2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tünaydın canım maşallah size 15h olmuşsunuz :) kız babacı olur erkek anneci ben erkek istiyorum beni desteklesin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erkek bebek bakımı çok zor sana ablamın oğlunu anlatsam inanamazsın elektirikli spürgeyle susan bir bebekti inanamazsın sabaha kadar elektirikli süpürge çalışırmı apartmandakiler şikayet üstüne şikayet en sonunda kendi evinden tek katlı müstakil eve kiracı çıktı yada arabayla gezerlerdi o araba hiç durmıycak yalnız sürekli gider vaziyette aman yarabbim btün aile seferber olduk birde erkek çocuğunda daha çok olan gaz gaz oof

13 haftalık cnm çok aşırı değil bazen gaz sancısı ve adet sancısı gibi bebek geliştiği için mi acaba

13 haftaysan yukarılara doğru hareketleniyor artık normal yani benim sat a göre salı 13 oluyor ama usg de salı 12 olacak ben usg baz alıyorum bu haftalarda artık yavaş yavaş düşük riski geçiyor çünkü rahimden yukarı çıkıyorlar içeride ki harekette ağrı olarak hissettiriyor kendini çok keskin nefes kesen ağrılar olursa dr ara yada git ama normal ağrılarsa taşınma ağrısıdır içini fedah tut

Korkutma beni :)
Benim kız yeğenimde elektrikli süpürge sesinde uyurdu nedeni aslında cinsiyetten değil o ses anne karnındaki sese çok yakın olduğundan kendilerini güvende ve anne karnında hissediyorlar

Canım ya benimde çarşambaya 12 hafta oluyor ve doktor randevum var çok sabırsızlanıyorum. Cinsiyet için çok erken bence kücük bi ihtimalle ögreniriz insallah ikimizde
İnsallah ufak bi tio alabiliriz canim acaba icime dogan cikacak mi ilk hamileligimde erkek hissetmistim hatta emindim oglum oldu simdi kiz gibi geliyo tabi bu sefer o kadar emin degilim önceligim saglikli olmasi tabide insan olmayani istiyo

Selam kizlar..
Ikili testimiz 330da 1 cikinca bi doktora daha gittik..
Doktor cok pozitif konustu..gelisimi ense kalinligi burunu hersey cok guzel amniyosentez onermem dedi.ama su kan testinin yurt disina gonderildigi testleri yapabiliriz dedi.ama yaptirmicam sanirim cunku bugun gorunce bikez daha anladimki aldirmam kesinlikle..

Bu arada bu doktor da kesin degil ama kiz gibi dedi

Simdi tatile gidiyoruz..arabada olunca midem garip oldugundan okuyamadim gecmisi:26:
Insallah herkes iyidir

Hadi gözünaydın ben henüz yaptırmadım ptesi inş aynen ya herkes cinsiyet öğrendi hayırlısıyla bende öğrenseydim :)

Allah razı olsun canim inşallah seninki de iyi cikar cinsiyetinide ogrenirsin

kasıklarım iki gündür ara ara ağrıyo sizdede oluyomu acaba

Selam bende de oluyor.gecen hafta özellikle sol kasiktaydi, bu hafta daha ziyade sağ tarafta bahsettiğin şekilde ağrı oluyor ama çok sürmüyor.
korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum genisliyoruz ondan herhalde..

Ahhhh kızlAr 1 saat oldu ancaaa ıyandım... Gece hiç uyuyamadım...
Karnım gerildi kasıklarım daha dogrusu...
Yan yatsam olmuyo duz yatsam nefes alamıyom... Kasıgımın orta kısmında bi sertlik oluyo cıkıyo ...
En sonunda saat 4:30 kaşktım yün yorganı salonun ortasına serdim .... 2 yastık basımın altına birtane kalın yastık bacaklarımın arasına ohhhh bi yatmısım warya bundan yerim yurdum salon...

Merhaba canım senin sağ kürek kemiğinde ki ağrı geçti mi yaa?
Benim hareket ettikçe batma devam ediyor.kas ağrısı gibi aslında

Gözün aydın olsun.. iyi tatiller.. rahat rahat dinlenirsiniz artık

ayni ben ah bu bebisler simdiden uykusuz birakiyor bizi

Merhaba canım senin sağ kürek kemiğinde ki ağrı geçti mi yaa?
Benim hareket ettikçe batma devam ediyor.kas ağrısı gibi aslında

Hala var da o kadar keskin değil en azından nefes alırken yok yatakta dönerken falan var sanırım üşüttüm başka açıklaması yok çünkü :)
Umarım seninde bir an evvel geçer canım ya bence vücut kendimize dikkat edelim diye yapıyor bu ağrıları

Bu sıcakta nasıl üşütmek ayrı bir başarı olsa gerek. Haklısın galiba canım. Sağol

İnsallah ufak bi tio alabiliriz canim acaba icime dogan cikacak mi ilk hamileligimde erkek hissetmistim hatta emindim oglum oldu simdi kiz gibi geliyo tabi bu sefer o kadar emin degilim önceligim saglikli olmasi tabide insan olmayani istiyo

Allah gönlüne göre versin canım benim ilk olacak Allah izin verirse bende erkek hissediyorum. Ama kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da dimi

Bu sıcakta nasıl üşütmek ayrı bir başarı olsa gerek. Haklısın galiba canım. Sağol

Özel yeteneklerim var :))) balkonun kapısı ve bütün camları açıp askılı şort takım giyersen trilll triilll şekil a tutuluyorsun :)

Çok Sağol cnm o kadar şiddetli değil allah korusun meleğimi yerlesiyodur o zaman teyzesi çok sevindim şimdi düşük riski azalıyo demi hala progestan iki kere kullanıyorum ama iğne ve diğer ilaçları saymıyorum bile.iyi olsunda herşeye razıyım ♡♥♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…