2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar :) benim b12 test sonucum: ref. aralığı :182-850 benimki 197..alt sınırın az üstünde..bu durumda ilaç kullanmam gerekir mi..kontrolüme daha var..benim gibi olup ilaç kullanan varsa gidip alayım eczaneden.tesekkür ederimmm :))

sağol sılam ben bakayım bir ona ...

yok canım gerek yok.Kullanma

ben b12 analizi yaptırmadım cnm yardımcı olamıycam ama ben hamilelikten 3 ay önce başlamıştım.her hamile 3.ayı bitene kadar kullanıyo diye biliyorum

ilaç kullanmana gerek yok canım .. et süt ürünleri ve yumurtadan alırsın ..onlara dikkat et ...

Benimki de yerlerde et balık çok sevmediğim yemediğim için iğne kullandım ilaç kullandım dikkat et et ye

33 yaşındayım. 2.çocuk. sat 26 04 2014
herkese selam ve sevgilerle herşey yolunuda akşamları mide bulantılarım çok artıyo.2 kilo aldım ama 5 kilo gibi duruyor. bir de kocaman bir göbeğim oldu sürekli tuvalete kalkıyorum 3 kez. çarşamba yine doktordayız. nub teorisi için foto atsam gebelik haftam yeterli mi (10+3 )

kızlar mide yanmaları için erken degıl mı ya. Benım başladı 3 gundur .Gaviscon bağımlsıı oldum
canim yedigin ictigin seylerede de dikkat et ondan da miden cok yaniyor olabilir ne bulursan tikma agzina hamileyim diye obirik sey seni
kendi sutumu surdum canim o bir fayda etmedi doktorum krem verdi oda hic fayda etmedi malesef aglaya aglaya verdim ilk zaman baktim gogus ucum kapacak sanki doktorum plastik uc takmami soyledi ondan aldim onunla emzirdim ilk oglumu tam yarasi iyi oldu artik plastiksiz emzireyim dedim bu seferde oglum plastik olmadan emmek istemedi 1 yasina kadar plastik ucla emzirdim nereye gitsem onunla cikiyordum disari o olmadan asla agzina almiyordu gogsumu :26:
ayva cekirdegini ilk duyuyorum deminde yazdim bunlari doguma yakin tekrar konusalim sen o siteden bilgi toplamaya devam et en iyisi

Günaydınnnn :) iyi haftalarrrrr
sagolasin canim bi slm verip kaciyosun ya durmuyosun hic burda

hayırlı uğurlu olsun öncelikle 10. hafta erken diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…