Erkek bebeklerde patlama var masallah
canım nerde bu babymall
Canım tv ye takıyorum usb ye acıp dinliyoeum.. Bos bos kanallar izleyip öaneviyatımı öldürecegime aksama kadar kuran sinliyorum
canım nerde bu babymall
Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi fikir canim. Ben de iyle yapayim tasindigimizda.
Canim istanbul yolu uzerinde. Aoc yi gecince acity e gelmeden sagda.
Kesinlikle dayanamiyorum ben de yaaaaa. Hatta adi bile gecince sanki kokusu geliyo burnuma
selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
eşim de diyor sen öğrendin bana söylemiyorsun cinsiyet pastası yapacaksın diyo yok dedim ya en sonunda inandı
13+2 yim canım 3 boyutlu bakmadı doktor normal baktı hep özele gidiyorum
sanırım benimde senin yemekler pişmiştir canım
en iyisi canım ya dün yoruldum tüm gün ağrıyla yattım sonra bugün soluğu doktorda aldım
maşallah canımnice 2 li 20 li yıllara mutlulukla
doktoruma sordum bu yoğurt işini bende bugün kp ev yoğurdu yapan bir yerden alıyor yoğurt sakınca varmı diye nasıl yapıldığını bilmediğim için güvenemem ben falan dedi doktor sen evde yap dedien iyisi sütaş neyim almak sanırım
ne güzel düşünüyorsun canım ya bende yavruma bildiğim duaları öğreteceğim küçükken ilk isteğim bu
Evet canım ilk bebeğim tesekkur ederim
Kızlar ...alıntı yapamadım..hepinize çok teşekkür...kırk dereceye yakın ateşimiz var... Pipi yetmiyo gibi birde üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı
Icmem miii hatta acik istemiyorum kapali ayran aliyorum. Valla canim cekerse yeme icme istegim gecene kadar kolay fanta gazoz ice tea. Hepsinden aliyorum. Canim istemezse hazir meyvesuyu sut iciyorum. Meyvesuyunu sıkıp taze taze icecek azim yok bende :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Aynen bende de yok ya o azim. Sıcakta pestil gibi oluyorum zaten :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sat.tarihim aynı olanların hep kızı olacak bakalım benimki ne olacak : ))))
Aa geçmiş olsun canım. Ne dedi doktor?
Iyi fikir canim. Ben de iyle yapayim tasindigimizda.
Canim istanbul yolu uzerinde. Aoc yi gecince acity e gelmeden sagda.
Kesinlikle dayanamiyorum ben de yaaaaa. Hatta adi bile gecince sanki kokusu geliyo burnuma
Yüzmenin gebeler için başlıca faydaları:
- Bel ve sırt ağrılarını önler
- halsizlik ve yorgunluk şikayetlerini azaltır
- Psikolojik rahatlama sağlar, stresi önler
- Kasların güçlenemsini ve vücudun çevikleşmesini sağlar
- Hamilelikte aşırı kilo almayı önler
- Doğumdan sonra formunuza daha kolay dönmenizi sağlar
- Uyku sorunlarını azaltır
- Kalp ve akciğer sistemlerini çok iyi çalıştıran bir spor olduğu için annenin ve bebeğin daha bol oksijen almasını sağlar.
- Gebelikte tansiyon yükselmesi ile ilgili problemeleri önler
- Bazı hamilelerde sabah bulantılarının azalmasını sağlar
bu bilgiyi internette buldum. sen de yüzdüğünü yazmışsın yüzmesinin faydasını görüyormusun? başka denize giden arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim yüzmenin her hangi faydasını gören varmı? ben de ona göre karar vericem.
Bugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttıBaşım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi
satımız aynı canım bakalım ne olacak bizimkiler
bebişe baktı kalp atışına baktı canım şükür iyiymiş bebişimizama dün çok korktum
Belli dönemlerde artış olabiliyormuş canım ama 4. Aya geçer tamamen herhalde. Sıcakta mide bulandırıyor ya. Geçmiş olsun canım.
canim yarina hayirli haberlerle gel insallah bebis cok iyidirKızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.
i
seninkisi oglanmis gobo doguyor icime benim bakalim dogru cikacak miSat.tarihim aynı olanların hep kızı olacak bakalım benimki ne olacak : ))))
canim benimde karnim cok sis sabah kalkinca geciyor sonra yine ayni oluyorum yaKızlar karnim çok sis sanki gaz var ama gaz da yok nasil geçer bilen yasayan var mi?
.
ahh canim bende 13 uncu haftanin icindeyim bugun kusmadim ama o agzimin berbat tadi bulanti ve istahsizlik devammmBugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttıBaşım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?