kuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım..Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor
canim seker kontrolunu doktorun yapar zaten sen niye durup dururken boyle bi test yapma geregi duydunki her kesin yasadigini kendimize uygulamaya kalkasak basa cikmamayiz isin isinden.ki bakalim senin yaptigin testin zamanlamasi falan dogrumu yani bilgin varmi seker testinin nasil ve ne zaman yapilacagindan :26:kızlar ya saçmalıyormuyum????
bir arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadığı halde şekerinde yükseklik tespit edildi .. 23. haftasında .. rutin bakılan yükleme testinde..
bende bunun üzerine tokluk şekerime bir bakayım dedim. Yemeğe başladıktan 2 saat sonra 2 farklı gün ölçüm yaptım. 1. sefer 132 çıktı bugünde 142 çıktı 140 sınır .. ben daha 12. hafta içerisindeyim. potansiyel gestasyonel diyabet olmayayım ben :18::18::18::18::18:
bende egeliyim ot,sebze yemeklerine bayiliyorum esimde tam tersi sebze hic sevmez etsiz yemek yemez bu konuda tam tersiz onunlabenim eşimde benimle evlendikten sonra zayıflmıştı hoş şimdi aldı kiloları geriye,,, ben egeliyimdir pek et yenmez bizde,, ot çöp, sebze,,, ama artık ben yemek yapamadığımdan dışarıdan yiyoruz,,, ikimizde maşallah,,, hatta eşimin göbeği benimkinden daha büyük,,,,
benim esimde tam bi tahta kurusu ya gecen dizine kafami koyayim dedim resmen kafami tasa koymus gibi oldum dedim bu ne ya tasa yatsam daha yumusak olurdukuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım..Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor
iyi sabrediyosun valla sen. ben senin yerinde olsam hergün başka bi dr.'a giderdim(not: bunun yanlış olduğunu biliyorum malesefki..) cnm seninki bellidir artık büyümüş bebişin maşallahta işte saklıyo olmasından göremiyodur dr. şu çikolata olayı doğru galiba istersen bi daha kontrole gitmeden önce yiyip git belki oynak halde yakalarsınız. ben cumartesi sabahı nutellaya boğucam kendimi (sırf evladım için kendim için istiyosam nooluyım )
ben 34 eşim 41 yaşında artık bizim sağlıklı beslenmemiz gerekiyor ,, eşimin ailesi de Kayserili,, hepsinin kalp ve kolestrol problemi var,, bence beslenmekden kaynaklı,,,, onun için dikkat etmeye çalışıyordum,,,, neyse ben yarın ailemin yanına gideceğim bir aylığına, gelince umarım eski formumda olup eskisi gibi yemek pişiririm,,,,, yani yaşlıyız anlayacağın,,,,
canim seker kontrolunu doktorun yapar zaten sen niye durup dururken boyle bi test yapma geregi duydunki her kesin yasadigini kendimize uygulamaya kalkasak basa cikmamayiz isin isinden.ki bakalim senin yaptigin testin zamanlamasi falan dogrumu yani bilgin varmi seker testinin nasil ve ne zaman yapilacagindan :26:
bende egeliyim ot,sebze yemeklerine bayiliyorum esimde tam tersi sebze hic sevmez etsiz yemek yemez bu konuda tam tersiz onunla
benim esimde tam bi tahta kurusu ya gecen dizine kafami koyayim dedim resmen kafami tasa koymus gibi oldum dedim bu ne ya tasa yatsam daha yumusak olurdu
o yuzden hep bi kilo takintim olmustur esim 1.85 boyunda 70 kilo yok bende 1.65 boy var suan 67 kiloyum hadi simdi idare ederimde hamilelikte sisince ikimiz yan yana 10 numara gibi geziyoruz sinir oluyorummmm
sagol canim darisi basinaİyi yapmışsın canım ooh miss güle güle kullan yeni saçlarını😊
canim basindan nasi giderse oyle gecer insallah illaki bulantiyi herkes yasicaz diye birsey yok insallah sende olmazewet canım Allahtan su an bulantım yok ama bı ıkı haftaya kadar bulantı baslar dıyolar
heyttt noluyor ya daha bisey belli degil du bakalimmmm hatunlar hadin bol bol kiz haberi getirin ocak ayi kiz ayi olsunnnohhhh erkeklerin fendi kızları yeniyor
Rabbim sonuna kadar hayırlı etsin canım benım
ayy canim nasil mutlu oldum anlatamam ya sendin dimi 2 kizi olup oglus isteyen rabbim gonlune gore ne guzell cok sevindimmmmmmmKIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
canim seker kontrolunu doktorun yapar zaten sen niye durup dururken boyle bi test yapma geregi duydunki her kesin yasadigini kendimize uygulamaya kalkasak basa cikmamayiz isin isinden.ki bakalim senin yaptigin testin zamanlamasi falan dogrumu yani bilgin varmi seker testinin nasil ve ne zaman yapilacagindan :26:
bende egeliyim ot,sebze yemeklerine bayiliyorum esimde tam tersi sebze hic sevmez etsiz yemek yemez bu konuda tam tersiz onunla
benim esimde tam bi tahta kurusu ya gecen dizine kafami koyayim dedim resmen kafami tasa koymus gibi oldum dedim bu ne ya tasa yatsam daha yumusak olurdu
o yuzden hep bi kilo takintim olmustur esim 1.85 boyunda 70 kilo yok bende 1.65 boy var suan 67 kiloyum hadi simdi idare ederimde hamilelikte sisince ikimiz yan yana 10 numara gibi geziyoruz sinir oluyorummmm
bana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
malesef bilgim vardı canım ya ben hemşireyimama ilk gebeliğim tecrübeli değilim .. gebelikten önce arada kontrol amaçlı bakardım şekerime .. öylesine bakınca şaşırdım.. önceden hiç 100 ün üstünde görmemiştim.
canim kahverengi lekeden korkma onceden yasadiklarinin sonu geliyordur artik yavasca biter kahverengi leke demek icin temizleniyor artik demek uzan dinlen insallah biseycigi yok bebeginin
selam canim sukur iyi gidiyor sen nasilsin
allah rahmet eylesin canim sen kendi kendini savunmayi ogren suan hamilesin esine illaki nazin gecer eger hamileykende seni dinlemiyorsa esin hakkaten yazik ona 19 yasinda bi evlat vericeksin
bence senin yapman gereken ilk is evini ayirmak bebek olunca sogmayiz rahat edemeyiz falan deyip esini tasinmaya ikna etmen gerek yok onlarla beraber yasadigin surece huzurun olmaz
canim tok karna iceceksin hapini zaten ac karna icme .folik asitin icinde bi tane vitamin var ama o hapta ne vitamin ararsan var folik asitte dahil alisirsin zamanla nelere alismadik kiKızlar vitamini aç karna mı içiyosunuz tok karna mı? Aç karna içince midem bulandı benim. O ne büyük hap öyle eşek kadar, ne güzel folic asit minnacıktı hemen yutuyodum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süperdi sılam ya 10 numara. Kız bizde 00 ..Çarpsanda toplasanda çıkarsanda sonuç aynı bizim
Kızlar vitamini aç karna mı içiyosunuz tok karna mı? Aç karna içince midem bulandı benim. O ne büyük hap öyle eşek kadar, ne güzel folic asit minnacıktı hemen yutuyodum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı oksun canım ben de 14. Haftayı bitireceğim inş. 4 kg aldım hem de sürekli istifra etmeme rağmen.. Bence normal.. Doktorum da ilk üç ay kilo kontrol etme zamanı değil ne yiyebiliyorsan ye dedi bana. Ve 9. Haftalıkken kemik yapısı kız dedi sonra de bebeğimin kıs olduğunu öğrendik, 3-4farklı doktor da kız dedi..
Tecrübeli doktorlar bu şekilde tahmin yürütüyorlar bence"...
Dr. Sistit yok iltihap gözükmüyor dedi ama bazen sancı oluyor sanırım rahim idrar torbasına baskı yapıyor, anneme dün iş yapınca çok yoruluyorum sende yorulur muydun dedim zayıfsinda ondan dedi kilolu arkadaşlar siz yoruluyor musunuz? Ben bi yetmiş boyunda 63 kgyim zayıfım galiba dimi...
Canim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligi
yarin insallah bebegin durusu musayitse cinsiyet icin kesin sonuc ogrenirsin artik
eger aralik anneleri listesinde yoksa seni alalim bizim listeye takil bize
malesef bilgim vardı canım ya ben hemşireyimama ilk gebeliğim tecrübeli değilim .. gebelikten önce arada kontrol amaçlı bakardım şekerime .. öylesine bakınca şaşırdım.. önceden hiç 100 ün üstünde görmemiştim.
sagol canim darisi basina
canim basindan nasi giderse oyle gecer insallah illaki bulantiyi herkes yasicaz diye birsey yok insallah sende olmaz
heyttt noluyor ya daha bisey belli degil du bakalimmmm hatunlar hadin bol bol kiz haberi getirin ocak ayi kiz ayi olsunnn
ayy canim nasil mutlu oldum anlatamam ya sendin dimi 2 kizi olup oglus isteyen rabbim gonlune gore ne guzell cok sevindimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?