Hehehe 1986 bende 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam senın doğru yazıyor 28,bana neden 28 yazıyor kardeşim yahu. ben 29 yaşındayım
pehh birazdan gidiyom ve gelmicem 3 gun.Süzüm süzüm süzüleceğim.Cidden ya hastanede birsey yiyemem ben stok yaptım sadece .
Bu arada eniştenin Alamanlığı Afyona gelene kadar.Afyon mutfagına bir girsin abowww...Eşim evlendiğimizde 72 kg'dı. Şimdi 86.
Afff ya meraktan catlıcam aff bnn niye cinsiyet hala belli olmadı ki yaaaa
benim eşimde benimle evlendikten sonra zayıflmıştı hoş şimdi aldı kiloları geriye,,, ben egeliyimdir pek et yenmez bizde,, ot çöp, sebze,,, ama artık ben yemek yapamadığımdan dışarıdan yiyoruz,,, ikimizde maşallah,,, hatta eşimin göbeği benimkinden daha büyük,,,,
Sonuç: sıkıntı yok yani ? Dimi? 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nub yorumcusumu ararsin test sonucu yorumcusumu yok yok ne ararsan var gel vatandas gel topige gelllSağol kuzum valla çok şükür anlayan,bilgili hatunlar var topicimizde ne mutlu bize 😊😘😘😘😘
i
afyon mutfagi yapan has afyonlu kavinvalidem var canim masallah cok hamarattir elinden her turlu is gelir o bile kilo aldiramamis ben hic aldiramampehh birazdan gidiyom ve gelmicem 3 gun.Süzüm süzüm süzüleceğim.Cidden ya hastanede birsey yiyemem ben stok yaptım sadece .
Bu arada eniştenin Alamanlığı Afyona gelene kadar.Afyon mutfagına bir girsin abowww...Eşim evlendiğimizde 72 kg'dı. Şimdi 86.
canim ben gecen hafta kut kestirdim hem cok yakisti yuzume hemde kafam hafifledi resmen ya benimde uclari yanmis gibi duruyordu resmen berbat gorunuyordu saglikli degildi saclarim.hurafe bile olsa kestirirken dusunmedim degil hani ama napayim cok rahatsiz etmeseydi saclarim kestirmezdim belki :26:Ben de kestircem ya saçlarımın uçları kırık kırık. Bebişlerimizi veren allah ancak da yine o alır. Böyle hurafelere inanmıyorum. Eşim de kızdı olur mu öyle şey gidelim kestirelim rahat et dedi
yani ihtimal 10000 de bir,,, tatlım,,,,
ihtşmal 300 de bir olunca doktorlar ileri testler istiyor,,,,
yani ben sen yerinde olsam,,, derin bir nefes alırdım,,,
o zaman şu anda folic asidi de bıraktın hiçbir şey kullanmıyorsun yani.
Ay hadi göZünüz aydın canımmmm 😊KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
hadi ya
bastonların da içinde puseti oto koltuğu işlevinde olanları var bana mantıklı geldi kızlar :26:
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
Canim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligi
yarin insallah bebegin durusu musayitse cinsiyet icin kesin sonuc ogrenirsin artik
eger aralik anneleri listesinde yoksa seni alalim bizim listeye takil bize
anladim canim agrilarin falan gecmistir insallah oglusunda cok yormaz seni.ben bu haftaya bimba gibi basladim sukur iyiyim hic hamile degilmisim gibi yanliz artik cok sik acikir oldum yiyorum doymuyorumo kadar kilo verdim pat diye alicam kesin hepsini geri
masallah canim senin haftalarinda ben oluyordum mide bulantisindan kusmaktan senin guzel geciyor demek hamileligin tek derdin yemek yemek olsun insallah bulantin hic olmaz
yaw bugun bisey var sizde herkes alinti yapamaz olmus yapmayin isim yazin bari
evet silikon ucu kesinlikle tavsiye etmem
hadi gozun aydin canim bak anlayan biri cikti masallah bizim topikte yok yok hepsi bilgili hatunlar
bencede idare etme bekle doktor kendisi kesin olunca soyler zaten canim
gorurum ben seni kilo almiyomus bende oyle demistim 5 aya kadar 5 inci aydan sonra bi kilo aldimm 25 kilo artiyla girdim doguma
yok benim esim cok zayif ya cok yemek secer bakma esim afyonlu ama dogma buyume almanyali aslinda baba kokeni afyon benimki alman aslinda
nub yorumcusumu ararsin test sonucu yorumcusumu yok yok ne ararsan var gel vatandas gel topige gelll
afyon mutfagi yapan has afyonlu kavinvalidem var canim masallah cok hamarattir elinden her turlu is gelir o bile kilo aldiramamis ben hic aldiramam
canim ben gecen hafta kut kestirdim hem cok yakisti yuzume hemde kafam hafifledi resmen ya benimde uclari yanmis gibi duruyordu resmen berbat gorunuyordu saglikli degildi saclarim.hurafe bile olsa kestirirken dusunmedim degil hani ama napayim cok rahatsiz etmeseydi saclarim kestirmezdim belki :26:
kızlar yarın 15 haftalık olucam ve kilo alma durumum 4-4,5 kilo aralığında. kilo durumunuz nedir. ayrıca cinsiyet öğrenen var mı? kemik yapısına göre oğlum olacağını öğrendim. sizlerde durum ne? böyle bir tahmine denk gelen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?