2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım

hemen not alıyorum bi kenara küçük çok dışarıya çıkılmaz ama aşı için falan mecbur cıkılacak o zaman lazım olur sanırım monttan daha iyi olur demi

Canım alışverişe çıkmadan önce kategori şeklinde kozmetik banyo giyim gibi liste hazırlar çıkarız

bu mantıklı canım ben yavaştan bi liste çıkarayım olmazsa şimdiden heyecanlandım

Yaa alışveriş için erken değil mi daha heycanlandım şimdi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence erken canım ben ilerisi için konuştum :) elimizde liste ile alışverişe gidersek ne alacağımızı falan biliriz, daha kolay olur :)

bende eylül ekim gibi düşünüyorum:) bi cinsiyet belli olsaydı rengimizi bilirdim en azından

Aa ciddi misin balık yiyemiyorum hiç hemen semizotu alayım bayılırım yoğurtlu salatasına😊

Canım bende yiyemiyorum zorluyorum kendimi ton balığı ye salatayla karıştır pek tadını almazsın
Semiz hakikaten çok faydalı bende yoğurtlu severim
Bu arada yiyecek isimleri yazıyoruz ama hakkınızı helal edin marketlerden manavlardan bunlar kolayca temin ediliyor diye yazdım

bu mantıklı canım ben yavaştan bi liste çıkarayım olmazsa şimdiden heyecanlandım

Biz de isteriz listenden canım :))) ben de yapacağım ama benim en çok heves ettiğim bebek odası dekorasyonu ve de bebek arabası:)

psikolojiktir... ıslak mendil çıkartır da tabi bol sabunla yıkamışsındır zaten

evet baş dönmesi sonra bi hoş olma durumu olabilir canım

Hadi gözünaydın olsun

tünaydın kızlarrr

bu gün kasıklarıma bi ağrı giriyor..
afedersiniz ama hani tuvaletinizi tutunca sıkışınca ağrır ya öyle bir şey..
yüreğim ağzımda yaşıyorum hep..

bu arada Ben adet tarihime göre hesaplıyorum haftayı
gerçi benim geç döllenme sat 17 marttı doktor 8nisan kabul edicez dedi..
ondan sonra yine 1 hafta ileride benim sıpacık
doktor verdiğim doğum tarihi değişmez ama iri doğar dedi..

EFTALİM ve hayırlı haberlerle dönen diğer arkadaşlar çok sevindim bebişlerinizin iyi olmasına..
inşallah hep hayırlı haberler alırız...

benim göbişte yavaştan iyice belli oluyor..zaten göbişim vardı ama şimdi farklılaştı..
ağustos gibi hamilelik kıyafetlerine geçerim gibi duruyor..

maaşallah maaşallah canim benim çok sevindim hep hayirli haberlerini alirsin inşaallah

Günaydın Anneciklerimmmmmmm
öğleden sonra oldu ama ancak yaziyorum sana da gunaydin canim

ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiç hep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
ay maaşallah keşke benimki de kiprassa hiç bişi hissetmiyordum. hissetsem içim rahat eder en azindan

Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?
benim bildiğim ilk günden hesaplanır canim

Canım maalesef düşük yaptı(
çok üzüldüm Allah sabir versin

biliyorum zor ama kendini uzmemeye calis canim. inşaallah bebegin çok saglikli

maaşallah kuzuyaa

geçmiş olsun canim Allah şifa versin

Ben de 1 ay sonra bugün gittim canım, her türlü felaket senaryosu yazdım kafamda 1 ay boyunca, çok şükür bir şey çıkmadı, sen de rahat ol ağrılar bende de oluyor arada.
ay o felaket senaryolar ini.ben nazil yaziyorum bir bilsen. inşallah benim kuzum da çok sagliklidir

ben de çok korkuyorum canim. Rabbim yavrularimizi korusun

hadi hayirli haberlerle gel canim inşaallah

şimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)
hayirli haberlerle gel inşaallah canim

bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadım ama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.

evet coguu hamile de duydum canim ben onu. normal sanirim

Slm kizlar yeni uyandim sayilir troit hapimi ictim haptan sonra en az yarim saat beklemem gerektigi icin kahvalti yapmadan size bakim dedim anam acmasaymisim iyiymis yarim saattir gecmisi okucam diye ugrasiyorumm okumayincada olmuyor yaridan baslamis gibi geliyor kim ne yapmis bilmek istiyorum
gece cok zor uyudum agzimdaki kotu tat hala duruyor hic birsey yiyesim yok bekliyeyim bakalim biraz belki birazdan canim biseyler ister

Canim oncelikle hosgeldin aramiza sessiz takip etmeyin ya sizde katilin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden yaz bana ekleyelim senide listeye ne kadar kalabalik olursak o kadar guzel olur birimizin bilmedigini birimiz biliyor mesela
akinti olmasi normal canim benimde cok akintim oluyor altimin islakligini hissediyorum bazen resmen doktoruma sordum normal dedi herkesde ayni sekilde olucak diye birsey yok tabi kimininki az olur kimininkide bizim gibi cok bebek suyu olmasi imkansiz getirme boyle seyleri aklina
aha bi gizliden takip eden hamis daha yakaladim canim hosgeldin sende aramiza yas ve sat bilgilerini yaz ekleyelim listeye senide
doktorun normal diyosa bi sorun yoktur takmayin boyle ufak seyleri kafaya
şimdi başka hastaneden randevu aldım öğleden sonra haber veririm durumumu dayanamadım inan şu on dakka bile geçmio 13.00 randevu aldım huhuvvvv dayanılmaz bişeymiş:)
bu saatlerde bebisi goruyo olman gerek hadi bakalim guzel haberlerle gel sabirsiz anne
kesinlikle canim cok dogru yazmissin
ah fistigim ben 14 uncu haftanin icine girdim azcik iyi oldum derken basa dondum gecicek insallah gecicek ya sabir :26:
masallah canim bebis sagliklliymis cinsiyeti bidahakine ogrenirsin insallah
Canım ben hala hissetmiyorummmm .maşallah sana ve bebişinee
canim kiz bebisler gec hissettirir kendini merak etme
canim ben hem kan hapi hemde troit hapi iciyorum.kan hapini gece yatmadan once bol su ile icip yatiyorum troit hapini da sabah uyanir uyanmaz iciyorum ve en az yarim saat sonra yapiyorum kahvaltimi.bu sekilde icersen kesinlikle faydasini gorursun haplarin saatler ve ac tok olarak icilmesi cok onemli yoksa bi faydasini goremessin :26:
canim bende almanyadayim biliyorsun burda doktor gecmiste ailende yoksa down sendremu ve yasin ilerde degilse kesinlikle onermiyolar test yaptirmani.icin rahat olsun baska doktora git bidahada o doktora gitme insanin moralini bozmaktan baska bi ise yaramiyor bazi doktorlar
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiç hep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
masallah canim bebegine kontroldede hersey yolundaymis ikili testinizde temiz cikmis cok guzel bu bebis cinsiyet falan gostermiyo nazli bi kizmi olucak acaba yaaa :))
oglun demek sakindi hayret erkek cocuklari hareketli olur halbuki benim ogluslarda 12 haftalikken baslamisti kipirdanmaya bu sefer daha tikyok bakalim bizim bebis ne zaman ben burdayim dicek
Günaydın cnmm
Ayy çok zor bi hamilelok seninki ya Allah yardimcin olsun cnm tez zamanda hepsi grcsin mutlu bi hamilelik geçir inşallah
.
Allah razi olsun canim
ah canim yaa seni okudukça ben üzülüyorum vallahi. özellikle sana dua ediyorum çok agir geçiriyorsun Rabbim bir an önce şifa versin
ay canim sagolasin allah razi olsun herkes bebislerimiz icin iste
Geçmiş olsun canım ya dinlenmekten başka çare yok güzel bi uyku Çek şimdi
ah canim cok zor uyudum gece ama gec uyandim uykumu aldim guzelce sagolasin
Geçmiş olsun sılacım
Bu nasıl bişeydir ya okuyunca bn bile fena oldum ...
Allah yardımcın olsun canım... Cok fazla ögürdüysn bagırsaklarmide falan öle oluyo
Dikkat et biranesi ya

sagolasin mervemm rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah canim

Son düzenleme:

selam hoşgeldin, bana da olmuştu bir kaç kez aynen bahsettiğin gibi fakat bebekte sorun olmadı. tekrar etmeyince de doktora sormayı unuttum açıkçası. sonra tekrar normale döndü akıntım. normal derken yine fazlaca ama su gibi olan akıntı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…