2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yani şaka gibisin kusura bakma kimseyi yargılamam ama yerleşme kanamasını bilen bir kişi ilişkiye girmeden kıyafetliyken hamile kalmaktan nasıl korkar anlamadım yaman bir çelişki bence en güzeli bir kadın doğum dr git en kesin ve net cvpı o verir sana geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle canım devam ederse moderatöre şikayet edeceğim zaten

BU yargı değil ki...belki anlamıyorsun ama senin için yapılan yorumlar bunlar ..dönüşü olmayan hatalar yapma diye... iyiliğin için anlarsın yada anlamazsın sana kalmış gerisi..

hayır ben sizi anlıyorum bende farkındayım merak etmeyin bende zaten öle rahat bi insan değilim sadece tecrübeli brilerinden bişey duymk bi nebze olsun rahatlamk istedim.Zaten bunu tekrarlamıycm ama sadecve tek istediğim yardımdı.

Haklısın canım

Saçmalıyor ya :)

canım bi daha bu topiğe yazarsan seni şikayet edeceğim hadi yolun açık olsun

canim hakkında hayirlisi olsun inşaallah içine sinen doktoru bulursun. hapsuruk konusunda ben de ayniyim canim hasta falan değilim çok şükür ama sürekli hapsuruyorum. demek ki normal

bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadım ama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.

çünkü günlerce araştırdım ve okudum.neyse saolun yinede saolun.

bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadım ama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.

Canım bende çok hapşuruyorum arkadaşın biri çok güzel yanıtlamıştı burunlarımız tıkandığı için hamilelikte hapşurunca açılıyormuş Rabbim hayırlısını veriyor bizlere :)

slm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?

Canım hamilelik gibi bir ihtimalin yoktur senin. Korkma. Seni yargılamak bize düşmez tabiki ama nacizane bir abla tavsiyesi istersen eğer zamanını bekle canım. İnan kaderindeki eşinle yaşayacakların şimdiki yaşadıklarınla kıyaslanamaz bir mutluluk olacak.

Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:

Ahmet Oktay nasıl ? cinsiyetimiz belli değil bizim. bizim de oğlumuz olursa eşimin rahmetli abisinin adı olacak "Ahmet" 2. isim arayışındayım ben de

Konuyu dağıtalım biraz Kızlar alışverişe ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz ? ben ekim gibi başlamayı düşünüyorum Eminönünde havuzlu han var sadece bebek eşyaları satan oğlumun alışverişini ordan yapmıştım, gene oraya gederim galiba çok zevkli oluyor aradın her şeyi bulabiliyorsun.

Canim aynisi bende iki üç defa oldu tansiyon dusmesi o sağlık ocağına gittim ben baktirdim her seferinde tansiyonum düşmüş buda hamilelikte normal sakin oruç tutma bol dinlen dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşk ederim saolun.Allah gönlünüze göre versin.Böyle bi duruma sokulmak istemezdim çok kötü hissediyrm ama insanlar böyle.Saolun.Hoşçakalın

herkese merhabalar..
siteye çok uzun zamandır üyeyim ama sessiz takipçilerden olmayı seçmiştim hep :)
ben de 12. haftamın içindeyim, Allah izin verirse Ocak annesi olmaya adayım.
iki gündür su gibi bir akıntım var. akıntıya da benzemiyor aslında, rengi yok, kokusu yok, bildiğimiz su.. foruma biraz baktım da, bebeğin suyu olabiliyormuş bu bazen. sizce bu kadar erken haftalarda da mümkün mü böyle bir şey olması? :44:

BEBEĞİN suyu olacağını sanmıyorum canım akıntıdır belki..ama gene de doktoruna danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…