2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benim komşum lierac krem kullanmıştı canım. İlerisi için ben de kullanmayı düşünüyorum. Bende henüz bişey yok ama şimdilik tahin yağı sürsem mi acaba diyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok artık 18. hafta mı iyi bari doğururken söylerim dememiş :)
maşallah süphanallah kuzuna inşallah doğduktan sonrada böyle kıpır kıpır olurlar :)
sen yine de çok yürüyüş yapıp yorma kendini. 6. aydan sonra yürüyüş önemli .
3lü teste ne gerek var. 2li test daha ayrıntılı zaten. ben özele gidiyorum adam hiç öyle birşey talep etmedi sordum hiç gerek yok dedi.
o 2li testi iyi çıkmayanlara yapıyorlar. bence yaptırma gerek yok

valla karnımda benimde birşey yok ama işte göğüslerim için doğal şeyler kullanmaya başladım bile.

Günaydın kozlarrrrr 😘

günaydın canım

maşallah canım hayırlı olsun zaten ikili normal cıktıysa üçlüye gerek yok diyorlar en çok yanılma payı üçlü testteymiş
bende çok özledim bebişimi sabah eşime ayak yaptım sürekli gidenler var diye yok canım görsen ne olacak sağlıklı olsun da dedi
vakti gelsin gider görürüz dedi bende artık hiç sesimi çıkarmadım

Eki Görüntüle 1182566

Yükleyebildim mi acaba canım bilmiyorum😄😄😄

göbüşler çıkıyor artık maşallah canım

valla karnımda benimde birşey yok ama işte göğüslerim için doğal şeyler kullanmaya başladım bile.

canım ya geçen bi arkadaşıma bebe yağı sürdüğümü anlattım da
her yerine sür ama göğüslerine sürme dedi erken doğum yada düşük riski oluşturuyor dedi :26:
bende ne yapacağıma karar veremedim göğüslerim çok kaşınıyor çatlayacak herhalde
doktor randevum da bayramdan sonra arayıp sormadım da

Son düzenleme:

canım onu biliyorum ama o doğuma yakın hani ucuyla falan oynuyorlarya ucu çıksın diye o doğumu başlatabiliyor.
benim çatlayan yerlerim göğüslerim alt kısımları zaten yağı sürüp bırakıyorum öyle çok oynamıyorumki bişeycik olmaz o kadardan

canım iş yerinde bir arkadaş gidiyor ona doğumlara girmediğini söylemiş..o yüzden onuda eledim yoksa gitmeyi düşünüyordum ama benim için zaten doğum önemli..

Hmm dogru eski hastalarina giriyor yeni hastalara mesai saatleri disinda girmiyor canim onu unutmusum bana girecegi icin. Ama hastanenin dogum ekibi de gayet iyi ebeleri hasta bakicilari vs. Zaten dogum gece olacak diye bir sart yokki. Dun arkadasim dogum yapti mesela leyla hanimda boynunda kordon oldugunu bildigi halde once normal deneyelim suni sanciyla dedi ve normal dogumla kucagina aldi bebegini. Baska dr olsa sezeryana almisti coktan. Bambaska bir kadin gercekten ben yeni hasta olcak olsam Allah a emanet der mesai saatlerinde dogurmak icin dua ederdim😊 bazen dogum oyle hizli ilerliyor ki gece olursa gelicem doyen drun yetisemiyor bile. Nasip meselesi biraz da..insallah gonlune gore bi dr bulursun. Bir de medicana camlicada sibel hanim var o da cok tatli iki kez gittim leylanin randevusu gelene kadar. Leyla hanim olmasa ona devam ederdim heralde.

Kızlar ablam la dün e bebek ve birçok bebek mağazası gezdik herşey çok şeker di zor tuttum kendimi. iki emzirme sütyeni aldım çok rahat tavsiye ederim.allah meleklerimizi korusun daima.
bende emzirme sütyeni kullanmıştım hamileyken
Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
hepside güzel canım isimlerin
maşallah bebişine
Eki Görüntüle 1181886 kızlar buda benim göbüş

maşallah canım aynı göbeklerimiz:)
çok güzel canım isimler
canım sen zayıfsın çünkü ondan aldın kilolu hamile kalanla zayıf hamile kalanın alacağı kilo farklı zayıflar 18 e kadar alabiliyor, ilkinde 58 le kaldım 76 oldum, bunda 69 la kaldım daha yarım kilo aldım, ilkinde ilk aydan başlamıştım alamaya
maşallah bebeğine canım inşallah güzel çıkar
ismi cok guzelmis oglunun canim rabbim acisini gostermesin
amin canım sağol
canım tez doğrumu bilemiyorum oğlum sağdaydı şimdi solda cinsiyeti göstermedi bilemiyorum o yüzden:) solda ve aşağıda:)
Kizlar migrenim var bayilcam simdi su sicakta hic cekilmiyor off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun
ah canım olur böyle gerginlikler yetemediğini düşünüyorsun ondan önceki düzenin değişti zoruna gidiyor çok iyi anlıyorum seni ama az kaldı ikinci trimester daha rahat geçiyor
benimde ilki nisan doğumlu bence en güzel ay oldu yaza denk geldi:)
ohhh sefan olsun:)
aynı canım evlendim yine huzurum yok bende inan gitmek istemiyorum babamlara
endişe çok normal ama tevekkül et bebeğim iyi de hep kendine
sevindim canım
1 haftadir iyiydim bugun gene midem fena az once bosalttim yien mideyi simdide halim kalmadi tabi mide bosalinca offf tam sevinmistim iyi oldum diye nerden cikti gene bu bulnati isi yawwwwww
canım arada yoklar ama eskisi gibi olmaz
Eflalim sana özelden mesaj attım sorduğun soru için mesaj kutunu kontrol et canım😊

sağol canım
maşallah canım,ne hissediyorsan o dur:)
Eflalim de gidecekti dr naptı acaba merak ettim 😊

yazdım canım:)
canım sen iyi olda düşünme evi, inşallah çabuk geçer
canım hapşurma burun kuruluğu normal gebelikten
doğru olsaydı şimdikinin kız olması lazım:)
bugün drye gittik. herşey yolunda şükür.evde de misafirler var.
nuba göre cinsiyet tAhmin ederseniz çok sevinirim alıntı yaparsanız daha iyi takip ederim. sayfalar çok hızlı gidiyor.görüşürüz
maşallah bebeğine tahminim yok:)
güle güle giysin kuzun
canım aynen tarif ettiğin gibi oluyor bebek hareketi benimde solda çok kıpırdak çıktı bu sefer durmuyor hiç
boş ver face canım takıl sen bize:)
KızlR orucum cok gusel gectı rabbim kuvvet verdi hamdolsun..Rabbim seni cok seviyorumm
maşallah canım
Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyy maşallah çok tatlı:)
canım geçecek son yoklamalar bunlar
Gözün aydın canım. Darısı başımıza.

sağol canım amin
Eki Görüntüle 1182566

Yükleyebildim mi acaba canım bilmiyorum😄😄😄

maşallah göbeğine
ayy bende aynısını diyecektim canım yürüyüşü az yapıcam 20 dk falan yavaş yavaş, 3 lüde yaptırmam daha mümkün değil ikiliyi zorla yaptırdım zaten,sağol canım doğduktan sonra sakin olsun
aynen canım üçlü gereksiz yaptımıycam, eşler anlamıyor canım bize kalsa her gün görürüz
yok canım meme başını uyarırsan o dediği olur sen hafifçe sür yeter

ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiç hep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi

ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiç hep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi

ayy ne güzel canım ya kımıl kımıl hissetmek.. off gelsin o günler bian önce hep hissediyim bende bebişciğimii ben böyle zaman zaman bişiler hissediyorum ama ilk olduğundan emin olamıyorumki,tecrübeli annişler anlıyodur tabi hemen

hımm bende öyle yapıyım bari ne biliyim işte tereddüt etmiştim bende

maşşallah canım gözün aydın herşey gönlünce olsun bizede dua et inş hayırlı haber alırız...

çok güzel tabi ama sürekli olunca yoruyor:)) ilerde yani:)
benimki hiç kıpırdak değil yaa hiçbirşey hissetmiyorum

Canım kilo durumun nasıldı? İlkmiydi?

maşşallah canım gözün aydın herşey gönlünce olsun bizede dua et inş hayırlı haber alırız...

Sağol canım benim ,darısı başınıza güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah, çok korkuttu ama miniğim şimdi iyi hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…