Heheh pozitifligini severiim. Dimi ya nolcak goren gorsunben de sevmiyorum mayoyu. Olmadi rahat etmez de takinti yaparsam alirim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ayy ne guzel bisiklete binesim geldi. bana kocis hayatta izin vermez bisi olur diye :/
canim kulaklikla mi dinliyosun yoksa normal acip mi dinliyosun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bi gün bi program izliyorum kızıma hamileyim o zamangülesim geldi.. Kadın diyoki hamile kadının mozart ı beethoven ı dinlemesi ayrıyeten bebegede dinletmesi cok rhatlatır onu.. Cocuk uslu olur.. Cocugun karakterinde su olır bu olur...
Yemişim dedim bende mozartını beethovenını tamam dinlendirici müzik rahtlatıyo ama geçici... Bende usb me kuranı lerimden sureler indirip her gün dinlettim kızıma
350 yasin dagıttım..
Daha neler nasip oldu bana ... Allaa şükür ama emeklerimin yaptıklarımın karsılıgını yawas yawas alıyorum
Selam kızlar uzun bir aradan sonra bugün Ankaranin altini ustune getirdim bu sıcakta...Babymall var burda bebek mağazası a dan z ye herşey var kızıma bisiklet alacaktik ...onun harici erkenden bayramlıklarımizi falan aldık hazır eşim izinliyken: P inşallah olmadigini zannettigim gobisim elbise denerken çıktı çok sevindim benn:)))
Tüp bebekte pozitif sonucu aldığımda ve ilk 2,5 ay ablam yaptı temizliğimimi Allah razı olsun.
Yaz temizliğine de bayan aldım. Bende ilk defa aldım ama memnun kaldım. İnşallah sende memnun kalırsın.
Şimdi kendim süpürüp silebiliyorum, ama yavaş yavaş tabii.
İyi günlerde kullanın inşallah canım
Allah kolaylık versin, sürekli taşınmak farklı yerler. Güzel gibi geliyor ama zorluğu da vardır mutlaka.
Nice hayırlı sağlıklı mutlu senelere
Hayırlı olsun bebişin. Hoşeldin
Ne kadar harikaa
Tatile gidene kadar deniz maaleef yok.
Ramazandan sonra havuza yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. Doktorum temizliğinden emin olduğun bir havuz olabilir dedi.
Yüzebilir miyim deyince de tabikii demişti.
Ama nasıl güvenirim ne yaparım hiç bilmiyorum ama çoook istiyorum
Ben bol bol ayran içiyorum ama hazır değil.
Sütümüzü tanıdık temiz bir sütçü ablama getiriyor. Ablamda cam kavanozlara yoğurt yapıp öyle veriyor bana.
Hazır meyve suyu, kola asitli içecek hiç içmiyorum. Sıkma meyve suyuda çok şeker ihtiva ettiğinden tercih etmiyorum.
Bol bol ev yapımı ayran ve maden suyu
Ne kadar güzel maşallah sübhanallah.
Ben şu anda da duyup hissettiğine yürekten inanıyorum. Allah daim etsin inşallah minik prensesini de
Tüp bebekte pozitif sonucu aldığımda ve ilk 2,5 ay ablam yaptı temizliğimimi Allah razı olsun.
Yaz temizliğine de bayan aldım. Bende ilk defa aldım ama memnun kaldım. İnşallah sende memnun kalırsın.
Şimdi kendim süpürüp silebiliyorum, ama yavaş yavaş tabii.
İyi günlerde kullanın inşallah canım
Allah kolaylık versin, sürekli taşınmak farklı yerler. Güzel gibi geliyor ama zorluğu da vardır mutlaka.
Nice hayırlı sağlıklı mutlu senelere
Hayırlı olsun bebişin. Hoşeldin
Ne kadar harikaa
Tatile gidene kadar deniz maaleef yok.
Ramazandan sonra havuza yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. Doktorum temizliğinden emin olduğun bir havuz olabilir dedi.
Yüzebilir miyim deyince de tabikii demişti.
Ama nasıl güvenirim ne yaparım hiç bilmiyorum ama çoook istiyorum
Ben bol bol ayran içiyorum ama hazır değil.
Sütümüzü tanıdık temiz bir sütçü ablama getiriyor. Ablamda cam kavanozlara yoğurt yapıp öyle veriyor bana.
Hazır meyve suyu, kola asitli içecek hiç içmiyorum. Sıkma meyve suyuda çok şeker ihtiva ettiğinden tercih etmiyorum.
Bol bol ev yapımı ayran ve maden suyu
Ne kadar güzel maşallah sübhanallah.
Ben şu anda da duyup hissettiğine yürekten inanıyorum. Allah daim etsin inşallah minik prensesini de
ayy ne guzel bisiklete binesim geldi. bana kocis hayatta izin vermez bisi olur diye :/
canim kulaklikla mi dinliyosun yoksa normal acip mi dinliyosun?
O nasıl bi doktor öyle 500tl bi muaye ne demek yaa. Bazı kadın doğumcular çok para göz oluyor ayıp ya insan o kadar para istemeye utanır.. Allah sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah. İşin tabii kolay değil Allah dayanma gücü, güç kuvvet versin Allah bebişlerine kavuştursunselam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
Kızlar ...alıntı yapamadım..hepinize çok teşekkür...kırk dereceye yakın ateşimiz var... Pipi yetmiyo gibi birde üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı
TEK TEK SAYDIM 144 KİŞİ OLMUŞ
Maşallah bize😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adamın koyduğu yağlar etiketli küçük şişelerdeydi. Sanırım aktardan değildi. Ben gratiste mi watsonsta mı böyle şişeli yağlar görmüştüm. O şekil bakmak lazım. Özellikle kayısı yağı dediler iyi diye.
25 Ocak 2015
O nasıl bi doktor öyle 500tl bi muaye ne demek yaa. Bazı kadın doğumcular çok para göz oluyor ayıp ya insan o kadar para istemeye utanır.. Allah sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah. İşin tabii kolay değil Allah dayanma gücü, güç kuvvet versin Allah bebişlerine kavuştursun
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm.. Bazı doktorlar doğar doğmaz sünneti yaptırın diyor var mı böyle sünnet yaptıran anneler önerir misiniz erkenden yaptırmayı?
Cnm cok cok gecmis oksun iyilesir inşallah bian önce Paşan :)
Ne mutlu cnm ya maşallah Allah bizlerede böyle güzel evlat versin :)
O nasıl bi doktor öyle 500tl bi muaye ne demek yaa. Bazı kadın doğumcular çok para göz oluyor ayıp ya insan o kadar para istemeye utanır.. Allah sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah. İşin tabii kolay değil Allah dayanma gücü, güç kuvvet versin Allah bebişlerine kavuştursun
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm.. Bazı doktorlar doğar doğmaz sünneti yaptırın diyor var mı böyle sünnet yaptıran anneler önerir misiniz erkenden yaptırmayı?
Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim
Bende de var aynısı, yeni yeni azalmaya başladı, inşaallah sende bir an önce atlatırsın :26:
Kızlar karnim çok sis sanki gaz var ama gaz da yok nasil geçer bilen yasayan var mi?
Aynen öyle canım..zaten belli hamile olduğun insanlar saygılı dönüp bakmıyorlar bile :)) yaşlı teyzeler karnıma gülümsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?