aynen öyle annemin karşı komşusu bebiş doğmadan senelik kıyafetni almıştı ama maşallah bebek aylık olunca yaş kıyafetleri dar gelmeye başladı ve çoğunu giydiremedi kaldı çocuğun cicileri şimdi yeniden lazım oldukça alıyor
ama ıslak mendil stoğu yapabiliriz bence o mantıklı olur
Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?
Kızlar moralim sıfır yine.. Yaz okulumdan aradılar oğlum ateşlenmiş.. Dr dayız şimdi kapsamlı
Tetkikler yapılıo ... İlk olayımız pipide bitik vardı acil sünnet olması gerekiomuş...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sevindim canım ... Hep böle iyi haberlerle gelDün gittik dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Bu arada maşallah suphanallah bebeğimin gelişimi epey ilerde çıktı
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
Kız mı yoksa senin ki... İlk hamilelegindi dimi canım.. Daha cok erken 16. Haftadan sonra artık yawas yawas hissedersinbenimki hiç kıpırdak değil yaa hiçbirşey hissetmiyorum
Ben dün toparladım ewimi... Bugun bi k yemek var yapıcagım .. Onları yapcam inş yatın misafirirm vardaİnşallah canjm allah kalbine göre versin. Ayy benim oğluş uyudu valla onunla uyandık 😊
Bugun evi bi silio süpürmem lazım kaç gündür bakamadim evcagızıma😬
Kızlar bende hiç göbek yok .. Acaba ikinci oldugundan mı neden anlamadım .. 16. Haftta gircez nerdeyse dümdüz içeri dıgrumu büyüyüo bu yahuGöbüş resimleri koymussunuz.ben hic eklemeyim.
benimki nedense simdiden 7 aylik gibi duruyor kocaman oldu gobusum.
Baska hastaneye dr a git canım .. Bi dr da takılıp kalmayın ..kızlar nasilsiniz nezamandır giremiyorum burayabiz 12+1 olduk ben almanyadan turkıyeye gelın geldım bılıyorsunuz.
almanyada ailemin yanında tatildeyken farketmistim hamile oldugumu.8. haftama kadar almanyada doktora gitmistim.
buraya gelince medicalparka gittim hic ısınamamıstım zaten kızlar oraya icimde bi huzursuzluk oluyordu her gidisimde..
neyse hersey yolunda gozukuyordu ben söylemesem adam bana vitamin hapı bile yazmicak dusunun yani..
gecen hafta kontrole gittil ense kaınligini ölcmeye calişti ama benim yavru kafasını oynatmadı bıturlu:) anca ayaklarıyla ellerını oynatıyordu bolbol:)
hal böyle olunca duzgun olcemedi o sekilde ölctü..ensesi kalın dedı bana..down syndrom kalp car curt demeye basladı..
almanyadaki doktorum bu ihtimal yuzde 1% demisti ailede olmadıgı ıcın ve yasımında genc oldugu ıcın..
bu doktorda kan sonuclarını eline almadan bana neler dedi neler..surekli aglıyorum..
kan sonuclari ayın 14. cıkacak tekrar randevum var o gün..
ayın 11. esim baska bır doktordan ve hastaneden randevu aldı kızlar cevresıne sormus kımse o doktordan ve hastaneden memnun degıl coguna aynısını yapmıslar cocuklar sapasaglammıs habıkı..moralım cok bozuk..kafamı toparlıyamıyorum dua edıyorum..karnımdakınıda uzuyorum
sızde boyle bı durumla karsılastınızmı hıc kızlar?
umarım ıyısınızdır hepınız
Nerde oturuyosunuz bi üniv hastanesi daha iyidir bencede yada bi dewletsacma sapan is yapıyorar anlamadım gıttı ya okadar para verıyoruz..
bende devlete gidicem iste esim randevu almıs cok ıyı dıyorlar.
aynen öyle annemin karşı komşusu bebiş doğmadan senelik kıyafetni almıştı ama maşallah bebek aylık olunca yaş kıyafetleri dar gelmeye başladı ve çoğunu giydiremedi kaldı çocuğun cicileri şimdi yeniden lazım oldukça alıyor
ama ıslak mendil stoğu yapabiliriz bence o mantıklı olur
hayirli olsun bebegin canimherkese merhabalar..
siteye çok uzun zamandır üyeyim ama sessiz takipçilerden olmayı seçmiştim hep :)
ben de 12. haftamın içindeyim, Allah izin verirse Ocak annesi olmaya adayım.
iki gündür su gibi bir akıntım var. akıntıya da benzemiyor aslında, rengi yok, kokusu yok, bildiğimiz su.. foruma biraz baktım da, bebeğin suyu olabiliyormuş bu bazen. sizce bu kadar erken haftalarda da mümkün mü böyle bir şey olması? :44:
ayy ben felaket kabizim ayiptir soylemesi . orta yerimden catliyacam. bunu deneyeyim bari. sağol canimkızlar ben kabızlık için semizotunu öneririm kabızlığım geçti semizotu sayesinde,çiğ olarak doğruyorum yoğurt katıp yiyorum kurtuldum şükür
gozunaydin canim maaşallahKızlar ikili tarama sonucumuz güzel çıktı çok şükür😊 1/33500 müş risk. Normal dedi doktor. Darısı sonuç bekleyen annişlerin başına😊
YOK KUZUM Bİ İSİMDE PAYLAŞMIYACAĞIZ SADECE BEBEKLERE LAZIM OLACAK ŞEYLER LİSTESİ YAPIP İLK SAYFAYA ATACAĞIZ ARADA BİRİ YA ŞUNUDA EKLEYELİM İYİ OLUR DERSE EK YAPARIZ O KADAR YANİ BEN Bİ MENZİL GÜLÜYLE KONUŞAYIM OLMAZSA
Hadi gözün aydın nasıl rahatlıyor insan görünce kuzusunu
Maşallah size sağlıklı olsunda cinsiyetini snr da öğrenirsin çok sevindim senin adına benimde canım görmek istedi heveslendirdiniz valla :)
Kızlar moralim sıfır yine.. Yaz okulumdan aradılar oğlum ateşlenmiş.. Dr dayız şimdi kapsamlı
Tetkikler yapılıo ... İlk olayımız pipide bitik vardı acil sünnet olması gerekiomuş...
Hiç deme Allah onlara kolaylık versin bizede kılo vermesin :))))Kuzum sormaaaa ah imkanim olsa da annemin yaptigi su yemek yapamayan hamile kizcelerime de yedirebilsem bi haftaya kalkarlardi ayaga ❤💚💜💓
bir heycanla girdim arkadaş cisiyeti ne dio dedim hocam önmli değil sağlıklı olsun yeter atışlarını duyyum yeter kendi doktorum cuma günü kontrolum var dediim güldü ban çok tatlıydı:)remini atamıyorum burdan.... telden cuma atarım cinsiyetiyle birlikte:)
TABİKİ canım....oğlum eylülde doğdu ona astronot denen kalın tulumlardan almıştık dışarı çıkarken giymesi için ....onu giydirip çıkıyordum dışarı çokta rahat oluyordu bebiş te hiç üşümüyordu..
canim sagolasin liste icin ama biz topkkte yiyecek icecek isimleri vermiyoruz daha onceden bu konuyla ilgili bicok kez yazi yazdik bazi seyleri yapamayan ve bulamayan arkadaslarimiz oluyor hamile oldugumuz ve aserdigimiz icinde olmuyor yiyecek icecek paylasiminda bulunmak.biliyorum sen sik ugramiyorsun o yuzden senin icin tekrar hatirlatayim dedim
canim bugun daha hicbirsey yemedim gram istahimda yok
bilmiyorum artik kizmi olacak hala kizim olacak diye dusunemiyorum kesin olmadiktan sonrada alistirmicam kendimi sonra cok uzulurum :26:
evet benim ogluslar 12 inci haftada kipir kipirdi
alisveris isi hamileligin en zevkli seyi ya bi cinsiyetleri belli olsun ondan sonra yasasin alisveris yapmak
canim beceremicek biseyi yok ilk sayfaya bi liste olusturulup arkadaslarin fikirlerini yazicaz sadece.
siz bilirsiniz kendine guvenen ben takip ederim diyen kim varsa karar verin artk onemli olan duzenli takip edilmesi
Lütfen beni yanlış anlamayın ama bebeğinize velet, sıpa tarzı söylediğiniz kelimeler beni rahatsız ediyor. Özellikle sıpa nedir arkadaşlar ya? Bu arada ben de izninizle bu topige katılmak istiyorum :)
kiyafet isi hele kesinlikle fazla alinmamali hem bebek cabuk buyuyor hemde hediye falan cok geliyor zaten.
islak bez stogumu niye kiz ocak ayinda islak bezler karaborsayami gircekmis
Hadi inş ve bence arada bir dr a daha gitmek lazım durumu içimize daha çok siniyor
Kalp atışlarını duymuştun ama dimi bu ilk değil yani
Lütfen beni yanlış anlamayın ama bebeğinize velet, sıpa tarzı söylediğiniz kelimeler beni rahatsız ediyor. Özellikle sıpa nedir arkadaşlar ya? Bu arada ben de izninizle bu topige katılmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?