2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bence abartmamalısın😊
Bi tadımlık peynirde bişey olacağını sanmıyorum. Peynirden zehirlenen hiç duymadım. Yine de çok hassas bir bünyen varsa, daha önce zehirlenme vakaları yaşadıysan ve kendini kötü hissedersen doktora danış canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok bence bişey olmaz yani ne kadar bozulmuş olabilir bazı peynirler küflü yeniliyo biliyosun.. Başka gıdalar için bişey diyemem ama bunun bi zararı olacağını sanmıyorum. Zaten yememişsin yarım lokma napsın sana :)

I love Bonus

Tarihi gecmis krema kullandim dun yemekte. Dolaptaydi tadina baktim normaldi kullandim. Tarihi gecen yogurttan ayran yapip iciyorum. Tadi bozulmadigi surece ben kullanirim yillardir. Bunyem de hassastir. Peynirden de tabakla yememissin sonucta. Bisey olacagini sanmam. Kontrole gidince soyle dr una. En fazla tahlil yapar o da en fazla. Sende sikayet yoksa bence onemi yok.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canıım çok teşekkürler .. Aminn

Hadi ogren de gel. Temiz sonuclarla insallah...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar herkese günaydınnn:) 2-3 gündür foruma hiç giremedim işler çok yoğun bu aralar o kadar çok sayfa ilerlemiş ki geriye dönüp okumam imkansız kaçırdığım neler var? ya da öğrenmem gereken bişey varmı artı bi bilgi edinildi mi?

Ya kızlar o işe niye bu kadar hasret kaldınız😄 tam olarak o işi yapmadan da şey yapabiliyosunuz yani niye yapmadınız deliler😄

neymiş kız o ben cahil kaldım
canım inşallah bir şey olmamıştır içini ferah tut
etsiz yiyebilirsin
canım inşallah çabuk geçer tiksinme bulantıdan daha kötü bence
maşallah hayırlı olsun kızın
maşaalah canım ben bugün gidicem ikili sonucu göstermeye
Yarib doktora gidecegim ben de . ikili test icin hem de cinsiyet de gorulur inş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi inşaallah
canım yemişsin artık inşallah toxo yoktur rahat ol
normal canım dokuz ay süren var
Günaydın kızlar Yarın büyük gün benim için kontrolümüz var, tam 1 ay geçti, inşallah her şey yolundadır:18:
hadi inşaallah
nice sağlıklı hayırlı yıllara canım
Kizlar günaydin..benim b hcg sonucum 34 çikmiss..oglusum mu olacak bu haldee :)))
bilemiyorum ki canım
her şey güzel olacak pozitif düşün canım, aç gitmeni başka tahliller için istemiştir
hiç bir şey olmaz canım korkma
inşallah öğrenirsin bakalım ben görebilcekmiyim
İkili tarama testini yaptıran arkadaşlar aç mı gittiniz? Ona göre gideyim yarın...
gayet toktum canım

canım bişey sorcam test sonucunu göstermek için de doktoramı gidiyorsun bide muayene ücreti veriyorsun öylemi? bende acıbademe gidiyorum eskişehirde test sonucum çıktığında doktorum arayıp bilgi veriyor bide tekrar sonuç için doktora gitmiyorum sende öyle yap istersen direk doktorunla telefonla görüş niye tekrar bide muayene ücreti ödeyesin ki

Eflalim her tahlilim yapilmisti. Tokoplazmalar hormon testleri filan. Trombofili teski uapmadan onlem amacli igne kullaniuordum. Igneyi birakicaz dedi acaba trombofili testi midir ki ?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Tabi canım görmek en doğal hakkın bende öyle yapıcam sonuç alinca birdaha bakıp tahmin yapar belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese bende bugün ikili sonucumu göstermeye gidicem inşallah o arada bebeğimide görürsem çok iyi olur:))

Eflalim her tahlilim yapilmisti. Tokoplazmalar hormon testleri filan. Trombofili teski uapmadan onlem amacli igne kullaniuordum. Igneyi birakicaz dedi acaba trombofili testi midir ki ?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Trombofili için ben tok gitmiştim canım. Açlık kan şekeri falan olabilir mi acaba?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım o olabilir çünkü bu dönemde aç gidilipde yapılacak test yok, 24. haftada şeker testi yapılıyor aç olarak bir tek

Günaydın herkese bende bugün ikili sonucumu göstermeye gidicem inşallah o arada bebeğimide görürsem çok iyi olur:))

Ayy hadi inş kuzum sende mi göstermeye gidicen. Hadi bakalım hayırlısııı olshn hakkımızda 😃Bende gidecem inşallah bakar bebişe 😃

Trombofili için ben tok gitmiştim canım. Açlık kan şekeri falan olabilir mi acaba?

Ohh trombofiliden korkmustum. Yapsin bakalim ne yapacak. Yazarim zaten buraya.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…