yaaa işte kız bebeğe ne guzel seyler var erkege yok..Ben cok cok masraf yaptırmak ıstıyorum ama erkek olacak bizim kiEki Görüntüle 1176326 Eki Görüntüle 1176327 Eki Görüntüle 1176331 Eki Görüntüle 1176333
Kızlar hurca koymustum biraz kırısmıs ama tertemiz ve yepyeniler birsürü var böle aksam eşime battanıyerın oldugu hırcu aldırcam gardolabın üstünde onlarıda atarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktor sana kız dedı ama bana göre erkek bu:26:Eki Görüntüle 1176347 11 haftalık
Eki Görüntüle 1176349 14 haftalık
Szce bu bebiş neye benziyo
kız anlatmaGittikce heycan basıyo beni
Hele eşim diyo ki mervişim sil bastan yapıcaz hazırmısın maratona dedim hele dur adam daha kac ay var .. Öle deme bi bakmıssın dogurmussun diyo
Eşimi görseniz varya ona kalsa gerhafta dr a gidip cocugu görsek ne güsel olurmus.. Aslında senhastasın diyo haftada bi gitmen lazım.. Dedim cok usg ısını zararlıymıs diye birraz sustu bu aralar...
Gitmiş araba koltugu almıs dedim cok hızlı dawranıyosun
Dayanamadım mervişim diyo..
Hergün arayıp hareket ettımı diyo... Adam dün markette sanki ne kadar cıkolata varsa almıs neymiş internette cikolata yersen cocuk hareketlenir yazıyomus bide espri yapıyo en iyilerini aldım maratona koscak bizim ki diye.. Hayatta yemem dedim.. Tiskiniyom
Dun kızıma karnımı sevdiriyo kızm baak bebe cici cici diye.. Warya bunaldım he...
Ne cinsi bişi ya.. İki günde bi ne zaöan dogcak bu yaa diye sorulur mu...
Bnm kızızm 1 hafta gec dogmustu eşim sinirden aglamıstı niye dogmuyo bu cocuk diye...
Ama kızını şimdi bi seviyo Allahım görmeniz lazım... Allah arttırsın ...
de gettt herkes kocam ilgilenir ister bizim hanim bunalmisGittikce heycan basıyo beni
Hele eşim diyo ki mervişim sil bastan yapıcaz hazırmısın maratona dedim hele dur adam daha kac ay var .. Öle deme bi bakmıssın dogurmussun diyo
Eşimi görseniz varya ona kalsa gerhafta dr a gidip cocugu görsek ne güsel olurmus.. Aslında senhastasın diyo haftada bi gitmen lazım.. Dedim cok usg ısını zararlıymıs diye birraz sustu bu aralar...
Gitmiş araba koltugu almıs dedim cok hızlı dawranıyosun
Dayanamadım mervişim diyo..
Hergün arayıp hareket ettımı diyo... Adam dün markette sanki ne kadar cıkolata varsa almıs neymiş internette cikolata yersen cocuk hareketlenir yazıyomus bide espri yapıyo en iyilerini aldım maratona koscak bizim ki diye.. Hayatta yemem dedim.. Tiskiniyom
Dun kızıma karnımı sevdiriyo kızm baak bebe cici cici diye.. Warya bunaldım he...
Ne cinsi bişi ya.. İki günde bi ne zaöan dogcak bu yaa diye sorulur mu...
Bnm kızızm 1 hafta gec dogmustu eşim sinirden aglamıstı niye dogmuyo bu cocuk diye...
Ama kızını şimdi bi seviyo Allahım görmeniz lazım... Allah arttırsın ...
merhaba canim cinsiyetler yavas yavas belli olduda aramizda kesin olan bikac kisi var zaten bizlerinki kesin degil malesefSelam guzel anneler bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu:26:
bence kis bebegi daha iyi oluyor kisin en zor zamanlarini geciriyosun yaza 5-6 aylik oldumu miss gibi cikip geziyosun yavrunlaYaz bebeğini tattık birde kışı görelim demi yaa:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaw yapmayin etmeyin benim ucuncu olucak bi corabim bile yok bebegim icin bi cinsiyetler belli olsun alicam insallah bende yavas yavas kiskaniyorum siz ekledikce resimleriKızlar sandıkta ne güzel bebek cicilerim var ama üstündeki ağır yüklerden cikaramiyom annem neler yapmış düşük tehlikem var korkuyorum ablam geliyo ona cikarttircam artık çekerim foto
aman be canim ha simdi catlamis ha sonra demekki gobegin catlamaya musayit simdi olmasaydi kilo alip karnin ciktikca illaki olucakti varsin catlasin yavrundan hatira onlarHamişler günaydın... Sağlıklı huzurlu bir gün ve haftalar olsun inş...
Bugün fark ettim göbişim çooook pis çatlamış hem de usul usul ban hiç çaktırmadan(( bir de kırmızı mor değil de beyaz beyaz çok üzüldüm üç dört kola ayrılmış pırıl pırıltı göbeğim ((
İnşallah canım yemeğe çalışıyorum...hayvansal gıdalar derken süt yumurta yoğurt ama en çok etteymiş...
yaaa işte kız bebeğe ne guzel seyler var erkege yok..Ben cok cok masraf yaptırmak ıstıyorum ama erkek olacak bizim ki
doktor sana kız dedı ama bana göre erkek bu:26:
kız anlatma. 1. yapmadan 2.ye özendiriyorsun..Allah daim etsin canım mutluluk-huzur sızınle olsun
Bakalım haftaya kontrole gitcem belli olur hemen hemen ...amin canım Allah razı olsun... Cümlemizin.. Allah eşimden yana yüzümü güldürdü ewlatlarımda olcak ben 24 yasında 2 cocuk anası olcam.... Cokmutluyum:))
Cok duygusallastım simdi aglayabilirim
vitamin hapimi ve balik hapimi ictim mideme lonk diye oturdu hala hissediyorum hapin midemdeki yerini
keske ikisini az araliklarla icseydim aman yaw azcik iyi olmustu midem baslicak gene diye korkuyorum simdi
doktorumu aradim kan testi sonuclarim icin guatr hapimi yukseltmem gerekiyormus yine 125 aliyordum 150 oldu.kan degerlerim azcik yukselmis ama kan hapini almaya devam dedi.vitamini soredum aldim hem balik yagi hemde vitamin diye hergun icme cok gelir 2 gunde bir ic yeterli yada birgun balik yagi hapini bir gun normal vitamini alirsin nasil istiyorsan dedi...
bi telefon actim ayrintili herseyi tek tek telefonda saydi yine adam zaten sali gunu yeterince anlatmisti demekki cok fazla sisirmemisim basini
seviyorum ya doktorumu buda cok onemli cekinmeden herseyi acik acik sormak ve doktor bisey soyledigimde acabami diye dusunmemek
canım orda doktorun türk degil değil mi.Alamancan baya iyi o zaman. Kız ben türkçe derdimi tam soramıyorum adama
resmen kızına arkadaş geliyo derim cnm, ben kızım diye bağırıyo sankim ben nubu doğru yorumladıysamEki Görüntüle 1176347 11 haftalık
Eki Görüntüle 1176349 14 haftalık
Szce bu bebiş neye benziyo
ya ne şanslısın ozaman sen. benim gittiğim doktorlar ve etrafımdan duyduklarım diğer dr.lar hiç sorgulamadan istisnasız uyguluyolar şeker yüklemesinio moruk bana hiç bir konuda doğru gelmiyor.Bende gıdacıyım ve resmen cogu konuda saçmalıyor. Hee benım doktor da şeker yüklemesi yapmıyor o ayrı.Şeker geçmişim yok çünkü.
ayy maşallah genç annelerdensin sendeBakalım haftaya kontrole gitcem belli olur hemen hemen ...amin canım Allah razı olsun... Cümlemizin.. Allah eşimden yana yüzümü güldürdü ewlatlarımda olcak ben 24 yasında 2 cocuk anası olcam.... Cokmutluyum:))
Cok duygusallastım simdi aglayabilirim
azim işte helal olsun. Benım peder bey 4 dil biliyor ama kızı öz dilini zor konusuyoryok canim turk degil doktorum alman hemde has alman
sukur almancam iyi her isimi kendim hallediyorum esim bile sasiriyor almancami bu kadar ilerletebilmeme ama ben cok hirsliyim ogrenicem dedimm ilk geldigim sene cok zorluk cektim ogrendim sukur cok zor dil bilmemek ...
off ya su yukardaki ankete tak diye kizimiz olacak secenegini isaretlemek istiyorumm kendimi zor tutuyorum her gordugumde
resmen kızına arkadaş geliyo derim cnm, ben kızım diye bağırıyo sankim ben nubu doğru yorumladıysam
ya ne şanslısın ozaman sen. benim gittiğim doktorlar ve etrafımdan duyduklarım diğer dr.lar hiç sorgulamadan istisnasız uyguluyolar şeker yüklemesini
ayy maşallah genç annelerdensin sendebende 27de 1. bebişe hamileyim, biraz erkenmi oldu acaba diye arada söyleniyorum(ufalayımda ceplere dolayım )
off ya su yukardaki ankete tak diye kizimiz olacak secenegini isaretlemek istiyorumm kendimi zor tutuyorum her gordugumde
de gettt herkes kocam ilgilenir ister bizim hanim bunalmis
rabbim aile huzurunuzu hic bozmasin canim
merhaba canim cinsiyetler yavas yavas belli olduda aramizda kesin olan bikac kisi var zaten bizlerinki kesin degil malesefbidahaki kontrollerimizde hepimizinki kesinlesir insallah
bence kis bebegi daha iyi oluyor kisin en zor zamanlarini geciriyosun yaza 5-6 aylik oldumu miss gibi cikip geziyosun yavrunla
yaw yapmayin etmeyin benim ucuncu olucak bi corabim bile yok bebegim icin bi cinsiyetler belli olsun alicam insallah bende yavas yavas kiskaniyorum siz ekledikce resimleri
saka saka ekleyin bakalim ne varmis cikilarinizda
aman be canim ha simdi catlamis ha sonra demekki gobegin catlamaya musayit simdi olmasaydi kilo alip karnin ciktikca illaki olucakti varsin catlasin yavrundan hatira onlar
canim kuru fasulyedede ette olan vitamin var ondanda tuketebilirsin hic et yiyemiyorsan
resmen kızına arkadaş geliyo derim cnm, ben kızım diye bağırıyo sankim ben nubu doğru yorumladıysam
ya ne şanslısın ozaman sen. benim gittiğim doktorlar ve etrafımdan duyduklarım diğer dr.lar hiç sorgulamadan istisnasız uyguluyolar şeker yüklemesini
ayy maşallah genç annelerdensin sendebende 27de 1. bebişe hamileyim, biraz erkenmi oldu acaba diye arada söyleniyorum(ufalayımda ceplere dolayım )
Yok ama yarın doktora sorayım bi korktum şimdi inşallah bebiş iyidir ense kalınlığı ölçücek dr. tedirginim
Canim icini ferah tut doktorun tabiki ara anlatayim dicek telefonda sen anlamican icin sonuclardan.insasllah sonuclari iyidir bebeginin bizede yaz doktorunla konusunca hayirli haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize..Kızlar ikili test sonucundan anlayan varmı ( buraya atsam yorumlayabilirmisiniz ) aranızda,geçen hafta yaptırmıştım ikili testi ense kalınlıgı 1.1 çıkmıştı,dün de kan sonuçlarımı aldım dün doktoruma mail attım, gece bana maile dönüş yapmış... bugünden için beni 16:30 da ara anlatayım test sonucunu demiş....inşallah sonuçlarım iyi çıkmıştır meraktayım :18:
canim bendede var kan uyusmazligi biliyorsun korkulacak bisey yok 26 inci haftada igneni vurulursun tamam.dogumdan sonra hastane zaten yapiyor hemen igneyi onlar senin dosyandan gorurler kan uyusmazligin oldugunu o ignenide oldunmu hepsi bu kadarahh canım aynı durum bende de var. Cok korkuyorum ya. Kan uyuşmazlıgı olanların ve kanama gecirenlerın hemen 72 saat içinde o iğneyi olması gerekiyor.Bende şimdi tanıdık bir eczacıya ayırttım
kan uyusmazligindan kanama oldugunu ilk duyuyorum benim ucuncu sukur hic oyle birsey basima gelmedi.sende atlatmissin sukur canim cok gecmis olsun sen yinede dikkat et kendine.evet genelde ikili testte belli oldu cinsiyetler insallah seninde en kisa zamanda belli olurUzun suredir giremedim çünkü çok fazla kaşık ağrıların vardı bir sabah kalktim hafif kahverengi akintim gelmiş hemen Dr. Aradım senelik içindeydi bende evde değildim annemdeydim orda başka hasta. Gittim kanuyusmazligim yüzünden olmuş kanamam bana iğne yapması gerektiğini söyledi neyse doktorumunda onayıyla o iğneyi oldum şükür ama 10 gün hast yattım sukurki çıktım dun şimdide grip olucak sanki offf bu iğne kasiklarimdaki ağrıyı yok etti şuan çok iyiyim maşallah bu arada cinsiyetler belli olmuş maşallah ikili testtemi belli oldu acaba geçmişi çok okuyamadim umarım kötü birşey yoktur
canim aslinda sabredip doktorun soylemesini beklemek en guzeli ben dayanamadim sordum benziyor ama kesin degil degisebilir dedi inan pisman oldum sorduguma keske sormasaydimda bidahakine kesin sonucu bekleseydim simdi ayin 29 unda kontrolum var bidaha o zamana kadar beklemem gerek acabami diye kocaman bi soru isaretiyleKızlar cınsıyetını ben sormadın doktorda söylemedi bence 12 hafta cok erkek yanılma olabılır dıye sormadı. Ense kalınlığı normal dıyımce kan tahlılıse yaptırıp strese girmedim doktorda gerek görmedi 1 ay sonra kontrol gel dedi onda sorarım söylerse cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?