2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yeni mi uyandın yoksa

kızlar geldim hastaneden kendi doktoruma cuma gidicem bu başka doktor:) sıpam büyümüş eliyle oynuyordu bacak bacak üstüne atmışgelişim düzeyi hafasına göre çok iyi dedi arkadaşım cinsiyet dedi pozisyon uygun değil dedi önemli değil dedim cuma nasolsa kendi doktoruna gitcez dedim...hemen fotoğrafı eşimle paylaştım nie gittin doktoruna sölicem dedi:)bende sen sus dedim olsun en azından stresim gitti:)

simdi baktim menzil gulu arkadasimiz acmis konuyu ama malesef kendisi pek ugrayamiyor buraya yasadigi ulke saatlerinden dolayida saatlerimiz tutmuyor
ben yaparim ilk sayfaya ilsteyi ve takip ederim diyen siteye duzenli olarak ugrayan biri varsa yoneticilere mesaj atalim o kisiye devrettirelim konuyu.
kim var bu konuyu ben alirim diyennn

evet bizde bi arkadaşa ordan alışveriş yapmıştık inanılmaz keyifliydi. işyerimde fatihde zzaten benim, nasip olursa ilerde bende ordan yaparım. banyoyla ilgili şeyleri lohusa geceliği, bebişin kıyafet hariç bi çok eksiği ordan çok uyguna bulunabiliyoama daha çok erkeniz yahu en eğlenceli kısımları onlar en az 4 - 5 ay beklerim ben heralde almak için
Ve balıktan daha fazla omega3 var :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cnm bende balık yiyemiyorum yazın onun için haftada en az 1 kere semizotu tüketmeye çalışıyorum. niyeyse çiğinden bi tiksinme geldi ama yemeğine bayılıyorum daha dün yedim yine olsa yine yerim vallaaa

Son düzenleme:

senin kadar iyi idare edeceğimi düşünsem alırdım ammaaaa senin tırnağın bile olamam canımmm

hadi gozun aydin masallah bebis de cok iyiymis valla bosuna evham yapiyosunuz kizlar yaa yapmayin boyle telasli hamisler sizi

dün benim de midem kötüydü sılacım..
ama bu gün daha iyiyim inşallah sen de iyisindir..
senin oğluşlar kıpırdamış erkenden ama bu kız olucak ya inşallah ondan nazlanıyordur

bebek kıyafetlerine gelince...cinsiyetini net öğrendiğimiz gün kesin bi tulum vb.alıcam..
ama ciddi alışverişe eylülden sonra başlarım iyice ağırlaşmadan kış gelmeden..
ama çok tatlılar kendimi zor tutuyorum valla..

canım ben işte olduğum için izleyemeiyorum sen tarifi alırmısın çorba için

kabızlık için Arpa Çorbası

1 avuç arpa (akşamdan ıslatılmış)
taze fasulye
1 adet kabak
bamya
semizotu

hepsini suda haşla blender dan geçir.

kabızlığa iyi gelen Kurabiye

2 bardak tam buğday unu
esmer şeker
sıvıyağ
1 yumurta
1 vanilya çubuğu
hurma şurubu
yulaf ezmesi
fındık tozu
keten tohumu
parça fındık
mürdüm eriği kurusu
kayısı kurusu
incir kurusu

tüm kabızlık çekenlere geçmiş olsun

senin kadar iyi idare edeceğimi düşünsem alırdım ammaaaa senin tırnağın bile olamam canımmm

ay canim sagolasin elimden geleni yapmaya calisiyorum 3 cocukla

yaw aslinda ihtiyac olundukca alinmali bazi seyler bazende acaba buda lazim olurmu sunudami alsam deyip gerekli gereksiz ne varsa aldigimiz oluyor.artik gece yarilarina kadar acik heryer istedigimizi istedigimiz zaman alabilecek imkanimizda var sukur hic stres yapmayin hersey tikir tikir kendi kendine isleyip gidiyor zaten

hadi gozun aydin masallah bebis de cok iyiymis valla bosuna evham yapiyosunuz kizlar yaa yapmayin boyle telasli hamisler sizi

evet evham yapıyoruz ama napalım elimde değil elimizde değil çok tatlıydı karşımda dursa cihaz akşama kadar izlerim bebişimi:)

aynen öyle annemin karşı komşusu bebiş doğmadan senelik kıyafetni almıştı ama maşallah bebek aylık olunca yaş kıyafetleri dar gelmeye başladı ve çoğunu giydiremedi kaldı çocuğun cicileri şimdi yeniden lazım oldukça alıyor
ama ıslak mendil stoğu yapabiliriz bence o mantıklı olur

Hadi gözün aydın nasıl rahatlıyor insan görünce kuzusunu
Maşallah size sağlıklı olsunda cinsiyetini snr da öğrenirsin çok sevindim senin adına benimde canım görmek istedi heveslendirdiniz valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim sagolasin liste icin ama biz topkkte yiyecek icecek isimleri vermiyoruz daha onceden bu konuyla ilgili bicok kez yazi yazdik bazi seyleri yapamayan ve bulamayan arkadaslarimiz oluyor hamile oldugumuz ve aserdigimiz icinde olmuyor yiyecek icecek paylasiminda bulunmak.biliyorum sen sik ugramiyorsun o yuzden senin icin tekrar hatirlatayim dedim
canim bugun daha hicbirsey yemedim gram istahimda yok
bilmiyorum artik kizmi olacak hala kizim olacak diye dusunemiyorum kesin olmadiktan sonrada alistirmicam kendimi sonra cok uzulurum :26:
evet benim ogluslar 12 inci haftada kipir kipirdi
alisveris isi hamileligin en zevkli seyi ya bi cinsiyetleri belli olsun ondan sonra yasasin alisveris yapmak
haklısın sılacım ilk sayfamız doluymuş zaten hiç aklıma gelmedi
öteki sayfaya yapmak daha mantılı da ben alsam becere bilir miyim ki
canim beceremicek biseyi yok ilk sayfaya bi liste olusturulup arkadaslarin fikirlerini yazicaz sadece.
siz bilirsiniz kendine guvenen ben takip ederim diyen kim varsa karar verin artk onemli olan duzenli takip edilmesi

yav o çorbayı bamyalı yaptılar bamya da ilk aylarda hamile kadınlara zararlıymışş diye söyledi annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…