selam hoşgeldin, bana da olmuştu bir kaç kez aynen bahsettiğin gibi fakat bebekte sorun olmadı. tekrar etmeyince de doktora sormayı unuttum açıkçası. sonra tekrar normale döndü akıntım. normal derken yine fazlaca ama su gibi olan akıntı geçti
Canim oncelikle hosgeldin aramiza sessiz takip etmeyin ya sizde katilin aramiza sat ve yas bilgilerini ozelden yaz bana ekleyelim senide listeye ne kadar kalabalik olursak o kadar guzel olur birimizin bilmedigini birimiz biliyor mesela
akinti olmasi normal canim benimde cok akintim oluyor altimin islakligini hissediyorum bazen resmen doktoruma sordum normal dedi herkesde ayni sekilde olucak diye birsey yok tabi kimininki az olur kimininkide bizim gibi cok bebek suyu olmasi imkansiz getirme boyle seyleri aklina
hayirli olsun bebegin canimo gelen sivi akintidir bebegin suyu olacagini sanmiyorum Allah korusun aklina getirme ama doktoruna da Daniş yine de
TEK TEK SAYDIM 144 KİŞİ OLMUŞ
aktif olan 50 kişi varmıdır ki???
bende önce 6+3 ken gitmiştim 8+00 dı sanırım şimdi tam 12+2 olcak cuma 3.cü kontrolum benimde bende çok sık gitmedim...:)
insanlara hiç tamammülüm yok sinirlerim tepemde iyi mi kızlar
anca sanırım olduğu kadar napalım
Benim gibi hala kendine gelemeyen coktur yeni yeni katilabilir arkadaslar
Canım doktora gittin mi diye merak ettim, yazdıysan da bulmadım, sayfa ne hızlı akıyor yahu.
Bir şeye müdahale ettiğim yok. Fikrimi söyledim. Ayıp ya. Bebeğinizin hatrina uzatmayin lütfen..
şimdi doktorumu aradım açmadı dönecek gün içerisinde biliyorum dicem kasıklarımda ağrı var sizce normalmi oda şöle yap böle yap derse cuma kntrol vardı buğun gelsek olurmu dicem çatlıcam yoksaa buğun tam 1 ay oldu özledim...
albendende okadarben cok kusuyorum ya dün kesın 6 kere kusmusumdur..doktor zofran dıye ılac vermıstı dıl ustu onuda fazla kullanmak ıstemıyordum ama benı hayata tek donduren sey o..onu kullanmadıgım zaman gercekten pert oluyorum..allahım hepımıze sabı versın bu bulantılar cok kotu cok..benımkınınde gececegı yok sankı kacıncı haftama geldım
canım geçmiş olsun benim hiç öyle kusmalarım olmadı ilk haftalarda yani 8.-9. haftalarda bulantım oldu o kadar hiç kusmadım. ama doktorum eğer bulantın varsa hap yazabilirim dedi bulantıyı engelleyici doktoruna bi danış istersen eziyet etme boşuna kendine bebeğinede yazık sanada
canım bir çoğumuzun ki 12 haftada tavan yaptı benim ki de dahil ama 10 gün sonra bişey kalmıyor minimumda şimdi çok şükür rahatladım baya inş. seninde geçer bi an önce
ınsallah cnm bazı doktorlar cok acımasız gercekten..acıl dıye gıtmıstım cok kusmalarım oldugu ıcın normalde randevuma bır hafta vardı..kesın o yuzden boyle yaptı bana zaten gıder gıtmez bana laf soktu hemen dayanamadınmı noldu dıye tersledı benı..sankı cocuk var karsısında..gorumcelerımın lafına geldım guya en ıyı doktormus..tabı canım sadece alttan bakmayla kadındoktoru olunmuyorki..
ah fistigim ben 14 uncu haftanin icine girdim azcik iyi oldum derken basa dondum gecicek insallah gecicek ya sabir :26:
Gunaydin.
kizlar siz haftanizi son adet tarihinizin ilk gununden mi hesapliyorsunuz?
Bende oyle hesapliyordum ama doktorum ilk haftayi ben saymam dedi.
sizin dr.hesabi sizin hesabinizla tutuyor mu?
gittim kuzu bebek gelişim düzeyi haftasına göre iyi dedi oynaması falan güzeldi cinsiyet için pozisyon uygun değildi bacak bacak üstüne atmış elleriyle uğraşıyodu bende çok öenmli değil cuma kendi doktoruma gitcem dedim ikili taramayı yapalım dedi bende yok cuma günü dedim bi sıkıntı yok iyi dedi ense kalınlığına falan bakmadı burun kemiği falan kendi doktorum bakar gördümya yeter baana:)
canım proteinin idrar yollarıyla ilgisi yok,senin vücudunda kalması gereken protein idrarla atılıyor yani protein kaçağı,kesinlikle seni korkutmak istemem ama bazı gebelerde oluyor bu ve yüksek tansiyonda eşlik ederse gebelik zehirlenmesi dediğimiz şey gerçekleşiyor ilerleyen aylarda yani biraz tehlikeli hem anne hem bebek için,bende protein kaçağı normalde de var nefrotik sendrom hastasıyım ama tansiyon yok gebelikte kaçak arttı tansiyon şimdilik normal ama risk altındayım ben,ama senin durumun da sadece gebe kalınca oluyor o farklı bir olay doktorun ne dedi bilmiyorum sanırım takip altında tutar seni,kendine dikkat et haberleşelim...
tamam cnm fikrini söylemişsin, senin söylediğinde arkadaşların söylediği de doğru yerine göre, sıkıntı yok. Bu arada hoş geldin, hayırlı olsun, nasıl geçiyor hamileliğin epey ilerlemissin.
İyi hadi gözün aydın sevindim
Gitmissin doktora sikinti yokmus cok sukur senin adina sevindim canim :) gozun aydin..
Ben de ilac kullanmak istemiyorum. Zararliymis gibi geliyor. Faydasi olacagini da sanmiyorum zaten. Ilac deyince bile midem donuyor sanki
Masaallah ne guzel cok sanslisin canim. Benim 6.hafta dolunca bir basladi pesimi birakmadi. Kusma olmuyordu oyle bir iki kez ancak kusmustum. Ama 3 gundur asiri bulanti ve kusmam var. Cok zor cok bunaldim artik.
Insaallah dedigin gibi olur canim. Ben de aynu sekilde umut ediyorum burda okuduklarimdan. Yarin 12.haftam bitiyo bakalim.
Aman canim uzak dur sen o doktordan. Baksana davranisa ya, zaten hassas bi donemdeyiz. Cok sinir bozucu cidden.
Canim sen bendeb daha cok cektin zaten. Aklima geldikce kendime dua edince seni ve boyle sikinti ceken tum hamisleri de katiyorum duama. Hayirlisiyla bitsin su bulantilar da tadini cikaralim artik ya((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerede yes 1 saattir okuyorum an a yazabildim ne kadar hizli ilerliyor bu topikmid bulantilarim bitti diyordumki bugun tekrar basladi bi giremedim topige bu bulantilar yuzunden bi azalsin daha cok vakit ayirabilirim umarim
Kızlar yarın ikili tarama için gitcm cinsıyeti öğrenırım dımıı??? Çok heyecanlıyımm bn yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?