Canim adam zaten dogru duzgun olcememis bile ne demeye boyle korkutuyo ki :/ deli oluyorum boyle doktorlara. Baska doktora da gidecekmissin ne guzel. Umarim ordan guzel haberlerle gelirsin. O zamana kadar stres yapip kendini de bebisini de uzme ama..
Ben de heyecanla cumayi bekliyorummm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin guzel bayanlar. Dun gece benim icin cok zor gectizaten 3 gundur bulantilarim tavan yapmisti. Dun aksam buna bir de migren agrisi eklendi. Gece iki kere istifar ettim. Aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu. Sabah da bi baktim sismisler kurbaga gibi olmusum :) yarin 12. Hafta bitecek ama bu bulantilarin gececegi yok gibi sanki
Gunaydin guzel bayanlar. Dun gece benim icin cok zor gectizaten 3 gundur bulantilarim tavan yapmisti. Dun aksam buna bir de migren agrisi eklendi. Gece iki kere istifar ettim. Aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu. Sabah da bi baktim sismisler kurbaga gibi olmusum :) yarin 12. Hafta bitecek ama bu bulantilarin gececegi yok gibi sanki
Elden bişey gelmiyor tabii umarım bir an evvel tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim adam zaten dogru duzgun olcememis bile ne demeye boyle korkutuyo ki :/ deli oluyorum boyle doktorlara. Baska doktora da gidecekmissin ne guzel. Umarim ordan guzel haberlerle gelirsin. O zamana kadar stres yapip kendini de bebisini de uzme ama..
Ben de heyecanla cumayi bekliyorummm :)
şimdi doktorumu aradım açmadı dönecek gün içerisinde biliyorum dicem kasıklarımda ağrı var sizce normalmi oda şöle yap böle yap derse cuma kntrol vardı buğun gelsek olurmu dicem çatlıcam yoksaa buğun tam 1 ay oldu özledim...
canım benimde 4 gün fark vardı ama son gidişimde kapatmışız dedi doktorum şimid tam gününde
canım çok oldu onun ki daha 8. haftasındaydı rabbim sabır versin cok zor
hep diyorum kötü doktor dekgelirse vay halimize üzme sen kendini doğru düzgün ölçememiş bile bide laf etmiş sinir oldum doktora
canım o gaz 3 gündür beni de uyutmuyor çorapsız sakın gezme ayaklarım yanıyor ama çorabımı çıkaramıyorum korkumdan
canım aynı kan hapından alıyorum içinde yazıyor şu ilaçla bu bilmem neyle birlikte almayın en az 2 saat olsun arada diye bi oku istersen
canım üzme kendini o arkadaşımız daha çok başındayken kaybetti bebeğini 8. haftasıydı sanırım korkma sen rabbime emanet hepsi
Günaydın kızlar, doktordan geldim çok şükür her şey yolunda, ense kalınlığı falan her şey normal. Benim hesabıma göre 11+5 iken bizimki 12+6 çıktı ultrasonda, cinsiyet için erken dedi doktor ben de üstelemedim. Ne rahatına düşkün bir bebek bizimki döndü arkasını öyle kaldı, bekle bekle dönmüyor yüzünü, en sonunda doktor sen biraz yürü gel bir daha bakalım dedi, neyse sonra pozisyon değiştirdi. Babasına çekmiş sanırım istifini bozmayan tiplerdenİnşallah ikili test sonucumuz da güzel çıkar...
şimdi doktorumu aradım açmadı dönecek gün içerisinde biliyorum dicem kasıklarımda ağrı var sizce normalmi oda şöle yap böle yap derse cuma kntrol vardı buğun gelsek olurmu dicem çatlıcam yoksaa buğun tam 1 ay oldu özledim...
Maşallah size ben henüz gitmedim salı günüydü ama geçen hafta dayanamayıp başka dra gittiğim için bekliyorum biraz daha
Ne güzel ya maşallah 1 hafta ileride umarım ikili sonucuda temiz çıkar darısı başıma :)
ya benimkide toz içinde. kocişim yanımda değil ama uzaktan uzağa söz alıyo yapma diye kadında bulamadım bi düzgün iş yapan. artık herakşam parça parça yapayım bari dedim. dün toz aldım bugün süpürüp yarın silersem(viledayla tabiki) ertesi güne yine kirlenir ve döngüye baştan başlamam gerekir. offf offf
canım ben lierac almıştım çatlak için şimdiye kadar bebe yağı kullandım heralde önümüzdeki hafta artık lierac'a dönerim. bacaklarım ellerim bile kupkuru böyle beyaz beyaz oluyo kurumaktan anlamadım gitti.. su içme konusunda da işyerinde 1,5lt içiyorum evdede 2bardak flan anca akşam. toplamda yarım litreye yakında süt içiyorumdur. dün gece kendi rekorumu tazeledim ve tam 7 KERE TUVALATE KALKTIMhangi ara uyucam ben ya akşam boyu 2 bardak suya bu nasıl olabilir günboyu az gidiyorum gece coşuyorum:2:
Ben de 1 ay sonra bugün gittim canım, her türlü felaket senaryosu yazdım kafamda 1 ay boyunca, çok şükür bir şey çıkmadı, sen de rahat ol ağrılar bende de oluyor arada.
Gerçekten 1 ay çok uzun bir süre benim drumda 1 ay snr gel dedi ama ben dayanamadım başka dra gittim arada
Sağol canım, inşallah senden de güzel haberler alırız.
canım o gaz 3 gündür beni de uyutmuyor çorapsız sakın gezme ayaklarım yanıyor ama çorabımı çıkaramıyorum korkumdan
Canim ben sıcaktan bunaliyorum gece cam açık olmadan yatamuyorum çoraplar nasıl gezecegim ay kafayı yiyeceğim kimyon lu şu iç dediler onu deneyeceğim nasıl gelecek bakalım :44:
inan aklıma gelmedi değil bundan sonra gene öyle derse bende başka doktora daha gidecem boş yere stres yapmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?