merhaba geçmiş olsun bebişin iyiymiş şükür
topige hoşgeldin hayirli olsun bebeğin inşaallah. bu arada herkesin yavrusunu istediği şekilde sevmeye hakki var diye düşünüyorum bana sipa demek çok sevimli geliyor. hatta esime çoğu zaman şöyle su sipana yaramazlık yapmasin vb. şeyler söylediğim oluyorrahatsız oluyorsan sen öyle sevme bebeğini cnm
ay canim çok tatlisin takma bu kadar o kadarciktan bisey olmaz yakızlar az önce yiyecek içeren tarif için hepinizden tek tek özür dilerim özellikle canı çekenler hakkını helal etsin lütfen. daha önce canım şundan çok çekti yedim zararı olur mu bende şundan zararlı olsa da canım çektiğinden yedim diyen hatta içecek resmi bile konan yazılar okumuştum o yüzden yiyecek içecekten bahsetmenin yasak olduğunu düşünemedim. ama hepimiz hamileyiz yasak olmasa da bahsetmemek lazım düşüncesizlik ettim ben kabız değilim çok şükür sizlere faydalı olmak istemiştim kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım hakkınızı helal edin. kendimi çook kötü hissettim yaa
(sağlık sorunlarımdan dolayı sık da giremiyom bilemedim ya)
sıla uyardığın için teşekkürler
ay canim geçmiş olsun Allah korusun kotu şeylerdenmerhaba ennişler ve bebişlerii:)
dün eşimin iş yerinde yangın tatbikatı varmış,3 te çıkması gerekiyoken 6 da çıkacaktı işten.bende saat 6 da uyuyakalmışım,kalktığımda bi baktım saat 8 olmuştu.eşim eve gelmemiş,arıyorum telefonu kapalı.aşağı baktım araba yok.aklıma bin türlü şey geldi,arkadaşını filan aradım yok adam ortada.ben tabi ağlamaktan bi hal oldum,kasıklarıma da sancı girdi.en son 9 da geldi beyefendi.neymiş,şarjı bitmiş...adak adamıştık hamile kalınca kurban kesmek için,ona bakmaya gitmiş bana da söylememiş bende giderim diye
sonra benim ağrıyı farkedince acilde aldık soluğu neyse ki bişeycik olmamış bebeğime.akşam akşam baba-kız korkuttular beni(
bence de öyle canim isteyen istediği gibi sever çocuğunu ben sipam diyorum kuzum diyorum minnakim findik kurdum diyorumbende öyle seviyorum herkez iradesi ile özgürdür kimse kimseyi kısıtlayamaz sen nasıl sevmek istiyosan öyle sev sevmek isteyen nasıl istiyosa öyle sevsin...evet bi hayvan değil katılıyorum ama sıpa annesine güzelmiş
Kızlar ikili tarama sonucumuz güzel çıktı çok şükür😊 1/33500 müş risk. Normal dedi doktor. Darısı sonuç bekleyen annişlerin başına😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tünaydın kızlarrr
bu gün kasıklarıma bi ağrı giriyor..
afedersiniz ama hani tuvaletinizi tutunca sıkışınca ağrır ya öyle bir şey..
yüreğim ağzımda yaşıyorum hep..
bu arada Ben adet tarihime göre hesaplıyorum haftayı
gerçi benim geç döllenme sat 17 marttı doktor 8nisan kabul edicez dedi..
ondan sonra yine 1 hafta ileride benim sıpacık
doktor verdiğim doğum tarihi değişmez ama iri doğar dedi..
EFTALİM ve hayırlı haberlerle dönen diğer arkadaşlar çok sevindim bebişlerinizin iyi olmasına..
inşallah hep hayırlı haberler alırız...
benim göbişte yavaştan iyice belli oluyor..zaten göbişim vardı ama şimdi farklılaştı..
ağustos gibi hamilelik kıyafetlerine geçerim gibi duruyor..
Kızlar moralim sıfır yine.. Yaz okulumdan aradılar oğlum ateşlenmiş.. Dr dayız şimdi kapsamlı
Tetkikler yapılıo ... İlk olayımız pipide bitik vardı acil sünnet olması gerekiomuş...
ay canim çok tatlisin takma bu kadar o kadarciktan bisey olmaz ya
ay canim geçmiş olsun Allah korusun kotu şeylerden
bence de öyle canim isteyen istediği gibi sever çocuğunu ben sipam diyorum kuzum diyorum minnakim findik kurdum diyorumisteyen.kibar kibar sevsin çocuğunu kimseyi ilgilendirmez
Lütfen beni yanlış anlamayın ama bebeğinize velet, sıpa tarzı söylediğiniz kelimeler beni rahatsız ediyor. Özellikle sıpa nedir arkadaşlar ya? Bu arada ben de izninizle bu topige katılmak istiyorum :)
ay canım o hiç aklıma gelmiyor ki kendi kendime diyorum su ısıtıcıda ısıtana kadar ya pişik olur ya üşür
bende önce 6+3 ken gitmiştim 8+00 dı sanırım şimdi tam 12+2 olcak cuma 3.cü kontrolum benimde bende çok sık gitmedim...:)
canım medıcalparkta hangi doktora gidiyorsun birde doğum ücretleriyle ilgili bilgin varmı?
ay canim çok tatlisin takma bu kadar o kadarciktan bisey olmaz ya
ay canim geçmiş olsun Allah korusun kotu şeylerden
bence de öyle canim isteyen istediği gibi sever çocuğunu ben sipam diyorum kuzum diyorum minnakim findik kurdum diyorumisteyen.kibar kibar sevsin çocuğunu kimseyi ilgilendirmez
:)):9. Oluyo bazen unutkanlık bide seviniyordu kı kızım bebekden anlıyo kurularsan iyi pişikte olmuyo oh mıs
bir şeye müdahale ettiğim yok. Fikrimi söyledim. Ayıp ya. Bebeğinizin hatrina uzatmayin lütfen..
canim bebis cicileri konusunu kim actiysa o sayfanin ilk basina olusturulsun liste burda ilk sayfada isim listesi 120 kisiden fazla zaten cok kalabalik ilk sayfaya alinacaklar diye liste olmaz bide yanina
Wuuuuuw 120 kişi olduk mu yahu😳😳 maşallah maşallah hepimize😊
Wuuuuuw 120 kişi olduk mu yahu😳😳 maşallah maşallah hepimize😊
TEK TEK SAYDIM 144 KİŞİ OLMUŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?