2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

şimdi doktorumu aradım açmadı dönecek gün içerisinde biliyorum dicem kasıklarımda ağrı var sizce normalmi oda şöle yap böle yap derse cuma kntrol vardı buğun gelsek olurmu dicem çatlıcam yoksaa buğun tam 1 ay oldu özledim...

albendende okadarben cok kusuyorum ya dün kesın 6 kere kusmusumdur..doktor zofran dıye ılac vermıstı dıl ustu onuda fazla kullanmak ıstemıyordum ama benı hayata tek donduren sey o..onu kullanmadıgım zaman gercekten pert oluyorum..allahım hepımıze sabı versın bu bulantılar cok kotu cok..benımkınınde gececegı yok sankı kacıncı haftama geldım

canım geçmiş olsun benim hiç öyle kusmalarım olmadı ilk haftalarda yani 8.-9. haftalarda bulantım oldu o kadar hiç kusmadım. ama doktorum eğer bulantın varsa hap yazabilirim dedi bulantıyı engelleyici doktoruna bi danış istersen eziyet etme boşuna kendine bebeğinede yazık sanada

canım bir çoğumuzun ki 12 haftada tavan yaptı benim ki de dahil ama 10 gün sonra bişey kalmıyor minimumda şimdi çok şükür rahatladım baya inş. seninde geçer bi an önce

ınsallah cnm bazı doktorlar cok acımasız gercekten..acıl dıye gıtmıstım cok kusmalarım oldugu ıcın normalde randevuma bır hafta vardı..kesın o yuzden boyle yaptı bana zaten gıder gıtmez bana laf soktu hemen dayanamadınmı noldu dıye tersledı benı..sankı cocuk var karsısında..gorumcelerımın lafına geldım guya en ıyı doktormus..tabı canım sadece alttan bakmayla kadındoktoru olunmuyorki..

Son düzenleme:

Gerçekten 1 ay çok uzun bir süre benim drumda 1 ay snr gel dedi ama ben dayanamadım başka dra gittim arada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

okudum cnm ama söz konusu bebiş olunca korkuyo insan sağol cnm teşekkür ederim =)

Maşallah size ben henüz gitmedim salı günüydü ama geçen hafta dayanamayıp başka dra gittiğim için bekliyorum biraz daha
Ne güzel ya maşallah 1 hafta ileride umarım ikili sonucuda temiz çıkar darısı başıma :)

Ben de 1 ay sonra bugün gittim canım, her türlü felaket senaryosu yazdım kafamda 1 ay boyunca, çok şükür bir şey çıkmadı, sen de rahat ol ağrılar bende de oluyor arada.

Sağol canım, inşallah senden de güzel haberler alırız.

Ben kizimda hem özele hem devlete gidiyordum bir aralar.Dr iyi olabilir ama bazen gözden kacirdiklari yada onemsemedikleri şeyler oluyor.migrenim dun benim de vardi neden boyle coştu anlamadim.bugün de halsizim sanki isteksizlik var daha ise gidicem bi de bi ton kahir cekk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben zeytinyağı süreceğim bakalım faydali olacak mı canım faydası olmassa krem sürerim aslında ne sürersek sürelim yapı meselesi ben suan kilolu olduğum için çatlaklarim var göğüsleri bile çatlamisti düşün kilo alıp vermekten . Tuvalet konusuna gelince geçen gün fazla su içtim ama dediğin gibi belki 10 kere kalktım eee böyle olacaksa biz nasıl uyuyacagiz hiç bilmiyorum canım

Ben de 1 ay sonra bugün gittim canım, her türlü felaket senaryosu yazdım kafamda 1 ay boyunca, çok şükür bir şey çıkmadı, sen de rahat ol ağrılar bende de oluyor arada.

kurban olurum ağzından bal damlıo içimi rahatlattın inan yaızyorum çiziyorum gece burnuma kan kokusu gelio kalkıp bakıyorum bişeymiki oldu die raabim esirgesin mübarek günü...

Gerçekten 1 ay çok uzun bir süre benim drumda 1 ay snr gel dedi ama ben dayanamadım başka dra gittim arada

inan aklıma gelmedi değil bundan sonra gene öyle derse bende başka doktora daha gidecem boş yere stres yapmak istemiyorum...

canım o gaz 3 gündür beni de uyutmuyor çorapsız sakın gezme ayaklarım yanıyor ama çorabımı çıkaramıyorum korkumdan

Canim ben sıcaktan bunaliyorum gece cam açık olmadan yatamuyorum çoraplar nasıl gezecegim ay kafayı yiyeceğim kimyon lu şu iç dediler onu deneyeceğim nasıl gelecek bakalım :44:

Selam kızlar günaydınnnnn 😘😘😘😘😘 telefondan girdiğim için alıntı yapamadım bi arkadaş sormuş sat ve usg günleriniz aynı mı diye benim önceden usg geriden geliyordu artık yakaladı yani eşit gidiyor elh. 😜🐶🐶🐶

ya canım benide dün akşam haşlanmış patatese bolca kimyon atıp yedim bu gün daha iyi gibi inş. kimyon sende de işe yarar

inan aklıma gelmedi değil bundan sonra gene öyle derse bende başka doktora daha gidecem boş yere stres yapmak istemiyorum...

O bekleyiş gerçekten çok zor ben 21 gün bekleyebildim artık yeter dedim başka dr a gittim :) şimdi rand tarihim geçti ama bekliyorum içim rahat çünkü senin rand ne zmn.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…