buralarda okudum araştırdım yerleşme kanamasını.Elimle dokunma olayımda ena z yarım saat 1 saat sonra oldu
Bir kaç doktora nette sordum sperm yaşamaz dedi o kadar ama.Ben çok vicdan yaptım bu olayı kurtulamıyrm etkisinden çünkü bu bana yakışmadı.Çok kötü hisseidyorum.
kızlar bence fake bu yazılanlar. cevap vermeyin. hatta erkek bi ergenus bile olabilir. hayatımda bikere oldu dokundum sadece diyo, ondan sonra 2 ay önce saçıma geldi.. ondan 1 ay sonrada başka yerime. bu ne ya!! burası hamiş topiği başka yere sorsun gerçekse bile
BU yargı değil ki...belki anlamıyorsun ama senin için yapılan yorumlar bunlar ..dönüşü olmayan hatalar yapma diye... iyiliğin için anlarsın yada anlamazsın sana kalmış gerisi..
kızlar bence fake bu yazılanlar. cevap vermeyin. hatta erkek bi ergenus bile olabilir. hayatımda bikere oldu dokundum sadece diyo, ondan sonra 2 ay önce saçıma geldi.. ondan 1 ay sonrada başka yerime. bu ne ya!! burası hamiş topiği başka yere sorsun gerçekse bile
kesinlikle canım devam ederse moderatöre şikayet edeceğim zaten
hayır ben sizi anlıyorum bende farkındayım merak etmeyin bende zaten öle rahat bi insan değilim sadece tecrübeli brilerinden bişey duymk bi nebze olsun rahatlamk istedim.Zaten bunu tekrarlamıycm ama sadecve tek istediğim yardımdı.
sağol not aldım markaları sorarım mutlaka
canim hakkında hayirlisi olsun inşaallah içine sinen doktoru bulursun. hapsuruk konusunda ben de ayniyim canim hasta falan değilim çok şükür ama sürekli hapsuruyorum. demek ki normal
12+00 doldurduk buğun tam....
Yani şaka gibisin kusura bakma kimseyi yargılamam ama yerleşme kanamasını bilen bir kişi ilişkiye girmeden kıyafetliyken hamile kalmaktan nasıl korkar anlamadım yaman bir çelişki bence en güzeli bir kadın doğum dr git en kesin ve net cvpı o verir sana geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadımama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.
mrb ilk önce sizden çok özür dilerim inanın böyle biri değilim ama bir anlık bişeyin korkusundayım lütfen yardımcı olun.Ben ilşki yada bişi asla yaşamadım.Erkek arkadaşımıns adece bi an cinsel organına dokundum ve boşaldı.Ben tamamen giyiniktim zaten benimle hiç teması olmadı.Ben sadece elimle dokundum elime çok az sperm bulaşmış olabilir.Sonra elimi ıslak mendille sildim.Sonra eve geldim ellerimi yıkadım.Duşa girdim duşta tabi elim yine şampuan ve su oldu.Duş bitimi elime su alıp vajinama su çarptım yıkamak için.Ben biraz obsesif takıntılı biriyim sonra korku saldı beni ya elimde sperm varsa silmeye yıkamaya rağmen ölmediyse suyla vajinama gitiyse diye.Regl olmama 10 gün var 3 gündür lekelenme tarzı bişi yaşıyorum ilk defa oluyo bu durum.O olaydan 1 hafta sonra başladı bu.Ayrıca geçen hafta antibiyotik kullandım ve rahatsızlıklarım oldu.Sizce hamilemiyim mümkünmü yani böyle bişi çok huzursuzum yoksa bu yerleşme kanamasımı.Saçmalıyormuyum.Ne olur yargılamayın.
Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:
slm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
tşk ederim saolun.Allah gönlünüze göre versin.Böyle bi duruma sokulmak istemezdim çok kötü hissediyrm ama insanlar böyle.Saolun.HoşçakalınCanım hamilelik gibi bir ihtimalin yoktur senin. Korkma. Seni yargılamak bize düşmez tabiki ama nacizane bir abla tavsiyesi istersen eğer zamanını bekle canım. İnan kaderindeki eşinle yaşayacakların şimdiki yaşadıklarınla kıyaslanamaz bir mutluluk olacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese merhabalar..
siteye çok uzun zamandır üyeyim ama sessiz takipçilerden olmayı seçmiştim hep :)
ben de 12. haftamın içindeyim, Allah izin verirse Ocak annesi olmaya adayım.
iki gündür su gibi bir akıntım var. akıntıya da benzemiyor aslında, rengi yok, kokusu yok, bildiğimiz su.. foruma biraz baktım da, bebeğin suyu olabiliyormuş bu bazen. sizce bu kadar erken haftalarda da mümkün mü böyle bir şey olması? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?