2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Dikkat et kendine canım kafanı dinle bari biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Super denk gelmiş .. kac kutu aldin ?Alan geniş olduğu için benim heralde 1 kutu 1 ayda biter. Tombalak anne olacağım malesef. Tahminim 6.ayda filan tekrar almam gerekir allah bi mani vermezse ..memnun kalırsam su eczaneyi bi tarif edersin artik şekerim

Çok geçmiş olsun sıla. Bu minik Nazlı kız geldiğinde poposunu bi guzel ısır annesi.

Ben simdilik bi kutu aldim bi bitsin ne kadarda bitecek ona fore yedeklerim ☺ tabi tarif ederim hatta kartini aldim resminide ceker gonderirim sana ankaradasin dimi sende 😊😊 ayrica hic uzulme bende sendenim tombalak anneleriz biz 😄😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman canim iyi ki vazgecmis esin. Bu sicakta bir de bu halde cok sikinti olurdu senin icin de. Insan kendi esine bile katlanamiyor yeri geliyor da :/

Canim tam nerde bahsettigin yer, adi ne bi de, ben de alirsam aklimda olsun.

Canim kiyamam sana yaaa.. al benden de o kadar iste. Zor cok zor inan ki. Yasamayan bilemiyor disardan. Allah yardimcimiz olsun. Tez zamanda sikintilarimiz gecsin de hamileligimizin tadina varalim artik.

Bu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3

Masaallah canim. Allah damatligini da gostersin

Kızlar sıcak bugün daha fena istanbulda altinoluga gidicektim deniz kum güneş annem gelme[ kızım korkuyorum bebeğe bişey olur dedi şimdi sıcakta kavruluyorum şort ,askılı Vantilatör kar etmiyo istanbulun sicagi çok pis .iştahım azaldı sıcaktan:26:

ay cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sıkma kendini gelir geçer inşallah.

Slm kizlar bende tatil icin ankaraya geldim burasida cokk sicak

Bende iki hafta once ordaydim aksamlari usuduk valla antalya ordan daha fena klmasisiz imkani yok durmanin

Son düzenleme:
merhaba. ben ikili test sonuçlarını aldım ama trisomy 21 down sendromu ile ilgili bir sonuç yazmıyor.
kombine risk 1:3495
ikili test 1:733
yaş riski 1:815
trisomy 13/18 + NT <1:10000

bunlar yazıyor sonuçta. doktorla telefonda görüştüm bir sorun yok, normal dedi ama down sendromuya ilgili bişey neden yazmıyor kafama takıldı

Canim bende uygun bulunca kartini almistim onun resminide ekledim senin icinde kolay olsun diye&#9786; mithatpasanin sihhiye girisinden girdiginde dumduz gitceksin hemen karsina cikicak sag taraftan duzen labarotuvari var hatta ben orda kan verdikten sonra buldum orayi lab. Gordukten sonra dumduz yuru hemen orda &#9786;&#9786;

Eklentiler

• $1405169487409.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 41

&#128559;&#128559;&#128559; kiyamam nazarada gelmis olabilirsin bol bol felak nas oku kendine uzan guzelce dinlen ins hicbirseyin kalmaz rabbim sifa versin ferahlik versin yuregine&#128591;&#128591;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…