2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hiç bir fikrim yok umarım uygundur değilse haftanı söylersin yollarım ben sana haftalık :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

deniz kenarında evimiz olsa yada ne kadar süper olur varya .ablam yarın gidiyo yaa.benim işleri yaptı bitirdi Sağolsun haketti.

Ablana mı yaptırdın ne güzel valla benim ev aynen duruyor bi ya Allah desem süper olur kadın alıcam bende bayrama yakın cam kapı silsin işte

Ohh bizim yerimizede denize girsin :))

Evet ya bende gitcem bir ay sonra önce Ölüdeniz sonra Altınoluk annemle babam yurtdışına gidiyo hollandaya. abim ameliyat oldu beyin kanaması geçirdi üç hafta oldu büyük abim yanında gelcek annemler gitcek.bizde ablamla takılıriz hem tehlikede geçmiş olur iyice ahhh ah inşallah :))

Ay sağolsun varya cam falan heryer mis oldu ben yapamazdim kadın tutacaktim dediğin gibi. duramaz zaten yapar her geldiğinde ♡♥♡

Güzel ve hamile anneler... Ramazan'da duâlarımız kabul olur inş.. Sizlerden dua istiyorum..

Şimdi doktorum aradı, yüksek doz antibiyotik uygulayacağım, bu da düşüğe neden olabilir dedi. Hiç istemiyorum aslında ama... Ne olur dua edin Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin... Hamileliğin başından beri bir gün olsun bir tabak yemek yiyemedim elimde buzdolabı poşeti ile otururdum, bu kadar çektikten sonra inş Rabbim bebeklerimizi bize bağışlardan.. Dua edin kızlar ne olursunuz...

Öte yandan evime yeni temizlikçi geliyordu. Kız hiç içime silmemişti ama hamileyim alınganım hakkına girmeyeyim ondan diyordum. Su istesem getirmiyor sürekli kocamın ablamın eşinin peşinde gibi geliyordu... Sabah zar zor kalktım yanına gittim ki eniştemin çamaşırlarına sarılmış kokluyor sapık gibi!!! Neyse onu da işten çıkardım ben üzülüyorum ama insanlar neyin kafasında bilmiyorum.

Bugünüm stre ve üzüntü ile geçti..

Geçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım henüz, neyin var? Bu arada temizlikçine yuh diyorum, ne insanlar var yahu

Kizlar benim acayip belim agriyor sizde de oluyor mu

Ohhh gez valla ama dikkatli ol mutlaka dr sor öyle denize git
Abine çok gelmiş olsun cnm neyse ki atlatmış

bi yeşil mercimek yiyim dedim maf etti beni kızlar yaa dün akşam pişirdim yedik yanınd bişiler falan akşam başım ağrıdı baya bi ağrıdı hatta sonra dedim eşime ov başımı ovdu garibim ne etsin. neyse bugün kalanını öylen bir tabak kadar hadi kaşıklıyayım dedim yine baş ağrısı miğde bulantısı ne oluyor anlamadımki

Allah yardımcın olsun canım umarım bi sıkıntı olmaz da sağlıkla kucağına alırsın
Temizlikçide neymiş öyle aklından zoru varmış galiba tövbe tövbe mübarek gün sanki bekar erkek yok

15. haftada hala devam ediyor mu O zamana geçer diye avutuyorum kendimi hep.

Allah yardımcın olsun canım umarım sağlıkla kucağına alırsın
Temizlikçide neymiş öyle aklından zoru varmış demekki tövbe tövbe mübarek gün sanki bekar erkek yok

Arkadaşm yanlış anlama ama ben şeye takıldım eniştenle ablan sizde mi kalıyorlar yoksa aynı temizlikçi ablana da mı geliyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…