2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ewet canım bogazıma dur dıyemıyorum.gunduzlerı o kadar yemek sıkıstırmıyo ama aksama dogru ıstahım artıyo.mıgdem delık sankı dıygunluk hıssım olmuyo.karnım catlıcak gıbı sısıyo o zaman bırakıyorum :)
ewet daha yenıyım :) ınsallah hepımız sorunsuz hamılelık yasarız canım :)

ben ılk adet gunu betama bakmıstı dr 255 cıkmıstı we degerımı dusuk buldugu ıcın dıs gebelık olabılır 3 gune tekrarla demıstı. o donemde cok stres yaptım we cok yedım sanırım bu yuzden bu kadar almıs olmalıyım:)
o 3 gunu cok zor atlattım

kızlar yarın 15 haftalık olucam ve kilo alma durumum 4-4,5 kilo aralığında. kilo durumunuz nedir. ayrıca cinsiyet öğrenen var mı? kemik yapısına göre oğlum olacağını öğrendim. sizlerde durum ne? böyle bir tahmine denk gelen oldu mu?

bayağı öğrenenler var sayfada erken gibi geldi bana öğrenmeleri ama demek ki tecrübeliler

Biraz önce dolmuşta bir abi bana yer verdi. Olmuş galiba benim göbek :)
vayy dolmusta yer verilecek kadar oldunuz demek canim
canim gozun aydin bebek iyiymis cinsiyet bidahaki sefere insallah hep diyorum gec olsun dogru olan olsun erken ogrenmek iyi degil
sen bi resim at biz sen ogrenen kadar seni idare edicek bi tahmin yapariz
canim hic dusunme boyle seyleri yazgida nevarsa o olur ne guzel bi rahatsizligin yok guzel gecir bu gunlerini ben 1 haftadir azda olsa iyiyim sukur dunya varmis diyorum
evet canim emzirirken gaz yapan seyler yemicez kesinlikle.bebekler icin ozel rezene caylari var ilk dogduklarinda emzircez ve rezene cayi vercez zaten su bile icmelerine gerek yok bu ikisi yeterli
canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin hemen ekliyorum listeye senidenuba bakmak icin en az 12 haftalik foto olmasi gerekli
canim doktoruna sormadan ilac alma sakin herkesin hamilelik sureci farkli farkli :26:
Ahah o zaman inş tutmaz canım içinden geçen 😃😃 geçenlerde ultrason resimini koydugumda kız hissediom demiştin ama hıhhh 😡😀
yaw iste onu ultrason resmi sonucuna gore demisim bu dedigim icimden gecenn yani yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz diyorum anla iste
valla zaten dün küstüm kocaya. Gönlümü almaya çalışıyor ama hala yüz vermedim.Ne ısmarlayım diyor adam gönlümü almak için düşün artık
hakkaten ya ne bicim alinti yapiyonuz bence alinti yapmayin sila diye yaz ben anlarim
erkegin gonlune giden yol mideden gecer sozunu senin icin hamilenin gonlune giden yol mideden gecer diyre degisitirmek gerek su topige geldin geleli yiyosun be insafsiz
bizim arkadaşa da 13. haftada erkek dedi 17 de kız olduğu çıktı
hadi yaa offf iste bende bundan cok korkuyorummmmmmmmmmmm

kilo almıyom ya yüz buluyom kalorilerden.
Ama senın anlaman lazım Kocan hemşerim. Doyurabiliyon mu kocanı heaaa .Doymazzz bizim gözümüz

o yüzden ben idare etmeyeyim diyorum ne zaman derse

Can sıkıntısı ben de diğer topic e bebişime alınanları ekledim ama hep kırışmış :)) inş her şey yolundadır kızlar...

degerlerin cok ıyı orda ıkıli risk ile yaşa bakacasın ikiside 300 den yüksek.Gayet güzel

Gerçekten miii ayyy 😳😳😳😳😳 sağol canımmmm içime su serptin strese girmiştim 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada Darksenin doğum tarihin kaç??. Yaş 28 diyor ya bende de 28 diyor ama ben aslında 29'um:26::26::26:. Kafam almıyor bu yaş olayını. 1985 doğumluyum

Böyle canım anlarsan bi bakarmısın
Eki Görüntüle 1180501

sadece kan değererine göre 8558 de bir şans
sadece yaş değerine göre 1138 de bir şans
doktorun yaptığı ense ölçümü ve tüm testlerin sentezi ile 10000 de bir ihtimal,,,
yani iyi ,,,,alt değerin 300 senin değerinin 10000 olduğunu düşünürsek,,,,

Son düzenleme:
Canim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligi
yarin insallah bebegin durusu musayitse cinsiyet icin kesin sonuc ogrenirsin artik
eger aralik anneleri listesinde yoksa seni alalim bizim listeye takil bize
Canım annem dişlerini yaptırıyo oğlanla uğraşmaktan pek vakit bulamıyorum .. Sen nasılsın?
i
anladim canim agrilarin falan gecmistir insallah oglusunda cok yormaz seni.ben bu haftaya bimba gibi basladim sukur iyiyim hic hamile degilmisim gibi yanliz artik cok sik acikir oldum yiyorum doymuyorum o kadar kilo verdim pat diye alicam kesin hepsini geri
masallah canim senin haftalarinda ben oluyordum mide bulantisindan kusmaktan senin guzel geciyor demek hamileligin tek derdin yemek yemek olsun insallah bulantin hic olmaz
nette de hep aynı şey yazıyo yorumlarda o silikon uçlarla mmek bebeğe daha kolay geldiği için bidaha uçsuz almıyolarmış..
ya o özür siteden kaynaklı sanki sabahtır hep düzenliyorum her msjı
yaw bugun bisey var sizde herkes alinti yapamaz olmus yapmayin isim yazin bari
evet silikon ucu kesinlikle tavsiye etmem
Gerçekten miii ayyy 😳😳😳😳😳 sağol canımmmm içime su serptin strese girmiştim 😁
i
hadi gozun aydin canim bak anlayan biri cikti masallah bizim topikte yok yok hepsi bilgili hatunlar
o yüzden ben idare etmeyeyim diyorum ne zaman derse
bencede idare etme bekle doktor kendisi kesin olunca soyler zaten canim
kilo almıyom ya yüz buluyom kalorilerden.
Ama senın anlaman lazım Kocan hemşerim. Doyurabiliyon mu kocanı heaaa .Doymazzz bizim gözümüz
gorurum ben seni kilo almiyomus bende oyle demistim 5 aya kadar 5 inci aydan sonra bi kilo aldimm 25 kilo artiyla girdim doguma
yok benim esim cok zayif ya cok yemek secer bakma esim afyonlu ama dogma buyume almanyali aslinda baba kokeni afyon benimki alman aslinda

Canim bu saç kestirme olayini Nihat Hatipoğlu na sordular oda boyle bisey yok bunlar uydurma dedi bende kestirmekten korkuyodum ondan duyduktan sonra kestirdim bebislerimiz Allah a emanet

Ben de kestircem ya saçlarımın uçları kırık kırık. Bebişlerimizi veren allah ancak da yine o alır. Böyle hurafelere inanmıyorum. Eşim de kızdı olur mu öyle şey gidelim kestirelim rahat et dedi

Bu arada Darksenin doğum tarihin kaç??. Yaş 28 diyor ya bende de 28 diyor ama ben aslında 29'um:26::26::26:. Kafam almıyor bu yaş olayını. 1985 doğumluyum

Hehehe 1986 bende 😃

Sonuç: sıkıntı yok yani ? Dimi? 😳

pehh birazdan gidiyom ve gelmicem 3 gun.Süzüm süzüm süzüleceğim.Cidden ya hastanede birsey yiyemem ben stok yaptım sadece.
Bu arada eniştenin Alamanlığı Afyona gelene kadar.Afyon mutfagına bir girsin abowww...Eşim evlendiğimizde 72 kg'dı. Şimdi 86 .

Sağol kuzum valla çok şükür anlayan,bilgili hatunlar var topicimizde ne mutlu bize 😊😘😘😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…