2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????

Çoook sevindim cnm gözün aydın. Darısı başımıza inşallah.

kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????

canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...:nazar:

Kuzumm seninle hemen hemen aynı gidiyoruz bende dün görmüştüm keseyi :52:
Darısı kalp atışlarına :16:
Ben sodayı çok severim hergün 1 tane içerdim hamile kaldıktan sonra içmemeye başladım belki bebişe zararı olur diye meğer zararı yokmuş yararı varmış çok sevindim :1:

sabah kalktım iyiydim, hatta önce yattım sonra kalktım iyiyim, ev berbat tabii üç gündür yatıyorum, evi süpürdüm, az biraz sonra banyo yaptım, biraz uzandım sonra öğlen yemeği hazırladım mutfağı topladım,,, hooopppp kasık ağrılarım geri geldi,,,, nasıl sevinmiştim artık ağrılarım geçti diye,,,,
yarın olsa da doktora gitsem keşke de tahlillerimi yaptırsam,,,

Selamlar. Bizde keseyi ve yolk sac' ı gördük bu gün. Ayın 26 sinda tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek için bana çok geç bi tarih gibi geldi
folacin ve decavit verdi vitamin olarak
rahim ağzı değeri tam sinirdaymis bi sonraki kontrolde ilaç verebilirim ileri haftalarda duruma göre serklaj gerekebilir dedi.
cinsellikle ilgili sınır koymadi, etleri çok iyi pişir sebzelerde çok iyi yıka dedi.
kefir ve maden suyu icebilirsin dedi.
Çok ağır kaldırma onun dışında kısıtlayıcı bir şey yok zaten o kadar kolay etkilenmez dünyanın en korunakli yeri orasıdedi.
Gaz ilk 3 ay olurmuş normal dedi.akinti köpüklü, renkli, kokulu olmadıkça sorun olmamış
kaşıntı sorunum vardı gebelikten değildir cildiyeciye görün dedi.
aklımda kalanlar bunlar

Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.

Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.

canım çok üzüldüm ne denirki inş. hayırlısı budur inş. sağlıkla bebegin birkez daha sana tutunur dualarımız seninle.

Canım daha öncedende kimyasal gebelik yaşamışsın bişi sormak istiyorum sen hiç genetik testi yaptırdınmı :26:
Belkide sende pıhtı sorunu vardır mesela bendede pıhtı sorunu var ona göre göbekten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Canım çok üzgünüm. Lütfen umudunu kaybetme, daha yaşın çok genç. Şöyle düşün en azından hamile kalabiliyorsun. Şimdi yapacağın tek şey iyi bir doktor bulup güzel bir araştırmadan geçmen.kan pıhtılaşması testi yaptırmışmıydın cnm? Eminim ki en yakın zamanda anne olacaksın sadece iyi bir doktor bul, nedenini araştır. Çok geçmiş olsun arkadaşım.

Selamlar. Bizde keseyi ve yolk sac' ı gördük bu gün. Ayın 26 sinda tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek için bana çok geç bi tarih gibi geldi
folacin ve decavit verdi vitamin olarak
rahim ağzı değeri tam sinirdaymis bi sonraki kontrolde ilaç verebilirim ileri haftalarda duruma göre serklaj gerekebilir dedi.
cinsellikle ilgili sınır koymadi, etleri çok iyi pişir sebzelerde çok iyi yıka dedi.
kefir ve maden suyu icebilirsin dedi.
Çok ağır kaldırma onun dışında kısıtlayıcı bir şey yok zaten o kadar kolay etkilenmez dünyanın en korunakli yeri orasıdedi.
Gaz ilk 3 ay olurmuş normal dedi.akinti köpüklü, renkli, kokulu olmadıkça sorun olmamış
kaşıntı sorunum vardı gebelikten değildir cildiyeciye görün dedi.
aklımda kalanlar bunlar
canım bilgilerin için sagol keseyi önceden görmek şartmı ben keseyle kalp atışını beraber göreyim diye mayıs 21 randevu aldım 5haftalık benimki geçmi olurki.
sabah kalktım iyiydim, hatta önce yattım sonra kalktım iyiyim, ev berbat tabii üç gündür yatıyorum, evi süpürdüm, az biraz sonra banyo yaptım, biraz uzandım sonra öğlen yemeği hazırladım mutfağı topladım,,, hooopppp kasık ağrılarım geri geldi,,,, nasıl sevinmiştim artık ağrılarım geçti diye,,,,
canım bende oluyo kasık agrısı böyle aniden kalkarsa birde gaz varsa kasılıyo
canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...:nazar:[/
ben bilmiyordum yarında avm ye gidicektim spaylaştıgın için iyi oldu sagol
Canim ya dualarim sizlerle olucak sabah sabah bu haberleri okumak hic iyi gelmedi bana sizinle bir yaşıyorum korkularinizi ben daha doktora gitmedim bakalım bana ne dicek :(
bende henüz gitmedim kese ve kalp için ayrı aayrı gitmek istemedim inş. hersey yolunda gider canım

Kasık ağrısı bende de var cnm.özellikle gece yatakta sağa yada sola yatarken artıyor. Sırtüstü yatıp ayaklarımi kendime çekince biraz rahatlıyorum. Korkuyorum salı günü doktora gidicem ben de. Bakalım keseyi görebilecekmiyim.

tamam canım bende başlıyım artık yavaş yavaş:)

iyiymiş 5 dk:)

ilkler öyle canım normal böyle hissetmen

hoş geldin hayırlı olsun

Canım inşallah kesedir gördüğü inşallah hamilesindir

evet canım çok faydalı ben oğlumda hep içtim ama tansiyonu olanlar dikkat etsin tansiyonu yükseltebiliyor

canım keseye benziyor inşallah öyledir

maşallah canım güzel artmış

yok canım demedik 12 haftalık olana kadar söylemeyi düşünmüyoruz

çok şükür canım darısı kalp atışına

canım ilk haftalar baş ağrısı olur o da gebelik belirtisi

çok güzel artmış canım maşaallah

canım aileye söylendi mi sülale duyuyor zaten:)

hayırlı olsun değerin normal

Canım mutlaka git pıhtılaşma için ama sonucu hemen çıkıyor mu o testlerin daha önce yaptırsaydın keşke, iki düşükten sonra devlet karşılıyor diğer türlü sen ödüyceksin ücreti

canım gayet güzel değerin

gazdır o ah ah bende de var

canım bekle bakalım kırmızı gelene kadar ümit hep var

bilmiyorum canım

bende öyleyim:)

hoşgeldin hayırlı olsun

valla annelerimize tembihledik sakın kimseye söylemeyin diye haatta döne döne uyardım :1:

Back
X