karın çatlağına da iyi gelir bence. ben de bugün alacam göğüslerimin altı çatlamaya başlamış . mosmor çizgiler çıkmış sinir oldum. büyüdüğünü hissetmedim
çünkü zayıflamıştım meğer o sırada büyümüş hemen çatlamış, kaşınıyordu zaten.
Dün gittik dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Bu arada maşallah suphanallah bebeğimin gelişimi epey ilerde çıktı
Günaydın kozlarrrrr 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim komşum lierac krem kullanmıştı canım. İlerisi için ben de kullanmayı düşünüyorum. Bende henüz bişey yok ama şimdilik tahin yağı sürsem mi acaba diyorum.
Günaydın kozlarrrrr 😘
Dün gittik dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Eki Görüntüle 1182566
Yükleyebildim mi acaba canım bilmiyorum😄😄😄
valla karnımda benimde birşey yok ama işte göğüslerim için doğal şeyler kullanmaya başladım bile.
canım ya geçen bi arkadaşıma bebe yağı sürdüğümü anlattım da
her yerine sür ama göğüslerine sürme dedi erken doğum yada düşük riski oluşturuyor dedi :26:
bende ne yapacağıma karar veremedim göğüslerim çok kaşınıyor çatlayacak herhalde
doktor randevum da bayramdan sonra arayıp sormadım da
canım iş yerinde bir arkadaş gidiyor ona doğumlara girmediğini söylemiş..o yüzden onuda eledim yoksa gitmeyi düşünüyordum ama benim için zaten doğum önemli..
Eki Görüntüle 1182566
bende emzirme sütyeni kullanmıştım hamileykenKızlar ablam la dün e bebek ve birçok bebek mağazası gezdik herşey çok şeker di zor tuttum kendimi. iki emzirme sütyeni aldım çok rahat tavsiye ederim.allah meleklerimizi korusun daima.
hepside güzel canım isimlerinBnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
maşallah bebişineMerhaba Hamişler
doktordan geldim ikili test için kan aldılar
bebişimide gördüm herşey iyi görünüyomuş çok şükür
bidaha ne zaman gidicem bilgimyorum ama söylemedi
sonucu telefondanda öğrenebilirsiniz dedi
cinsiyetinide söylemedi14 haftada tam belli olur dedi
maşallah canım aynı göbeklerimiz:)
çok güzel canım isimlermerhaba hanımlarr
14. haftaya girdik bizde,şu gıcık bulantılar bitseydi iyi olurdu.şiddetli değil ama rahatsız edici...
isimlerden bahsedilmişbizim isimlerimizde hazır
erkek ismi Ali Efe,kız ismi İdil.hatta kızımın adı kulağına okunurken Zeynep İdil diye okutacağız nasipse.ama kimlikte sadece İdil olacak.
inşallah o günleri görmek hepimize nasip olur.
ilk kez bu ay kontrollerimiz 1 aya çıktı,daha 15 gün var.nasıl gececek 15 gün hiç bilmiyorum.bugün eşime gidelim filan dedim ama az sabırlı ol dedi,gıcıkk
canım sen zayıfsın çünkü ondan aldın kilolu hamile kalanla zayıf hamile kalanın alacağı kilo farklı zayıflar 18 e kadar alabiliyor, ilkinde 58 le kaldım 76 oldum, bunda 69 la kaldım daha yarım kilo aldım, ilkinde ilk aydan başlamıştım alamaya56.7 ile hamile kaldim. 61.7 yim. Ve 1. Trimester yeni bitiyor. Bunun 4 kilosunu 8 haftada, 1 kilosunu da kalan 4 haftada aldim ve durdum. Kilo almaya cok musait bunyem. Ben bebegimi 3 hafta 3 gunlukken ogrendim ve psikolojik olarak ilk basta cok yedim bir de dusuk riskim olunca cok yattim. 8 haftadan sonra kalktim hareketlendim bulantilarim basladi ve 1 kilo ile suan sabitledim. Cok alarak basladim sonum ne olur bilemiyorum. 12 kilo ideal deniyor ben 5 ini simdiden aldiysam kalan aylarimi 7 kilo ile tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum. Tontik hamis olacak benden belli oldu. Napalim artik saglikla dogsun yavrum kilo gozume gelmez.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
maşallah bebeğine canımDoktordan geldim simdi bayanlar :)))ense kalinligi burun kemiği hersey iyi. Ikili test icin kan verdim.parmagini emiyorduuu.bize poz verdi resmen ultrasonda hemen cekti yuzunu doktor.coook güzeldi. Ama kordon bacak arasindaydi cinsiyeti görmedik. 12 hafta 4 günlük. Decavit ve santafer fort verdi folbiolu biraktim. Ins kanda da sıkıntı cikmaz. İdrar da az mikrop cikmisti 1 ay once simdi yine idrar verdim bakalkm ins guzel cikar sonuçlar. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım sağolismi cok guzelmis oglunun canim rabbim acisini gostermesin
canım tez doğrumu bilemiyorum oğlum sağdaydı şimdi solda cinsiyeti göstermedi bilemiyorum o yüzden:) solda ve aşağıda:)kızlar bi arkadaşım dedi ki erkek genelde sağda kız bebek de genelde aşağı tarafta olurmuş... ultrasonu hep sağa doğru tutarmış benim doktorum hep ortada ve aşağı doğru tutuyor acaba kız mıçatlayacam meraktan yawwww
geçmiş olsunKizlar migrenim var bayilcam simdi su sicakta hic cekilmiyor off
ah canım olur böyle gerginlikler yetemediğini düşünüyorsun ondan önceki düzenin değişti zoruna gidiyor çok iyi anlıyorum seni ama az kaldı ikinci trimester daha rahat geçiyorsüpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım
benimde ilki nisan doğumlu bence en güzel ay oldu yaza denk geldi:)Kızlarrr benim 3. bebeğim ya ben ne yapıyımKlimaya da alışmak istemiyorum dışarı çıkınca acayip sıcak oluıyor sanki,midem de kötü zaten bu aralar bir de boynumda problem vardı tam doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim kaldı ama fıtık mı var düzleşme mi var nedir çatlıcak boynum.
İlk hamileliğim sonbahara gelmişti işte haziranda doğum yapmıştım , oğlum sereserpe büyüdü ama şöyle emeklemeye,oturmaya başladığı zamanlar soğuklara denk geldi.İkinci hamileliğimde de nisanda doğum yaptım sıcak olur zannediyordum ama kızım giydirmeme rağmen minicik çenesi titriyodu yerim ben onuŞimdi doğum şubat gibi gözüküyor ama ben 1 ay erken yapıyorum doğumlarımı bebek 3 kg'ı geçince rahmim taşımıyormuş maalesef doğum başlıyor.O yüzden 3. bebeğimi de ocakta bekliyorum , bol bol birşeyler örücem kuzucuğuma üşümesinnn
ohhh sefan olsun:)Pissst kizlar ya,
Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍
aynı canım evlendim yine huzurum yokNe şanslısınız aileleriniz üstünüze düşüyor. Benim annem babam istanbulda ben ankaradayım. Hiç bir zaman üstüme düşmediler, evimizde hiç huzur yoktu. 3 gün iyiyse 4. Gün kavga gürültü huzursuzluk. Evlendim huzur buldum, bütün sıkıntım stresim gerginliğim gitti, yumuşadım resmen. Annemlere gitmek bile içimden gelmiyor. Şimdi de annem babam hamileyim diye ekstra bir ilgi göstermiyorlar hatta büyükanne-büyükbaba olacakları için de biraz bozuklar bence. Öyle bi heyecan durumları falan yok. Ben de sinir oluyorum gelmişim 31 yaşına yani kaç sene sonra anne olmamı bekliyorlar acaba?
endişe çok normal ama tevekkül et bebeğim iyi de hep kendinekizlar memlekete geldim ya uçağa falan binince doktor hicbir sakincasi yok demesine rağmen içimde bir sıkıntı varbebeğimi görmem lazim doktor taa pazartesiye gün verdi 6 gün var daha aklima saçma sapan şeyler geliyor offf tam rahat edeceğim zamanda bunu buldun kafaya takacak. bir arkadasimin yakin zamanda bebeğinin kalbi durdu Allah korusun yaa bu korku hep var bende bebeğim iyidir inşaallah dimi. bu endişeler sizlerden de var normal dimi birşeyler söyleyin kizlar
sevindim canımKızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bugün doktora gittim kanama kırmızıda olsa mühim değil içerde rahim yanında yaklaşık bir bardak dolusu kan var vücut bir şekilde bunu dışarı atıcak yada ilaçla içerde yok olacak dedi.Allaha şükür bebişimiz ense yapmış yatıyor keyfi yerinde dedi doktorumuz nasıl sevindim anlatamam.Buarada 7+5ten buyana 10+5 olmuşuz kocaman kafası olmuş ayyyyyyy 😊😊😊😊😊
canım arada yoklar ama eskisi gibi olmaz1 haftadir iyiydim bugun gene midem fena az once bosalttim yien mideyi simdide halim kalmadi tabi mide bosalinca offf tam sevinmistim iyi oldum diye nerden cikti gene bu bulnati isi yawwwwww
sağol canımEflalim sana özelden mesaj attım sorduğun soru için mesaj kutunu kontrol et canım😊
maşallah canım,ne hissediyorsan o dur:)İkili testim güzelmiş cok sükür. Israrım üzerine cinsiyete baktı baktı baktııı görünmüyo küçük dedi ama çıkıntı var sanki ama testis göremiyorum dedi %50 %50 diyim bayramdan sonra net göZükür dedi. Aman bee yine muallakta kaldım ama sanki oğluşum olcak gibi bi his doğdu içime 😃
yazdım canım:)Eflalim de gidecekti dr naptı acaba merak ettim 😊
canım sen iyi olda düşünme evi, inşallah çabuk geçermerhaba kızlarbir türlü birşeyler yazamıyorum sadece okuyorum off off mide bulantılarım var çoooooooooooook halsizim hiçbirşey yiyemiyorum sadece ilacımı içebilmek için akşama kadar yemeye çalışıyorum bazen öğlen bazen akşam anca yiyebiliyor ve ilacı öyle içiyorum suda boş mideye içilmiyo yaaa baş ağrım da varr ev o kadar kötü ki iki gündür kahvaltı masasının bulaşıklarını mutfağa bile götüremedim o kadar çok yoruldum ki halsizlikten ne yapacağımı bilemiyorum biraz araştırdım yüzme çok faydalıymış halsizlik bulantıyı gideriyor ve sakinlik veriyormuş kaslar çalıştığı için ağrılarda geçiyormuş en güzeli ciğerler aktif olduğundan yüzerken bebeğe oksijen bolbol gidiyormuş ama havuz hijyenik değil deniz olması lazımmış ben malatyadayım denize gitmek yolculuk demek yolculuk da riskli olur mu bilemiyom
canım hapşurma burun kuruluğu normal gebeliktenpazartesi doktora gidecektim randevum vardı birkaç gün önce birşey sormak için doktora hastaneyi aradık doktorum hastaneden ayrılmış nereyle anlaşacağı da belli değilmiş zorla doktor bulmuştum iyi diye duyduğum bir doktor vardı başka hastanede ona randevu almak için aradık bugün o da 2 hafta yokmuş izine çıkmış off aynı hastanede adını duymadığım başka bir doktora cuma günü için randevu aldık bir ay olmuş oluyo bebişi görmeyeli her şey de hayır vardır inşallah doktordan yana hep ters gitti işim bakalım hayırlısı
kızlar bir de yaklaşık ikiaydır hep hapşuruyorum :2::2::2::2:grip de değilim anlamadım evin tozundan mı bilmem hassaslaştım ondan mı sizde böyle bir durum var mı?
doğru olsaydı şimdikinin kız olması lazım:)Kızlar bir arkadaşım bugün dedi ki mide bulantısı olunca kız demek, onun oğlu var hiç bulantısı olmamış. Öyle bi iddada bulundu işte. Sizce doğruluk payı olabilir mi?
maşallah bebeğine tahminim yok:)bugün drye gittik. herşey yolunda şükür.evde de misafirler var.
nuba göre cinsiyet tAhmin ederseniz çok sevinirim alıntı yaparsanız daha iyi takip ederim. sayfalar çok hızlı gidiyor.görüşürüz
güle güle giysin kuzunKızlaaaar birkaç gündür giremiyorum okuyamıyorum, 1678 e kadar gelebildim
Ama azmettim yarın okuyacağım devamını. Hepinizi merak ediyorum. Neler paylaşmışsınız nelerde dertleşmişsiniz.
Böyle alıntı yapmadan yazınca da suçlu hissediyorum, sanki hepinizle ilgilenmiyormuş gibi
Ramazan olunca iftarlar gittik hep, gittiğimiz yerlerde sahura kaldık, e eve çok geç geliyoruz. Benimde neredeyse tüm günüm uyumakla geçiyor sonra
Ki şimdide çıkmak üzereyim evden ablama gidiyorum
Ben bugün ikili testimin sonucunu aldım, doktoruma gösterdim temiz çıktı elhamdülillah.
Çok iyi dedi sonuçlar için çok şükür.
Darısı yaptıranların,yaptıracak olanların başına inşallah.
Bir dahaki randevumuz bayramdan sonra bekle Allah bekle
Pazar günü yine tulumlar zıbınlar aldım, bugün örgü kitaplarıyla yünler, şiş ve tığ aldım.
Bakalım ne modeller çizeceğim
Daha çok dahil olacağım konuya, az çok hakimim zaten
Şimdilik hepinizi öpüyorum hepiniz Allah'a emanet olun. Yarın görüşmek üzere
canım aynen tarif ettiğin gibi oluyor bebek hareketi benimde solda çok kıpırdak çıktı bu sefer durmuyor hiçslm kızlar, yarın 3 boyutlu ultrasona gircem, daha önce doktor kız olabilir ama emin değilim demişti, yarın kesin belli olcak inşallah, bana dua edin de herşey iyi olsun. bu arada şu an 14 hafta içindeyim ve sanırım bebek hareket ediyo::S:S:S ama ilk hamileliğim olduğu için emin değilim, size anlatmak istedim. karnımın sağ tarafında yani sağ kasığımın bir karış üstünde garip titreşimler hissediyorum? sizce bu bebek mi, yoksa bebek hareketleri karnın tam ortasında mı hissediliyor, benimki sağ tarafta şu an ara ara gelip gidiyo. çok merak ettim:):):):) cevap bekliom anneler
boş ver face canım takıl sen bize:)Arkadaşlar bu sayfanın değerini bir kez daha anladım dün burda bi soru sormustum çok güzel kibarca cvplar aldim aynı soruyu face de bi grupda sordum rsmen yerle bir etmisler ne manyakligim kalmış ne başka bise işin gücün yokmu senin böyle saçma şeylere takiliyosun demeler neler neler sinirimden bi saat ağladım burdaki herkese anlayışından dolayı saygılı cvplarindan dolayı bir kez dhaa teşekkür ederim
maşallah canımKızlR orucum cok gusel gectı rabbim kuvvet verdi hamdolsun..Rabbim seni cok seviyorumm
oyy maşallah çok tatlı:)Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)
canım geçecek son yoklamalar bunlarIyi geceler kizlar bugün cok fenaydin yine agzi.un berbat tadı geri geldi karnim gazdan sis midem cok bulanıyor tun günde oyleydim bi kerede midemde zerre bisey kalmayana kadar bosalttim mideyi şimdi ise uyumaya çalışayım diye yatağa girdim ama sanki karnimda tas var cok sert ve sis karnimm off ya azcık iyi olmustum halbuki yine basa döndüm : ((
sağol canım aminGözün aydın canım. Darısı başımıza.
maşallah göbeğineEki Görüntüle 1182566
ayy bende aynısını diyecektimyok artık 18. hafta mı iyi bari doğururken söylerim dememiş :)
maşallah süphanallah kuzuna inşallah doğduktan sonrada böyle kıpır kıpır olurlar :)
sen yine de çok yürüyüş yapıp yorma kendini. 6. aydan sonra yürüyüş önemli .
3lü teste ne gerek var. 2li test daha ayrıntılı zaten. ben özele gidiyorum adam hiç öyle birşey talep etmedi sordum hiç gerek yok dedi.
o 2li testi iyi çıkmayanlara yapıyorlar. bence yaptırma gerek yok
aynen canım üçlü gereksiz yaptımıycam, eşler anlamıyor canım bize kalsa her gün görürüzgünaydın canım
maşallah canım hayırlı olsun zaten ikili normal cıktıysa üçlüye gerek yok diyorlar en çok yanılma payı üçlü testteymiş
bende çok özledim bebişimi sabah eşime ayak yaptım sürekli gidenler var diye yok canım görsen ne olacak sağlıklı olsun da dedi
vakti gelsin gider görürüz dedi bende artık hiç sesimi çıkarmadım
göbüşler çıkıyor artık maşallah canım
yok canım meme başını uyarırsan o dediği olur sen hafifçe sür yetercanım ya geçen bi arkadaşıma bebe yağı sürdüğümü anlattım da
her yerine sür ama göğüslerine sürme dedi erken doğum yada düşük riski oluşturuyor dedi :26:
bende ne yapacağıma karar veremedim göğüslerim çok kaşınıyor çatlayacak herhalde
doktor randevum da bayramdan sonra arayıp sormadım da
Amin canim seninkide zor allah yardimcin olsun canim
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
canım onu biliyorum ama o doğuma yakın hani ucuyla falan oynuyorlarya ucu çıksın diye o doğumu başlatabiliyor.
benim çatlayan yerlerim göğüslerim alt kısımları zaten yağı sürüp bırakıyorum öyle çok oynamıyorumkibişeycik olmaz o kadardan
çok güzel tabi ama sürekli olunca yoruyor:)) ilerde yani:)ayy ne güzel canım ya kımıl kımıl hissetmek.. off gelsin o günler bian önce hep hissediyim bende bebişciğimii ben böyle zaman zaman bişiler hissediyorum ama ilk olduğundan emin olamıyorumki,tecrübeli annişler anlıyodur tabi hemen
benimki hiç kıpırdak değil yaa hiçbirşey hissetmiyorum
maşşallah canım gözün aydın herşey gönlünce olsun bizede dua et inş hayırlı haber alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?