Evet canim valla benimde tek bildim kilmayi bulandan allah razi olsu
Çook şükür çok iyi yapmışsınız başka doktora gitmekle.
Seninde için rahatlamış anladığım kadarıyla.
Bu test %100 sonuç veren bir şey değil ki..
Risk aralığı çok daha fazla çıkanlarda bile olma ihtimali hep var.
Oaln annelere oluyor huzursuz oluyorlar
İyi tatiller bu arada
Sanırım sıcaktan uyuyamıyorum bende. Sonra bir dalıyorum öğlen 1-2
Bende soracaktım uygulamanın adını ama yazmışsın. İnşallah android içinde uyumludur:26:
13+4 üm bugün ne olur şu miskinlik gitsin artııık
Dünya kadar işim var, iki şeyi kaldırıyorum dermanım da bitiyor. Yine uzanıyorum pof
Bende yüksek yastık hiç sevmezdim. Şimdi baya yüksekte yatıyorum.
Ve evet yüzüklerimi takmaya takıyorum, sonra sıkılıyorum zaten sıcak diyorum, daha yarım saat geçmeden çıkart çıkarta bilirsen
Yaa öyle demee
Geçecek inşallah bugünlerde. En iyi senin bilmen lazım.
Gerçi haklısın tüm bunlar, birde çocuklar, üstüne birde hamilelik ve düzelmeyen miden zorladı seni baya.
Allah'ın izniyle geçecek. Oku kendini
Hayırlı olsun bebişin. Bu sene zaten erkek senesiymiş yine öyle diyorlar
Bu sonuçların hepi down sendromuyla alakalı zaten.
Yaşa göre risk kaç, şuna göre risk kaç vs. hepsi onunla alakalı.
Zaten test direk onunla alakalı. Sonucun gayet iyi. Doktorunda iyi demiş. Takma kafanı maşallah her şey yolunda.
Şu kolik midir nedir bela gibi bir şey bebeklerde
Yok saç kurutma makinesi. yok çamaşır makinesi, yok elektrik süpürgesi, yok kağıt hışırtısı..
Gerçekten de susuyorlar bunları duyunca
Bakalım bizler ne modeller çizeceğiz
deniz kenarında evimiz olsa yada ne kadar süper olur varya ablam yarın gidiyo yaa .
deniz kenarında evimiz olsa yada ne kadar süper olur varya .ablam yarın gidiyo yaa.benim işleri yaptı bitirdi Sağolsun haketti.
evet ya o da olmasa hiç durulmaz.allah yardım etsin sıcak ülkede yaşayanlara.
Ohh bizim yerimizede denize girsin :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablana mı yaptırdın ne güzel valla benim ev aynen duruyor bi ya Allah desem süper olur kadın alıcam bende bayrama yakın cam kapı silsin işte
Amin canim rabbim bizde yardim etsin
Güzel ve hamile anneler... Ramazan'da duâlarımız kabul olur inş.. Sizlerden dua istiyorum..
Şimdi doktorum aradı, yüksek doz antibiyotik uygulayacağım, bu da düşüğe neden olabilir dedi. Hiç istemiyorum aslında ama... Ne olur dua edin Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin... Hamileliğin başından beri bir gün olsun bir tabak yemek yiyemedim elimde buzdolabı poşeti ile otururdum, bu kadar çektikten sonra inş Rabbim bebeklerimizi bize bağışlardan.. Dua edin kızlar ne olursunuz...
Öte yandan evime yeni temizlikçi geliyordu. Kız hiç içime silmemişti ama hamileyim alınganım hakkına girmeyeyim ondan diyordum. Su istesem getirmiyor sürekli kocamın ablamın eşinin peşinde gibi geliyordu... Sabah zar zor kalktım yanına gittim ki eniştemin çamaşırlarına sarılmış kokluyorsapık gibi!!! Neyse onu da işten çıkardım ben üzülüyorum ama insanlar neyin kafasında bilmiyorum.
Bugünüm stre ve üzüntü ile geçti..
Kizlar benim acayip belim agriyor sizde de oluyor mu
Evet ya bende gitcem bir ay sonra önce Ölüdeniz sonra Altınoluk annemle babam yurtdışına gidiyo hollandaya. abim ameliyat oldu beyin kanaması geçirdi üç hafta oldu büyük abim yanında gelcek annemler gitcek.bizde ablamla takılıriz hem tehlikede geçmiş olur iyice ahhh ah inşallah :))
Güzel ve hamile anneler... Ramazan'da duâlarımız kabul olur inş.. Sizlerden dua istiyorum..
Şimdi doktorum aradı, yüksek doz antibiyotik uygulayacağım, bu da düşüğe neden olabilir dedi. Hiç istemiyorum aslında ama... Ne olur dua edin Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin... Hamileliğin başından beri bir gün olsun bir tabak yemek yiyemedim elimde buzdolabı poşeti ile otururdum, bu kadar çektikten sonra inş Rabbim bebeklerimizi bize bağışlardan.. Dua edin kızlar ne olursunuz...
Öte yandan evime yeni temizlikçi geliyordu. Kız hiç içime silmemişti ama hamileyim alınganım hakkına girmeyeyim ondan diyordum. Su istesem getirmiyor sürekli kocamın ablamın eşinin peşinde gibi geliyordu... Sabah zar zor kalktım yanına gittim ki eniştemin çamaşırlarına sarılmış kokluyorsapık gibi!!! Neyse onu da işten çıkardım ben üzülüyorum ama insanlar neyin kafasında bilmiyorum.
Canım geçmiş olsun down 10000/1 yani temiz maşallah size darısı başıma inş
ayy kızlar cok fenayımm midem falan ölüyorum cıkara cıkara bi hal oldum. Bişi yiyebildiğimde yok ne bu anlamadim 😳 sabah iki lokma bişi yemiştim zorla oda gitti.
Teşekkür ederim canım. senin de iyi çıkar sonuçların inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?