Slm kizlar bende tatil icin ankaraya geldim burasida cokk sicak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy kızlarr bi ohhhh dedım ya... Bir rüzgar esti... Bi yagmur yagdı... Rabbim yüzümüze güldü... Kv demlerin ewe geldim şimdi... Bahcede iftar edicezzzz ohhhhhh..........:)))
Kızlar benim ellerim uyuşuyo sabah uyandığımda sizde de oluyo mu?? Neden oluyodur acaba
Korkutma beni :)
Benim kız yeğenimde elektrikli süpürge sesinde uyurdu nedeni aslında cinsiyetten değil o ses anne karnındaki sese çok yakın olduğundan kendilerini güvende ve anne karnında hissediyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım B12 vitamini eksiliğinde el uyuşması oluyor diye biliyorum.Bir de yada bileklerinde de ara sıra elektrik çarpması gibi de oluyorsa ve sallayınca geçiyorsa hamilelikten kaynaklanan karpal tünel sendromu var netten araştır istersen.
Bu bebişlerin ne yapacağı belli değil benim kızım 15 aylık felaket korkar süpürgeden veya sesli şeylerdenİnanır mısın daha hamileyken karnımda der topak olurdu bir ses duyduğunda (saç kurutma mak,elektrik süpürgesi vs) Şimdi hala daha sevmez çok çalışınca ağlıyor yerim onu benn
Canim uygulamanin adini sormustuk gormedin sanirim??
Sağol cnm amiin evet bu uygulama güzel bende isterim
tamam canım bakıyorum pompa işini çıkartayım istiyorum aradan.?birde eftalimin dediği bir marka var ama bulamadım
Neee ankara mı? Yok canım ya istanbuldayım ben.onceki mesajda fiyata öyle bir odaklanmışım ki semt ismi verdiğin halde anlamamışım :)
Bebisler sağlıkla gelsin de tombalak ollmak sorun değil amaaan bu yaştan sonra manken olacak halimde yok zaten
Bu bana süper oldu. Eşimin bürosuna çok yakın. Çok teşekkürler.
Bende iki hafta once ordaydim aksamlari usuduk valla antalya ordan daha fena klmasisiz imkani yok durmanin
Al bendende o kadar
ptesiye kadar yanıyormuşuz :)
Aynen benim ki de kız diyorum kımse inanmıyo erkek o diyolar.. Dr dan ii biliyo biZimkiler...
Hayy Allahım
canım SPROUT adı yeni gördüm yazını :)
Offff Offff yaa napcaz biz böyle büyük bi buzdolabı olsa içine girsek.
İstanbuldami ,altinoluktamiydin anlamadım cnm tek bildiğim yaniyoruz bugün sıcaktan.
Selam kizlar..
Ikili testimiz 330da 1 cikinca bi doktora daha gittik..
Doktor cok pozitif konustu..gelisimi ense kalinligi burunu hersey cok guzel amniyosentez onermem dedi.ama su kan testinin yurt disina gonderildigi testleri yapabiliriz dedi.ama yaptirmicam sanirim cunku bugun gorunce bikez daha anladimki aldirmam kesinlikle..
Bu arada bu doktor da kesin degil ama kiz gibi dedi
Simdi tatile gidiyoruz..arabada olunca midem garip oldugundan okuyamadim gecmisi:26:
Insallah herkes iyidir
Ahhhh kızlAr 1 saat oldu ancaaa ıyandım... Gece hiç uyuyamadım...
Karnım gerildi kasıklarım daha dogrusu...
Yan yatsam olmuyo duz yatsam nefes alamıyom... Kasıgımın orta kısmında bi sertlik oluyo cıkıyo ...
En sonunda saat 4:30 kaşktım yün yorganı salonun ortasına serdim .... 2 yastık basımın altına birtane kalın yastık bacaklarımın arasına ohhhh bi yatmısım warya bundan yerim yurdum salon...
Bunlarda 13 hafta bilgileri :)
Eki Görüntüle 1186840 Eki Görüntüle 1186843 Eki Görüntüle 1186845
Evet cnm yavaş yavaş riskli dönemi atlatıyoruz hamileliğin en rahat geçeceği 3 aya giriyoruz artık üzerimizdeki miskinlikte kalkacak inş
İlaçları kullan tabi senin önceki durumundan dolayı temkinli yaklaşıyordur drun emin ol herşey çok güzel olacak seneye bugün kuzularımızın resmini paylaşıcaz :)
ahhhh canım benim ben haftalardır yastıkla yatıyorum çok rahat oluyor yastıksız yatamıyorum sanki bacaklarım karnımı geriyor gibi oluyor.
birde dediğin gibi yastığımın altına yükseltmek için birşeyler koyuyorum yoksa midem fena oluyor.
hamile kalınca huyum suyum değişti hiç sevmezdim yüksek yastık ama mecbur iyi geliyor
bir de parmaklarım çok fena şişti yüzüklerim olmuyor. sıcaktan mı bilmiyorum elim ayağım şişti burası 50 derece
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
Bu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
merhaba. ben ikili test sonuçlarını aldım ama trisomy 21 down sendromu ile ilgili bir sonuç yazmıyor.
kombine risk 1:3495
ikili test 1:733
yaş riski 1:815
trisomy 13/18 + NT <1:10000
bunlar yazıyor sonuçta. doktorla telefonda görüştüm bir sorun yok, normal dedi ama down sendromuya ilgili bişey neden yazmıyor kafama takıldı
canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlar...biz hastanede sabahladik maalesef kızım dün hep kustu hiçbirşey yemedi...dr usutmuste olabilir birde salgin varmış dikkat edin serumlari yedik biraz rahatladık inşallah bugün toparlanır yavrum...
oyy maşallah pipili geliyor demekBenim önce amuda kalkmis halde okup sonrada el sallaya sallaya fir fir dönen bebekimin ensesi 1.3 mm çıktı,cok sukur burun kemiği de olusmus ama diger tahlilleri yaptrmadim daha uygun biyerde yaptircam 280tl vermiyim dedim. Bideeee bende dktorda ayni anda pipi gördük,bu kadar kız diye bagrinirken ben biraz şok oldum ama belki klitoristir dedim dktora olabilir bidahakine netlesir dedi.. Allahima bin şükür sağlıklı ya,hayirli bi evlat olsun inşallah :)
your_app_nae uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Selam kizlar benimde bugun kontrolm vardi kizlar cok kilo almisim tam tamina 4 kiloo sok oldum.. agrilarim ondanmis progestona devam ...vitamin verdi...gayet iyi gorunuyor dedi ama cinsiyetle ilgili birsey soylemedi...daha erken dedi..ucak. yolxulugu yapabilirsin dedi..bizden. haberler boyle..
:)))) ohh serin serin
:)))) ohh serin serin
Hayrli olsun cnm. Bisonraki randevuda kesinleşir artık. Şaka maka erkekler atak yapıcak ocakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?