2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Heheh pozitifligini severiim. Dimi ya nolcak goren gorsun ben de sevmiyorum mayoyu. Olmadi rahat etmez de takinti yaparsam alirim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen öyle canım..zaten belli hamile olduğun insanlar saygılı dönüp bakmıyorlar bile :)) yaşlı teyzeler karnıma gülümsüyor

ayy ne guzel bisiklete binesim geldi. bana kocis hayatta izin vermez bisi olur diye :/

canim kulaklikla mi dinliyosun yoksa normal acip mi dinliyosun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tv ye takıyorum usb ye acıp dinliyoeum.. Bos bos kanallar izleyip öaneviyatımı öldürecegime aksama kadar kuran sinliyorum

İnş canım ne güzel yapmışsın kuranın da rahatlattığını ve zeka açtığını duymuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım nerde bu babymall

Canım ben evimin yanında diye komşumla spora gidiyordum. Komşum hamile kalınca doktor temizse havuza girebilirsin dedi. Merkezin yönetimine durumu iletip gerçekten temizse havuza girebileceğini söyledik. Bize garanti verdi adam ama komşumda ben de mikrop kaptık. Ben kurtuldum ama o hamileliği boyunca çekti yazık. Ben bu yüzden havuzu normal insanlara bile tavsiye etmiyorum. Tatile gideceğiz kısmetse ama asla havuza girmeyi düşünmüyorum.

C

Ablan ne güzel yardım ediyor maşallah canım. Ben de memnun kalırım inşallah. Rahat olucak benim için.

ayy ne guzel bisiklete binesim geldi. bana kocis hayatta izin vermez bisi olur diye :/

canim kulaklikla mi dinliyosun yoksa normal acip mi dinliyosun?

Benim kocamın dünyadan haberi yok ki. Geçen gün forumda izin vermeyen kocaları okuyunca denemek için cips istedim alayım hangisinden istiyorsun dedi o derece.
😂

O nasıl bi doktor öyle 500tl bi muaye ne demek yaa. Bazı kadın doğumcular çok para göz oluyor ayıp ya insan o kadar para istemeye utanır.. Allah sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah. İşin tabii kolay değil Allah dayanma gücü, güç kuvvet versin Allah bebişlerine kavuştursun
Kızlar ...alıntı yapamadım..hepinize çok teşekkür...kırk dereceye yakın ateşimiz var... Pipi yetmiyo gibi birde üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm.. Bazı doktorlar doğar doğmaz sünneti yaptırın diyor var mı böyle sünnet yaptıran anneler önerir misiniz erkenden yaptırmayı?

Aynen canım dediğin gibi yapmakta fayda var. Çok sağ ol

Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim

Ben çok istedim eşim istemwdi.. Şimdi çok pişman.. Bitikten çok çektik.. Bence hemen yaptırmal göbekle bir iyileşmesi çok mantıklı

Cnm cok cok gecmis oksun iyilesir inşallah bian önce Paşan :)

Ne mutlu cnm ya maşallah Allah bizlerede böyle güzel evlat versin :)

Saol canım inşallahh

Ben oğlumu 9 aylikken sünnet yaptirmistim bizimki Dr yüzünden sıkıntılı geçti hatirlamak bile istemiyorum ama onun harici su an çok rahatiz.oğlum 5 yasinda.

Kızlar karnim çok sis sanki gaz var ama gaz da yok nasil geçer bilen yasayan var mi?

Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim

Bende de var aynısı, yeni yeni azalmaya başladı, inşaallah sende bir an önce atlatırsın :26:

Bende de var aynısı, yeni yeni azalmaya başladı, inşaallah sende bir an önce atlatırsın :26:

Malesef sogan sarmisak tiksintiso bende de devam ediyor ama bulantilar azaldi en azindan çıkamıyorum cok sukur

Kızlar karnim çok sis sanki gaz var ama gaz da yok nasil geçer bilen yasayan var mi?

Benim 9.haftam davul gibi geçti birhfta sürdü burda sordum doktoruma sordum gaz dediler kendiliğinden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…