2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

günaydın canım sata göre gitme usg ye göre git ben sata hiç bakmıyorum artık ultrason ne derse o

Günaydın güzel anneler Nasılsıniz ben bugun de gaz sancisindan kivraniyorum gene yatakta geçmişi okudum okudum anca yazıyorum

Su içmeyen bahsetmissiniz ben çok fazla içemiyorum şu ya kendimi zorlasamda içemiyorum ne güzel bazı arkadaşlar 3 litre içiyorum demiş maşallah

çatlaklar için krem almaya gittim eczaneye çalışanlardan biri boşuna para verme bu kremlere zeytinyağı sur dedi aklınızda bulunsun zeytinyağı çok iyi geliyormuş

hamile hamile oruç tutan arkadaşlar allahım kolaylıklar versin ben çok çabuk açıkiyorum dayanamıyorum Rabbim size kolaylik versin

Temizlik konusuna gelince maşallah ben çok iyiyim hamileliğim boyunca bir kere bile kusmadim sadece ilk başlarda sabahları midem eksiyordu ama hiç kusmadim çok şükür. Sadece çok uykum geliyor gün içerisinde halsiz oluyorum biraz . bu hafta gaz sancisindan kötü oldum temizlik falan yapamadım allahım güç verirse bugün temizlik yapacağım. Temizlik yapamayan arkadaşlar kendinizi strese sokmayin sizin durumunuz belli hamilesiniz kimse beklemez zaten sizden çok şey üzülmeyin allahım bebeklerimize sağlık versin evimiz temiz olmasın

geçmiş olsun öncelikle özele gittiğim kadın da beni korkutmuştu sonra devlete gittim rahat ettim valla

günaydın kızlar bana acil yardım aranızda euthyrox tiroid hapı içen varmı bana bugün kan hapı fero sanol başlandı ikisi aynı anda içilmiyor denmişti bi hastanede
ama dr sormayı unuttum sekreteri arattırdım eşime eşimde kan hapını sormş aranızda ikisini kullanan varmııı

Sağol canım benim ,darısı başınıza güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah, çok korkuttu ama miniğim şimdi iyi hamdolsun

bende heycanla cumayı bekliyorum bende korkuyorum hiç bi tepki hissetmiyorum kasıklarım ağrıyor idrarımı yaparken daha çok hissediyorum inş kötü bişey yoktur...

Geçmiş olsun. Ben euthyrox kullanıyorum ama yanında başka bir ilaç kullanmıyorum. Doktoruna mutlaka danış canım.

güzel anneler hepinize günaydın:)
işyerinde işlerim yoğun biraz çok yorum yapamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. bebeği düşen arkadaşımıza çok üzüldüm Allahım sabrını versin inş. hiçbirimizin içi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alana kadar rahat etmiycek sanırım ara sıra beni de korku basıyor Allahıma emanet bebeğim

ya benimkide toz içinde. kocişim yanımda değil ama uzaktan uzağa söz alıyo yapma diye kadında bulamadım bi düzgün iş yapan. artık herakşam parça parça yapayım bari dedim. dün toz aldım bugün süpürüp yarın silersem(viledayla tabiki) ertesi güne yine kirlenir ve döngüye baştan başlamam gerekir. offf offf

canım ben lierac almıştım çatlak için şimdiye kadar bebe yağı kullandım heralde önümüzdeki hafta artık lierac'a dönerim. bacaklarım ellerim bile kupkuru böyle beyaz beyaz oluyo kurumaktan anlamadım gitti.. su içme konusunda da işyerinde 1,5lt içiyorum evdede 2bardak flan anca akşam. toplamda yarım litreye yakında süt içiyorumdur. dün gece kendi rekorumu tazeledim ve tam 7 KERE TUVALATE KALKTIM hangi ara uyucam ben ya akşam boyu 2 bardak suya bu nasıl olabilir günboyu az gidiyorum gece coşuyorum:2:

Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?

canım benimde 4 gün fark vardı ama son gidişimde kapatmışız dedi doktorum şimid tam gününde

Canım duşjeli nerelerde bir problem yoktur inş ben ara ara girdiğim için takip edemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok oldu onun ki daha 8. haftasındaydı rabbim sabır versin cok zor

hep diyorum kötü doktor dekgelirse vay halimize üzme sen kendini doğru düzgün ölçememiş bile bide laf etmiş sinir oldum doktora

canım o gaz 3 gündür beni de uyutmuyor çorapsız sakın gezme ayaklarım yanıyor ama çorabımı çıkaramıyorum korkumdan

canım aynı kan hapından alıyorum içinde yazıyor şu ilaçla bu bilmem neyle birlikte almayın en az 2 saat olsun arada diye bi oku istersen

canım üzme kendini o arkadaşımız daha çok başındayken kaybetti bebeğini 8. haftasıydı sanırım korkma sen rabbime emanet hepsi

Canim adam zaten dogru duzgun olcememis bile ne demeye boyle korkutuyo ki :/ deli oluyorum boyle doktorlara. Baska doktora da gidecekmissin ne guzel. Umarim ordan guzel haberlerle gelirsin. O zamana kadar stres yapip kendini de bebisini de uzme ama..

bende heycanla cumayı bekliyorum bende korkuyorum hiç bi tepki hissetmiyorum kasıklarım ağrıyor idrarımı yaparken daha çok hissediyorum inş kötü bişey yoktur...

Ben de heyecanla cumayi bekliyorummm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, doktordan geldim çok şükür her şey yolunda, ense kalınlığı falan her şey normal. Benim hesabıma göre 11+5 iken bizimki 12+6 çıktı ultrasonda, cinsiyet için erken dedi doktor ben de üstelemedim. Ne rahatına düşkün bir bebek bizimki döndü arkasını öyle kaldı, bekle bekle dönmüyor yüzünü, en sonunda doktor sen biraz yürü gel bir daha bakalım dedi, neyse sonra pozisyon değiştirdi. Babasına çekmiş sanırım istifini bozmayan tiplerden İnşallah ikili test sonucumuz da güzel çıkar...

Gunaydin guzel bayanlar. Dun gece benim icin cok zor gecti zaten 3 gundur bulantilarim tavan yapmisti. Dun aksam buna bir de migren agrisi eklendi. Gece iki kere istifar ettim. Aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu. Sabah da bi baktim sismisler kurbaga gibi olmusum :) yarin 12. Hafta bitecek ama bu bulantilarin gececegi yok gibi sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elden bişey gelmiyor tabii umarım bir an evvel tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…