2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy kızlar cok fenayımm midem falan ölüyorum cıkara cıkara bi hal oldum. Bişi yiyebildiğimde yok ne bu anlamadim 😳 sabah iki lokma bişi yemiştim zorla oda gitti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pazartesi yapcam yolcuk yarına karar verildi elim ayagıma dolaştı bi yandan caamasiir yıkanıyo,Onlar asılcak katlancak ütülencek. Oğluşunkilrri hazırladim biraz. kendi eşyalarım hazırlancak oyyyy.. Şimdiden yoruldum 😳

Açlıktanda Miden bulanır birşeyler yemeye çalış tansiyonun felanda düşer

Kantaron yagi sürsen az az geçer inşallah

Bu bana süper oldu. Eşimin bürosuna çok yakın. Çok teşekkürler.

Canım tatile gidicez de babasını götürmiycez :) araba zaten klimalı gece gideriz serin olur eşim uzun yolu çok seviyor hatta 4 haftalıkken 2 günlüğüne Datçaya gidip gelmiştik dönüşte de kasık ağrısıyla dr gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) :)

Canım geçmiş olsun down 10000/1 yani temiz maşallah size darısı başıma inş

Canım yaa çok geçmiş olsun az kaldı geçicek inş

sılam geçmiş olsun yazılarını tam okuyamadım ama alıntılardan takip ediyorum kulağının arkasından neden yara çıktı ki

Hayrli olsun cnm. Bisonraki randevuda kesinleşir artık. Şaka maka erkekler atak yapıcak ocakta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger benim bebeis erkek olursa herkes sokta olur bi kisi haric herkes kiz diyip duruyor bakalim hayirlisi

Ayyy kızlarr bi ohhhh dedım ya... Bir rüzgar esti... Bi yagmur yagdı... Rabbim yüzümüze güldü... Kv demlerin ewe geldim şimdi... Bahcede iftar edicezzzz ohhhhhh..........:)))

Eger benim bebeis erkek olursa herkes sokta olur bi kisi haric herkes kiz diyip duruyor bakalim hayirlisi

Aynen benim ki de kız diyorum kımse inanmıyo erkek o diyolar.. Dr dan ii biliyo biZimkiler...
Hayy Allahım

Sılam dikkat et kendine bitanem.. Sen eşin yada tandııgın biri okusun.. Sende bol bol kendini oku.. Hatta gülümm bi gusul abddesti al iyice knedine gelirsin bi yasini şerif oku ..

Al bendende o kadar
ptesiye kadar yanıyormuşuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…