Canım alışverişe çıkmadan önce kategori şeklinde kozmetik banyo giyim gibi liste hazırlar çıkarız
Kızlar ikili tarama sonucumuz güzel çıktı çok şükür😊 1/33500 müş risk. Normal dedi doktor. Darısı sonuç bekleyen annişlerin başına😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
TABİKİ canım....oğlum eylülde doğdu ona astronot denen kalın tulumlardan almıştık dışarı çıkarken giymesi için ....onu giydirip çıkıyordum dışarı çokta rahat oluyordu bebiş te hiç üşümüyordu..
Canım alışverişe çıkmadan önce kategori şeklinde kozmetik banyo giyim gibi liste hazırlar çıkarız
Yaa alışveriş için erken değil mi daha heycanlandım şimdi:)
Aa ciddi misin balık yiyemiyorum hiç hemen semizotu alayım bayılırım yoğurtlu salatasına😊
Konuyu dağıtalım birazKızlar alışverişe ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz ? ben ekim gibi başlamayı düşünüyorum Eminönünde havuzlu han var sadece bebek eşyaları satan oğlumun alışverişini ordan yapmıştım, gene oraya gederim galiba çok zevkli oluyor aradın her şeyi bulabiliyorsun.
Aa ciddi misin balık yiyemiyorum hiç hemen semizotu alayım bayılırım yoğurtlu salatasına😊
bende eylül ekim gibi düşünüyorum:) bi cinsiyet belli olsaydı rengimizi bilirdim en azından
bu mantıklı canım ben yavaştan bi liste çıkarayım olmazsa şimdiden heyecanlandım
offf canım çekti şimdi
inanın ben böyle biri değlim bu bir anlık hataydı lekelnmeler olunca durduk yere çok panik yaptım peki zaten su ıslak mendil gibi şeyler öldürürmü spermi suyla yıkamak.Yani bu lekelenme hamilelik dışı bişimidir
evet canım renkler belli olsa daha iyi olacak ama liste fikri güzel
gerçi listeye 3 - 4 şey yazdım kaldım
Yapalım arkadaşlar bir liste aklımıza gelen şeyleri ilave edelim ..ve herkes istediğin zaman görebilsin bu listeyi ...çok güzel olur aslında ama nasıl olur nasıl yapılır bilemem anlamam yaniŞimdi listeye bir şey daha yan yatma yastığı ilk aylarda çok gerekli bir şey bence
slm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
Kızlar ikili tarama sonucumuz güzel çıktı çok şükür😊 1/33500 müş risk. Normal dedi doktor. Darısı sonuç bekleyen annişlerin başına😊
evet canım renkler belli olsa daha iyi olacak ama liste fikri güzel
gerçi listeye 3 - 4 şey yazdım kaldım
Yapalım arkadaşlar bir liste aklımıza gelen şeyleri ilave edelim ..ve herkes istediğin zaman görebilsin bu listeyi ...çok güzel olur aslında ama nasıl olur nasıl yapılır bilemem anlamam yaniŞimdi listeye bir şey daha yan yatma yastığı ilk aylarda çok gerekli bir şey bence
ACABA Bİ LİSTE YAPIP SILAYA SÖYLESEK DE İLK SAYFAYA EKLESEK Mİ YADA 2015 OCAK BEBEKLERİ CİCİLERİ SAYFASINA MI EKLESEK
ACABA Bİ LİSTE YAPIP SILAYA SÖYLESEK DE İLK SAYFAYA EKLESEK Mİ YADA 2015 OCAK BEBEKLERİ CİCİLERİ SAYFASINA MI EKLESEK
Olabilir canımkıyafetleri düşündük ce bebek kokusu geldi burnuma...HAYIRLISIYLA alsak bebişleri kucagımıza
İlk sayfaya eklense çok.güzel olur bende ilk defa anne olacağım inşaallah neler alınacağını bilmiyorum...
Dün gittik dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Bu arada maşallah suphanallah bebeğimin gelişimi epey ilerde çıktı
öğleden sonra oldu ama ancak yaziyorum sana da gunaydin canimGünaydın Anneciklerimmmmmmm
ay maaşallah keşke benimki de kiprassaayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
benim bildiğim ilk günden hesaplanır canimGunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?
çok üzüldüm Allah sabir versinCanım maalesef düşük yaptı(
biliyorum zor ama kendini uzmemeye calis canim. inşaallah bebegin çok sagliklikızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum burayabiz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
kan sonuclari ayın 14. cıkacak tekrar randevum var o gün..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
sızde boyle bı durumla karsılastınızmı hıc kızlar?
umarım ıyısınızdır hepınız
maaşallah kuzuyaaGünaydın kızlar, doktordan geldim çok şükür her şey yolunda, ense kalınlığı falan her şey normal. Benim hesabıma göre 11+5 iken bizimki 12+6 çıktı ultrasonda, cinsiyet için erken dedi doktor ben de üstelemedim. Ne rahatına düşkün bir bebek bizimki döndü arkasını öyle kaldı, bekle bekle dönmüyor yüzünü, en sonunda doktor sen biraz yürü gel bir daha bakalım dedi, neyse sonra pozisyon değiştirdi. Babasına çekmiş sanırım istifini bozmayan tiplerdenİnşallah ikili test sonucumuz da güzel çıkar...
geçmiş olsun canim Allah şifa versinGunaydin guzel bayanlar. Dun gece benim icin cok zor gectizaten 3 gundur bulantilarim tavan yapmisti. Dun aksam buna bir de migren agrisi eklendi. Gece iki kere istifar ettim. Aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu. Sabah da bi baktim sismisler kurbaga gibi olmusum :) yarin 12. Hafta bitecek ama bu bulantilarin gececegi yok gibi sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay o felaket senaryolar ini.ben nazil yaziyorum bir bilsen. inşallah benim kuzum da çok sagliklidirBen de 1 ay sonra bugün gittim canım, her türlü felaket senaryosu yazdım kafamda 1 ay boyunca, çok şükür bir şey çıkmadı, sen de rahat ol ağrılar bende de oluyor arada.
ben de çok korkuyorum canim. Rabbim yavrularimizi korusunGünaydın kızlar.. Ne çok hamiş gelmiş, topic bizim topic mi şaşırdım ilk :)) kimseyi tanımyorum diye..
Duma randevumuz var korkarak gidiyoruz. Rabbim sağlıkla kolaylıkla huzurla tamamlamayı nasip etsin inş..
hadi hayirli haberlerle gel canim inşaallahYarın 12de randevum canım heyecanla bekliyorum o kadar heyecanlıyım ki anlatamAm özledim fasülyemii 🍼🍼💝🎈🎊🎉
hayirli haberlerle gel inşaallah canimşimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)
bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadımama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.
Canim oncelikle hosgeldin aramiza sessiz takip etmeyin ya sizde katilin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden yaz bana ekleyelim senide listeye ne kadar kalabalik olursak o kadar guzel olur birimizin bilmedigini birimiz biliyor meselaherkese merhabalar..
siteye çok uzun zamandır üyeyim ama sessiz takipçilerden olmayı seçmiştim hep :)
ben de 12. haftamın içindeyim, Allah izin verirse Ocak annesi olmaya adayım.
iki gündür su gibi bir akıntım var. akıntıya da benzemiyor aslında, rengi yok, kokusu yok, bildiğimiz su.. foruma biraz baktım da, bebeğin suyu olabiliyormuş bu bazen. sizce bu kadar erken haftalarda da mümkün mü böyle bir şey olması? :44:
aha bi gizliden takip eden hamis daha yakaladim canim hosgeldin sende aramiza yas ve sat bilgilerini yaz ekleyelim listeye senideslm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
bu saatlerde bebisi goruyo olman gerek hadi bakalim guzel haberlerle gel sabirsiz anneşimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)
kesinlikle canim cok dogru yazmissinSabahları aç karna. İlacı içtikten sonra da 45 dk bir şey yemiyorum.
İlaçpedia'da şöyle yazıyor bak;
İlacınızı boş mide ile, yemeklerden 30 dakika önce alınız.
İlacınızı tercihen yarım bardak su ile birlikte alınız.
Troid ilaçları aç karna alınır diye biliyorum bende.
ah fistigim ben 14 uncu haftanin icine girdim azcik iyi oldum derken basa dondum gecicek insallah gecicek ya sabir :26:Gunaydin guzel bayanlar. Dun gece benim icin cok zor gectizaten 3 gundur bulantilarim tavan yapmisti. Dun aksam buna bir de migren agrisi eklendi. Gece iki kere istifar ettim. Aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu. Sabah da bi baktim sismisler kurbaga gibi olmusum :) yarin 12. Hafta bitecek ama bu bulantilarin gececegi yok gibi sanki
masallah canim bebis sagliklliymis cinsiyeti bidahakine ogrenirsin insallahGünaydın kızlar, doktordan geldim çok şükür her şey yolunda, ense kalınlığı falan her şey normal. Benim hesabıma göre 11+5 iken bizimki 12+6 çıktı ultrasonda, cinsiyet için erken dedi doktor ben de üstelemedim. Ne rahatına düşkün bir bebek bizimki döndü arkasını öyle kaldı, bekle bekle dönmüyor yüzünü, en sonunda doktor sen biraz yürü gel bir daha bakalım dedi, neyse sonra pozisyon değiştirdi. Babasına çekmiş sanırım istifini bozmayan tiplerdenİnşallah ikili test sonucumuz da güzel çıkar...
canim kiz bebisler gec hissettirir kendini merak etmeCanım ben hala hissetmiyorummmm .maşallah sana ve bebişinee
canim ben hem kan hapi hemde troit hapi iciyorum.kan hapini gece yatmadan once bol su ile icip yatiyorum troit hapini da sabah uyanir uyanmaz iciyorum ve en az yarim saat sonra yapiyorum kahvaltimi.bu sekilde icersen kesinlikle faydasini gorursun haplarin saatler ve ac tok olarak icilmesi cok onemli yoksa bi faydasini goremessin :26:günaydın kızlar bana acil yardım aranızda euthyrox tiroid hapı içen varmı bana bugün kan hapı fero sanol başlandı ikisi aynı anda içilmiyor denmişti bi hastanede
ama dr sormayı unuttum sekreteri arattırdım eşime eşimde kan hapını sormşaranızda ikisini kullanan varmııı
canim bende almanyadayim biliyorsun burda doktor gecmiste ailende yoksa down sendremu ve yasin ilerde degilse kesinlikle onermiyolar test yaptirmani.icin rahat olsun baska doktora git bidahada o doktora gitme insanin moralini bozmaktan baska bi ise yaramiyor bazi doktorlarkızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum burayabiz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
kan sonuclari ayın 14. cıkacak tekrar randevum var o gün..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
sızde boyle bı durumla karsılastınızmı hıc kızlar?
umarım ıyısınızdır hepınız
masallah canim bebegine kontroldede hersey yolundaymis ikili testinizde temiz cikmis cok guzel bu bebis cinsiyet falan gostermiyo nazli bi kizmi olucak acaba yaaa :))ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
Allah razi olsun canimGünaydın cnmm
Ayy çok zor bi hamilelok seninki ya Allah yardimcin olsun cnm tez zamanda hepsi grcsin mutlu bi hamilelik geçir inşallah
.
ay canim sagolasin allah razi olsun herkes bebislerimiz icin isteah canim yaa seni okudukça ben üzülüyorum vallahi. özellikle sana dua ediyorum çok agir geçiriyorsun Rabbim bir an önce şifa versin
ah canim cok zor uyudum gece ama gec uyandim uykumu aldim guzelce sagolasinGeçmiş olsun canım ya dinlenmekten başka çare yok güzel bi uyku Çek şimdi
Geçmiş olsun sılacım
Bu nasıl bişeydir ya okuyunca bn bile fena oldum ...
Allah yardımcın olsun canım... Cok fazla ögürdüysn bagırsaklarmide falan öle oluyo
Dikkat et biranesi ya
herkese merhabalar..
siteye çok uzun zamandır üyeyim ama sessiz takipçilerden olmayı seçmiştim hep :)
ben de 12. haftamın içindeyim, Allah izin verirse Ocak annesi olmaya adayım.
iki gündür su gibi bir akıntım var. akıntıya da benzemiyor aslında, rengi yok, kokusu yok, bildiğimiz su.. foruma biraz baktım da, bebeğin suyu olabiliyormuş bu bazen. sizce bu kadar erken haftalarda da mümkün mü böyle bir şey olması? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?