2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hayır cnm abartmamalısın
14.hafta yazıyo sende artık söylesin dr cinsiyetini çatlatmasın seni
zaten süt ürünleri bozulduğunu en çok belli eden gıdalardır, çok korkmaya gerek yok. skt' si geçmiş yoğurt küf maya oluşmadıysa üstünde bi zararı olmaz ama içindeki yararlı mikroorganizmalarda öldüğü için pek bi yararı da olmaz. bende yapıyorum öyle kaçamaklar bişi olmaz arada

Günaydın kızlarrrr benim bidigin sabit durduğu tek resim nub teorisi yorumlayan kizceler bi bakiverin: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404800823604.webp
    18 KB · Görüntüleme: 55
Tabi canım görmek en doğal hakkın bende öyle yapıcam sonuç alinca birdaha bakıp tahmin yapar belki

Bazıları bakmıyo bebege sadece tahlile bakıp yolluyo kontrol süresinde oldugunda. Şuan benim sürem bitmiş ama bakar diye düşünüyorummm inşallah yani 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o olabilir çünkü bu dönemde aç gidilipde yapılacak test yok, 24. haftada şeker testi yapılıyor aç olarak bir tek

Niye sormazsam. Dr ne ddese cocugu gordum mu hıhı tamam modundayim her seye. Ogrenince yazarim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım özelde olsa bakarda devlette pek umudum yok:) zaten bakmazsa bu hafta başka doktora giderim

Evet kuzum artık gözükür ne oldugu. Kendi drm zaten ilk 11+5 ken gittiğimde bakmkştı epey çıkıntı yok gbi ama tam göremiyorum falan filan diye gevelemişti ağzınfa bişiler. İkili testteki başka drdu radyolog o ztn söylemedi 😬 dşindi görürse söyler kendi drm inşallah 😃

Niye sormazsam. Dr ne ddese cocugu gordum mu hıhı tamam modundayim her seye. Ogrenince yazarim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

:)) öyle oluyor bebeği görünce unutuluyor her şey:)

bugün bir adet sigara içtim vicdanım rahatsız ama fösür fösür içip de sağ sağlim doğuranlar olduğunu görünce bebeği aşırı etkileyeceğini sanmıyorum haftada bir sigaranın.. :s

canım bi arkadaşımda içti çocuk 2 yaşına girene kadar hiç bişeyi yoktu 2 yaşından sonra bronşit ciger rahatsızlığı solunum sıkıntıları yaşamaya başladı yinede sen bilirsin ama bence içmemeye çalış

Yarib doktora gidecegim ben de . ikili test icin hem de cinsiyet de gorulur inş :)

inş. görürsün canım hayırlı haberlerle gel :)

Masallah size ☺ yarin bizim kontrolmuz var 11+4 uz heyecandan uyuyamiyorum cok ozledim ben findik kurdumu☺☺

her gidişimiz ayrı bir heyecan oluyor canım inş. güzel haberlerle gelirsin

canım benimde öyle her adet dönemimde acayip kasık ağrım oluyor eskiden de öyle olurdu

Günaydın kızlar Yarın büyük gün benim için kontrolümüz var, tam 1 ay geçti, inşallah her şey yolundadır:18:

doğum günün kutlu olsun canım

bişey olmaz canım bir parçacıktan içini ferah tut

inş. öğrenirsin canım bende çok merak ediyorum bende bayramdan sonra ögreneceğim inş.

canım bol bol cinsiyet öğrenildi sıkıntılı bir durum yok çok şükür

Günaydın herkese bende bugün ikili sonucumu göstermeye gidicem inşallah o arada bebeğimide görürsem çok iyi olur:))

günaydın canım ne güzel bebişi görüp geleceksin benim taa bayramdan sonra

:))) bakalım görebilecekmiyim dr yoğun oluyor bakmayabilir, arada kaçamak yap bayrama kadar

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Yarın mı gideceksin canım? Benim 20 gün oldu görmeyeli daha da 6 gün var. Bi de bu arada geziye gittim geldim, 1 kilo vermişim. Çoook merak ediyorum çok.
Seninle günlerimiz aynı, bakalım cinsiyetini görebilecek misiniz? Ayyy çok heyecanlı😄

Günaydın kızlarrrr benim bidigin sabit durduğu tek resim nub teorisi yorumlayan kizceler bi bakiverin: )

canım resim net değil zaten olsada ben yorumlayamıyorum

Teşekkür ederim hepinize. Abartmamaya karar verdim :)

benim adet zamanım yaklaşınca ağrım olmuyor ama lekelenmelerim oluyor. bu daha kritik.. her seferinde doktor çağırıyor kontrole gidiyoruz. çok şükür birşey yok hatta progestan bile içmene gerek yok dedi :) bence kanaman yoksa risk yoktur inşallah sıkıntı yapma..

:))) bakalım görebilecekmiyim dr yoğun oluyor bakmayabilir, arada kaçamak yap bayrama kadar

canım aslında bayramdan önce çağırdı da eşim de gelmeyi çok istiyor oruç ağıza onu yormak istemiyorum ondan bayramdan sonraya alacağım
kese görmeye bile birlikte gittik kontrolde benden heyecanlı

canım resim iyi çıkmamış ama sanki ters duruyo bebişcik o yüzden benden yorum malesefki yok..

Doğru hiç net olmadı neyse geç olsun güç olmasın bi gün ogrenirim nasılsa : ))

slm kızlar 14 haftaya girdim şimdiden 3 kilo almışım 56 ile başladım 59 oldum. bu gidişle 20 kilo alırım heralde:S

Günaydınnn
Dün akşam gittim doktora tiroitlerim için euthyrox 25 mg verdi 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi. 10 hafta 4 günlük yavrum. Acaba geçmi kaldım ilacı kullanmak için bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yok dedi doktor ama doktoru pek beğenmediğim için korkuyorum yine de ne yalan söyliyim. Yüz üstü yatıyordu sıpa 4cm olmuş. Gelişimi günü ile tam uyumlu sağ taraf kafası :) ultrason çok kaliteli değildi sanırım net değil

Canım o ilacı ben de kullanıyorum. Tsh değerim normal aralıkta olmasına rağmen doktorum biraz daha düşük olması lazım dedi. Bir dahaki gidişimde yine tsh bakılacak, duruma göre kesecek ilacı.
Gelişimi normal görünüyorsa canını sıkacak bir durum yok. Kaldı ki bu ilacın bebeğin gelişimine bir etkisi olduğunu da bilmiyoruz.
Ultrason çok anlaşılmıyor ama sen iyi olduğunu görmüşsün içini rahatlatmışsın en güzeli bu, tadını çıkarmaya bak. Ben 20 gündür görmedim içim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…