2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım. .Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor

ben 34 eşim 41 yaşında artık bizim sağlıklı beslenmemiz gerekiyor ,, eşimin ailesi de Kayserili,, hepsinin kalp ve kolestrol problemi var,, bence beslenmekden kaynaklı,,,, onun için dikkat etmeye çalışıyordum,,,, neyse ben yarın ailemin yanına gideceğim bir aylığına, gelince umarım eski formumda olup eskisi gibi yemek pişiririm,,,,, yani yaşlıyız anlayacağın,,,,

canim seker kontrolunu doktorun yapar zaten sen niye durup dururken boyle bi test yapma geregi duydunki her kesin yasadigini kendimize uygulamaya kalkasak basa cikmamayiz isin isinden.ki bakalim senin yaptigin testin zamanlamasi falan dogrumu yani bilgin varmi seker testinin nasil ve ne zaman yapilacagindan :26:

bende egeliyim ot,sebze yemeklerine bayiliyorum esimde tam tersi sebze hic sevmez etsiz yemek yemez bu konuda tam tersiz onunla
kuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım. .Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor
benim esimde tam bi tahta kurusu ya gecen dizine kafami koyayim dedim resmen kafami tasa koymus gibi oldum dedim bu ne ya tasa yatsam daha yumusak olurdu
o yuzden hep bi kilo takintim olmustur esim 1.85 boyunda 70 kilo yok bende 1.65 boy var suan 67 kiloyum hadi simdi idare ederimde hamilelikte sisince ikimiz yan yana 10 numara gibi geziyoruz sinir oluyorummmm

çikolata kesinlikle doğru canım ben test ettim onayladım :) perşembe gittik geçen uyuyodu tembel tenekem uyandıramadık çikolata da yemeden gitmiştim. doktora söyledim onda varmış verdi bayram çikolatasından iki tane yedim iki dakika sonra kıpır kıpır oynamaya başladı döne döne :)

yok be fıstıgım.Annem benı 38 yaşında doğurmuş. Kadına yoruldum derim ne yaptında yoruldun hadı tempoo tempo der peşinden koşturur.Kv''dem de et yemez sözde ama şeker-kalp hepsi var yarın da ameliyat olacak
Biraz genetik faktörler önemli takılmamak lazım. Tabi sağlıklı beslenmek en önemlisi ama yaşlı falan degilsiniz..Babam,baba oldugunda 49 yaşındaymış.Tüm egolarından arınmış harıka bir ebeveyndiler.Allaha binlerce kez şükrederim İyiki onlar annem-babam olmuş

malesef bilgim vardı canım ya ben hemşireyim ama ilk gebeliğim tecrübeli değilim .. gebelikten önce arada kontrol amaçlı bakardım şekerime .. öylesine bakınca şaşırdım.. önceden hiç 100 ün üstünde görmemiştim.

İyi yapmışsın canım ooh miss güle güle kullan yeni saçlarını😊
sagol canim darisi basina
ewet canım Allahtan su an bulantım yok ama bı ıkı haftaya kadar bulantı baslar dıyolar
canim basindan nasi giderse oyle gecer insallah illaki bulantiyi herkes yasicaz diye birsey yok insallah sende olmaz
ohhhh erkeklerin fendi kızları yeniyor
Rabbim sonuna kadar hayırlı etsin canım benım
heyttt noluyor ya daha bisey belli degil du bakalimmmm hatunlar hadin bol bol kiz haberi getirin ocak ayi kiz ayi olsunnn
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUM hersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
ayy canim nasil mutlu oldum anlatamam ya sendin dimi 2 kizi olup oglus isteyen rabbim gonlune gore ne guzell cok sevindimmmmmmm

süperdi sılam ya 10 numara. Kız bizde 00 ..Çarpsanda toplasanda çıkarsanda sonuç aynı bizim

Kızlar vitamini aç karna mı içiyosunuz tok karna mı? Aç karna içince midem bulandı benim. O ne büyük hap öyle eşek kadar, ne güzel folic asit minnacıktı hemen yutuyodum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

gebelikte olmasi gereken degerler baskadir belki canim bence hic girme boyle seylere doktorun senin icin gerekli ne varsa yapar zaten bosuna stres cikarma kendine seker genelde yok kilolu hamileliklerde veya ailesinde seker rahatsizligi olanlarda cikar.sen yinede bidahaki kontrolunda doktoruna anlat durumu icin rahat etsin

Dr. Sistit yok iltihap gözükmüyor dedi ama bazen sancı oluyor sanırım rahim idrar torbasına baskı yapıyor, anneme dün iş yapınca çok yoruluyorum sende yorulur muydun dedim zayıfsinda ondan dedi kilolu arkadaşlar siz yoruluyor musunuz? Ben bi yetmiş boyunda 63 kgyim zayıfım galiba dimi...

Iyi canim benimde sukur

canim tok karna iceceksin hapini zaten ac karna icme .folik asitin icinde bi tane vitamin var ama o hapta ne vitamin ararsan var folik asitte dahil alisirsin zamanla nelere alismadik ki
süperdi sılam ya 10 numara. Kız bizde 00 ..Çarpsanda toplasanda çıkarsanda sonuç aynı bizim

yaaa super bide bana sor 10 numara gibi gezmez nasi birsey
oda iyiymis etkisiz eleman gibi geziniyonuz yani esinle dikkat cekmeden

canım vitaminler her zaman tok karına ve kahvaltıdan sonra alınır. Vitaminler bir nevi asit türevlidir ve mide yakar.2.side sabah erken saatlerde alman lazım faydasını görmek için. Gece uyku hali olunda faydasını göremezsin.Kilo olarak kalır. Vitaminleri enerjiye çevirmek için kahvaltıdan sonra almalıyız.

16 haftada kesin söylerim demişti zaten. bende oğlum diye sevmeye başladım. :)
kesin öğrenene kdar bekleyeceğim yine de. sonra alışveriş zamanı :)

ayyy ben seni yerim ya bayiliyorum senin su tedirgin tedirgin cekingen sorularina
ne zaman birsey yazsan acaba bu sefer neyi kafaya takti acaba diyorummm

evet aralık annesi olucam. tam sonu. normal doğum düşünüyorum. aralık anneleri benden baya büyük. onlarla kendimi kıyaslayamıyorum. sizler tarih olarak daha yakınsınız.
haftaya çarşamba kontrolüm var. o zaman kesin sonucu öğrenicez bakalaım :) sonra başlasın alışveriş :)

ben cikiyorum fistiklar sizlere guzel sohbetler diliyorum.buyuk oglumun okulu kapandi 6 hafta evde artik onunla hava guzel bi yuruyuse cikayim diyorumm yavrum disarda anne elimden tut ben sana yardim ederim yururken diyor buyudu yaw benim oglusum 9 yasina girecek kardesi dogucana yakin

bende çok korkuyorum şekerden,, hamile olduğumu anlar anlamaz kendime göre diyete soktum kendimi arada kaçamaklar oluyor ama çok az,,,,
şekeri, hamur işini, beyaz ekmeği, çikolatayı kestim,, meyveyi de abartmadan yemeye çalışıyorum,,,,
bence hemen bir doktorla görüş, sana önce bir diyet verirler,,,
canım çok tatlı isteyince, kuru meyve, activia yoğurtdu müsli ile karıştırıyorum, yada yulafı suyla pişirip, üstüne bal ve kuru üzüm ve süt ekleyip yşyorum,,

olsa da napalım gülü seven dikenine katlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…