2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benim eşimde benimle evlendikten sonra zayıflmıştı hoş şimdi aldı kiloları geriye,,, ben egeliyimdir pek et yenmez bizde,, ot çöp, sebze,,, ama artık ben yemek yapamadığımdan dışarıdan yiyoruz,,, ikimizde maşallah,,, hatta eşimin göbeği benimkinden daha büyük,,,,

kuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım. .Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor

Sonuç: sıkıntı yok yani ? Dimi? 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani ihtimal 10000 de bir,,, tatlım,,,,
ihtşmal 300 de bir olunca doktorlar ileri testler istiyor,,,,
yani ben sen yerinde olsam,,, derin bir nefes alırdım,,,

kızlar ya saçmalıyormuyum????

bir arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadığı halde şekerinde yükseklik tespit edildi .. 23. haftasında .. rutin bakılan yükleme testinde..
bende bunun üzerine tokluk şekerime bir bakayım dedim. Yemeğe başladıktan 2 saat sonra 2 farklı gün ölçüm yaptım. 1. sefer 132 çıktı bugünde 142 çıktı 140 sınır .. ben daha 12. hafta içerisindeyim. potansiyel gestasyonel diyabet olmayayım ben :18::18::18::18::18:

Sağol kuzum valla çok şükür anlayan,bilgili hatunlar var topicimizde ne mutlu bize 😊😘😘😘😘
i
nub yorumcusumu ararsin test sonucu yorumcusumu yok yok ne ararsan var gel vatandas gel topige gelll
afyon mutfagi yapan has afyonlu kavinvalidem var canim masallah cok hamarattir elinden her turlu is gelir o bile kilo aldiramamis ben hic aldiramam
Ben de kestircem ya saçlarımın uçları kırık kırık. Bebişlerimizi veren allah ancak da yine o alır. Böyle hurafelere inanmıyorum. Eşim de kızdı olur mu öyle şey gidelim kestirelim rahat et dedi
canim ben gecen hafta kut kestirdim hem cok yakisti yuzume hemde kafam hafifledi resmen ya benimde uclari yanmis gibi duruyordu resmen berbat gorunuyordu saglikli degildi saclarim.hurafe bile olsa kestirirken dusunmedim degil hani ama napayim cok rahatsiz etmeseydi saclarim kestirmezdim belki :26:

KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUM hersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür

yani ihtimal 10000 de bir,,, tatlım,,,,
ihtşmal 300 de bir olunca doktorlar ileri testler istiyor,,,,
yani ben sen yerinde olsam,,, derin bir nefes alırdım,,,

Ayy sağol kuzummmm çok teşekkür ettimmm 😘😘😊😊😊

KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUM hersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
Ay hadi göZünüz aydın canımmmm 😊

Gözün aydın canım maşallah maşallah😊 erkekler kızları geçiyor mu ne😄

İkili test yorumcuları benim de iki güne çıkcak sonuçlar size güveniyorum hemen yorumlayın benimkini de😄

hadi ya

bastonların da içinde puseti oto koltuğu işlevinde olanları var bana mantıklı geldi kızlar :26:

canım sanırım oto koltuğu falan işin işine girince travel sistem oluyo ismi çift yönlü takılıp çıkarılma özellikleri falan oluyo bastonların sanki yok ama linkini yollasana gözümden mi kaçmış ben çok araştırdım çünkü bende bakayım

ohhhh erkeklerin fendi kızları yeniyor
Rabbim sonuna kadar hayırlı etsin canım benım

ewet canım Allahtan su an bulantım yok ama bı ıkı haftaya kadar bulantı baslar dıyolar

İyi yapmışsın canım ooh miss güle güle kullan yeni saçlarını😊

Hayırlısı oksun canım ben de 14. Haftayı bitireceğim inş. 4 kg aldım hem de sürekli istifra etmeme rağmen.. Bence normal.. Doktorum da ilk üç ay kilo kontrol etme zamanı değil ne yiyebiliyorsan ye dedi bana. Ve 9. Haftalıkken kemik yapısı kız dedi sonra de bebeğimin kıs olduğunu öğrendik, 3-4farklı doktor da kız dedi..

Tecrübeli doktorlar bu şekilde tahmin yürütüyorlar bence"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…