Özel yeteneklerim var :))) balkonun kapısı ve bütün camları açıp askılı şort takım giyersen trilll triilll şekil a tutuluyorsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak canım önce 12 hafta
Eki Görüntüle 1186828 Eki Görüntüle 1186830 Eki Görüntüle 1186832
Bunlarda 13 hafta bilgileri :)
Eki Görüntüle 1186840 Eki Görüntüle 1186843 Eki Görüntüle 1186845
Çok Sağol cnm o kadar şiddetli değil allah korusun meleğimi yerlesiyodur o zaman teyzesi çok sevindim şimdi düşük riski azalıyo demi hala progestan iki kere kullanıyorum ama iğne ve diğer ilaçları saymıyorum bile.iyi olsunda herşeye razıyım ♡♥♡
Lierac'ın tam olarak hangi ürünü kızlar?
Lierac Phytolastil Solute 75ml
Eki Görüntüle 1186692
Bu mu? Yoksa bu mu
Lierac Phytolastil Jel 100 ml
Eki Görüntüle 1186693
Ya da başka bişey mi? Ne kadara aldığınızı da yazarsanız sevinirim.
Ama hakediyorlar bazen
İki gündür aramız bozuk ben gebelikten dolayı alınganım o da benim gebeliğimden dolayı dahada alıngan :) ben çalışan biriyken işten ayrıldım şimdi evdeyim yıllarca çalışıp bir anda evde olmak ve hamileliğe denk gelmesi nevrimi dönderdi
Evde olmak beni boğuyor yiyip içemiyorum stres yapıyorum eşime patlıyorum o da yoğun çalışıyor yoruluyor bende laf sokunca dayanamıyor böyle karmaşık bir haldeyiz :))
Sağol cnm amiin inşallah çok zor ve acı günlerdi sabrettik umudumuzu kaybetmedik çok şükür.
Bak canım önce 12 hafta
Eki Görüntüle 1186828 Eki Görüntüle 1186830 Eki Görüntüle 1186832
Bunlarda 13 hafta bilgileri :)
Eki Görüntüle 1186840 Eki Görüntüle 1186843 Eki Görüntüle 1186845
Ahhhh kızlAr 1 saat oldu ancaaa ıyandım... Gece hiç uyuyamadım...
Karnım gerildi kasıklarım daha dogrusu...
Yan yatsam olmuyo duz yatsam nefes alamıyom... Kasıgımın orta kısmında bi sertlik oluyo cıkıyo ...
En sonunda saat 4:30 kaşktım yün yorganı salonun ortasına serdim .... 2 yastık basımın altına birtane kalın yastık bacaklarımın arasına ohhhh bi yatmısım warya bundan yerim yurdum salon...
Selam bende de oluyor.gecen hafta özellikle sol kasiktaydi, bu hafta daha ziyade sağ tarafta bahsettiğin şekilde ağrı oluyor ama çok sürmüyor.
korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum genisliyoruz ondan herhalde..
Ayy çok sağol cnm süper bunlar ♡♡♡
Bende gece gündüz kapatmiyorum camları. ama perdeler oynamıyor bile. Dikkat etmek gerekir dediğin gibi de yaniyoruuuum. Benim 4.ay daha zor geçiyor gibi.. rahatlarim derken zorlanıyorum valla.
Benimkisi lierac phytolastil gel 100 ml o alttaki resimden canim 45 tl ye aldim ben ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah gönlüne göre versin canım benim ilk olacak Allah izin verirse bende erkek hissediyorum. Ama kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da dimi
Benim bu haftaya kdr hiç bişeyim yoktu bu hafta yemekten kesildim :)
İnsan sıcağa aldanı farketmeden hastalığa davetiye çıkartıyoruz
Allah yardımcımız olsun inş
Evet cnm yavaş yavaş riskli dönemi atlatıyoruz hamileliğin en rahat geçeceği 3 aya giriyoruz artık üzerimizdeki miskinlikte kalkacak inş
İlaçları kullan tabi senin önceki durumundan dolayı temkinli yaklaşıyordur drun emin ol herşey çok güzel olacak seneye bugün kuzularımızın resmini paylaşıcaz :)
Sen de haklisin ama esine de yazik yav o kadar ustune gitme. Erkekler kendilerini karsisindakilerin yerine koymada sikinti yasiyorlar. Bizim planimiz vardi esimin ailesiyle birlikte tatile gidicektik. Ben hamile olunca ve bulantim fazla olunca belki gidememe durumum oldu. Esim diyor ki sen gidemezsen ben napicam, git sen dedim napalim, ama bozuldum acikcasi. Niye bozuldun dedi. Dedim sen hasta falan olsan. Benim ailem de tatile gitcek olsa, seni o halde birakip tatile gitsem ailemle ne hissedersin dedim, birden bi kotu oldu. Hakkaten boyle dusununce hic de hos bisi degilmis dedi :)))
Masaallah canim. Allah mukafatinizi artirsin. Baska olmayan sikinti yasayanlara da nasip etsin insaallah.
Bu uygulamanin adi ne canim? Cok begendim ben de indireyim.
Sen baya uygun fiyata almissin .eczanede kampanya vardı 3 kutu 145 tl aldım. 2 alana 1 bedava hesapta .
Sen de haklisin ama esine de yazik yav o kadar ustune gitme. Erkekler kendilerini karsisindakilerin yerine koymada sikinti yasiyorlar. Bizim planimiz vardi esimin ailesiyle birlikte tatile gidicektik. Ben hamile olunca ve bulantim fazla olunca belki gidememe durumum oldu. Esim diyor ki sen gidemezsen ben napicam, git sen dedim napalim, ama bozuldum acikcasi. Niye bozuldun dedi. Dedim sen hasta falan olsan. Benim ailem de tatile gitcek olsa, seni o halde birakip tatile gitsem ailemle ne hissedersin dedim, birden bi kotu oldu. Hakkaten boyle dusununce hic de hos bisi degilmis dedi :)))
Masaallah canim. Allah mukafatinizi artirsin. Baska olmayan sikinti yasayanlara da nasip etsin insaallah.
Bu uygulamanin adi ne canim? Cok begendim ben de indireyim.
İnşallah cnm ağzından bal damliyo küçük minik insan resimleryle dolsun burası.ilaclarimi aksatmiyorum zaten hiç .önemli bebeğim için .
Ayy evet demiAnnesi sen miniğine şarkılar söylerken belki o da sana eşlik ediyordur :) bu hafta ses telleri de oluşuyor :) maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?