2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yaaa işte kız bebeğe ne guzel seyler var erkege yok..Ben cok cok masraf yaptırmak ıstıyorum ama erkek olacak bizim ki
Eki Görüntüle 1176347 11 haftalık
Eki Görüntüle 1176349 14 haftalık
Szce bu bebiş neye benziyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktor sana kız dedı ama bana göre erkek bu:26:
kız anlatma. 1. yapmadan 2.ye özendiriyorsun..Allah daim etsin canım mutluluk-huzur sızınle olsun

de gettt herkes kocam ilgilenir ister bizim hanim bunalmis
rabbim aile huzurunuzu hic bozmasin canim
Selam guzel anneler bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu:26:
merhaba canim cinsiyetler yavas yavas belli olduda aramizda kesin olan bikac kisi var zaten bizlerinki kesin degil malesef bidahaki kontrollerimizde hepimizinki kesinlesir insallah
Yaz bebeğini tattık birde kışı görelim demi yaa:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence kis bebegi daha iyi oluyor kisin en zor zamanlarini geciriyosun yaza 5-6 aylik oldumu miss gibi cikip geziyosun yavrunla
Kızlar sandıkta ne güzel bebek cicilerim var ama üstündeki ağır yüklerden cikaramiyom annem neler yapmış düşük tehlikem var korkuyorum ablam geliyo ona cikarttircam artık çekerim foto
yaw yapmayin etmeyin benim ucuncu olucak bi corabim bile yok bebegim icin bi cinsiyetler belli olsun alicam insallah bende yavas yavas kiskaniyorum siz ekledikce resimleri
saka saka ekleyin bakalim ne varmis cikilarinizda
aman be canim ha simdi catlamis ha sonra demekki gobegin catlamaya musayit simdi olmasaydi kilo alip karnin ciktikca illaki olucakti varsin catlasin yavrundan hatira onlar
İnşallah canım yemeğe çalışıyorum...hayvansal gıdalar derken süt yumurta yoğurt ama en çok etteymiş...

canim kuru fasulyedede ette olan vitamin var ondanda tuketebilirsin hic et yiyemiyorsan

Bakalım haftaya kontrole gitcem belli olur hemen hemen ...amin canım Allah razı olsun... Cümlemizin.. Allah eşimden yana yüzümü güldürdü ewlatlarımda olcak ben 24 yasında 2 cocuk anası olcam.... Cokmutluyum:))
Cok duygusallastım simdi aglayabilirim

vitamin hapimi ve balik hapimi ictim mideme lonk diye oturdu hala hissediyorum hapin midemdeki yerini
keske ikisini az araliklarla icseydim aman yaw azcik iyi olmustu midem baslicak gene diye korkuyorum simdi
doktorumu aradim kan testi sonuclarim icin guatr hapimi yukseltmem gerekiyormus yine 125 aliyordum 150 oldu.kan degerlerim azcik yukselmis ama kan hapini almaya devam dedi.vitamini soredum aldim hem balik yagi hemde vitamin diye hergun icme cok gelir 2 gunde bir ic yeterli yada birgun balik yagi hapini bir gun normal vitamini alirsin nasil istiyorsan dedi...
bi telefon actim ayrintili herseyi tek tek telefonda saydi yine adam zaten sali gunu yeterince anlatmisti demekki cok fazla sisirmemisim basini
seviyorum ya doktorumu buda cok onemli cekinmeden herseyi acik acik sormak ve doktor bisey soyledigimde acabami diye dusunmemek

Son düzenleme:
Kızlar saka maka bu cocuklara hırka yelek sapka cetik örmek lazım.. Kızlar akıllı ipler varya şişle düz örüyosun modeli kendi cıkıyo onlardan alıcam ben hem yelek hem hırka yaparım diyorum.. Sapkayla patigide birine yaptırırım ...kıs cocugu sarıp sarmala ohh.. Bide bu akıllı ipten şişle battaniye yapıcam sizlere atarım foto.. Bi terrrrrss bi düüüüzzz

aynen canım allah huzur versin. Ağla kız ağlama demicem yeter ki mutluluktan ağla ne olacak.
Bende eşinden yana mutlu ve şanslı olanlardanım şükür.Gözümün içine bakan,azıcık suratım düşse Dünyaları paralayan bir eşim var. Hamd olsun bizi birbirbimize yazana
Yalnız ben yaş konusunda cok geç kaldım ya yaş 28. 1. yeni yola çıktı

canım orda doktorun türk degil değil mi.Alamancan baya iyi o zaman. Kız ben türkçe derdimi tam soramıyorum adama

canım orda doktorun türk degil değil mi.Alamancan baya iyi o zaman. Kız ben türkçe derdimi tam soramıyorum adama

yok canim turk degil doktorum alman hemde has alman
sukur almancam iyi her isimi kendim hallediyorum esim bile sasiriyor almancami bu kadar ilerletebilmeme ama ben cok hirsliyim ogrenicem dedimm ilk geldigim sene cok zorluk cektim ogrendim sukur cok zor dil bilmemek ...

off ya su yukardaki ankete tak diye kizimiz olacak secenegini isaretlemek istiyorumm kendimi zor tutuyorum her gordugumde

Eki Görüntüle 1176347 11 haftalık
Eki Görüntüle 1176349 14 haftalık
Szce bu bebiş neye benziyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
resmen kızına arkadaş geliyo derim cnm, ben kızım diye bağırıyo sankim ben nubu doğru yorumladıysam
o moruk bana hiç bir konuda doğru gelmiyor.Bende gıdacıyım ve resmen cogu konuda saçmalıyor. Hee benım doktor da şeker yüklemesi yapmıyor o ayrı.Şeker geçmişim yok çünkü.
ya ne şanslısın ozaman sen. benim gittiğim doktorlar ve etrafımdan duyduklarım diğer dr.lar hiç sorgulamadan istisnasız uyguluyolar şeker yüklemesini
ayy maşallah genç annelerdensin sende bende 27de 1. bebişe hamileyim, biraz erkenmi oldu acaba diye arada söyleniyorum(ufalayımda ceplere dolayım)

Son düzenleme:
azim işte helal olsun. Benım peder bey 4 dil biliyor ama kızı öz dilini zor konusuyor.Ne yapsın adam cok uğrastı ama sadece ingilizce öğrendim. Sanırım ona da yetenek yok bende
off ya su yukardaki ankete tak diye kizimiz olacak secenegini isaretlemek istiyorumm kendimi zor tutuyorum her gordugumde

bende lönk diye erkeği işaretledim. Yanıltmasın beni şapşik oğluşum

adam da fil hafızası var her aradıgımda adımdan biliyor görmeyi bırak...Birde doymuş bazı şeylere.Eskiden kime ne yükledik ki der. İstersen yaparım zararı yok bakma diyor ama gerek yok der her zaman. 2li tarama da da gerek yk dedi ben istedim.Ama her gittigimde mutlaka kan ve idrara bakar. sorun olsun yada olmasın.O testler yeterli der

Bende kızımız olcak diye işaretlemek isterim ama bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah

Ne guzel artik belli olanlar hazirliga baslar

Arkadaslar haftaya heralde %70 belli olur inşallahda bnde bi raatlarım
Ben biraz erken dawrandım galiba kısmet anamın kızıyım

Yok ama yarın doktora sorayım bi korktum şimdi inşallah bebiş iyidir ense kalınlığı ölçücek dr. tedirginim

Niye tedirgin oluyosun canım içini ferah tut allaha sığın inş normal çıkar. Zaten o ölçümle tansiyonun falan hiç bir ilgisi yok. Normalde ölçtüklerinde kaç çıkıyo onu demek istedim ben.

Sakın kötü düşünme :)

I love Bonus

Canim icini ferah tut doktorun tabiki ara anlatayim dicek telefonda sen anlamican icin sonuclardan.insasllah sonuclari iyidir bebeginin bizede yaz doktorunla konusunca hayirli haberlerini bekliyorum
ahh canım aynı durum bende de var. Cok korkuyorum ya. Kan uyuşmazlıgı olanların ve kanama gecirenlerın hemen 72 saat içinde o iğneyi olması gerekiyor.Bende şimdi tanıdık bir eczacıya ayırttım
canim bendede var kan uyusmazligi biliyorsun korkulacak bisey yok 26 inci haftada igneni vurulursun tamam.dogumdan sonra hastane zaten yapiyor hemen igneyi onlar senin dosyandan gorurler kan uyusmazligin oldugunu o ignenide oldunmu hepsi bu kadar
kan uyusmazligindan kanama oldugunu ilk duyuyorum benim ucuncu sukur hic oyle birsey basima gelmedi.sende atlatmissin sukur canim cok gecmis olsun sen yinede dikkat et kendine.evet genelde ikili testte belli oldu cinsiyetler insallah seninde en kisa zamanda belli olur
canim aslinda sabredip doktorun soylemesini beklemek en guzeli ben dayanamadim sordum benziyor ama kesin degil degisebilir dedi inan pisman oldum sorduguma keske sormasaydimda bidahakine kesin sonucu bekleseydim simdi ayin 29 unda kontrolum var bidaha o zamana kadar beklemem gerek acabami diye kocaman bi soru isaretiyle

PAPP-A : 3219

30.06.2014
1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL

.

SERBEST BETA-HCG : 64,34
bu nedir şimdi arkadaşlar ya ? internetten sonucumu açtım sanırım daha 2li test açıklanmamış.
birde serbest betahcg sonucu 50nin üstünde olanlara kız diyorlar doğru muuuuu :)

Banada acelecimi erkencimi dersiniz 27 de 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…