı bile yaptırmadım. Cumartesi kontrolüm var iple çekiyoruuuuum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum kız gelecek rahat ol ... Atkadaşım
ahh kuzum oylemi diyosun ya kendimi kaptirmak istemiyorum bi yandan da herkese kizim olcak diye haykirmak istiyorum
rabbim biliyor icimi ucuncu cocugu kiz olur belki umuduyla yaptim yoksa gurbet ellerde yanliz basina cocuk buyutmek gercekten zor
yinede oglum olursada hic uzulmem nasipte neyse o olur hayirli evlat olsun yeterki
Bende kızımız olcak diye işaretlemek isterim ama bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah
insallah canim rabbim hepimizin gonlune gore versinn
yaw sende iyice yeteneksiz ilan ettin kendini canim seninde sicacik kocaman bi kalbin var bence en buyuk yetenegin bu sevecenligin ve icten olusun
Arkadaslar haftaya heralde %70 belli olur inşallahda bnde bi raatlarım
Ben biraz erken dawrandım galiba kısmet anamın kızıyım
nasi yani yuzde yetmis gecen sefer yuzde kactiki
bende doktora diyorum yuzde kac kiz ihtimali yuzde 50 dedi guldu eee dedim en basindan beri yuzde 50 iydi zaten
yuzde 70 olabilirmi dedim gene guldu az daha sabret bidahakine buyuk ultrason yapicam soylicem dedi tamam dedim

kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Off ya kızlar valla kıskandım bak sizi herkes önden önden gidiyo cinsiyetler belli oluyo ben daha 2li taramayı bile yaptırmadım. Cumartesi kontrolüm var iple çekiyoruuuuum:)
topikte aralik sonunda dogum yapicakta var ocak sonundada oyle olunca kimisi onden kimisi geriden geliyor iste
benim 11 ocak gozukuyor ama sezeryan olucagi icin ocak 1-2-3 o aralarda olacak sanirim belkide aralik sonu olur benimde bebegin durumuna gore artik ama ocak olsun istiyorum araliktan 1-2 gun icin 2014 yazilmasin yavrum :26:
biliyorum canim benim ayni riskler bendede var suan ve oyle bi durum olursa allah korusun direkt doktoruma gidip igne yaptirmam gerek benimde.
benim ogluslar ikiside pozitif ki genelde babanin kanini aliyor bu durumda cocuklar ama biz gibi olup ugrasmasinlar boyle islerle pozitif olsunlar dirkt
Banada acelecimi erkencimi dersiniz 27 de 3.

vay masallah ben kendime diyordum ama benden genc olup 3 olanda varmis ben gec bile kalmisim 31 de ucuncu benimde

her şey kızı işaret ediyor

kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh maşaallah canım yaa darısı başımıza

normal dediler hep tansiyonum ama acı tecrübelerim var dört bebeğim karnimda öldü erken haftalarda. tedirgin olmam o yüzden

Banada acelecimi erkencimi dersiniz 27 de 3.

Tam zamanı bence ben de 26 yım 1.bebiş yolda:) iyiki erkenden yapmamışım diyorum eşimle güzelce gezdik tozduk yurt içi yurt dışı, şimdi bebiş büyütmeye hazırız artık:) gerçi biz bebişimizle de çok gezeriz eminim duramayız:) öyle evde oturup duramıyoruz

heee aynen aman erkek olursa ne olursa olsun da gelini negatif almam

missdely gelin adayini golun tanistirinca ilk kan grubun ne kizim diye sorarsin artik yada ogluna tembih et bak yavrum kiz arkadas secerken once kan grubunu arastir diye

yaw listeye bi goz attimda 100 kisiden fazlayiz surda duzenli paylasim yapan 20 hadi bilemedin 30 kisi ancayiz nerde bu hamisler acaba
kizlar uzaktan takip etmeyin katilin aramiza yoksa gecmez bi 9 ay 10 gun

yaaaaaa kızlar 2li testlerde serbest betahcg değeri 50nin üstünde çıkanların kızı oluyormuş doğrumuuuuu ??? sizlerinki kaç çıktı

Aynen ben de az önce listeye baktım maşallah çekirge sürüsü gibiyiz ama yüzde seksenini hiç görmedim forumda

Aynen ben de az önce listeye baktım maşallah çekirge sürüsü gibiyiz ama yüzde seksenini hiç görmedim forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…