slm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
Konuyu dağıtalım birazKızlar alışverişe ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz ? ben ekim gibi başlamayı düşünüyorum Eminönünde havuzlu han var sadece bebek eşyaları satan oğlumun alışverişini ordan yapmıştım, gene oraya gederim galiba çok zevkli oluyor aradın her şeyi bulabiliyorsun.
slm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
Ben de alışverişi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara hiç Halim yok :)) ama 7. 8 aylarda çıkarım herhalde... Bir de yeni düğüm yapan ablam var, ondan kalır birçok şey bana..
Puset bebek odası beşik bir de birkaç bebek eşyası alacağım sanırım o kadar...
bende bu karışımı yapmayı düşünüyorum çok kolay bir karışım...merhaba kızlar show tv de ender saraç hamilelikte çatlak oluşumunu engellemek için 3ayda itibaren kullanmaya başlanacak bir tarif verdi. özellikle kayısı yağı mucizevi dedi.
işte o karışım:
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı (yaz için) ya da susam yağı (kış için)
1 tatlı kaşığı kayısı yağı
1 tatlı kaşığı aloe vera jel
hepsini karıştırıp saat dönüşü yönünde karnınıza uygulayın. duştan sonra uygulanırsa cilt daha iyi emer dedi.
kabızlık çekenler içinde birazdan çorba yapacaklar bakmak isteyenlere duyurulur
merhaba kızlar show tv de ender saraç hamilelikte çatlak oluşumunu engellemek için 3ayda itibaren kullanmaya başlanacak bir tarif verdi. özellikle kayısı yağı mucizevi dedi.
işte o karışım:
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı (yaz için) ya da susam yağı (kış için)
1 tatlı kaşığı kayısı yağı
1 tatlı kaşığı aloe vera jel
hepsini karıştırıp saat dönüşü yönünde karnınıza uygulayın. duştan sonra uygulanırsa cilt daha iyi emer dedi.
kabızlık çekenler içinde birazdan çorba yapacaklar bakmak isteyenlere duyurulur
Konuyu dağıtalım birazKızlar alışverişe ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz ? ben ekim gibi başlamayı düşünüyorum Eminönünde havuzlu han var sadece bebek eşyaları satan oğlumun alışverişini ordan yapmıştım, gene oraya gederim galiba çok zevkli oluyor aradın her şeyi bulabiliyorsun.
Canım sen hangi medicalpark a gidiyorsun. Ben istanbul göztepe ye gidiyorum ama çok memnunum doktorumdan. İlk gidişimde tam kan sayımı yaptırdı değerlerim iyiydi vitamine gerek duymadı. Yarın 3. Kontrolüme gideceğim. Sakin bir güne verdi randevumu uzun uzun bakacakmış bebeğin herşeyine. Tekrar kan test yapacağız hem ikili hem de vitamin desteği lazım mı diye. Lazımsa vitamin verecek. Genelleme yapma bence ama dotrorun içine sinmedi ise de devam etme derim ben. Doktora güven herşeyden önemli. Bu arada tekrar gideceğin zaman bitter çikolata ye 20 dakka önceden. O zaman çok hareket ettiği için kolay olur ölçülerin alınması. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağ sağlık kucaklarımıza alalım meleklerimizi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben kabızlık için semizotunu öneririm kabızlığım geçti semizotu sayesinde,çiğ olarak doğruyorum yoğurt katıp yiyorum kurtuldum şükür
canım ben işte olduğum için izleyemeiyorum sen tarifi alırmısın çorba için
BEBEĞİN suyu olacağını sanmıyorum canım akıntıdır belki..ama gene de doktoruna danış istersen
ay daha ne lazım olur onu bile bilmiyor
olmazsa annemle falan çıkayımda abuk subuk kullanılmayacak şeyler almayım diyorum
eh siz tecrübelisiniz bize de yardım edersiniz demi
ay daha ne lazım olur onu bile bilmiyor
olmazsa annemle falan çıkayımda abuk subuk kullanılmayacak şeyler almayım diyorum
eh siz tecrübelisiniz bize de yardım edersiniz demi
Ve balıktan daha fazla omega3 var :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?