2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

evet umutluyuz, Allahın izni ile alıcaz kucağımıza

doğumdan sonra hemen yapılması gereken masajlar var canım.Erkek bebeklerde testis oldugundan barsaklar tam yerleşmemiş oluyor. Göbek bağı duşmedende kimse masaj yapmaya yanaşmıyor çekiniyor. Ben cekınmedım Ya allah dedim giriştim. 2. ayda benım yigenın sorun bitti canım. Doktor hayret etti.göbek deliğinin yanlarından once toplar gıbı deliğe sonra sonra dagıtır gibi masaj yapardım devamli.Veledime de yapıcam. Ne korkusuzmuşum ya.El kadar bebeğe bilmeden ama faydalı birsey etmişim meger

kızlar bu nub teorisi nedır yahu?????? anlamadım ben durumu cinsiyetle ilgilide neye göre anlaşılıyor
yarın kontrolum var ve cok merak edıyorummmm..........aydınlatır mısınızzzzzz
:26:

yok benım ki asla yapmaz.Bzim ki köpek düşmani. Köpek gördüğü anda saldırıyor öyle kabarma falan yok. Onun dısında eve misafir gelir yanına kadar gider misafirin eger misafir severse onu sevdirir ama hırcın asla sevdırmez kibarca seveceksın. Yok misafir korkuyorsa yanaşmaz bile asla.o yönden dengesine güveniyorum. Karşı komşunun torunu geldiğinde yanına kadar geldı henuz 4 aylık kokladı kokladı sonra geçti karşı koltuga oturdu.Oda da yalnız bıraktık ne yapacak acaba diye.Bebek ağladıgında koşarak odadan çıktı. Sanki ben yapmadım valla dercesine

Canim detayliya nasil gittin dr mu gonderdI istek uzerine oluyomu benim dr usg si detayli degilde

canım 2 li test de bazı degerlerim düşük çıktı,bizde endişelendik kendi istegimiz ve doktorun tavsiyesiyle cumartesi profösörde detaylı ya girdim ..içimiz rahatladı en azından herşey yolundaymış...senin testlerinde sorun yoksa 19 yada 20 hafta rutin olarak göndericek zaten doktorun detaylıa merak etme

evet benim annemde yapar yeni doğan bebeğe masaj,, bebek böyle mest olur uzar resmen,,, anneler önce aman falan der ama bakalar ki bebekler böyle mest olmuş uzuyor resmen mutlukudan öğrenmeye çalışırlar annemden,, annem der ki bu bebekler son üç ay tıkış pıkış küçücük yerde kalmışlar birde doğum çok yorucu bşr şey bebekler için,, iyi bir masajı hakkediyorlar der,,,, masaj yorgunluğunu alıyor der,,, bende öyle masajla büyümüşüm he he he he he

o zaman şu anda folic asidi de bıraktın hiçbir şey kullanmıyorsun yani.

bakk içgüdü işte.. Lan benden züperrr anne olur o vakit. Keyfim yerine geldi bak.

Kızlarr ikili test sonucundan anlayanınız varsa bi bakın yaa 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım hamile kalmadan bir ay önce (folio) folik asit kullanmaya başlamıştım ben. 12 haftanın sonunda folik asiti bırakıp vitamine başladık biz bildiğim kadarıyla 3 ay kullanılıyor. Bence yarın tekrar sor doktoruna :18:

Ay ne güzel bizimki de gelene gidene birşey yapmaz ama sevmeye çalışırsak pati atar hemen o istediği zmn sevdirir daha hiç küçük çocuk bebekle karşılaşmadı ne yapar hiç kestiremiyorum. Herkes laf ediyor evden gönderin diyor neyse ki eşim benden yana o da çok seviyor hayvanları. Düşük yaptığımda da hemen kedi yüzünden diyorlardı oysa onla alakası bile yoktu millet anlamıyor ki sevmeyen bilemez

canim ben hic anlamiyorum ikili test falan ama anlayanlar var illaki gordulermi yorum yaparlar.
cinsiyet konusuna gelinced larkin ve senin icin hep ogluslari olucak diye gecirdim icimden larkinin oglu olucak insallah onda tuttu bakalim sende tutacakmi tahminim
Merhaba arkadaşlar nub teorisinden anlıyor musunuz :)
ahanda dedim ben soze adimiz nubcuya cikacak diye disardan gelir artik ultrason resimleri topige lutfen bi yorumlayin diye
kızlar benim doktorum folikasidi kesip elevite başlattı .. 11+3 te demir vermedi ... sizde durum nasıl
canim elevitte domuz jelatini var demislerdi onu bi arastir istersen.3 aydan sonra folik asiti kesip normal vitamine baslatiyor doktorlar zaten vitaminin acindede var folik asit o yuzden
merhaba canim sen daha yeni hamissin hayirli olsun bebegin .cok erken kilo almissin ya daha bizim aramizda bile nadir 3 kilo alan masallah evet ilk baslarda kasik agrilari normal canim kanaman olmadiktan sonra korkma insallah sorunsuz bi hamilelik yasarsin
sagolasin canim sogani ilk defa duyuyorum kizlar lutfen bunlari doguma yakin tekrar konusalim ben unuturum kesin :26:

tamam şu anda folic asit kullanmıyorsun peki başka birşey de kullanmıyor musun?

ayy bende tam tersi valla.Benım cocugum olmazdı normalde. DOktorlar öyle demişti ama ailecek görüştüğümüz hafiz abimiz bu kurtardığın hayvanların hürmetine ALLAH sana evlat sevgiside bahşedecek eminim dedi. Vee da da da dammmmm,hamileydim
Cokta rahat hamileliğim ALLAH sonuna kadar daim etsin. Pco var kan uyuşmazlıgı var

Ahah o zaman inş tutmaz canım içinden geçen 😃😃 geçenlerde ultrason resimini koydugumda kız hissediom demiştin ama hıhhh 😡😀

Anlayanlar vardı ama inşallah görürler yoksa stresten ölücem 😬😬

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…