2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende de oluyor ayakta biraz durunca öyle oluyo ve hemen uzanıyorum kafamda ellerimden kollarıma doğru damar atışlarını hissediyorum elimi ayağımı kaldıramıyorum bende kansızlık biraz sınırda bir detansiyon düşüklüğü var

merhaba kızlaar nasılsınız...mavi 89 niye bizim topicde burda ki hanımlar sperme dokunma ile hamie kalmadı ki nerden tecrübesi olsun...rahatsızlık verici yazıları aramızı güzelce terketmesi hoş bi davranuş olur...

Ben de alışverişi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara hiç Halim yok :)) ama 7. 8 aylarda çıkarım herhalde... Bir de yeni düğüm yapan ablam var, ondan kalır birçok şey bana..

Puset bebek odası beşik bir de birkaç bebek eşyası alacağım sanırım o kadar...

Bende de oluyor, o anda uzanıp ayaklarımı başımdan daha yükseğe kaldırarak rahatlıyorum, bir de hiç aç kalma, acıktığımda oluyor.

merhaba kızlar show tv de ender saraç hamilelikte çatlak oluşumunu engellemek için 3ayda itibaren kullanmaya başlanacak bir tarif verdi. özellikle kayısı yağı mucizevi dedi.
işte o karışım:

1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı (yaz için) ya da susam yağı (kış için)
1 tatlı kaşığı kayısı yağı
1 tatlı kaşığı aloe vera jel

hepsini karıştırıp saat dönüşü yönünde karnınıza uygulayın. duştan sonra uygulanırsa cilt daha iyi emer dedi.

kabızlık çekenler içinde birazdan çorba yapacaklar bakmak isteyenlere duyurulur

Canım bizimde herşeyimiz var gibi oğluşum dan kalan ,ama gene alırım bir kaç şey dayanamam

canım öyle olduğunda ağzına yiyecek bişeyler at bide öyle dene bende acıkmıyorum bi anda dediğin gibi oluyor midem ağrımaya başlıyor hemen bişeyler yiyince geçiyor

bende bu karışımı yapmayı düşünüyorum çok kolay bir karışım...

canım ben işte olduğum için izleyemeiyorum sen tarifi alırmısın çorba için

ay daha ne lazım olur onu bile bilmiyor
olmazsa annemle falan çıkayımda abuk subuk kullanılmayacak şeyler almayım diyorum
eh siz tecrübelisiniz bize de yardım edersiniz demi

Bende eylül ekim gibi düşünüyorum Allah göstermesin erken doğum olursa hazırlıklı olmak istiyorum
Havuzlu hanı hiç duymamıştım bende bi ara gidip bakıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım medıcalparkta hangi doktora gidiyorsun birde doğum ücretleriyle ilgili bilgin varmı?

kızlar ben kabızlık için semizotunu öneririm kabızlığım geçti semizotu sayesinde,çiğ olarak doğruyorum yoğurt katıp yiyorum kurtuldum şükür

kızlar ben kabızlık için semizotunu öneririm kabızlığım geçti semizotu sayesinde,çiğ olarak doğruyorum yoğurt katıp yiyorum kurtuldum şükür

Ve balıktan daha fazla omega3 var :)

Kızlar ikili tarama sonucumuz güzel çıktı çok şükür😊 1/33500 müş risk. Normal dedi doktor. Darısı sonuç bekleyen annişlerin başına😊

BEBEĞİN suyu olacağını sanmıyorum canım akıntıdır belki..ama gene de doktoruna danış istersen

teşekkür ederim cevap için. doktorumu öğleden sonra aramayı düşünüyorum ama yine de burada aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı öğrenmek istedim. her şeyden tedirgin oluyor insan..

olmazsa annemle falan çıkayımda abuk subuk kullanılmayacak şeyler almayım diyorum

TABİKİ canım....oğlum eylülde doğdu ona astronot denen kalın tulumlardan almıştık dışarı çıkarken giymesi için ....onu giydirip çıkıyordum dışarı çokta rahat oluyordu bebiş te hiç üşümüyordu..

Canım alışverişe çıkmadan önce kategori şeklinde kozmetik banyo giyim gibi liste hazırlar çıkarız

Ve balıktan daha fazla omega3 var :)

Aa ciddi misin balık yiyemiyorum hiç hemen semizotu alayım bayılırım yoğurtlu salatasına😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…