canım öyle bişey mümkün değil psikolojik olarak bile leken geliyor olabilir insanlar aylarca uğraşıyorlar hiç bir problemleri olmadığı halde
sen içini ferah tut da yaşın kaç bilmiyorum daha çok gençsin sanırım hormonların daha değişik çalışıyor ama gelecekte pişman olmamak için böyle şeyleri dengele kanın kaynıyodur ama böyle stresler yaşamana değer mi kendine bir sor
erkeklerin %90 bu konularda yaklaşır kızlara %10 bulman çok zor rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
inanın ben böyle biri değlim bu bir anlık hataydı lekelnmeler olunca durduk yere çok panik yaptım peki zaten su ıslak mendil gibi şeyler öldürürmü spermi suyla yıkamak.Yani bu lekelenme hamilelik dışı bişimidir
kızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum burayabiz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
kan sonuclari ayın 14. cıkacak tekrar randevum var o gün..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
sızde boyle bı durumla karsılastınızmı hıc kızlar?
umarım ıyısınızdır hepınız
Yaşın kaç bilmiyorum ama ...sana abla tavsiyesi hayatında dönüşü olmayacak şeyler yaşama hayatınla ödersin ...herşeyin zamanı var...erkeklere güvenme bu konuda
mrb ilk önce sizden çok özür dilerim inanın böyle biri değilim ama bir anlık bişeyin korkusundayım lütfen yardımcı olun.Ben ilşki yada bişi asla yaşamadım.Erkek arkadaşımıns adece bi an cinsel organına dokundum ve boşaldı.Ben tamamen giyiniktim zaten benimle hiç teması olmadı.Ben sadece elimle dokundum elime çok az sperm bulaşmış olabilir.Sonra elimi ıslak mendille sildim.Sonra eve geldim ellerimi yıkadım.Duşa girdim duşta tabi elim yine şampuan ve su oldu.Duş bitimi elime su alıp vajinama su çarptım yıkamak için.Ben biraz obsesif takıntılı biriyim sonra korku saldı beni ya elimde sperm varsa silmeye yıkamaya rağmen ölmediyse suyla vajinama gitiyse diye.Regl olmama 10 gün var 3 gündür lekelenme tarzı bişi yaşıyorum ilk defa oluyo bu durum.O olaydan 1 hafta sonra başladı bu.Ayrıca geçen hafta antibiyotik kullandım ve rahatsızlıklarım oldu.Sizce hamilemiyim mümkünmü yani böyle bişi çok huzursuzum yoksa bu yerleşme kanamasımı.Saçmalıyormuyum.Ne olur yargılamayın.
O zmn cumayı bekle mübarek gün bişi de kalmadı zaten ne kdr zor olduğunu biliyorum ama düşünmemeye çalış önümüzde ki hafta gidecekmişsin gibi düşün zaman daraldıkça heyecan basar hiç duramazsın daha 10 gün varmış gibi hareket et sen inş güzel olacak annesi kocaman olmuştur şimdi rahatlamaya çalış :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yerleşme kanamasını nerden biliyorsun
spermler dışarıda o kadar uzun süre yaşayamaz erkek ark boşaldığında herhangi bir cinsel münasebet olmadıysa imkansız hamile kalman ve lekelenmelerin de stresten olmuştur
günaydın kızlar sol kasığımda uyandığımdan beri bir ağrı var lavobaya girdikten sonra başladı dün çok yoruldum yürüdüm yani acaba ondanmıdır bilemedim korktumda
şimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)
tşke derim yardıınız için 24 yaşındayım ama bu konuda çok takıntılı biriyim.Yani bu olay iki ay önce başıma geldi onda saçıma sperm sıçradı bende saçıma dokundum eve gidince unutup cinsel bölgeme dokundum aradan yarım saat geçmişti.Sonra 2 kere regl oldum onun üstüne.Bi süre hiç böle bişi yaşamadım.Bide 10 gün önce oldu yine ben sadece organına dokundum ama sonra ellerimi sildim eve gelince yıkadım su sabun oldu ellerim.Dus bitimide su alıp vajinama çarptım.Ama regl olmama 10 gün olmsına ragmen lekelnme olunca çok korktum.Yani ilişki falan hiç bişi yaşamadım hep giyiniktim ama bu kadarı bile beni mahvetti delirick gibiyim.Sizce mümkünmü yani ben hamile olabilirmiyim bu olaylarla.
buralarda okudum araştırdım yerleşme kanamasını.Elimle dokunma olayımda ena z yarım saat 1 saat sonra oldu
Bir kaç doktora nette sordum sperm yaşamaz dedi o kadar ama.Ben çok vicdan yaptım bu olayı kurtulamıyrm etkisinden çünkü bu bana yakışmadı.Çok kötü hisseidyorum.
şimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)
günaydın kızlar sol kasığımda uyandığımdan beri bir ağrı var lavobaya girdikten sonra başladı dün çok yoruldum yürüdüm yani acaba ondanmıdır bilemedim korktumda
daha öncede böyle bi deneyim yaşayıp da akıllanmamış olman garip erkek arkadaşına bunu artık yapmak istemiyorum dediğinde ne cevap verecek çok merak ettim.
Canım ya :) hadi bakalım hayırlısıyla gör bebişini inş :) bize de haber ver kaç haftalıksın
Yaşın kaç bilmiyorum ama ...sana abla tavsiyesi hayatında dönüşü olmayacak şeyler yaşama hayatınla ödersin ...herşeyin zamanı var...erkeklere güvenme bu konuda
kınuştuk zaten çok üzüldü ve şart değil dedi.Ama kafama takmamdan rahatsız yani bişey olmuyck üzme kendini diyor nedne bu kadar yargıladınız anlamadım her insan hata yapar yinede saolun
kınuştuk zaten çok üzüldü ve şart değil dedi.Ama kafama takmamdan rahatsız yani bişey olmuyck üzme kendini diyor nedne bu kadar yargıladınız anlamadım her insan hata yapar yinede saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?