- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Gunaydin kizlarbebeciklerinize de gunaydin her sabah yavrumla konusuyorum. Sevgi dolu bir insan olsun istiyorum kizlar simdi soyle bi durum var. Doktorum bana 12. Hafta kontrole gel demisti. Gerci ben ondan sonra 2 kere acile giderek bebegimi gordum bebegim sat a gore 5 gun geride. Aceba sat a gore mi 12 haftalikken gitsem usg ye gore 112 haftalikken mi gitsem.:26:
kızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum burayabiz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
kan sonuclari ayın 14. cıkacak tekrar randevum var o gün..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
sızde boyle bı durumla karsılastınızmı hıc kızlar?
umarım ıyısınızdır hepınız
geçmiş olsun öncelikle özele gittiğim kadın da beni korkutmuştu sonra devlete gittim rahat ettim valla
Sağol canım benim ,darısı başınıza güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah, çok korkuttu ama miniğim şimdi iyi hamdolsun
günaydın kızlar bana acil yardım aranızda euthyrox tiroid hapı içen varmı bana bugün kan hapı fero sanol başlandı ikisi aynı anda içilmiyor denmişti bi hastanede
ama dr sormayı unuttum sekreteri arattırdım eşime eşimde kan hapını sormşaranızda ikisini kullanan varmııı
sacma sapan is yapıyorar anlamadım gıttı ya okadar para verıyoruz..
bende devlete gidicem iste esim randevu almıs cok ıyı dıyorlar.
Geçmiş olsun. Ben euthyrox kullanıyorum ama yanında başka bir ilaç kullanmıyorum. Doktoruna mutlaka danış canım.
günaydın canım sata göre gitme usg ye göre git ben sata hiç bakmıyorum artık ultrason ne derse o
ya benimkide toz içinde. kocişim yanımda değil ama uzaktan uzağa söz alıyo yapma diye kadında bulamadım bi düzgün iş yapan. artık herakşam parça parça yapayım bari dedim. dün toz aldım bugün süpürüp yarın silersem(viledayla tabikiİnşallah canjm allah kalbine göre versin. Ayy benim oğluş uyudu valla onunla uyandık 😊
Bugun evi bi silio süpürmem lazım kaç gündür bakamadim evcagızıma😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel anneler Nasılsıniz ben bugun de gaz sancisindan kivraniyorum gene yataktageçmişi okudum okudum anca yazıyorum
Su içmeyen bahsetmissiniz ben çok fazla içemiyorum şu ya kendimi zorlasamda içemiyorum ne güzel bazı arkadaşlar 3 litre içiyorum demiş maşallah
çatlaklar için krem almaya gittim eczaneye çalışanlardan biri boşuna para verme bu kremlere zeytinyağı sur dedi aklınızda bulunsun zeytinyağı çok iyi geliyormuş
hamile hamile oruç tutan arkadaşlar allahım kolaylıklar versin ben çok çabuk açıkiyorum dayanamıyorum Rabbim size kolaylik versin
Temizlik konusuna gelince maşallah ben çok iyiyim hamileliğim boyunca bir kere bile kusmadim sadece ilk başlarda sabahları midem eksiyordu ama hiç kusmadim çok şükür. Sadece çok uykum geliyor gün içerisinde halsiz oluyorum biraz . bu hafta gaz sancisindan kötü oldum temizlik falan yapamadım allahım güç verirse bugün temizlik yapacağım. Temizlik yapamayan arkadaşlar kendinizi strese sokmayin sizin durumunuz belli hamilesiniz kimse beklemez zaten sizden çok şey üzülmeyin allahım bebeklerimize sağlık versin evimiz temiz olmasın
Zaman kaplumbaga hiziyla ilerliyo resmen
Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?
Canım duşjeli nerelerde bir problem yoktur inş ben ara ara girdiğim için takip edemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum burayabiz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
Günaydın güzel anneler Nasılsıniz ben bugun de gaz sancisindan kivraniyorum gene yataktageçmişi okudum okudum anca yazıyorum
Su içmeyen bahsetmissiniz ben çok fazla içemiyorum şu ya kendimi zorlasamda içemiyorum ne güzel bazı arkadaşlar 3 litre içiyorum demiş maşallah
çatlaklar için krem almaya gittim eczaneye çalışanlardan biri boşuna para verme bu kremlere zeytinyağı sur dedi aklınızda bulunsun zeytinyağı çok iyi geliyormuş
hamile hamile oruç tutan arkadaşlar allahım kolaylıklar versin ben çok çabuk açıkiyorum dayanamıyorum Rabbim size kolaylik versin
Temizlik konusuna gelince maşallah ben çok iyiyim hamileliğim boyunca bir kere bile kusmadim sadece ilk başlarda sabahları midem eksiyordu ama hiç kusmadim çok şükür. Sadece çok uykum geliyor gün içerisinde halsiz oluyorum biraz . bu hafta gaz sancisindan kötü oldum temizlik falan yapamadım allahım güç verirse bugün temizlik yapacağım. Temizlik yapamayan arkadaşlar kendinizi strese sokmayin sizin durumunuz belli hamilesiniz kimse beklemez zaten sizden çok şey üzülmeyin allahım bebeklerimize sağlık versin evimiz temiz olmasın
günaydın kızlar bana acil yardım aranızda euthyrox tiroid hapı içen varmı bana bugün kan hapı fero sanol başlandı ikisi aynı anda içilmiyor denmişti bi hastanede
ama dr sormayı unuttum sekreteri arattırdım eşime eşimde kan hapını sormşaranızda ikisini kullanan varmııı
güzel anneler hepinize günaydın:)
işyerinde işlerim yoğun biraz çok yorum yapamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. bebeği düşen arkadaşımıza çok üzüldüm Allahım sabrını versin inş. hiçbirimizin içi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alana kadar rahat etmiycek sanırımara sıra beni de korku basıyor Allahıma emanet bebeğim
bende heycanla cumayı bekliyorum bende korkuyorum hiç bi tepki hissetmiyorum kasıklarım ağrıyor idrarımı yaparken daha çok hissediyorum inş kötü bişey yoktur...
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
canım benimde 4 gün fark vardı ama son gidişimde kapatmışız dedi doktorum şimid tam gününde
canım çok oldu onun ki daha 8. haftasındaydı rabbim sabır versin cok zor
hep diyorum kötü doktor dekgelirse vay halimize üzme sen kendini doğru düzgün ölçememiş bile bide laf etmiş sinir oldum doktora
canım o gaz 3 gündür beni de uyutmuyor çorapsız sakın gezme ayaklarım yanıyor ama çorabımı çıkaramıyorum korkumdan
canım aynı kan hapından alıyorum içinde yazıyor şu ilaçla bu bilmem neyle birlikte almayın en az 2 saat olsun arada diye bi oku istersen
canım üzme kendini o arkadaşımız daha çok başındayken kaybetti bebeğini 8. haftasıydı sanırım korkma sen rabbime emanet hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?