2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kiyafet isi hele kesinlikle fazla alinmamali hem bebek cabuk buyuyor hemde hediye falan cok geliyor zaten.
islak bez stogumu niye kiz ocak ayinda islak bezler karaborsayami gircekmis

kizlar cikmam gerek midem fenalari oynuyor yine daha bu saat oldu bi hapimla su ictim zorlada olsa biseyler yemeye caliscam midem bos kaldikca tavan yapicak bu bulantilar

Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?

Bütün dünya böyle hesaplıyor. Marjinal doktormuş😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim beceremicek biseyi yok ilk sayfaya bi liste olusturulup arkadaslarin fikirlerini yazicaz sadece.
siz bilirsiniz kendine guvenen ben takip ederim diyen kim varsa karar verin artk onemli olan duzenli takip edilmesi [/QUOTE]

YOK KUZUM Bİ İSİMDE PAYLAŞMIYACAĞIZ SADECE BEBEKLERE LAZIM OLACAK ŞEYLER LİSTESİ YAPIP İLK SAYFAYA ATACAĞIZ ARADA BİRİ YA ŞUNUDA EKLEYELİM İYİ OLUR DERSE EK YAPARIZ O KADAR YANİ BEN Bİ MENZİL GÜLÜYLE KONUŞAYIM OLMAZSA

Kızlar moralim sıfır yine.. Yaz okulumdan aradılar oğlum ateşlenmiş.. Dr dayız şimdi kapsamlı
Tetkikler yapılıo ... İlk olayımız pipide bitik vardı acil sünnet olması gerekiomuş...

geçmiş olsun canım rabbim bi an önce şifasınıversin

Cok sevindim canım ... Hep böle iyi haberlerle gel
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiç hep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
desene muzur bi sıpacık gelıyo
benimki hiç kıpırdak değil yaa hiçbirşey hissetmiyorum
Kız mı yoksa senin ki... İlk hamilelegindi dimi canım.. Daha cok erken 16. Haftadan sonra artık yawas yawas hissedersin
Ben dün toparladım ewimi... Bugun bi k yemek var yapıcagım .. Onları yapcam inş yatın misafirirm varda
Göbüş resimleri koymussunuz.ben hic eklemeyim.
benimki nedense simdiden 7 aylik gibi duruyor kocaman oldu gobusum.
Kızlar bende hiç göbek yok .. Acaba ikinci oldugundan mı neden anlamadım .. 16. Haftta gircez nerdeyse dümdüz içeri dıgrumu büyüyüo bu yahu
Baska hastaneye dr a git canım .. Bi dr da takılıp kalmayın ..
sacma sapan is yapıyorar anlamadım gıttı ya okadar para verıyoruz..
bende devlete gidicem iste esim randevu almıs cok ıyı dıyorlar
.
Nerde oturuyosunuz bi üniv hastanesi daha iyidir bencede yada bi dewlet
İyi dr cok önmli

Ewet olabilir... Unibaby tawsiyem arkadaslar .. Yenidogduklarında cok bitiyo hele ki muhakkak bencede stok yapın yawasca ...

hayirli olsun bebegin canim o gelen sivi akintidir bebegin suyu olacagini sanmiyorum Allah korusun aklina getirme ama doktoruna da Daniş yine de

kızlar ben kabızlık için semizotunu öneririm kabızlığım geçti semizotu sayesinde,çiğ olarak doğruyorum yoğurt katıp yiyorum kurtuldum şükür
ayy ben felaket kabizim ayiptir soylemesi . orta yerimden catliyacam. bunu deneyeyim bari. sağol canim

gozunaydin canim maaşallah

tamam fistigim bende ayni seyden bahsediyorum zaten
menzil gulunden konuyu devr alirsan ilk sayfadaki mesaj senin ustune gecmis olucak boylelikle ilk sayfadaki mesaji silip bi liste olusturabilirsin.arkadaslarda alinmasi gerekenlerle ilgili fijkrini soyledikce o ilk sayfadaki listeye eklersin hepsi bu kadar

bir heycanla girdim arkadaş cisiyeti ne dio dedim hocam önmli değil sağlıklı olsun yeter atışlarını duyyum yeter kendi doktorum cuma günü kontrolum var dediim güldü ban çok tatlıydı:)remini atamıyorum burdan.... telden cuma atarım cinsiyetiyle birlikte:)

canim cok gecmis olsun boylelikle sunnet isi aradan cikmis olur iste sikma canini azcik ucundan alcaklar sadecee

Lütfen beni yanlış anlamayın ama bebeğinize velet, sıpa tarzı söylediğiniz kelimeler beni rahatsız ediyor. Özellikle sıpa nedir arkadaşlar ya? Bu arada ben de izninizle bu topige katılmak istiyorum :)

Kuzum sormaaaa ah imkanim olsa da annemin yaptigi su yemek yapamayan hamile kizcelerime de yedirebilsem bi haftaya kalkarlardi ayaga ❤💚💜💓
Hiç deme Allah onlara kolaylık versin bizede kılo vermesin :))))
Sen antepın ben marasın yemeği yüzüne almasaydık kılo bide benim eşim fırıncı (((

Hadi inş ve bence arada bir dr a daha gitmek lazım durumu içimize daha çok siniyor
Kalp atışlarını duymuştun ama dimi bu ilk değil yani

bahsettiğin tulum bundan mı canım? gördüm dayanamadım aldım bunu, yumuş yumuş.oğluşuma sarılıyorum sanki buna sarılıp. kocam kafayı yedin iyice alma artık bir şey diyor

Eklentiler

• $tulum2.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 37

afedersiniz kızlar bilmiyordum zaten ilk önce program ismini söyledim kabızlık çekenler izlesin diye kuralı bilmesemde yemek tarifi yazmak istemedim zaten ama arkadaş iş yerindeyim izleyemicem sen tarifi alır mısın deyince bende kabızlık çeken çok kişi vardı herkes faydalansın dedim alan alamayan canı çeken olur düşünemedim keşke arkadaşa özelden yazsaydım tekrardan özür dilerim çok üzüldüm şimdi :26:

Lütfen beni yanlış anlamayın ama bebeğinize velet, sıpa tarzı söylediğiniz kelimeler beni rahatsız ediyor. Özellikle sıpa nedir arkadaşlar ya? Bu arada ben de izninizle bu topige katılmak istiyorum :)

topige hoşgeldin hayirli olsun bebeğin inşaallah. bu arada herkesin yavrusunu istediği şekilde sevmeye hakki var diye düşünüyorum bana sipa demek çok sevimli geliyor. hatta esime çoğu zaman şöyle su sipana yaramazlık yapmasin vb. şeyler söylediğim oluyor rahatsız oluyorsan sen öyle sevme bebeğini cnm

kiyafet isi hele kesinlikle fazla alinmamali hem bebek cabuk buyuyor hemde hediye falan cok geliyor zaten.
islak bez stogumu niye kiz ocak ayinda islak bezler karaborsayami gircekmis

yani zaten masraf olcak ya bebek doğum hastane bez filan ıslak mendilleri şimdiden alırsam ilerde bi de onu almak zorunda kalmam diye haha önce bez stoğu düşünüyodum ama aldığım bez bbeğe olmayabilir veya yaramayabilir die vazgeçtim

Hadi inş ve bence arada bir dr a daha gitmek lazım durumu içimize daha çok siniyor
Kalp atışlarını duymuştun ama dimi bu ilk değil yani

duymuştum canım ilk değil kaldığım günden itibaren en son geçen ay gittiğimde 54 kilo idim normaldede öyleydim şimdi 57 kilo olmuşum huvv dedim kendime:)

aramıza hoş geldin
canım velet erkek çocuk demek zaten kötü değil anlamı
sıpa da işte babasına kızarsak söyleriz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…