2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hayirli olsun bebegin canim o gelen sivi akintidir bebegin suyu olacagini sanmiyorum Allah korusun aklina getirme ama doktoruna da Daniş yine de

teşekkür ederim cevaplarınız için. hoşbulduk
doktorumu aradım, seni çok rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz ama yine de bir görmek lazım dedi. memleketimde de değilim, yaşadığım yerde de değilim şu an. pazartesi memlekette doktora gitmeyi düşünüyordum ama burada da birini bulup görünsem iyi olacak galiba.

İnsanlara hiç tamammülüm yok sinirlerim tepemde iyi mi kızlar

Canım doktora gittin mi diye merak ettim, yazdıysan da bulmadım, sayfa ne hızlı akıyor yahu.

gittim kuzu bebek gelişim düzeyi haftasına göre iyi dedi oynaması falan güzeldi cinsiyet için pozisyon uygun değildi bacak bacak üstüne atmış elleriyle uğraşıyodu bende çok öenmli değil cuma kendi doktoruma gitcem dedim ikili taramayı yapalım dedi bende yok cuma günü dedim bi sıkıntı yok iyi dedi ense kalınlığına falan bakmadı burun kemiği falan kendi doktorum bakar gördümya yeter baana:)

Bir şeye müdahale ettiğim yok. Fikrimi söyledim. Ayıp ya. Bebeğinizin hatrina uzatmayin lütfen..

tamam cnm fikrini söylemişsin, senin söylediğinde arkadaşların söylediği de doğru yerine göre, sıkıntı yok. Bu arada hoş geldin, hayırlı olsun, nasıl geçiyor hamileliğin epey ilerlemissin.

Gitmissin doktora sikinti yokmus cok sukur senin adina sevindim canim :) gozun aydin..

Ben de ilac kullanmak istemiyorum. Zararliymis gibi geliyor. Faydasi olacagini da sanmiyorum zaten. Ilac deyince bile midem donuyor sanki

Masaallah ne guzel cok sanslisin canim. Benim 6.hafta dolunca bir basladi pesimi birakmadi. Kusma olmuyordu oyle bir iki kez ancak kusmustum. Ama 3 gundur asiri bulanti ve kusmam var. Cok zor cok bunaldim artik.

canım bir çoğumuzun ki 12 haftada tavan yaptı benim ki de dahil ama 10 gün sonra bişey kalmıyor minimumda şimdi çok şükür rahatladım baya inş. seninde geçer bi an önce

Insaallah dedigin gibi olur canim. Ben de aynu sekilde umut ediyorum burda okuduklarimdan. Yarin 12.haftam bitiyo bakalim.

Aman canim uzak dur sen o doktordan. Baksana davranisa ya, zaten hassas bi donemdeyiz. Cok sinir bozucu cidden.

ah fistigim ben 14 uncu haftanin icine girdim azcik iyi oldum derken basa dondum gecicek insallah gecicek ya sabir :26:

Canim sen bendeb daha cok cektin zaten. Aklima geldikce kendime dua edince seni ve boyle sikinti ceken tum hamisleri de katiyorum duama. Hayirlisiyla bitsin su bulantilar da tadini cikaralim artik ya ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?

canım ben en son 10 hafta 4 gunlukken gitmistim
doktor bana sistemde ve ultrasonda 9 hafta gorundugunu soyledı
bende hıc benım hesabıma gore sukadar demedım

İyi hadi gözün aydın sevindim

tahlil.com da birin daha ben gibi sadece + yazıyor dr. protein kaçağndan bahsetmemiş. senin tahlillerde proteinde ne yazıyor...

merhaba 1999 doğumluyum

blirubin: negatıf

keton ve glukoz : negatif

nitrit :negatif

protein: +

hemoglobin: ++

loksit esteraz: negatif

urubilinojin : normal

ph: 5,5

dansite: 1,028

renk: sarı

görünüm bulanık

mikroskobi

lokosit:1/hpf

eritrosit: 32/hpf

diğerleri 0

TahlilCom2014-02-02 21:08:19.0
Adetli olabilirsiniz veya taş-kum düşürüyor olabilirsiniz..

tamam cnm fikrini söylemişsin, senin söylediğinde arkadaşların söylediği de doğru yerine göre, sıkıntı yok. Bu arada hoş geldin, hayırlı olsun, nasıl geçiyor hamileliğin epey ilerlemissin.

Teşekkür ederimmm.. Ben 12. haftama kadar çok bulantı ve mide ağrısı çektim ancak şu an düzeldim hatta temizlik yapıyorum şu an yaz temizliği :) Sizin de hayırlı olsun bebişiniz.. Haftaya cinsiyeti öğreneceğim inşallah :)

saol canım hepimizin gözleri bayram eder inş asıl kontrol cuma şimdilik rahatım:)

Nerede yes 1 saattir okuyorum an a yazabildim ne kadar hizli ilerliyor bu topik mid bulantilarim bitti diyordumki bugun tekrar basladi bi giremedim topige bu bulantilar yuzunden bi azalsin daha cok vakit ayirabilirim umarim

he ya az biraz gevezemiyiz ne insan 1-2 saat bakmasa uçup gidiyo sayfalar daha şimdiden 2000e yaklaştı sayfa sayısı , doğuma kadar 10000'i geçeriz biz bu çeneyle

Gerçekten okuya okuya bitiremedim, güya kalkıp evi toparlayacaktım kaldım başında

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Vee bulantıları gider gibi olup gelen arkadaşlar inşallah bulantılarınız hayırlısıyla gelmemek üzere gider.

Sidalci sonucun iyi çıkmış gözünüz aydın,
Sılam kayınvalidenleri yollamışsın, bulantıların başlamış yine çok geçmiş osun.
Mrssuperfine hayırlı haberlerle gel dokatordan inşallah,
adzeynep çok geçmiş olsun, panik olmuşsun, inşallah böyle bir tedirginlik yaşamazsın bir daha,
Pınar çok geçmiş olsun oğluna, Allah acil şifalar versin.
Duşjeline bende çok üzülmüştüm Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere katından hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller ihsan etsin inşallah..
Mssdely nerelerdesin. Ankara'ya gitmişti değil mi? Yolculık nasıl geçti acaba?

Erkek arkadaşı saçına boşalan arkadaş lütfen git ötede bayıl

Bu arada benim oğlum olacak Allah'ın izniyle Mustafa
Hiç kusmadım ve midemde çok az bulanmıştı.

Ve bende sürekli hapşuruyorum, başta grip olacağım zannettim ama haftalar oldu hala hapşuruyorum

İsmini yazamadığım arkadaşlarım hepinizin yazılarını okudum ama bazı isimleri akılda tutmak zor oluyor
Alıntıda yapmayayım dedim. Çoooook mesaj ve çook sayfa vardı.Alıntı yapsam sayfalarca ben olacağım sadece

Bu arada İzmitteyim, alış-veriş için Havuzluhan'a gitmeye can atıyorum.
Gerçekten çok uygun her yere fiyatları. 1 ay önce gittik ama bir şey alamadım.
Ramazandan sonra gitmeyi planlıyoruz

Bu arada aldıklarımı ekleyeceğim şimdi çektim fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…