benimde annecim almıştı sonra kadıncağız nereye saklayacağını şaşırdı,,, halen de annemin evindeler,,, sende öyle yap tatlım, annene veya bir arkadaşına rica et, gelsin evden toplasın eşyaları doğuncaya kadar da alma, tatlım,,,, bilirim çok zor tatlım,,,,,
ama umutlu olacağız,,,,, zaten tehlikeli dönemi atlattık,,,, üzülmek yok
ohh iyiymiş canım
canım yanlış anlama ama büyük konuşma yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun sonra:)) masaj mı ahhh iki şişe bebeyağı bitirdim ben karnına masaj yaparken kullanıyordum, zaten pırtlatmada sorun yok canım bolca pırtlatıyorlar sorun bağırsak ve mide hareketlerinin tam gelişmemiş olması bazı enzimlerin eksik olması, mesela bio gai probiyotik-prebiyotik bakteriler içeriyor, zincoda kimyon vs bitkisel bir yağ, benim oğlumun çıkardığı gazla doğalgaz ihtiyacımız karşılanırdıemzirirken gazını da alırdım ayağını sıcakta tutardım ama nafile damlasız hafiflemezdi, babam gazman diyordu şimdiden yazayım bitkiselleri inşallah gaz sorunu yaşamaz kimse, nurse harveys, zinco ve biogai en iyileri
Biraz önce dolmuşta bir abi bana yer verdi. Olmuş galiba benim göbek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimki de bana düşkünü hiç eşime gitmedi. Artık ben varken bile eşime gidiyor ben zaten kucağıma almıyorum artık
Benim ki de 6 yıl oldu bebekliğinden beri ben bakıyorum. Benimki biraz hırcın kendini pek sevdirmez pati atar hemen. Bebişe pati atar diye korkuyorum siz nası alıştırcanız? Ben telefona bebek ağlama sesleri yükledim açınca hemen etrafı koklamaya başlıyor. Kediler bebekleri rakip görüp kıskanabiliyormuş. Inşallah öyle birşey olmaz o da benim bebeğim hiç büyümeyen bebeğim
Canim detayliya nasil gittin dr mu gonderdI istek uzerine oluyomu benim dr usg si detayli degilde
doğumdan sonra hemen yapılması gereken masajlar var canım.Erkek bebeklerde testis oldugundan barsaklar tam yerleşmemiş oluyor. Göbek bağı duşmedende kimse masaj yapmaya yanaşmıyor çekiniyor. Ben cekınmedım Ya allah dedim giriştim. 2. ayda benım yigenın sorun bitti canım. Doktor hayret etti.göbek deliğinin yanlarından once toplar gıbı deliğe sonra sonra dagıtır gibi masaj yapardım devamli.Veledime de yapıcam. Ne korkusuzmuşum ya.El kadar bebeğe bilmeden ama faydalı birsey etmişim meger
ama sadece bi kaç kişi cevap vermiş
Ben 12 ye girdiğimde dr folik içme artık dedi,bende bıraktım.. Vitamin vermicem dedi yediklerinden almanı tercih ederim dedi.. Sadece ilerleyen zamanda kan ilacı vericem dedi.. Folik asitin bi faydası yokmuşki ilk 3 aydan sonra,niye kullan dediki doktorun.. İlginçmiş
evet benim annemde yapar yeni doğan bebeğe masaj,, bebek böyle mest olur uzar resmen,,, anneler önce aman falan der ama bakalar ki bebekler böyle mest olmuş uzuyor resmen mutlukudan öğrenmeye çalışırlar annemden,, annem der ki bu bebekler son üç ay tıkış pıkış küçücük yerde kalmışlar birde doğum çok yorucu bşr şey bebekler için,, iyi bir masajı hakkediyorlar der,,,, masaj yorgunluğunu alıyor der,,, bende öyle masajla büyümüşüm he he he he he
kızlar yine bir sorum olacak
şu anda 13 haftaya girdim geçen gün doktorumla telefonda görüşürken folic plus bitmek üzere yenisini alayım mı yoksa başka bir şeye geçecek miyiz dedim hayır geçmeyeceğiz sen 1 kutu daha al dedi. bu arada yarın randevum var bilgim olsun diye size sormak istedim
Hala (13 hafta itibariyle) folic plus kullanan arkadaşlar var mı? veya folic plusa ilave başka vitamin veya demir v.s takviyeler kullananlar var mı?
yok benım ki asla yapmaz.Bzim ki köpek düşmani. Köpek gördüğü anda saldırıyor öyle kabarma falan yok. Onun dısında eve misafir gelir yanına kadar gider misafirin eger misafir severse onu sevdirir ama hırcın asla sevdırmez kibarca seveceksın. Yok misafir korkuyorsa yanaşmaz bile asla.o yönden dengesine güveniyorum. Karşı komşunun torunu geldiğinde yanına kadar geldı henuz 4 aylık kokladı kokladı sonra geçti karşı koltuga oturdu.Oda da yalnız bıraktık ne yapacak acaba diye.Bebek ağladıgında koşarak odadan çıktı. Sanki ben yapmadım valla dercesine
bana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
canim ben hic anlamiyorum ikili test falan ama anlayanlar var illaki gordulermi yorum yaparlar.Ühüü ağlamak istiyorum bende bayramdan sora öğrenicim 😡 ikili testte söylemedi uyuz kadın. Bayramdan sonra kendi dr'mla görüşcem arrtık inşşş o söyler 😊 ilk ikinci farketmiyo valla benim ikinci çatlıycamm 😊
i
ahanda dedim ben soze adimiz nubcuya cikacak diye disardan gelir artik ultrason resimleri topige lutfen bi yorumlayin diyeMerhaba arkadaşlar nub teorisinden anlıyor musunuz :)
canim elevitte domuz jelatini var demislerdi onu bi arastir istersen.3 aydan sonra folik asiti kesip normal vitamine baslatiyor doktorlar zaten vitaminin acindede var folik asit o yuzdenkızlar benim doktorum folikasidi kesip elevite başlattı .. 11+3 te demir vermedi ... sizde durum nasıl
merhaba canim sen daha yeni hamissin hayirli olsun bebegin .cok erken kilo almissin ya daha bizim aramizda bile nadir 3 kilo alan masallahmeraba kızlar :)
cumartesı gunu kese gormeye gıdıcez :) benım ıstahım acayıp acıldı engel olamıyorum kendıme :) karnım cok kasınıyo, sandalyede oturunca kasıgım agrımaya baslıyo. pantolon rahat gıyemıyorum 3kg aldım da karnım bıraz sıstı :) ılk zamanlarda bu kasıntılar agrılar normal mı sızce
sagolasin canim sogani ilk defa duyuyorum kizlar lutfen bunlari doguma yakin tekrar konusalim ben unuturum kesin :26:canım doğum yapan arkadaşlarım da göğüs ucu çatlaması sorunu yaşamıştı. doğumdan bi hafta önce falan uçlarını soğanla ovarsan çatlamıyomuş çok iyi geliyomuş bi araştır istersen
Merhaba canım hamile kalmadan bir ay önce (folio) folik asit kullanmaya başlamıştım ben. 12 haftanın sonunda folik asiti bırakıp vitamine başladık biz bildiğim kadarıyla 3 ay kullanılıyor. Bence yarın tekrar sor doktoruna :18:
Ay ne güzel bizimki de gelene gidene birşey yapmaz ama sevmeye çalışırsak pati atar hemen o istediği zmn sevdirir daha hiç küçük çocuk bebekle karşılaşmadı ne yapar hiç kestiremiyorum. Herkes laf ediyor evden gönderin diyor neyse ki eşim benden yana o da çok seviyor hayvanları. Düşük yaptığımda da hemen kedi yüzünden diyorlardı oysa onla alakası bile yoktu millet anlamıyor ki sevmeyen bilemez
canim ben hic anlamiyorum ikili test falan ama anlayanlar var illaki gordulermi yorum yaparlar.
cinsiyet konusuna gelinced larkin ve senin icin hep ogluslari olucak diye gecirdim icimden larkinin oglu olucak insallah onda tuttu bakalim sende tutacakmi tahminim
ahanda dedim ben soze adimiz nubcuya cikacak diye disardan gelir artik ultrason resimleri topige lutfen bi yorumlayin diye
canim elevitte domuz jelatini var demislerdi onu bi arastir istersen.3 aydan sonra folik asiti kesip normal vitamine baslatiyor doktorlar zaten vitaminin acindede var folik asit o yuzden
merhaba canim sen daha yeni hamissin hayirli olsun bebegin .cok erken kilo almissin ya daha bizim aramizda bile nadir 3 kilo alan masallahevet ilk baslarda kasik agrilari normal canim kanaman olmadiktan sonra korkma insallah sorunsuz bi hamilelik yasarsin
sagolasin canim sogani ilk defa duyuyorum kizlar lutfen bunlari doguma yakin tekrar konusalim ben unuturum kesin :26:
Aynen bendede öyle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?