2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah saydım 15 kız 15 erkek var başabaş: ) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tv ye takıyorum usb ye acıp dinliyoeum.. Bos bos kanallar izleyip öaneviyatımı öldürecegime aksama kadar kuran sinliyorum

Iyi fikir canim. Ben de iyle yapayim tasindigimizda.

canım nerde bu babymall

Canim istanbul yolu uzerinde. Aoc yi gecince acity e gelmeden sagda.

Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim

Kesinlikle dayanamiyorum ben de yaaaaa. Hatta adi bile gecince sanki kokusu geliyo burnuma

Sat.tarihim aynı olanların hep kızı olacak bakalım benimki ne olacak : ))))

Geçiyo kızlar benim 12.haftadan sora tamamen gitti koku hassasiyetim. Çok rahat yemek yapabiliyorum artık allaha şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.

eğer o doktor sadece parayı ön planda tutarak size böyle bir yönlendirme yapmaya çalışıyorsa yazıklar olsun onun insanlığına. eminim olumsuz örnekler kadar belki de daha fazla olumlu sonuçlanan üçüz gebelik örnekleri vardır. Allah yardımcınız olsun , hep olumlu düşünün.

Aa geçmiş olsun canım. Ne dedi doktor?

Aynen bende de yok ya o azim. Sıcakta pestil gibi oluyorum zaten :)

satımız aynı canım bakalım ne olacak bizimkiler

Aa geçmiş olsun canım. Ne dedi doktor?

bebişe baktı kalp atışına baktı canım şükür iyiymiş bebişimiz ama dün çok korktum

Teşekkür ettim hiç görmemiştim daha önce o yolu hiç tercih etmediğimden sanırım 😘😘

benim doktorum rahim ağzı kısalığıma rağmen bana yüzmeyi önerdi fakat İstanbul'da güvenebileceğim bir havuz yok, şehirdışına da çıkamıyorum. fırsatınız varsa çok zorlanmadan değerlendirin bence.

Bugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttı Başım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi

Belli dönemlerde artış olabiliyormuş canım ama 4. Aya geçer tamamen herhalde. Sıcakta mide bulandırıyor ya. Geçmiş olsun canım.

satımız aynı canım bakalım ne olacak bizimkiler

bebişe baktı kalp atışına baktı canım şükür iyiymiş bebişimiz ama dün çok korktum

Sevindim canım. Bir daha yorma kendini o kadar.

Belli dönemlerde artış olabiliyormuş canım ama 4. Aya geçer tamamen herhalde. Sıcakta mide bulandırıyor ya. Geçmiş olsun canım.

Sağol canım, bir an önce geçsin bunlar da hamileliğin balayı dedikleri 2. üç ay gelsin.

Kızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.
i
canim yarina hayirli haberlerle gel insallah bebis cok iyidir
seninkisi oglanmis gobo doguyor icime benim bakalim dogru cikacak mi
Kızlar karnim çok sis sanki gaz var ama gaz da yok nasil geçer bilen yasayan var mi?
.
canim benimde karnim cok sis sabah kalkinca geciyor sonra yine ayni oluyorum ya
birde senin bilgilerin yok listede lutfen sat ve yasini ozelden yaz bana
Bugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttı Başım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi
ahh canim bende 13 uncu haftanin icindeyim bugun kusmadim ama o agzimin berbat tadi bulanti ve istahsizlik devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…