2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende öyle seviyorum herkez iradesi ile özgürdür kimse kimseyi kısıtlayamaz sen nasıl sevmek istiyosan öyle sev sevmek isteyen nasıl istiyosa öyle sevsin...evet bi hayvan değil katılıyorum ama sıpa annesine güzelmiş

ay canim çok tatlisin takma bu kadar o kadarciktan bisey olmaz ya

ay canim geçmiş olsun Allah korusun kotu şeylerden

bence de öyle canim isteyen istediği gibi sever çocuğunu ben sipam diyorum kuzum diyorum minnakim findik kurdum diyorum isteyen.kibar kibar sevsin çocuğunu kimseyi ilgilendirmez

sağol canım.amin inşallah hepimizi korusun Rabbim...

Lütfen beni yanlış anlamayın ama bebeğinize velet, sıpa tarzı söylediğiniz kelimeler beni rahatsız ediyor. Özellikle sıpa nedir arkadaşlar ya? Bu arada ben de izninizle bu topige katılmak istiyorum :)

hoşgeldiniz...
herkes çocuğunu istediği gibi sever,bende sıpam diye seviyorum bu sadece beni ilgilendirir öyle değil mi?

:) Ben kimseyi kısıtlamak için söylemedim.. Bu kadar abartmaniza gerek yok. Ne elinize ne dilinize kilit vurabilirim değil mi? Diğer arkadaş ne güzel cevap vermiş.. Düşüncemizi dile getiremeyeceksek burda ne işimiz var? Kimseyi kirmadan, incitmeden tabi.. Bu arada hoş geldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim.. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz..

SİDAL20 canım gözün aydın:))

SWEATFEBRUARY27,canım hiç korkma bende aynı şikayetten acile gittim dün akşam,rahim geriliyormuş büyüdüğü için bu ağrılar çok normalmiş:)

KTİY79, canım geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin oğluşunun.

bende önce 6+3 ken gitmiştim 8+00 dı sanırım şimdi tam 12+2 olcak cuma 3.cü kontrolum benimde bende çok sık gitmedim...:)

Öyle olunca da merak ediyor insan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım medıcalparkta hangi doktora gidiyorsun birde doğum ücretleriyle ilgili bilgin varmı?

Benim doktorum Mehtap Yazıcıoğlu canım. Normal doğum taraftarı bir doktor. Henüz doğum detaylarını konuşmadım. Ssk ile de anlaşmaları var ama. Biraz daha zaman ilerlesin detayları konuşacağım nasipse.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insanın sevgisine müdahale eder oluyolar kimse kırılmasın darılmasın valla sevgi sınırsızdır:)

arkadaşlar merhaba herkese dün çok iş yaptım kasığımda batmalar başlamıştı sonra karnım tüm gün ağrıdı dayanamadaım gittim doktora bugün korktum biraz ama şükürler olsun bebiş iyiymiş geldim yine batma oldu çok fena size de batmalar oluyor mu

Nerede yes 1 saattir okuyorum an a yazabildim ne kadar hizli ilerliyor bu topik mid bulantilarim bitti diyordumki bugun tekrar basladi bi giremedim topige bu bulantilar yuzunden bi azalsin daha cok vakit ayirabilirim umarim

Kizlarr ben bebegimi cok ozledm yaaa onu kucagmda istiyorum opup koklamak istiyorum.. zaman cabuk gecer insaallah.. annemleride cok ozledm.. malum durumumu biliyosunuz.. temizlik yaptim cok yoruldum sonra oturup agladm.. her seye agliyorum ya ne kadarda kendimi yipratiyorum.. ama elimde degil.. ben memleketime gitmek istiyorum ya hemde cok istiyorum ama anlamiyolar beniii. Esim ne dedi biliyomusunuz en erken kurban bayraminda gidersin dalga geciyo benmle resmen ya.. dualarinizi eksik etmeynn kizlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…