2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canım meme başını uyarırsan o dediği olur sen hafifçe sür yeter[/QUOTE]

tamam canım ben başına dokunmadan biraz sürüyüm teşekkür ettim

Günaydınnn canlarrr bu sabah güZel uyumuşum sabahın köründe kalkmadım çok şükür 😃😃😃
Eflalim, gözün aydın kuzum gerçi cinsiyeti sende öğrenememişin ama olsun bebiş iyi ya ona şükür 😊
Kızlar göbüşlerinize de maşallah kocaman pek tatlısınızzzz 😊😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım ben başına dokunmadan biraz sürüyüm teşekkür ettim
bende sürüyorum canım korkma

maşallah ah oğlum uyusa uyuycam beş buçukta kalktı her zamanki gibi öğrenemedim oturuyormuş kız diyorum canım ne bileyim içime öyle doğuyor

Teşekkür ederim canım. Hepimize maşallah...

Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?

İnşallah canjm allah kalbine göre versin. Ayy benim oğluş uyudu valla onunla uyandık 😊
Bugun evi bi silio süpürmem lazım kaç gündür bakamadim evcagızıma😬

Canım duşjeli nerelerde bir problem yoktur inş ben ara ara girdiğim için takip edemiyorum

Canım duşjeli nerelerde bir problem yoktur inş ben ara ara girdiğim için takip edemiyorum

Canım maalesef düşük yaptı(

Gunaydin.
canım bütün doktorlar sata göre hesaplar

yok canım uyumaz hacı yatmaz benimki 3 senede 7 ye kadar uyuduğunu bile görmedik amin canım hepimizin kalbine göre versin

Göbüş resimleri koymussunuz.ben hic eklemeyim.
benimki nedense simdiden 7 aylik gibi duruyor kocaman oldu gobusum.

Gunaydin.

Günaydın canım
Bende işk haftayı baz almadan hesaplıyorum uts da ki haftayla aynıyım

İnşaallah canım ilkti

her şerde bir hayır varmış ama insanoğlu işte üzülüyor Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın herkesin bebeğini bağışlasın inş gerçekten çok üzüldüm bi geçmiş olsun bile diyemedim

Gunaydin.

benimki tutmuyor çünkü bende zaten geç döllenme var adet tarihim 9 nisandı ama sanki 20 nisan da adet olmuşum gibi ilerliyor bebek

İlk göbüş resmini Duşjeli koymuştu çok hevesliydi Allahım tez zamanda yeni bir evlat nasip eder inş

Gunaydin kizlar bebeciklerinize de gunaydin her sabah yavrumla konusuyorum. Sevgi dolu bir insan olsun istiyorum kizlar simdi soyle bi durum var. Doktorum bana 12. Hafta kontrole gel demisti. Gerci ben ondan sonra 2 kere acile giderek bebegimi gordum bebegim sat a gore 5 gun geride. Aceba sat a gore mi 12 haftalikken gitsem usg ye gore 112 haftalikken mi gitsem.:26:

kızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum buraya biz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
kan sonuclari ayın 14. cıkacak tekrar randevum var o gün..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
sızde boyle bı durumla karsılastınızmı hıc kızlar?
umarım ıyısınızdır hepınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…