Günaydın kızlar,
biraz önce bir peyniri tadımlık ağzıma attım ve bozuk olduğunu fark ettim. Bir miktarını yutmuş oldum. Sizce bir doktora görüneyim mi? Gıda zehirlenmesinin bu dönemde önemini biliyoruz ama abartmalı mıyım?
Günaydın kızlar,
biraz önce bir peyniri tadımlık ağzıma attım ve bozuk olduğunu fark ettim. Bir miktarını yutmuş oldum. Sizce bir doktora görüneyim mi? Gıda zehirlenmesinin bu dönemde önemini biliyoruz ama abartmalı mıyım?
Günaydın kızlar,
amin cnm inşallah
sorma ya 1 ay olucak benim. nasıl nasıl özledim fındığımı inşallah sağlıklı sıhhatlidir
Nice mutlu yıllara Pınar,Rabbim sevdiklerinle, evlatlarınla huzurlu mutlu bi ömrün olsunkızçenden de güzel haberlerle gel inşallah cnm
Günaydın güzel annişlerrr 😘😘 bugun ikili test sonuclarımı göstrtmrye gidicrm kendi drma gitmişken bide bebişe bakayim diyorum neticede muayne ücreti ödeyecemm kontrol sürem bitmiş 😃 belki cinsiyetide öğrenirim hihihihi. Yoksaa taa bayramdan sonraya kalıyooo 😬 hayırlısı olsun hakkımda 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pınarcımmm, doğum gununmuş tatlımmm.. Mutlu yıllar iyi ki doğmuşsun canımmm 💫💫💫✨✨💥💫🎊🎊🎉🎉🎁🎁🎈🎈🎈🎈🎉
Canımmm teşekkürlerr 😘
İkili tarama testini yaptıran arkadaşlar aç mı gittiniz? Ona göre gideyim yarın...
neymiş kız o ben cahil kaldımYa kızlar o işe niye bu kadar hasret kaldınız😄 tam olarak o işi yapmadan da şey yapabiliyosunuz yani niye yapmadınız deliler😄
canım inşallah bir şey olmamıştır içini ferah tutKızlar bugün bi yarım saat yürüdüm hafta sonuda yine bi okadar yürüdüm bugün kanamam geldi hemde kırmızı çok korkuyorum doktorumu aradım yarın gel bi kalp atışlarına bakalım fazla ayakta kalınca birikmiş kan akıyordur, düşük olsa ağrı sancı olur dedi ama benim içim içimi yiyor tövbeler olsun bidaha yürümem 😔😔😔 buarada progestan kullanıyorum ben 😔
etsiz yiyebilirsinKızlar etli cigkoftenin yasak olduğunu Biliyorum da etsizi de zararlimi bugün eşim almış gelmiş hemde tanıdık biri yapmış biraz yedim abartmadan bunun zarari olmaz dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah çabuk geçer tiksinme bulantıdan daha kötü benceYav çok darlandım ben sabretmektn başka yapcak bişey yok ama çok zorlanıyorum..
Yemeklerden kokulardan iyice tiksinmeye başladım hemen öğürüyorum.
Aksilik herkesin yemekten başka bişey düşünmediği bir zamandayım ve ramazan ruhu falan yok bir an önce bitmesini bekliyorum..
En fenası kızım altını değişirken çok tiksiniyorum zorlanıyorum tülbent bağladm bugün ağzıma burnuma maske gibi. Sadece alt değişirken değil bulaşık toplarken falanda örttüm bugün.
Soğanlı şeyleri bi çatal alıp bırakıyorum içim almıyo bu sefer herkes bana soğan kokuyo delircem fazla insan görmek düşünmek istemiyorum koku alıcam diye aklım gidiyo... Off of kime diyceğimi bilemedimde beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım öyle
I love Bonus
maşallah hayırlı olsun kızınKizlarrr bugun 2 li test icin doktora gittikk kan testini henuz almadim ama ultrasonda saglikli cikti cook şükürrr. Ben cinsiyet icin doktora yalvaracagimi falan dusunmustum daha ben agzimi
Acmadan şıp diye söledii kızmışş bebişim :))
maşaalah canım ben bugün gidicem ikili sonucu göstermeyeMerhaba kızlar...
Allah'a çok şükür bugün meleğimi gördüm uzun süre sonra.
10+5 TE olduğumuz için bugün, ense kalınlığını haftaya ölçücek doktorum.
Biraz daha boyu uzasın öyle.
Çok şükür. yakınlarda kontrolleri olanlar var mı?
hadi inşaallahYarib doktora gidecegim ben de . ikili test icin hem de cinsiyet de gorulur inş :)
canım yemişsin artık inşallah toxo yoktur rahat olYa bugun yazmıştım etsiz çiğköfte yedim diye ama az önce ogrendim ki içinde et varmış gerçi çokda yemedim 5-6 tane falan di öğrenince de bilerek kustum iki saat sonra kadar yani sizce bi zararı olur mu çok takıntı ettim kendime
normal canım dokuz ay süren varGeceden beri çok soru sordum ama :) aklıma bise dhaa geldi kızlar bnm her adet dönemimde sanki olcakmisim gibi ağrı oluyo ama sadece belimde bi yanma zaten normalde de hep öyle olurdu dün normal şartlarda adet gunumdu yine feci belde bi yanma var sizin ne durumda o gunler
hadi inşaallahGünaydın kızlarYarın büyük gün benim için kontrolümüz var, tam 1 ay geçti, inşallah her şey yolundadır:18:
nice sağlıklı hayırlı yıllara canımKızlar günaydın.. Bugün benim için değişik bir gün ... Oğluma eylülde hamile kalıp mayısta doğum yaptığım için bu tadı yaşayamamıştım .., bugün benim doğumgünüm .. Oğlum sabah geldi öptü doğumgünümü kutladı .. 11 de de dr randrevuö var kızımla buluşucam .. Çoo mutluyum çookk
bilemiyorum ki canımKizlar günaydin..benim b hcg sonucum 34 çikmiss..oglusum mu olacak bu haldee :)))
her şey güzel olacak pozitif düşün canım, aç gitmeni başka tahliller için istemiştirGunaydin kizlar.2 hafta oldu gormeyeli, catlamak uzereyim. 1 ay bekleyenlere helal olsun valla. Bu sefer kaygili heyecan var. 2 li tarama yapilacak. Onun kaygisi. Bir de dr bi gun once geceden hicbirssey yeme ac gel dedi. nasil dayanirim hic biiyorum :) onun disinda evde hareketsiz gunler geciriyorum. Tatile 2 haftamiz var. Yazligimiza gidene kadar evde klimayla butunlestim. Akdeniz sicagi nemle de birlesince yuruyusler gezmeler hak getire. Aa onun disinda bugun folik asiti biraktik. Persembe de ignelere veda ediyorum. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
hiç bir şey olmaz canım korkmaGünaydın kızlar,
inşallah öğrenirsin bakalım ben görebilcekmiyimGünaydın güzel annişlerrr 😘😘 bugun ikili test sonuclarımı göstrtmrye gidicrm kendi drma gitmişken bide bebişe bakayim diyorum neticede muayne ücreti ödeyecemm kontrol sürem bitmiş 😃 belki cinsiyetide öğrenirim hihihihi. Yoksaa taa bayramdan sonraya kalıyooo 😬 hayırlısı olsun hakkımda 😘
gayet toktum canımİkili tarama testini yaptıran arkadaşlar aç mı gittiniz? Ona göre gideyim yarın...
Günaydın güzel annişlerrr 😘😘 bugun ikili test sonuclarımı göstrtmrye gidicrm kendi drma gitmişken bide bebişe bakayim diyorum neticede muayne ücreti ödeyecemm kontrol sürem bitmiş 😃 belki cinsiyetide öğrenirim hihihihi. Yoksaa taa bayramdan sonraya kalıyooo 😬 hayırlısı olsun hakkımda 😘
Günaydın herkese bende bugün ikili sonucumu göstermeye gidicem inşallah o arada bebeğimide görürsem çok iyi olur:))
Eflalim her tahlilim yapilmisti. Tokoplazmalar hormon testleri filan. Trombofili teski uapmadan onlem amacli igne kullaniuordum. Igneyi birakicaz dedi acaba trombofili testi midir ki ?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Eflalim her tahlilim yapilmisti. Tokoplazmalar hormon testleri filan. Trombofili teski uapmadan onlem amacli igne kullaniuordum. Igneyi birakicaz dedi acaba trombofili testi midir ki ?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Hayirli haberlerle gel ins canim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Günaydın herkese bende bugün ikili sonucumu göstermeye gidicem inşallah o arada bebeğimide görürsem çok iyi olur:))
Trombofili için ben tok gitmiştim canım. Açlık kan şekeri falan olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?