2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bende gece gündüz kapatmiyorum camları. ama perdeler oynamıyor bile. Dikkat etmek gerekir dediğin gibi de yaniyoruuuum. Benim 4.ay daha zor geçiyor gibi.. rahatlarim derken zorlanıyorum valla.

Evet cnm yavaş yavaş riskli dönemi atlatıyoruz hamileliğin en rahat geçeceği 3 aya giriyoruz artık üzerimizdeki miskinlikte kalkacak inş
İlaçları kullan tabi senin önceki durumundan dolayı temkinli yaklaşıyordur drun emin ol herşey çok güzel olacak seneye bugün kuzularımızın resmini paylaşıcaz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimkisi lierac phytolastil gel 100 ml o alttaki resimden canim 45 tl ye aldim ben ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen de haklisin ama esine de yazik yav o kadar ustune gitme. Erkekler kendilerini karsisindakilerin yerine koymada sikinti yasiyorlar. Bizim planimiz vardi esimin ailesiyle birlikte tatile gidicektik. Ben hamile olunca ve bulantim fazla olunca belki gidememe durumum oldu. Esim diyor ki sen gidemezsen ben napicam, git sen dedim napalim, ama bozuldum acikcasi. Niye bozuldun dedi. Dedim sen hasta falan olsan. Benim ailem de tatile gitcek olsa, seni o halde birakip tatile gitsem ailemle ne hissedersin dedim, birden bi kotu oldu. Hakkaten boyle dusununce hic de hos bisi degilmis dedi :)))

Sağol cnm amiin inşallah çok zor ve acı günlerdi sabrettik umudumuzu kaybetmedik çok şükür.

Masaallah canim. Allah mukafatinizi artirsin. Baska olmayan sikinti yasayanlara da nasip etsin insaallah.

Bu uygulamanin adi ne canim? Cok begendim ben de indireyim.

ahhhh canım benim ben haftalardır yastıkla yatıyorum çok rahat oluyor yastıksız yatamıyorum sanki bacaklarım karnımı geriyor gibi oluyor.
birde dediğin gibi yastığımın altına yükseltmek için birşeyler koyuyorum yoksa midem fena oluyor.
hamile kalınca huyum suyum değişti hiç sevmezdim yüksek yastık ama mecbur iyi geliyor
bir de parmaklarım çok fena şişti yüzüklerim olmuyor. sıcaktan mı bilmiyorum elim ayağım şişti burası 50 derece

Selam bende de oluyor.gecen hafta özellikle sol kasiktaydi, bu hafta daha ziyade sağ tarafta bahsettiğin şekilde ağrı oluyor ama çok sürmüyor.
korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum genisliyoruz ondan herhalde..

Evet cnm sebep genişlemek olsun şükür korkuyorum hep

Ayy çok sağol cnm süper bunlar ♡♡♡

Annesi sen miniğine şarkılar söylerken belki o da sana eşlik ediyordur :) bu hafta ses telleri de oluşuyor :) maşallah size

Bende gece gündüz kapatmiyorum camları. ama perdeler oynamıyor bile. Dikkat etmek gerekir dediğin gibi de yaniyoruuuum. Benim 4.ay daha zor geçiyor gibi.. rahatlarim derken zorlanıyorum valla.

Benim bu haftaya kdr hiç bişeyim yoktu bu hafta yemekten kesildim :)
İnsan sıcağa aldanı farketmeden hastalığa davetiye çıkartıyoruz
Allah yardımcımız olsun inş

Benimkisi lierac phytolastil gel 100 ml o alttaki resimden canim 45 tl ye aldim ben ☺

Sen baya uygun fiyata almissin .eczanede kampanya vardı 3 kutu 145 tl aldım. 2 alana 1 bedava hesapta .

Amin cnm inşallah. .

İnşallah cnm ağzından bal damliyo küçük minik insan resimleryle dolsun burası.ilaclarimi aksatmiyorum zaten hiç .önemli bebeğim için .

:))))) çok tatlı anlatmışsın
Aynen ya anlamıyorlar ben Sivaslıyım eşim Çankırılı bayramda Çankırıya uğrayıp Sivasa gidicez babamda gelsin bizimle dio İst Çankırı 6-7 saat Sivas 12 annesi olsa tamam da bu halimle nasıl öyle yolculuk yapalım ay bide benim kp biraz çatlak duramaz durduğu yerde geçen sene ailecek gittik adam oğluyla tartışıyo gezdir bizi diye :) sabahtan akşama kdr geziyolardı memnun olmuyodu adam :) sen bilirsin dedim onu hatırlayınca vazgeçti

Sen baya uygun fiyata almissin .eczanede kampanya vardı 3 kutu 145 tl aldım. 2 alana 1 bedava hesapta .

Benim tamamen sansa oldu biliyor musun ☺ mithatpasaya gittim ikili test icin kan vermeye rastgele girdim bendr fiyatini sorunca cok sasirdim burayi bilerek mi geldiniz dedi hatta eczaci orasi ana satis magazasiymis sanirim ondan ☺☺

Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke ((

Sağol cnm amiin evet bu uygulama güzel bende isterim

İnşallah cnm ağzından bal damliyo küçük minik insan resimleryle dolsun burası.ilaclarimi aksatmiyorum zaten hiç .önemli bebeğim için .

Aynen bebeğim tasvirine bayıldım "küçük minik insan resimleri" kulağa ne hoş geliyor :))))

Annesi sen miniğine şarkılar söylerken belki o da sana eşlik ediyordur :) bu hafta ses telleri de oluşuyor :) maşallah size

Ayy evet demi ne güzel yerim ben sesini onun.

Doktora gidip cinsiyet öğrenen yada yeni katilan olursa ozelime yazsin lütfen bi süre takip edemicem topigi arada bakarım listeye eklenicekleri eklerim herşey üstüme üstüme geliyor sanki yoruldum sanırım artık pes ettim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…