2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

tşke derim yardıınız için 24 yaşındayım ama bu konuda çok takıntılı biriyim.Yani bu olay iki ay önce başıma geldi onda saçıma sperm sıçradı bende saçıma dokundum eve gidince unutup cinsel bölgeme dokundum aradan yarım saat geçmişti.Sonra 2 kere regl oldum onun üstüne.Bi süre hiç böle bişi yaşamadım.Bide 10 gün önce oldu yine ben sadece organına dokundum ama sonra ellerimi sildim eve gelince yıkadım su sabun oldu ellerim.Dus bitimide su alıp vajinama çarptım.Ama regl olmama 10 gün olmsına ragmen lekelnme olunca çok korktum.Yani ilişki falan hiç bişi yaşamadım hep giyiniktim ama bu kadarı bile beni mahvetti delirick gibiyim.Sizce mümkünmü yani ben hamile olabilirmiyim bu olaylarla.

Yaşın kaç bilmiyorum ama ...sana abla tavsiyesi hayatında dönüşü olmayacak şeyler yaşama hayatınla ödersin ...herşeyin zamanı var...erkeklere güvenme bu konuda

günaydın kızlar sol kasığımda uyandığımdan beri bir ağrı var lavobaya girdikten sonra başladı dün çok yoruldum yürüdüm yani acaba ondanmıdır bilemedim korktumda

Canım sen hangi medicalpark a gidiyorsun. Ben istanbul göztepe ye gidiyorum ama çok memnunum doktorumdan. İlk gidişimde tam kan sayımı yaptırdı değerlerim iyiydi vitamine gerek duymadı. Yarın 3. Kontrolüme gideceğim. Sakin bir güne verdi randevumu uzun uzun bakacakmış bebeğin herşeyine. Tekrar kan test yapacağız hem ikili hem de vitamin desteği lazım mı diye. Lazımsa vitamin verecek. Genelleme yapma bence ama dotrorun içine sinmedi ise de devam etme derim ben. Doktora güven herşeyden önemli. Bu arada tekrar gideceğin zaman bitter çikolata ye 20 dakka önceden. O zaman çok hareket ettiği için kolay olur ölçülerin alınması. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağ sağlık kucaklarımıza alalım meleklerimizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşın kaç bilmiyorum ama ...sana abla tavsiyesi hayatında dönüşü olmayacak şeyler yaşama hayatınla ödersin ...herşeyin zamanı var...erkeklere güvenme bu konuda

ben böyle biri değilim biliyorum zaten ilişki falan yaşamadım sadece dokunmakla ele bulaşan bişi.Ama bundan bile pişmanım ömrümden ömür gidiyor sanki pskolojim bitti çok çaresiz hissediyrm

Yerleşme kanamasını nerden biliyorsun
spermler dışarıda o kadar uzun süre yaşayamaz erkek ark boşaldığında herhangi bir cinsel münasebet olmadıysa imkansız hamile kalman ve lekelenmelerin de stresten olmuştur

şimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)

buralarda okudum araştırdım yerleşme kanamasını.Elimle dokunma olayımda ena z yarım saat 1 saat sonra oldu
Bir kaç doktora nette sordum sperm yaşamaz dedi o kadar ama.Ben çok vicdan yaptım bu olayı kurtulamıyrm etkisinden çünkü bu bana yakışmadı.Çok kötü hisseidyorum.

günaydın kızlar sol kasığımda uyandığımdan beri bir ağrı var lavobaya girdikten sonra başladı dün çok yoruldum yürüdüm yani acaba ondanmıdır bilemedim korktumda

ara da benimde oluyor ağrı sonra geçiyor..senin gibi yorulunca oluyor daha çok....o yüzden çok yorma kendinide bebişi ni de

şimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)

Canım ya :) hadi bakalım hayırlısıyla gör bebişini inş :) bize de haber ver kaç haftalıksın

daha öncede böyle bi deneyim yaşayıp da akıllanmamış olman garip erkek arkadaşına bunu artık yapmak istemiyorum dediğinde ne cevap verecek çok merak ettim.

hayır ben giyiniktim yani asla bişey olamdı en ufak bişey dokunan tek yer ona elim.Bu olay iki kere oldu birinden sonra zaten iki regl oldum.Bu diğerinden sonrada zaten elimi sildim yıkadım vs vs..

canım benime dün akşam üzeri sol kasığımda çok şiddetli ağrı vardı zor uyudum ama sabaha geçti inş. senin ki de gecer

daha öncede böyle bi deneyim yaşayıp da akıllanmamış olman garip erkek arkadaşına bunu artık yapmak istemiyorum dediğinde ne cevap verecek çok merak ettim.

kınuştuk zaten çok üzüldü ve şart değil dedi.Ama kafama takmamdan rahatsız yani bişey olmuyck üzme kendini diyor nedne bu kadar yargıladınız anlamadım her insan hata yapar yinede saolun

kızlar bence fake bu yazılanlar. cevap vermeyin. hatta erkek bi ergenus bile olabilir. hayatımda bikere oldu dokundum sadece diyo, ondan sonra 2 ay önce saçıma geldi.. ondan 1 ay sonrada başka yerime. bu ne ya!! burası hamiş topiği başka yere sorsun gerçekse bile

kınuştuk zaten çok üzüldü ve şart değil dedi.Ama kafama takmamdan rahatsız yani bişey olmuyck üzme kendini diyor nedne bu kadar yargıladınız anlamadım her insan hata yapar yinede saolun

valla yargılamadık da sen git başka topikte oyna canın sıkılmış senin

BU yargı değil ki...belki anlamıyorsun ama senin için yapılan yorumlar bunlar ..dönüşü olmayan hatalar yapma diye... iyiliğin için anlarsın yada anlamazsın sana kalmış gerisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…