Bu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
Maşallah canımmm kuzuna. Bende gördüm sankiiii minik erkekiiii bence de erkek 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy kızlar cok fenayımm midem falan ölüyorum cıkara cıkara bi hal oldum. Bişi yiyebildiğimde yok ne bu anlamadim 😳 sabah iki lokma bişi yemiştim zorla oda gitti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
zakkum_06;3611Ben simdilik bi kutu aldim bi bitsin ne kadarda bitecek ona fore yedeklerim ☺ tabi tarif ederim hatta kartini aldim resminide ceker gonderirim sana ankaradasin dimi sende 😊😊 ayrica hic uzulme bende sendenim tombalak anneleriz biz 😄😄😄 Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE .!.:Neee ankara mı? Yok canım ya istanbuldayım ben.onceki mesajda fiyata öyle bir odaklanmışım ki semt ismi verdiğin halde anlamamışım :)
Bebisler sağlıkla gelsin de tombalak ollmak sorun değil amaaan bu yaştan sonra manken olacak halimde yok zaten
Bu bana süper oldu. Eşimin bürosuna çok yakın. Çok teşekkürler.Canim bende uygun bulunca kartini almistim onun resminide ekledim senin icinde kolay olsun diye☺ mithatpasanin sihhiye girisinden girdiginde dumduz gitceksin hemen karsina cikicak sag taraftan duzen labarotuvari var hatta ben orda kan verdikten sonra buldum orayi lab. Gordukten sonra dumduz yuru hemen orda ☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman canim iyi ki vazgecmis esin. Bu sicakta bir de bu halde cok sikinti olurdu senin icin de. Insan kendi esine bile katlanamiyor yeri geliyor da :/
Canim tam nerde bahsettigin yer, adi ne bi de, ben de alirsam aklimda olsun.
Canim kiyamam sana yaaa.. al benden de o kadar iste. Zor cok zor inan ki. Yasamayan bilemiyor disardan. Allah yardimcimiz olsun. Tez zamanda sikintilarimiz gecsin de hamileligimizin tadina varalim artik.
Masaallah canim. Allah damatligini da gostersin
Canim uygulamanin adini sormustuk gormedin sanirim??
merhaba. ben ikili test sonuçlarını aldım ama trisomy 21 down sendromu ile ilgili bir sonuç yazmıyor.
kombine risk 1:3495
ikili test 1:733
yaş riski 1:815
trisomy 13/18 + NT <1:10000
bunlar yazıyor sonuçta. doktorla telefonda görüştüm bir sorun yok, normal dedi ama down sendromuya ilgili bişey neden yazmıyor kafama takıldı
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
Hayrli olsun cnm. Bisonraki randevuda kesinleşir artık. Şaka maka erkekler atak yapıcak ocakta :)
Eger benim bebeis erkek olursa herkes sokta olurbi kisi haric herkes kiz diyip duruyor bakalim hayirlisi
Kızlar sıcak bugün daha fena istanbulda altinoluga gidicektim deniz kum güneş annem gelme[ kızım korkuyorum bebeğe bişey olur dedi şimdi sıcakta kavruluyorum şort ,askılı Vantilatör kar etmiyo istanbulun sicagi çok pis .iştahım azaldı sıcaktan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?