- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
bende aynı şeyi düşündüm ya eşim gelemiyor devlette içerieşim dert etmiyor da ben ediyorum bunu
ama sadece bi kaç kişi cevap vermiş
canim ben hic anlamiyorum ikili test falan ama anlayanlar var illaki gordulermi yorum yaparlar.
cinsiyet konusuna gelinced larkin ve senin icin hep ogluslari olucak diye gecirdim icimden larkinin oglu olucak insallah onda tuttu bakalim sende tutacakmi tahminim
ahanda dedim ben soze adimiz nubcuya cikacak diye disardan gelir artik ultrason resimleri topige lutfen bi yorumlayin diye
canim elevitte domuz jelatini var demislerdi onu bi arastir istersen.3 aydan sonra folik asiti kesip normal vitamine baslatiyor doktorlar zaten vitaminin acindede var folik asit o yuzden
merhaba canim sen daha yeni hamissin hayirli olsun bebegin .cok erken kilo almissin ya daha bizim aramizda bile nadir 3 kilo alan masallahevet ilk baslarda kasik agrilari normal canim kanaman olmadiktan sonra korkma insallah sorunsuz bi hamilelik yasarsin
sagolasin canim sogani ilk defa duyuyorum kizlar lutfen bunlari doguma yakin tekrar konusalim ben unuturum kesin :26:
merhaba kızlar :) benim b12 test sonucum: ref. aralığı :182-850 benimki 197..alt sınırın az üstünde..bu durumda ilaç kullanmam gerekir mi..kontrolüme daha var..benim gibi olup ilaç kullanan varsa gidip alayım eczaneden.tesekkür ederimmm :))
fark ediyor canım.. bu hafta gittiğimizde hareket ediyordu.. eşim bütün akrabalarına anlattı.. hiç olmadı bir kere götür görsün ..
merhaba kızlar :) benim b12 test sonucum: ref. aralığı :182-850 benimki 197..alt sınırın az üstünde..bu durumda ilaç kullanmam gerekir mi..kontrolüme daha var..benim gibi olup ilaç kullanan varsa gidip alayım eczaneden.tesekkür ederimmm :))
gördü de her gittiğimde göremiyor yani
canim yedigin ictigin seylerede de dikkat et ondan da miden cok yaniyor olabilir ne bulursan tikma agzina hamileyim diye obirik sey senikızlar mide yanmaları için erken degıl mı ya. Benım başladı 3 gundur .Gaviscon bağımlsıı oldum
kendi sutumu surdum canim o bir fayda etmedi doktorum krem verdi oda hic fayda etmedi malesef aglaya aglaya verdim ilk zaman baktim gogus ucum kapacak sanki doktorum plastik uc takmami soyledi ondan aldim onunla emzirdim ilk oglumu tam yarasi iyi oldu artik plastiksiz emzireyim dedim bu seferde oglum plastik olmadan emmek istemedi 1 yasina kadar plastik ucla emzirdim nereye gitsem onunla cikiyordum disari o olmadan asla agzina almiyordu gogsumu :26:canım benim facede bebekolay diye bi site var orada herkes tecrubesini paylaşıyor orada okudum bunları.
5-6 tane ayva çekirdeğini suda bekletip jöle kıvamına geliyormuş o da göğüs ucuna çok iyi geliyomuş bide kendi sütünü sürecekmişsin emzirdikten sonra
inşallah doğum yaptığımızda bende önceden tedbirimi alacam . ablamdan biliyorum ağlaya ağlaya emziriyordu
sagolasin canim bi slm verip kaciyosun ya durmuyosun hic burdaGünaydınnnn :) iyi haftalarrrrr
aynisi bendede oldu oglum slikon uc olmadan emmedi o yuzden ikinci oglumda yine yara olmasina ragmen aglaya aglaya emzirdim yine plastik uca alisip gogsumden emmez diye ben tavsiye etmiyorum o uclari hem surekli temizleme ve yenileme derdi oluyor hemde gogsunden emmesi en guzeliDiyelimki oldu şey deneyebilirsin silikon göğüs ucu satılıyo benim eltimde çok yara oluyo diye onunla emzirmişti çocukları yara düzelince bile çocuklar bırakmadı onu alıştılar
I love Bonus
canim onlarda guzel onlarinda set olanlari satiliyor guzelce arastirip hem keseye hemde kafaya yatani almak gerekKızlar dün kocamla dolaştık bebek mağazalaını ve baston bebek arabası almak daha mantıklı diye düşündük ilerde bidaha almamak için
siz ne düşünüyosunuz?
masallah canim bebis iyiymis demek donmus sirtini yatiyor yavrum ha kiyamam olsun annesi gec olsun guc olmasin ama bence kiz bu pek rahatKızlar cok saolun....biz iyiyiz.. Cinsiyeti kesınleştırenedık sırtını dönmüş yatıyodu..20. Haftada ayrıntılı ysg yapılıyomuş bilgi verdi işte ...
Bizden böle durumlar..
İdrar tahlili yaptırdım sonuc ögleden sonra cıkacak...
masallah canim gozun aydin ikinci oglus geliyor demek benim gibi ikiledin sende ogluslari bak gor nasil arkadas gibi olucaklar oynarken onlari izlemeye doyamicaksiniz esinleGünaydın hamişler...Cumartesi deyatlı ultrasona girdim bebişimizi her yerine detaylı şekilde bakıldı allaha şükür herşey olması gerektigi gibiymiş 19. haftada yeniden giricem detaylı....Bu arada listeye bir erkek bebek daha ekleye bilirsiniz...oğluşuma erkek kardeş geliyor
bence hic acele etme canim gec ogren kesin sonucu ogren kesin degil dedimi de bi anlami kalmiyor ogrenmenin ben cok pismanin sorduguma simdi kafam daha karisikCinsiyet kesin olarak 16-20 arasında belli olurmuş aslında acele etmeyelim kızlar gidecem ama bu hafta söyleyeceklerini sanmam
5 haftalikken gormustum canim benim hatta nokta kadar bebisimi bile gormustum o gunbana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
erkek cocuklari cok gazli olur durmadan gaz sancisi cekerler canim bu erkek bebegin dogasinda var sen ne yapsan degistiremezsinSlm kizlar dyn arkadasimla tlf uzun uzun konustum dua et diyor gazli olmasin diyor onun oglu vardi 4 yasinda sumdi o kadar kotu bir donemdiki aman allah dedi bir ilac ismi verdi amerikadan geliyormus aklin varsa al koy diyor
ben gaz icin hic ilac kullanmadim kendim karin ve bacak masaljlari yapiyordum ogluslarima ilk 3 aydan sonra geciyor zaten gaz sancilari sonrasinda en tatli donemlerihamileligin ilk uc ayi ve dogumdan sonraki ilk 3 ay en zor donemler sonrasi guzel gecicek insallah
canim yedigin ictigin seylerede de dikkat et ondan da miden cok yaniyor olabilir ne bulursan tikma agzina hamileyim diye obirik sey seni
kendi sutumu surdum canim o bir fayda etmedi doktorum krem verdi oda hic fayda etmedi malesef aglaya aglaya verdim ilk zaman baktim gogus ucum kapacak sanki doktorum plastik uc takmami soyledi ondan aldim onunla emzirdim ilk oglumu tam yarasi iyi oldu artik plastiksiz emzireyim dedim bu seferde oglum plastik olmadan emmek istemedi 1 yasina kadar plastik ucla emzirdim nereye gitsem onunla cikiyordum disari o olmadan asla agzina almiyordu gogsumu :26:
ayva cekirdegini ilk duyuyorum deminde yazdim bunlari doguma yakin tekrar konusalim sen o siteden bilgi toplamaya devam et en iyisi
sagolasin canim bi slm verip kaciyosun ya durmuyosun hic burda
aynisi bendede oldu oglum slikon uc olmadan emmedi o yuzden ikinci oglumda yine yara olmasina ragmen aglaya aglaya emzirdim yine plastik uca alisip gogsumden emmez diye ben tavsiye etmiyorum o uclari hem surekli temizleme ve yenileme derdi oluyor hemde gogsunden emmesi en guzeli
canim onlarda guzel onlarinda set olanlari satiliyor guzelce arastirip hem keseye hemde kafaya yatani almak gerek
masallah canim bebis iyiymis demek donmus sirtini yatiyor yavrum ha kiyamam olsun annesi gec olsun guc olmasin ama bence kiz bu pek rahat
masallah canim gozun aydin ikinci oglus geliyor demek benim gibi ikiledin sende ogluslari bak gor nasil arkadas gibi olucaklar oynarken onlari izlemeye doyamicaksiniz esinle
bence hic acele etme canim gec ogren kesin sonucu ogren kesin degil dedimi de bi anlami kalmiyor ogrenmenin ben cok pismanin sorduguma simdi kafam daha karisik
5 haftalikken gormustum canim benim hatta nokta kadar bebisimi bile gormustum o gun
erkek cocuklari cok gazli olur durmadan gaz sancisi cekerler canim bu erkek bebegin dogasinda var sen ne yapsan degistiremezsin
ben gaz icin hic ilac kullanmadim kendim karin ve bacak masaljlari yapiyordum ogluslarima ilk 3 aydan sonra geciyor zaten gaz sancilari sonrasinda en tatli donemlerihamileligin ilk uc ayi ve dogumdan sonraki ilk 3 ay en zor donemler sonrasi guzel gecicek insallah
bizim arkadaşa da 13. haftada erkek dedi 17 de kız olduğu çıktı
canim yedigin ictigin seylerede de dikkat et ondan da miden cok yaniyor olabilir ne bulursan tikma agzina hamileyim diye obirik sey seni
kendi sutumu surdum canim o bir fayda etmedi doktorum krem verdi oda hic fayda etmedi malesef aglaya aglaya verdim ilk zaman baktim gogus ucum kapacak sanki doktorum plastik uc takmami soyledi ondan aldim onunla emzirdim ilk oglumu tam yarasi iyi oldu artik plastiksiz emzireyim dedim bu seferde oglum plastik olmadan emmek istemedi 1 yasina kadar plastik ucla emzirdim nereye gitsem onunla cikiyordum disari o olmadan asla agzina almiyordu gogsumu :26:
ayva cekirdegini ilk duyuyorum deminde yazdim bunlari doguma yakin tekrar konusalim sen o siteden bilgi toplamaya devam et en iyisi
sagolasin canim bi slm verip kaciyosun ya durmuyosun hic burda
aynisi bendede oldu oglum slikon uc olmadan emmedi o yuzden ikinci oglumda yine yara olmasina ragmen aglaya aglaya emzirdim yine plastik uca alisip gogsumden emmez diye ben tavsiye etmiyorum o uclari hem surekli temizleme ve yenileme derdi oluyor hemde gogsunden emmesi en guzeli
canim onlarda guzel onlarinda set olanlari satiliyor guzelce arastirip hem keseye hemde kafaya yatani almak gerek
masallah canim bebis iyiymis demek donmus sirtini yatiyor yavrum ha kiyamam olsun annesi gec olsun guc olmasin ama bence kiz bu pek rahat
masallah canim gozun aydin ikinci oglus geliyor demek benim gibi ikiledin sende ogluslari bak gor nasil arkadas gibi olucaklar oynarken onlari izlemeye doyamicaksiniz esinle
bence hic acele etme canim gec ogren kesin sonucu ogren kesin degil dedimi de bi anlami kalmiyor ogrenmenin ben cok pismanin sorduguma simdi kafam daha karisik
5 haftalikken gormustum canim benim hatta nokta kadar bebisimi bile gormustum o gun
erkek cocuklari cok gazli olur durmadan gaz sancisi cekerler canim bu erkek bebegin dogasinda var sen ne yapsan degistiremezsin
valla zaten dün küstüm kocaya. Gönlümü almaya çalışıyor ama hala yüz vermedim.Ne ısmarlayım diyor adam gönlümü almak için düşün artık
33 yaşındayım. 2.çocuk. sat 26 04 2014
herkese selam ve sevgilerle herşey yolunuda akşamları mide bulantılarım çok artıyo.2 kilo aldım ama 5 kilo gibi duruyor. bir de kocaman bir göbeğim oldu sürekli tuvalete kalkıyorum 3 kez. çarşamba yine doktordayız. nub teorisi için foto atsam gebelik haftam yeterli mi (10+3 )
hayırlı uğurlu olsun öncelikle 10. hafta erken diye biliyorum
nette de hep aynı şey yazıyo yorumlarda o silikon uçlarla mmek bebeğe daha kolay geldiği için bidaha uçsuz almıyolarmış..aynisi bendede oldu oglum slikon uc olmadan emmedi o yuzden ikinci oglumda yine yara olmasina ragmen aglaya aglaya emzirdim yine plastik uca alisip gogsumden emmez diye ben tavsiye etmiyorum o uclari hem surekli temizleme ve yenileme derdi oluyor hemde gogsunden emmesi en guzeli
ya o özür siteden kaynaklı sanki sabahtır hep düzenliyorum her msjıkızlar bugun hepimizde bir alıntılama özrü var heaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?