kiyafet isi hele kesinlikle fazla alinmamali hem bebek cabuk buyuyor hemde hediye falan cok geliyor zaten.
islak bez stogumu niye kiz ocak ayinda islak bezler karaborsayami gircekmis
Islak mendil kullanmayın kızlar ya ben ilk cocuğunda yurtdışında doğurdun büyüttün 3 yasına kadar ve orda ıslak menfıl dıye bişey yok 1 markada vardı oda kokusuzdu cok zararlı ben hep yıkadım popişini hep yıkadım bundsda öyle yapıcam gezmelıkte ıslak mendıl olsnilirde ama mecbur kalmasam kullanmam
aslında pamukla suyla silin diyolar da kış günü üşütmeyelim çocukları ondan korkuyorum
bahsettiğin tulum bundan mı canım? gördüm dayanamadım aldım bunu, yumuş yumuş.oğluşuma sarılıyorum sanki buna sarılıp. kocam kafayı yedin iyice alma artık bir şey diyor
duymuştum canım ilk değil kaldığım günden itibaren en son geçen ay gittiğimde 54 kilo idim normaldede öyleydim şimdi 57 kilo olmuşum huvv dedim kendime:)
afedersiniz kızlar bilmiyordum zaten ilk önce program ismini söyledim kabızlık çekenler izlesin diye kuralı bilmesemde yemek tarifi yazmak istemedim zaten ama arkadaş iş yerindeyim izleyemicem sen tarifi alır mısın deyince bende kabızlık çeken çok kişi vardı herkes faydalansın dedim alan alamayan canı çeken olur düşünemedim keşke arkadaşa özelden yazsaydım tekrardan özür dilerim çok üzüldüm şimdi :26:
Sabahları aç karna. İlacı içtikten sonra da 45 dk bir şey yemiyorum.
İlaçpedia'da şöyle yazıyor bak;
İlacınızı boş mide ile, yemeklerden 30 dakika önce alınız.
İlacınızı tercihen yarım bardak su ile birlikte alınız.
Troid ilaçları aç karna alınır diye biliyorum bende.
Cogumuzun evınde doğal gaz oluyo yaz kış sıcak su üşümez bişecık olmaz
kızlar dahil oldum ama troid hapı mı içiyorsunuz?
benim bi arkadaşımda her kakasını yaptıktan sonra hemen kova leğen getirip yıkıyodu tertemiz çocuk ohhIslak mendil kullanmayın kızlar ya ben ilk cocuğunda yurtdışında doğurdun büyüttün 3 yasına kadar ve orda ıslak menfıl dıye bişey yok 1 markada vardı oda kokusuzdu cok zararlı ben hep yıkadım popişini hep yıkadım bundsda öyle yapıcam gezmelıkte ıslak mendıl olsnilirde ama mecbur kalmasam kullanmam
kızlar dahil oldum ama troid hapı mı içiyorsunuz?
Kızlar moralim sıfır yine.. Yaz okulumdan aradılar oğlum ateşlenmiş.. Dr dayız şimdi kapsamlı
Tetkikler yapılıo ... İlk olayımız pipide bitik vardı acil sünnet olması gerekiomuş...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar az önce yiyecek içeren tarif için hepinizden tek tek özür dilerim özellikle canı çekenler hakkını helal etsin lütfen. daha önce canım şundan çok çekti yedim zararı olur mu bende şundan zararlı olsa da canım çektiğinden yedim diyen hatta içecek resmi bile konan yazılar okumuştum o yüzden yiyecek içecekten bahsetmenin yasak olduğunu düşünemedim. ama hepimiz hamileyiz yasak olmasa da bahsetmemek lazım düşüncesizlik ettim ben kabız değilim çok şükür sizlere faydalı olmak istemiştim kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım hakkınızı helal edin. kendimi çook kötü hissettim yaa
(sağlık sorunlarımdan dolayı sık da giremiyom bilemedim ya)
sıla uyardığın için teşekkürler
Çok güzel ya 3 kilo almışsın ben zaten kilolu kalmıştım ( 60-61kilo ) hiç kilo almadım gebelik sorunlu olmazsa çok az çağırıyor dr
Ben ilk 5h keseyi gördüm 7h kalp atışını duyduk 1 ay snr gel dedi çocuk 2,5 aylık ben 2 kere görmüştüm ki arada dr gittim de rahatladım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ennişler ve bebişlerii:)
dün eşimin iş yerinde yangın tatbikatı varmış,3 te çıkması gerekiyoken 6 da çıkacaktı işten.bende saat 6 da uyuyakalmışım,kalktığımda bi baktım saat 8 olmuştu.eşim eve gelmemiş,arıyorum telefonu kapalı.aşağı baktım araba yok.aklıma bin türlü şey geldi,arkadaşını filan aradım yok adam ortada.ben tabi ağlamaktan bi hal oldum,kasıklarıma da sancı girdi.en son 9 da geldi beyefendi.neymiş,şarjı bitmiş...adak adamıştık hamile kalınca kurban kesmek için,ona bakmaya gitmiş bana da söylememiş bende giderim diye
sonra benim ağrıyı farkedince acilde aldık soluğu neyse ki bişeycik olmamış bebeğime.akşam akşam baba-kız korkuttular beni(
Cogumuzun evınde doğal gaz oluyo yaz kış sıcak su üşümez bişecık olmaz
merhaba ennişler ve bebişlerii:)
dün eşimin iş yerinde yangın tatbikatı varmış,3 te çıkması gerekiyoken 6 da çıkacaktı işten.bende saat 6 da uyuyakalmışım,kalktığımda bi baktım saat 8 olmuştu.eşim eve gelmemiş,arıyorum telefonu kapalı.aşağı baktım araba yok.aklıma bin türlü şey geldi,arkadaşını filan aradım yok adam ortada.ben tabi ağlamaktan bi hal oldum,kasıklarıma da sancı girdi.en son 9 da geldi beyefendi.neymiş,şarjı bitmiş...adak adamıştık hamile kalınca kurban kesmek için,ona bakmaya gitmiş bana da söylememiş bende giderim diye
sonra benim ağrıyı farkedince acilde aldık soluğu neyse ki bişeycik olmamış bebeğime.akşam akşam baba-kız korkuttular beni(
sanırım ondan canım...ara malzemesi bayağı kalın..İLK bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?