hayır cnm abartmamalısınGünaydın kızlar,
biraz önce bir peyniri tadımlık ağzıma attım ve bozuk olduğunu fark ettim. Bir miktarını yutmuş oldum. Sizce bir doktora görüneyim mi? Gıda zehirlenmesinin bu dönemde önemini biliyoruz ama abartmalı mıyım?
14.hafta yazıyo sende artık söylesin dr cinsiyetini çatlatmasın seniGünaydın güzel annişlerrr 😘😘 bugun ikili test sonuclarımı göstrtmrye gidicrm kendi drma gitmişken bide bebişe bakayim diyorum neticede muayne ücreti ödeyecemm kontrol sürem bitmiş 😃 belki cinsiyetide öğrenirim hihihihi. Yoksaa taa bayramdan sonraya kalıyooo 😬 hayırlısı olsun hakkımda 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten süt ürünleri bozulduğunu en çok belli eden gıdalardır, çok korkmaya gerek yok. skt' si geçmiş yoğurt küf maya oluşmadıysa üstünde bi zararı olmaz ama içindeki yararlı mikroorganizmalarda öldüğü için pek bi yararı da olmaz. bende yapıyorum öyle kaçamaklar bişi olmaz aradaTarihi gecmis krema kullandim dun yemekte. Dolaptaydi tadina baktim normaldi kullandim. Tarihi gecen yogurttan ayran yapip iciyorum. Tadi bozulmadigi surece ben kullanirim yillardir. Bunyem de hassastir. Peynirden de tabakla yememissin sonucta. Bisey olacagini sanmam. Kontrole gidince soyle dr una. En fazla tahlil yapar o da en fazla. Sende sikayet yoksa bence onemi yok.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Tabi canım görmek en doğal hakkın bende öyle yapıcam sonuç alinca birdaha bakıp tahmin yapar belki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o olabilir çünkü bu dönemde aç gidilipde yapılacak test yok, 24. haftada şeker testi yapılıyor aç olarak bir tek
Ayy hadi inş kuzum sende mi göstermeye gidicen. Hadi bakalım hayırlısııı olshn hakkımızda 😃Bende gidecem inşallah bakar bebişe 😃
hayır cnm abartmamalısın
14.hafta yazıyo sende artık söylesin dr cinsiyetini çatlatmasın seni
zaten süt ürünleri bozulduğunu en çok belli eden gıdalardır, çok korkmaya gerek yok. skt' si geçmiş yoğurt küf maya oluşmadıysa üstünde bi zararı olmaz ama içindeki yararlı mikroorganizmalarda öldüğü için pek bi yararı da olmaz. bende yapıyorum öyle kaçamaklar bişi olmaz arada
Niye sormazsam. Dr ne ddese cocugu gordum mu hıhı tamam modundayim her seye. Ogrenince yazarim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bugün bir adet sigara içtim vicdanım rahatsız ama fösür fösür içip de sağ sağlim doğuranlar olduğunu görünce bebeği aşırı etkileyeceğini sanmıyorum haftada bir sigaranın.. :s
Yarib doktora gidecegim ben de . ikili test icin hem de cinsiyet de gorulur inş :)
Masallah size ☺ yarin bizim kontrolmuz var 11+4 uz heyecandan uyuyamiyorum cok ozledim ben findik kurdumu☺☺
Geceden beri çok soru sordum ama :) aklıma bise dhaa geldi kızlar bnm her adet dönemimde sanki olcakmisim gibi ağrı oluyo ama sadece belimde bi yanma zaten normalde de hep öyle olurdu dün normal şartlarda adet gunumdu yine feci belde bi yanma var sizin ne durumda o gunler
Günaydın kızlarYarın büyük gün benim için kontrolümüz var, tam 1 ay geçti, inşallah her şey yolundadır:18:
Kızlar günaydın.. Bugün benim için değişik bir gün ... Oğluma eylülde hamile kalıp mayısta doğum yaptığım için bu tadı yaşayamamıştım .., bugün benim doğumgünüm .. Oğlum sabah geldi öptü doğumgünümü kutladı .. 11 de de dr randrevuö var kızımla buluşucam .. Çoo mutluyum çookk
Günaydın kızlar,
biraz önce bir peyniri tadımlık ağzıma attım ve bozuk olduğunu fark ettim. Bir miktarını yutmuş oldum. Sizce bir doktora görüneyim mi? Gıda zehirlenmesinin bu dönemde önemini biliyoruz ama abartmalı mıyım?
Günaydın güzel annişlerrr 😘😘 bugun ikili test sonuclarımı göstrtmrye gidicrm kendi drma gitmişken bide bebişe bakayim diyorum neticede muayne ücreti ödeyecemm kontrol sürem bitmiş 😃 belki cinsiyetide öğrenirim hihihihi. Yoksaa taa bayramdan sonraya kalıyooo 😬 hayırlısı olsun hakkımda 😘
kızlar herkese günaydınnn:) 2-3 gündür foruma hiç giremedim işler çok yoğun bu aralar o kadar çok sayfa ilerlemiş ki geriye dönüp okumam imkansız kaçırdığım neler var? ya da öğrenmem gereken bişey varmı artı bi bilgi edinildi mi?
Günaydın herkese bende bugün ikili sonucumu göstermeye gidicem inşallah o arada bebeğimide görürsem çok iyi olur:))
Günaydın kızlarrrr benim bidigin sabit durduğu tek resim nub teorisi yorumlayan kizceler bi bakiverin: )
canım bi arkadaşımda içti çocuk 2 yaşına girene kadar hiç bişeyi yoktu 2 yaşından sonra bronşit ciger rahatsızlığı solunum sıkıntıları yaşamaya başladı yinede sen bilirsin ama bence içmemeye çalış
inş. görürsün canım hayırlı haberlerle gel :)
her gidişimiz ayrı bir heyecan oluyor canım inş. güzel haberlerle gelirsin
canım benimde öyle her adet dönemimde acayip kasık ağrım oluyor eskiden de öyle olurdu
doğum günün kutlu olsun canım
bişey olmaz canım bir parçacıktan içini ferah tut
inş. öğrenirsin canım bende çok merak ediyorum bende bayramdan sonra ögreneceğim inş.
canım bol bol cinsiyet öğrenildi sıkıntılı bir durum yok çok şükür
günaydın canım ne güzel bebişi görüp geleceksin benim taa bayramdan sonra
Yarın mı gideceksin canım? Benim 20 gün oldu görmeyeli daha da 6 gün var. Bi de bu arada geziye gittim geldim, 1 kilo vermişim. Çoook merak ediyorum çok.Niye sormazsam. Dr ne ddese cocugu gordum mu hıhı tamam modundayim her seye. Ogrenince yazarim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Günaydın kızlarrrr benim bidigin sabit durduğu tek resim nub teorisi yorumlayan kizceler bi bakiverin: )
Geceden beri çok soru sordum ama :) aklıma bise dhaa geldi kızlar bnm her adet dönemimde sanki olcakmisim gibi ağrı oluyo ama sadece belimde bi yanma zaten normalde de hep öyle olurdu dün normal şartlarda adet gunumdu yine feci belde bi yanma var sizin ne durumda o gunler
:))) bakalım görebilecekmiyim dr yoğun oluyor bakmayabilir, arada kaçamak yap bayrama kadar
canım resim iyi çıkmamış ama sanki ters duruyo bebişcik o yüzden benden yorum malesefki yok..
Günaydınnn
Dün akşam gittim doktora tiroitlerim için euthyrox 25 mg verdi 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi. 10 hafta 4 günlük yavrum. Acaba geçmi kaldım ilacı kullanmak için bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yok dedi doktor ama doktoru pek beğenmediğim için korkuyorum yine de ne yalan söyliyim. Yüz üstü yatıyordu sıpa 4cm olmuş. Gelişimi günü ile tam uyumlu sağ taraf kafası :) ultrason çok kaliteli değildi sanırım net değil Eki Görüntüle 1181588
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?