canim ben hic anlamiyorum ikili test falan ama anlayanlar var illaki gordulermi yorum yaparlar.
cinsiyet konusuna gelinced larkin ve senin icin hep ogluslari olucak diye gecirdim icimden larkinin oglu olucak insallah onda tuttu bakalim sende tutacakmi tahminim
ahanda dedim ben soze adimiz nubcuya cikacak diye disardan gelir artik ultrason resimleri topige lutfen bi yorumlayin diye
canim elevitte domuz jelatini var demislerdi onu bi arastir istersen.3 aydan sonra folik asiti kesip normal vitamine baslatiyor doktorlar zaten vitaminin acindede var folik asit o yuzden
merhaba canim sen daha yeni hamissin hayirli olsun bebegin .cok erken kilo almissin ya daha bizim aramizda bile nadir 3 kilo alan masallahevet ilk baslarda kasik agrilari normal canim kanaman olmadiktan sonra korkma insallah sorunsuz bi hamilelik yasarsin
sagolasin canim sogani ilk defa duyuyorum kizlar lutfen bunlari doguma yakin tekrar konusalim ben unuturum kesin :26:
canim yedigin ictigin seylerede de dikkat et ondan da miden cok yaniyor olabilir ne bulursan tikma agzina hamileyim diye obirik sey seni
kendi sutumu surdum canim o bir fayda etmedi doktorum krem verdi oda hic fayda etmedi malesef aglaya aglaya verdim ilk zaman baktim gogus ucum kapacak sanki doktorum plastik uc takmami soyledi ondan aldim onunla emzirdim ilk oglumu tam yarasi iyi oldu artik plastiksiz emzireyim dedim bu seferde oglum plastik olmadan emmek istemedi 1 yasina kadar plastik ucla emzirdim nereye gitsem onunla cikiyordum disari o olmadan asla agzina almiyordu gogsumu :26:
ayva cekirdegini ilk duyuyorum deminde yazdim bunlari doguma yakin tekrar konusalim sen o siteden bilgi toplamaya devam et en iyisi
sagolasin canim bi slm verip kaciyosun ya durmuyosun hic burda
aynisi bendede oldu oglum slikon uc olmadan emmedi o yuzden ikinci oglumda yine yara olmasina ragmen aglaya aglaya emzirdim yine plastik uca alisip gogsumden emmez diye ben tavsiye etmiyorum o uclari hem surekli temizleme ve yenileme derdi oluyor hemde gogsunden emmesi en guzeli
canim onlarda guzel onlarinda set olanlari satiliyor guzelce arastirip hem keseye hemde kafaya yatani almak gerek
masallah canim bebis iyiymis demek donmus sirtini yatiyor yavrum ha kiyamam olsun annesi gec olsun guc olmasin ama bence kiz bu pek rahat
masallah canim gozun aydin ikinci oglus geliyor demek benim gibi ikiledin sende ogluslari bak gor nasil arkadas gibi olucaklar oynarken onlari izlemeye doyamicaksiniz esinle
bence hic acele etme canim gec ogren kesin sonucu ogren kesin degil dedimi de bi anlami kalmiyor ogrenmenin ben cok pismanin sorduguma simdi kafam daha karisik
5 haftalikken gormustum canim benim hatta nokta kadar bebisimi bile gormustum o gun
erkek cocuklari cok gazli olur durmadan gaz sancisi cekerler canim bu erkek bebegin dogasinda var sen ne yapsan degistiremezsin
ben gaz icin hic ilac kullanmadim kendim karin ve bacak masaljlari yapiyordum ogluslarima ilk 3 aydan sonra geciyor zaten gaz sancilari sonrasinda en tatli donemlerihamileligin ilk uc ayi ve dogumdan sonraki ilk 3 ay en zor donemler sonrasi guzel gecicek insallah
Canım annem dişlerini yaptırıyo oğlanla ığraşmaktan pek vakit bulamıyorum .. Sen nasılsın?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım maden suyu dene
:)) dönğnce dene canım mutlaka
günaydın canım
:)) erkekler arayı kapatacak mı bakalım:)
tecrübeli bu sorunu yaşayan bir anne olarak cevap veriyorum:) uç çıkarıcı almana gerek yok slikon uçlar var miss eklemiş zaten ondan kullanırsın canım benim ucu çok kısa 20 gün uçla emzirdim sonra oğlum alışınca bende elimle sürekli destekleyerek normal emzirmeye geçtim, ucu olanlara göre daha çok elle desteklemen lazım yoksa yara olur kahverengi yeride vereceksin ağzına tatlım hiç korkma emdikçe biraz daha çıkıyor
maşallah canım, oohhh iyi yapmışsınız gıcık kv lere da dayanamam
ikinci canım dediğin gibi en güzeli
canım benimde düzenli yok şimdiye kadar 4 doktorum oldu:)) seçip beğenip gidiyorum:)
canım üstte yazdım bir şey sormana gerek yok 36. haftadan sonra kreme başlıycaksın o da göğüs ucunu uyarmadan çok erken şimdi
günaydın nasıl oldun canım?
maşallah bebişine demek bir oğluş daha geliyor maşaallah
seninki kesin kız arkasını dönmesinden belli gönlüne göre oldu canım yine kız istiyordun sanırım, maşaallah
günaydın
canım bastonun çift yönlü olanları alırsan en güzeli bence baston diğerleri hantal oluyor taşıması dert bence
canım traveller pek havalıda çok hantallar bir kere dilim yandı
Canım daha iyiyim ama sanırım tam geçmedi kadıkşarım sancıyo arada
bastonda benimde gözüm ama çift yönlü olmalı mutlaka:)
kızlar yarın 15 haftalık olucam ve kilo alma durumum 4-4,5 kilo aralığında. kilo durumunuz nedir. ayrıca cinsiyet öğrenen var mı? kemik yapısına göre oğlum olacağını öğrendim. sizlerde durum ne? böyle bir tahmine denk gelen oldu mu?
Böyle canım anlarsan bi bakarmısınstres yapma canım oranlar ne çıktı
vayy dolmusta yer verilecek kadar oldunuz demek canimBiraz önce dolmuşta bir abi bana yer verdi. Olmuş galiba benim göbek :)
canim gozun aydin bebek iyiymis cinsiyet bidahaki sefere insallah hep diyorum gec olsun dogru olan olsun erken ogrenmek iyi degilSelam kızlar dr geldim iyi geçti şükür benim minnak aç olmama rağmen kıpır kipirdi dönüp durdu el salladi hatta bir ara emekleme pozizyonunda kazi yapar gibi kipirdandi çok güldük: ))onun harici ensesi burnusu iyi dedi:))maşallah bizeama lakin cinsiyeti söylemedi çook umutlu ve heyecanliydim ama neyse kan sonuçlarım bir haftaya çıkar o zaman belki soyler:)eşime göre erkek ben gördüm diyor ben anlayamadım resmini atarım nubcular yorumlasin barii:)))
.
canim hic dusunme boyle seyleri yazgida nevarsa o olur ne guzel bi rahatsizligin yok guzel gecir bu gunlerini ben 1 haftadir azda olsa iyiyim sukur dunya varmis diyorumKızlar allah korusun hepimizin kuzusunu ama merak ettiğim bir konu var. Diyorlarya hani kontrole gittik kalbi durmuş falan diye .. Bu durum hiç belirti vermiyor mu acaba ?? Kanama sancı gibi birşey olmuyor mu acaba ?? Ben bebeğimi 3 haftadır göremiyorum gereksiz bir korku var içimde . Yarın gidecektim ama randevu alamadım1 hafta daha beklemek zorundayım.
evet canim emzirirken gaz yapan seyler yemicez kesinlikle.bebekler icin ozel rezene caylari var ilk dogduklarinda emzircez ve rezene cayi vercez zaten su bile icmelerine gerek yok bu ikisi yeterlianneninde yediklerine çok dikkat etmesi gerekiyor emzirirken gaz yapan hiçbşr şeyi yememesi gerekiyor ve yemeklere kimyon koymak gerekiyormuş diye duydum,,, birde rezene çok işe yarıyor bebeklerde,,,, neyse doğsunlarda o zaman alırız gazlarını
canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin hemen ekliyorum listeye senide33 yaşındayım. 2.çocuk. sat 26 04 2014
herkese selam ve sevgilerle herşey yolunuda akşamları mide bulantılarım çok artıyo.2 kilo aldım ama 5 kilo gibi duruyor. bir de kocaman bir göbeğim oldu sürekli tuvalete kalkıyorum 3 kez. çarşamba yine doktordayız. nub teorisi için foto atsam gebelik haftam yeterli mi (10+3 )
canim doktoruna sormadan ilac alma sakin herkesin hamilelik sureci farkli farkli :26:merhaba kızlar :) benim b12 test sonucum: ref. aralığı :182-850 benimki 197..alt sınırın az üstünde..bu durumda ilaç kullanmam gerekir mi..kontrolüme daha var..benim gibi olup ilaç kullanan varsa gidip alayım eczaneden.tesekkür ederimmm :))
yaw iste onu ultrason resmi sonucuna gore demisim bu dedigim icimden gecenn yani yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz diyorum anla isteAhah o zaman inş tutmaz canım içinden geçen 😃😃 geçenlerde ultrason resimini koydugumda kız hissediom demiştin ama hıhhh 😡😀
hakkaten ya ne bicim alinti yapiyonuz bence alinti yapmayin sila diye yaz ben anlarimvalla zaten dün küstüm kocaya. Gönlümü almaya çalışıyor ama hala yüz vermedim.Ne ısmarlayım diyor adam gönlümü almak için düşün artık
hadi yaa offf iste bende bundan cok korkuyorummmmmmmmmmmmbizim arkadaşa da 13. haftada erkek dedi 17 de kız olduğu çıktı
kilo almıyom ya yüz buluyom kalorilerdenvayy dolmusta yer verilecek kadar oldunuz demek canim
canim gozun aydin bebek iyiymis cinsiyet bidahaki sefere insallah hep diyorum gec olsun dogru olan olsun erken ogrenmek iyi degil
sen bi resim at biz sen ogrenen kadar seni idare edicek bi tahmin yapariz
canim hic dusunme boyle seyleri yazgida nevarsa o olur ne guzel bi rahatsizligin yok guzel gecir bu gunlerini ben 1 haftadir azda olsa iyiyim sukur dunya varmis diyorum
evet canim emzirirken gaz yapan seyler yemicez kesinlikle.bebekler icin ozel rezene caylari var ilk dogduklarinda emzircez ve rezene cayi vercez zaten su bile icmelerine gerek yok bu ikisi yeterli
canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin hemen ekliyorum listeye senidenuba bakmak icin en az 12 haftalik foto olmasi gerekli
canim doktoruna sormadan ilac alma sakin herkesin hamilelik sureci farkli farkli :26:
yaw iste onu ultrason resmi sonucuna gore demisim bu dedigim icimden gecenn yani yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz diyorum anla iste
hakkaten ya ne bicim alinti yapiyonuz bence alinti yapmayin sila diye yaz ben anlarim
erkegin gonlune giden yol mideden gecer sozunu senin icin hamilenin gonlune giden yol mideden gecer diyre degisitirmek gerek su topige geldin geleli yiyosun be insafsiz
hadi yaa offf iste bende bundan cok korkuyorummmmmmmmmmmm
vayy dolmusta yer verilecek kadar oldunuz demek canim
canim gozun aydin bebek iyiymis cinsiyet bidahaki sefere insallah hep diyorum gec olsun dogru olan olsun erken ogrenmek iyi degil
sen bi resim at biz sen ogrenen kadar seni idare edicek bi tahmin yapariz
canim hic dusunme boyle seyleri yazgida nevarsa o olur ne guzel bi rahatsizligin yok guzel gecir bu gunlerini ben 1 haftadir azda olsa iyiyim sukur dunya varmis diyorum
evet canim emzirirken gaz yapan seyler yemicez kesinlikle.bebekler icin ozel rezene caylari var ilk dogduklarinda emzircez ve rezene cayi vercez zaten su bile icmelerine gerek yok bu ikisi yeterli
canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin hemen ekliyorum listeye senidenuba bakmak icin en az 12 haftalik foto olmasi gerekli
canim doktoruna sormadan ilac alma sakin herkesin hamilelik sureci farkli farkli :26:
yaw iste onu ultrason resmi sonucuna gore demisim bu dedigim icimden gecenn yani yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz diyorum anla iste
hakkaten ya ne bicim alinti yapiyonuz bence alinti yapmayin sila diye yaz ben anlarim
erkegin gonlune giden yol mideden gecer sozunu senin icin hamilenin gonlune giden yol mideden gecer diyre degisitirmek gerek su topige geldin geleli yiyosun be insafsiz
hadi yaa offf iste bende bundan cok korkuyorummmmmmmmmmmm
Böyle canım anlarsan bi bakarmısın
Eki Görüntüle 1180501
degerlerin cok ıyı orda ıkıli risk ile yaşa bakacasın ikiside 300 den yüksek.Gayet güzel
Böyle canım anlarsan bi bakarmısın
Eki Görüntüle 1180501
Canim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligikızlar yarın 15 haftalık olucam ve kilo alma durumum 4-4,5 kilo aralığında. kilo durumunuz nedir. ayrıca cinsiyet öğrenen var mı? kemik yapısına göre oğlum olacağını öğrendim. sizlerde durum ne? böyle bir tahmine denk gelen oldu mu?
anladim canim agrilarin falan gecmistir insallah oglusunda cok yormaz seni.ben bu haftaya bimba gibi basladim sukur iyiyim hic hamile degilmisim gibi yanliz artik cok sik acikir oldum yiyorum doymuyorumCanım annem dişlerini yaptırıyo oğlanla uğraşmaktan pek vakit bulamıyorum .. Sen nasılsın?
i
masallah canim senin haftalarinda ben oluyordum mide bulantisindan kusmaktan senin guzel geciyor demek hamileligin tek derdin yemek yemek olsun insallah bulantin hic olmazewet canım bogazıma dur dıyemıyorum.gunduzlerı o kadar yemek sıkıstırmıyo ama aksama dogru ıstahım artıyo.mıgdem delık sankı dıygunluk hıssım olmuyo.karnım catlıcak gıbı sısıyo o zaman bırakıyorum :)
ewet daha yenıyım :) ınsallah hepımız sorunsuz hamılelık yasarız canım :)
ben ılk adet gunu betama bakmıstı dr 255 cıkmıstı we degerımı dusuk buldugu ıcın dıs gebelık olabılır 3 gune tekrarla demıstı. o donemde cok stres yaptım we cok yedım sanırım bu yuzden bu kadar almıs olmalıyım:)
o 3 gunu cok zor atlattım
yaw bugun bisey var sizde herkes alinti yapamaz olmus yapmayin isim yazin barinette de hep aynı şey yazıyo yorumlarda o silikon uçlarla mmek bebeğe daha kolay geldiği için bidaha uçsuz almıyolarmış..
ya o özür siteden kaynaklı sanki sabahtır hep düzenliyorum her msjı
hadi gozun aydin canim bak anlayan biri cikti masallah bizim topikte yok yok hepsi bilgili hatunlarGerçekten miii ayyy 😳😳😳😳😳 sağol canımmmm içime su serptin strese girmiştim 😁
i
bencede idare etme bekle doktor kendisi kesin olunca soyler zaten canimo yüzden ben idare etmeyeyim diyorum ne zaman derse
gorurum ben seni kilo almiyomus bende oyle demistim 5 aya kadar 5 inci aydan sonra bi kilo aldimm 25 kilo artiyla girdim dogumakilo almıyom ya yüz buluyom kalorilerden.
Ama senın anlaman lazım Kocan hemşerim. Doyurabiliyon mu kocanı heaaa.Doymazzz bizim gözümüz
Canim bu saç kestirme olayini Nihat Hatipoğlu na sordular oda boyle bisey yok bunlar uydurma dedi bende kestirmekten korkuyodum ondan duyduktan sonra kestirdim bebislerimiz Allah a emanet
Bu arada Darksenin doğum tarihin kaç??. Yaş 28 diyor ya bende de 28 diyor ama ben aslında 29'um:26::26::26:. Kafam almıyor bu yaş olayını. 1985 doğumluyum
sadece kan değererine göre 8558 de bir şans
sadece yaş değerine göre 1138 de bir şans
doktorun yaptığı ense ölçümü ve tüm testlerin sentezi ile 10000 de bir ihtimal,,,
yani iyi ,,,,alt değerin 300 senin değerinin 10000 olduğunu düşünürsek,,,,
pehh birazdan gidiyom ve gelmicem 3 gunCanim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligi
yarin insallah bebegin durusu musayitse cinsiyet icin kesin sonuc ogrenirsin artik
eger aralik anneleri listesinde yoksa seni alalim bizim listeye takil bize
anladim canim agrilarin falan gecmistir insallah oglusunda cok yormaz seni.ben bu haftaya bimba gibi basladim sukur iyiyim hic hamile degilmisim gibi yanliz artik cok sik acikir oldum yiyorum doymuyorumo kadar kilo verdim pat diye alicam kesin hepsini geri
masallah canim senin haftalarinda ben oluyordum mide bulantisindan kusmaktan senin guzel geciyor demek hamileligin tek derdin yemek yemek olsun insallah bulantin hic olmaz
yaw bugun bisey var sizde herkes alinti yapamaz olmus yapmayin isim yazin bari
evet silikon ucu kesinlikle tavsiye etmem
hadi gozun aydin canim bak anlayan biri cikti masallah bizim topikte yok yok hepsi bilgili hatunlar
bencede idare etme bekle doktor kendisi kesin olunca soyler zaten canim
gorurum ben seni kilo almiyomus bende oyle demistim 5 aya kadar 5 inci aydan sonra bi kilo aldimm 25 kilo artiyla girdim doguma
yok benim esim cok zayif ya cok yemek secer bakma esim afyonlu ama dogma buyume almanyali aslinda baba kokeni afyon benimki alman aslinda
Canim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligi
yarin insallah bebegin durusu musayitse cinsiyet icin kesin sonuc ogrenirsin artik
eger aralik anneleri listesinde yoksa seni alalim bizim listeye takil bize
anladim canim agrilarin falan gecmistir insallah oglusunda cok yormaz seni.ben bu haftaya bimba gibi basladim sukur iyiyim hic hamile degilmisim gibi yanliz artik cok sik acikir oldum yiyorum doymuyorumo kadar kilo verdim pat diye alicam kesin hepsini geri
masallah canim senin haftalarinda ben oluyordum mide bulantisindan kusmaktan senin guzel geciyor demek hamileligin tek derdin yemek yemek olsun insallah bulantin hic olmaz
yaw bugun bisey var sizde herkes alinti yapamaz olmus yapmayin isim yazin bari
evet silikon ucu kesinlikle tavsiye etmem
hadi gozun aydin canim bak anlayan biri cikti masallah bizim topikte yok yok hepsi bilgili hatunlar
bencede idare etme bekle doktor kendisi kesin olunca soyler zaten canim
gorurum ben seni kilo almiyomus bende oyle demistim 5 aya kadar 5 inci aydan sonra bi kilo aldimm 25 kilo artiyla girdim doguma
yok benim esim cok zayif ya cok yemek secer bakma esim afyonlu ama dogma buyume almanyali aslinda baba kokeni afyon benimki alman aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?