Aynen bebeğim tasvirine bayıldım "küçük minik insan resimleri" kulağa ne hoş geliyor :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy evet demine güzel yerim ben sesini onun.
Doktora gidip cinsiyet öğrenen yada yeni katilan olursa ozelime yazsin lütfen bi süre takip edemicem topigi arada bakarım listeye eklenicekleri eklerim herşey üstüme üstüme geliyor sanki yoruldum sanırım artık pes ettim((
Benim tamamen sansa oldu biliyor musun ☺ mithatpasaya gittim ikili test icin kan vermeye rastgele girdim bendr fiyatini sorunca cok sasirdim burayi bilerek mi geldiniz dedi hatta eczaci orasi ana satis magazasiymis sanirim ondan ☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
Bu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
Super denk gelmiş .. kac kutu aldin ?Alan geniş olduğu için benim heralde 1 kutu 1 ayda biter. Tombalak anne olacağım malesef. Tahminim 6.ayda filan tekrar almam gerekir allah bi mani vermezse ..memnun kalırsam su eczaneyi bi tarif edersin artik şekerim
:))))) çok tatlı anlatmışsın
Aynen ya anlamıyorlar ben Sivaslıyım eşim Çankırılı bayramda Çankırıya uğrayıp Sivasa gidicez babamda gelsin bizimle dio İst Çankırı 6-7 saat Sivas 12 annesi olsa tamam da bu halimle nasıl öyle yolculuk yapalım ay bide benim kp biraz çatlak duramaz durduğu yerde geçen sene ailecek gittik adam oğluyla tartışıyo gezdir bizi diye :) sabahtan akşama kdr geziyolardı memnun olmuyodu adam :) sen bilirsin dedim onu hatırlayınca vazgeçti
Benim tamamen sansa oldu biliyor musun ☺ mithatpasaya gittim ikili test icin kan vermeye rastgele girdim bendr fiyatini sorunca cok sasirdim burayi bilerek mi geldiniz dedi hatta eczaci orasi ana satis magazasiymis sanirim ondan ☺☺
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
Doktora gidip cinsiyet öğrenen yada yeni katilan olursa ozelime yazsin lütfen bi süre takip edemicem topigi arada bakarım listeye eklenicekleri eklerim herşey üstüme üstüme geliyor sanki yoruldum sanırım artık pes ettim((
Dikkat et kendine canım kafanı dinle bari biraz
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac ve6rdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
Maşallah canım .. gözün aydın
Maşallahcnm erkek bencede büyütüp baktım bariz belli yani.
Kızlar sıcak bugün daha fena istanbulda altinoluga gidicektim deniz kum güneş annem gelme[ kızım korkuyorum bebeğe bişey olur dedi şimdi sıcakta kavruluyorum şort ,askılı Vantilatör kar etmiyo istanbulun sicagi çok pis .iştahım azaldı sıcaktan:26:
Aman canim iyi ki vazgecmis esin. Bu sicakta bir de bu halde cok sikinti olurdu senin icin de. Insan kendi esine bile katlanamiyor yeri geliyor da :/
Canim tam nerde bahsettigin yer, adi ne bi de, ben de alirsam aklimda olsun.
Canim kiyamam sana yaaa.. al benden de o kadar iste. Zor cok zor inan ki. Yasamayan bilemiyor disardan. Allah yardimcimiz olsun. Tez zamanda sikintilarimiz gecsin de hamileligimizin tadina varalim artik.
Masaallah canim. Allah damatligini da gostersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?