Selam kızlar günaydınnnnn 😘😘😘😘😘 telefondan girdiğim için alıntı yapamadım bi arkadaş sormuş sat ve usg günleriniz aynı mı diye benim önceden usg geriden geliyordu artık yakaladı yani eşit gidiyor elh. 😜🐶🐶🐶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
As cnm günaydın
Gittin mi dr a
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
Yarın 12de randevum canım heyecanla bekliyorum o kadar heyecanlıyım ki anlatamAm özledim fasülyemii 🍼🍼💝🎈🎊🎉
sen nasıl içyosun cnm ben kan hapına başlamadan önce kahvaltıdan sonra içiyodum
O bekleyiş gerçekten çok zor ben 21 gün bekleyebildim artık yeter dedim başka dr a gittim :) şimdi rand tarihim geçti ama bekliyorum içim rahat çünkü senin rand ne zmn.?
Sabahları aç karna. İlacı içtikten sonra da 45 dk bir şey yemiyorum.
İlaçpedia'da şöyle yazıyor bak;
İlacınızı boş mide ile, yemeklerden 30 dakika önce alınız.
İlacınızı tercihen yarım bardak su ile birlikte alınız.
Troid ilaçları aç karna alınır diye biliyorum bende.
Artık fasülye değil annesi erik oldular tam kaç haftalıktı senin
Umarım çok güzel haberlerle gelirsinde bize de moral olursun :)
mrb ilk önce sizden çok özür dilerim inanın böyle biri değilim ama bir anlık bişeyin korkusundayım lütfen yardımcı olun.Ben ilşki yada bişi asla yaşamadım.Erkek arkadaşımıns adece bi an cinsel organına dokundum ve boşaldı.Ben tamamen giyiniktim zaten benimle hiç teması olmadı.Ben sadece elimle dokundum elime çok az sperm bulaşmış olabilir.Sonra elimi ıslak mendille sildim.Sonra eve geldim ellerimi yıkadım.Duşa girdim duşta tabi elim yine şampuan ve su oldu.Duş bitimi elime su alıp vajinama su çarptım yıkamak için.Ben biraz obsesif takıntılı biriyim sonra korku saldı beni ya elimde sperm varsa silmeye yıkamaya rağmen ölmediyse suyla vajinama gitiyse diye.Regl olmama 10 gün var 3 gündür lekelenme tarzı bişi yaşıyorum ilk defa oluyo bu durum.O olaydan 1 hafta sonra başladı bu.Ayrıca geçen hafta antibiyotik kullandım ve rahatsızlıklarım oldu.Sizce hamilemiyim mümkünmü yani böyle bişi çok huzursuzum yoksa bu yerleşme kanamasımı.Saçmalıyormuyum.Ne olur yargılamayın.
Göbüş resimleri koymussunuz.ben hic eklemeyim.
benimki nedense simdiden 7 aylik gibi duruyor kocaman oldu gobusum.
benim randevum aslında cuma bu cuma :) ama artık son demdeyim heralde aradım artık buğün 12+00 olduk cuma 12+2 olcaktık 2'li tarama yapılcak falan fişman inş gel der buğun çok zormuş bazen zaman geçsin die dua ediyorum kendi kendime sonra diorumki rabbim tepene bi vurcak al sana zaman dicek sabredemiyorum aradı şimdi doktorum istiyosanız gelebilirsiniz dedi ağrılarında bi sıkıntı yoktur fetus gelişio bu dönemde normal dedi idrar tahlili verin ona göre haberleşelim dedi gene cumaya kaldım
yardımcı olmuycakmısınız
Phytolastil, mustela, emodex streteh marks, biolane, bella-B
Pregnacare cnm nettende baktım mustela olan biraz kafama yattı
dierleri fiyat olarak biraz uçuk sor bakalım ne dicek benim tam
3ay oldu başla dedi
Bugün tammm 11+3olduk ablasııı
o durumda hamile kalma gibi bi durumun olamaz
mrb ilk önce sizden çok özür dilerim inanın böyle biri değilim ama bir anlık bişeyin korkusundayım lütfen yardımcı olun.Ben ilşki yada bişi asla yaşamadım.Erkek arkadaşımıns adece bi an cinsel organına dokundum ve boşaldı.Ben tamamen giyiniktim zaten benimle hiç teması olmadı.Ben sadece elimle dokundum elime çok az sperm bulaşmış olabilir.Sonra elimi ıslak mendille sildim.Sonra eve geldim ellerimi yıkadım.Duşa girdim duşta tabi elim yine şampuan ve su oldu.Duş bitimi elime su alıp vajinama su çarptım yıkamak için.Ben biraz obsesif takıntılı biriyim sonra korku saldı beni ya elimde sperm varsa silmeye yıkamaya rağmen ölmediyse suyla vajinama gitiyse diye.Regl olmama 10 gün var 3 gündür lekelenme tarzı bişi yaşıyorum ilk defa oluyo bu durum.O olaydan 1 hafta sonra başladı bu.Ayrıca geçen hafta antibiyotik kullandım ve rahatsızlıklarım oldu.Sizce hamilemiyim mümkünmü yani böyle bişi çok huzursuzum yoksa bu yerleşme kanamasımı.Saçmalıyormuyum.Ne olur yargılamayın.
yardımcı olmuycakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?